Перейти до змісту

Електровелосипед самотужки

laser

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
  В 04.12.2021 в 09:39, Cherman сказав:

В мене декілька років була така цяцька. Що цікаво, там двигун Бош всього на 250Вт, а в Карпатах у турборежимі на дуже серйозні підйоми влітаєш ппросто з розбігу. Чітерство, прямо якесь, аж геть нецікаво.

IMG-20190207-WA0010.jpg

Показати  

Аппарат не за пивом в ларёк)).

Цена сравнима с ланосом).

У боша скорей номинал 250, а у китая максимум пишут.

Змінено користувачем romanc
  • Подобається 1
  • +1 1
  • Відповідей 376
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
  В 04.12.2021 в 10:21, Cherman сказав:

Так, тільки на ньому в нас майже нема де їздити. Все-таки, хода 150/140мм, явно завеликі для нашої рівненької місцевості.

Показати  

Было бы желание и умение, а грязь найдется всегда. ХОДА  подвески , это плюс к скорости по грунтам, а электродвиг в помощь.

Я помню как за Шкодером не мог угнаться в пойме Стыря, я на хардтейле,а он на подвесе в лайтовом режиме, да и по лесу можно дать жару.

Конечно в Карпатах еще круче. Я за такими электробайками и соответствующими им ездоками ездил на картонном двухподвесе 100/100, еще тот экстрим.

• +1 2
Опубліковано
  В 04.12.2021 в 11:08, Cherman сказав:

В Діми був тоді короткоходний двопідвіс кадейл, на 29-х(чи то на 27.5) та з лефті. Я якраз таку раму собі зараз неспішно шукаю.

Показати  

Ага, 29. 27,5 тогда не было у нас.

Я у местных видел электро духподвес , 29 рама, но колеса 27,7+, бескамерки, Хт, дроппер, вот там "диван ", и кажется его потом Разыскивали, почистили квартиру, 2 вела и ноуты.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
  В 04.12.2021 в 11:23, Alex S сказав:

Тайгер Зоря. В мото спільноті самі найкращі відгуки, особливо для села. Майже всі електроскутери китайські їх не поспішають хапати . А брендована Японія ціна нормального авто. Від 4 т ойро. Тобто як золота середина.

51168B2A-F1FF-41B7-B5E6-7E871386D22C.png

Показати  

Это китай китайский. И как его в квартиру заносить? Точно "мотоспільнота?" Он ни за одним байком не успеет, а если успеет, то не на долго.

• +1 2
Опубліковано
  В 04.12.2021 в 11:32, Alex S сказав:

Тобто треба поспілкуватися з тими хто реально юзав чи юзає електро вели . Поміняв в прогресі декілька . Який привід краще, треба те програмне ,чи шукати де його поменше ,чи взагалі немає, які бренди в цему сегменті , де Китай, де Китай зібраний а-ля в Голандіі, а де калірований голандець чи Ганс… ??

Показати  

Если батарея Панасоник или подобных брендов, то там и электроника будет нормальной, хоть и морально устарквшей. И батарею бу не проблема купить., смотришь, чтоб ехал и не было люфтов в колесах. На такие и гарантию могут дать. 

• Ха-ха 1
Опубліковано
  В 04.12.2021 в 11:37, romanc сказав:

Если батарея Панасоник или подобных брендов, то там и электроника будет нормальной, хоть и морально устарквшей. И батарею бу не проблема купить., смотришь, чтоб ехал и не было люфтов в колесах. На такие и гарантию могут дать. 

Показати  

Рома без образ , добре?Ти хочеш позиціонувати себе невіпатєльним експертом по роверам. Хай буде. Мова йде про Електровелосипед. Я третім меседжем запитую спільноту ,про який привід краще..( на каретку, на переднє, на заднє колесо , варіатор, ремінь і тд) ти мені не першим вже меседжем розказуєш про те ,щоб люфтів не було. Якщо юзаєш ,дай фото свого електробайка, зроби відгук, фотни поагрегатно, опиши розкажи. Якщо ні - не лий води, як то кажуть ,не забивай ефір.

