Перейти до змісту

Протести в США (2020)

Ko3bMa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чутка свіжачка.

Spoiler

В Атланті (там, де не так давно привалили одного після того як він тазером відстрілювався) в копів мораль впала нижче плінтуса і 

багато (як кажуть новини і мер - декілька) просто забили болти на роботу.

Що таке "зони", про які говорять: https://www.atlantapd.org/community/apd-zones/zone-6-542

Новини про розслідування: https://www.cbsnews.com/news/atlanta-police-department-morale-is-down-ten-fold-mayor-keisha-lance-bottoms-says/

Про ситуацію з копами: https://edition.cnn.com/videos/us/2020/06/18/atlanta-mayor-keisha-lance-bottoms-police-officers-cuomo-cpt-vpx.cnn

І на десерт:

Spoiler

EawPihVXgAMLjMp.jpg

Spoiler

1592467793472.png

• Відповідей 292
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ось і в Німеччині почалися масові погроми: в Штутгарді поліція затримала 20 хуліганів більшість з яких не є громадянами Німечини. При погромах постраждало 19 правоохоронців. А 15 років тому мене в Німеччині жартома  назвали расистом коли я висловив здивування що чорно-фіолетовий нігер іде під ручку з голубоокою місцевою блондинкою - тоді вони ще не розуміли що їх чекає при мамі Меркель.:D

Опубліковано
7 годин тому, jurgen007 сказано:

А 15 років тому мене в Німеччині жартома  назвали расистом коли я висловив здивування що чорно-фіолетовий нігер іде під ручку з голубоокою місцевою блондинкою

може в неї такий фетиш 

Опубліковано

У США ВИРІШИЛИ ПЕРЕЙМЕНУВАТИ ЕСКІМО, ЩОБ НЕ ОБРАЖАТИ ЕСКІМОСІВ:D

А чому не почали з "Форда"?Це ж ображає старину Генрі:_36: і всіх хто носить прізвище Форд.

Опубліковано
3 годин тому, Alex S сказано:

А хто як думає ...Якщо в Африці негра назвати при зверненні негром - він сильно образиться? Маю на увазі їх історичну Батьківщину ,не мусульманську Північну Африку ,а Західну, Південну  і Екваторіальну Африку.

Та то якби походить від латинського слова чорний - й вживається в європі, америці. Не думаю, що це їх якось ображає.

Опубліковано
21 хвилин тому, Alex S сказано:

Ну ти ж розумієш ,я надіюся, що сказане Їванком десь на автовокзалі -...та то в Африці  - що то сказане ні про що....Це теж саме що сказати ...-та в Євразії.Це гігантський материк і африканці кругом різні.

Це я чудово розумію - коли ці протести розпочались, то для себе пошукав походження слова "негр". А сьогодні почитав, що про "негра" пишуть на інших мовах - з прочитаного зробив висновок, що образу на це слово мають нащадки рабів. 

Опубліковано
4 часа назад, Cherman сказал:

А якби білий йшов з симпатичною мулаткою/азіаткою? Що би ти сказав? 

Про азіаток не можу нічого сказати, а африканкі симпатичні тільки коли вітер не з їх сторони дує - кажуть це через постійний дефіцит води і традиційні африканські парфуми на основі жиру і якихось корінців які вони постійно по собі розмазують щоб перебити запах поту.

4 часа назад, charlie сказал:

spacer.png

Опубліковано
9 минут назад, Alex S сказал:

Ох....Нє галадалі ви в дальніх марскіх паходах....:0016:

Навіть в Європі в метро чи іншому транспорті негра чути по їх специфічному запаху за кілька метрів

Опубліковано
10 minutes ago, Alex S said:

Це ті ж самі люди.І генетично і розумово.Це ті ж самі гомо сапієнс .Ті ж самі хьюман бінси, що й ми.І все залежить так саме як в нас, від спадковості, сім ї ,освіти і тд

Золоті слова. От НЕГРІЛЛА Обама золотий був президент. Куди там до нього тому Трампу)))

Опубліковано
40 minutes ago, Cherman said:

звісно не принюхувався, але сьогодні в Там-Тамі, негритяніка, ніби, не воняла.

Терміново йди робити ПЛР чи ІФА, схоже в тебе ковідька))

Опубліковано
18 часов назад, Cherman сказал:

Вроді, в Гамериці білих "сніжком" звуть.

Я, звісно не принюхувався, але сьогодні в Там-Тамі, негритяніка, ніби, не воняла.

Тут вони ще не мають де придбати свою парфюмерію як в Європі, змушені користуватись господарчим милом.

Опубліковано
20 часов назад, Cherman сказал:

Вирішив продезинфікуватися Єгермейстером, то смак і запах відчуваю нормально.:rolleyes:

якби нормально відчував, то б цю гидоту не пив би :D

Опубліковано
7 минут назад, Cherman сказал:

Ти що? Гидота? Та то класний лікер, ще й пілюля від всіх хвороб.:D

я просто травьяних напоїв не люблю, зовсім :)  Якщо тобі подобаєтся, то хай смакує :) 

Опубліковано
2 годин тому, Alex S сказано:

Я може відкрию таємницю - ми білі ,так саме ,як би то м яко виразитися ,трішечки уродці і дауни для них .

Звичайно дауни, ми просто користуємося здобутками вчених негрів, завдяки яким став можливий науково-технічний прогрес. Перші льотчики і космонавти - були неграми.

Опубліковано
20 хвилин тому, alexvvv сказано:

Перші льотчики і космонавти - були неграми

Фігтам. Першими були Бєлка і Стрєлка.

Опубліковано

Пропаганда чи нє, то таке.

А от стосовно нєгрів не заганяйся. Не те щоб вони в союзі були у великому дехвіциті, однай і як розхідний матеріал теж не йшли. Своїх хватало.

Опубліковано
5 хвилин тому, S30 сказано:

Пропаганда чи нє, то таке.

А от стосовно нєгрів не заганяйся. Не те щоб вони в союзі були у великому дехвіциті, однай і як розхідний матеріал теж не йшли. Своїх хватало.

я не про розхідний матеріал, але поясни як негри посприяли науково технічному прогресу, що білі для них даунами стали?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...