Перейти до змісту

Загадка дня! Що не так з ноутбуком?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Попало до мене в руки чудо "української" техніки.

Загалом воно функцію свою виконує, навіть не так вже й погано. Так, якість IPS-екрану, клавіатури, тачпаду, зазорів корпусу і т.д. на рівні ноунейм-чайни, проте бігає система в простих програмах досить спритно.

Але є одне "але", яке мене просто загнало в ступор. Такого я ще не зустрічав! Можливо хтось таке бачив, можливо хтось скаже, що це нормально... В мене був шок!

Що це (на фото)?))

1275067291_IMG_20191229_010225(1).thumb.jpg.83c9030d2b0842baac7833019871973b.jpg

Опубліковано
  В 29.12.2019 в 08:59, yu2007 сказав:

Великий брат слідкує за тобою 

Показати  

Може й слідкує, хз. Так, камеру на фабриці заклеїли. Але, думаю, це не показник, що вони знають про це щось більше.

Не те.)

Опубліковано
  В 29.12.2019 в 09:01, MaestroA сказав:

Може й слідкує, хз. Так, камеру на фабриці заклеїли. Але, думаю, це не показник, що вони знають про це щось більше.

Не те.)

Показати  

Одну заклеїли, а іншу в тачпад вклеїли))

Опубліковано
  В 29.12.2019 в 09:21, Zheny@ сказав:

@MaestroA  Про що мова? Куди дивитися. Сьогодні неділя, телепатія теж вихідна, вимкнена.

Показати  

Ок. Підказка: на клавіатуру.

Опубліковано
  В 29.12.2019 в 09:32, sasha2008lk сказав:

DEL немає, вони замінили Ctrl+ D, вроді, щось таке чув

Показати  

Бінго!

Залишити кнопки Ins, Pause/Break не через Fn, і забрати Del...

Епік фейл!

Опубліковано

Хтось з конструкторів порахував, що так зручніше... Може й так, ми ж привикли до іншого))) Або, скоріш за все, тупо її про***ли, а потім почали викручуватись)))))))))))))

Опубліковано
  В 29.12.2019 в 09:36, MaestroA сказав:

Бінго!

Залишити кнопки Ins, Pause/Break не через Fn, і забрати Del...

Епік фейл!

Показати  

Багато доводиться працювати з різними бухгалтєрами (як "ти ж програміст"), так от - вони про функцію клавіші del навіть не догадуються. Розробники просто прошарені.

Опубліковано
  В 29.12.2019 в 09:46, YVitaliy сказав:

Багато доводиться працювати з різними бухгалтєрами (як "ти ж програміст"), так от - вони про функцію клавіші del навіть не догадуються. Розробники просто прошарені.

Показати  

А як вони видаляють наступний символ після курсора в т.ч. в 1С?

Опубліковано

на клаві MacBook практичноо ніколи не було клавіші Del. точніше клавіша яка так називається є, але виконує функції backspase. функцію del виконує комбінацією, через Fn

Опубліковано
  В 29.12.2019 в 10:00, YVitaliy сказав:

Виділити і backspace. Поставити курсор після символу(ів)  і backspace. Абсолютно все.:rolleyes:

Показати  

Ок, неефективно, але варіант. А як, для прикладу, видалити всі дані у виділеній області клітинок в Excel? Як швидко видалити файли/папки в провіднику? І т.д. і т.п.

В 29.12.2019 в 10:27, KAY сказав:

на клаві MacBook практичноо ніколи не було клавіші Del. точніше клавіша яка так називається є, але виконує функції backspase. функцію del виконує комбінацією, через Fn

Показати  

Хоча б через Fn. Про комбінацію Ctrl+D, впевнений, знає менше 1% юзерів.

Опубліковано
  В 29.12.2019 в 10:47, MaestroA сказав:

комбінацію Ctrl+D, впевнений, знає менше 1% юзерів

Показати  

В екселі, на цій комбінації, взагалі своя функція висить. 

Опубліковано

Ну і шо? Скільки було виття як з 2003 офіса на 2007 переходили... Все не зручне, все не так, все хріново, ми всі помрем. Чи як тачпоінт на тачпед в ноутах поміняли.. звикнеться і до такого, а як піде масово, то через кілька років ніхто і не згадає що колись було по іншому. 

Опубліковано

Ймайо! :blink: Щойного глянув на свій fujitsu-siemens U9210 виявляється тут теж немає, ноут 2009р! Чесно! До цього поста навіть не помічав її відсутності :) 

Показати контент

може дійсно вона не така важлива...

Опубліковано
  В 29.12.2019 в 21:06, Ukrainec сказав:

може дійсно вона не така важлива..

Показати  

То як кому. 

Деякі виробники умудряються лівий ctrl i fn місцями поміняти,  як на мене погана ідея.  А ще f1, f2 ....  лише через fn спрацьовують,  бо як основні там мультимедіа функції навішані,  то поганий варіант для робочого ноута. 

Опубліковано
  В 29.12.2019 в 21:45, Unknown сказав:

А ще f1, f2 ....  лише через fn спрацьовують,  бо як основні там мультимедіа функції навішані,  то поганий варіант для робочого ноута. 

Показати  

це за замовчуванням,

в біосі ж можна вибрати щоб було по старому

Опубліковано

В мене нормальна розкладка,  а на тих, де бачив "криву", довго не працював,  то якось не шукав можливості пофіксити. Буду знати тепер. 

Опубліковано

Вінга це дешманський китай який під видом укр бренду продає одна з укр роздрібних мереж елкетроніки. Подякуйте що взагалі вмикається. Моя порада - якщо це не на халяву, спихайте за будьякі гроші, бо воно працює через раз і то не довго.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...