• +1 1
  • -1 3
Опубліковано (змінено)
  В 04.12.2021 в 11:48, Alex S сказав:

Рома без образ , добре?Ти хочеш позиціонувати себе невіпатєльним експертом по роверам. Хай буде. Мова йде про Електровелосипед. Я третім меседжем запитую спільноту ,про який привід краще..( на каретку, на переднє, на заднє колесо , варіатор, ремінь і тд) ти мені не першим вже меседжем розказуєш про те ,щоб люфтів не було. Якщо юзаєш ,дай фото свого електробайка, зроби відгук, фотни поагрегатно, опиши розкажи. Якщо ні - не лий води, як то кажуть ,не забивай ефір.

Показати  

Я написал, "в магазин за пивом" как твои потребности хватит и 350Вт привода в переднем колесе. Тем более после азимута, хорошо, если брендовая электроника будет.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
  В 04.12.2021 в 11:42, Alex S сказав:

Весь рухомий склад що авто що мото що вело електризується . Питания тільки часу. Чим цей тайгер гірший за ту саму ямаху Гир, чи Хонду протопік? 

Показати  

А чего ты ездишь на Мерсе, а не на черри? Мерс гораздо дороже в обсуживании и ремонте.

Опубліковано
  В 03.12.2021 в 19:51, Alex S сказав:

… Їздити:)… Тобто зараз сташий курс вишу , але вдома в Луцку, онлайн вчиться. Вночі працює, вантажником на Карбишева. Звідти в центра бере вночі таксі, коли було сухо їздив на Азимуті. Так саме  ровером їздить на Струмовку.Я іноді може захочу проїхатися…

Показати  

И где тут про 60км/ч?

Реально хочешь летать на табуретке без тормозов и шлема 60 км/ч?

• Ха-ха 3
Опубліковано
  В 04.12.2021 в 09:39, Cherman сказав:

В мене декілька років була така цяцька. Що цікаво, там двигун Бош всього на 250Вт, а в Карпатах у турборежимі на дуже серйозні підйоми влітаєш ппросто з розбігу. Чітерство, прямо якесь, аж геть нецікаво.

IMG-20190207-WA0010.jpg

Показати  

На этом в шлеме я б еще поехал 60., но когда ставят 1квт мотор и кг 30 акуум на ашановский байк, у которого колесо, вилка могут сложиться в любой ямке...

Опубліковано
  В 04.12.2021 в 11:56, Alex S сказав:

Ти точно руцкій:)? Якщо експлуатуєш елетроьранспорт зроби відгук! Будь ласка . При чому тут азимут? І піво?  В ідеалі такий байк ,щоб 60 валив  по трасі ,як мот ,не втомлюючись і докрутити до розетки педалі можна було не проблемно. 

Показати  

У меня со здоровьем пока нормально, не требуется помощь электрики, чтоб по городу ехать..

• +1 2
Опубліковано (змінено)

По электроскутерам я не помогу.

Купи ему Лифа, он всепогодный.

• Ха-ха 2
Опубліковано

Симсон даст фору китайской табуретке по комфорту и тормозам, да и запас прочности поболее будет.

А киевляне не думаю чтоб ставили пластилиновые китайские комплектующие, и у них стоимость не как у того, чем мотолюкс торгует.

Опубліковано (змінено)
  В 04.12.2021 в 13:17, Cherman сказав:

Це києвляни щось таке роблять?

https://ua.e-scooter.co/delfast-partner-2-0/

Показати  

Китайцы(((

Киевляне дизайн разрабатывали)

https://eu.delfastbikes.com/ от1000еур, китайская комплектуха.

http://topgeek.com.ua/ukrainskie-elektrovelosipedy-otpravlyayutsya-v-meksiku-137859/

По фото видно вилку dnm, это уже бренд, хоть и не дорогой, думаю и остальное повыше качеством, чем на том, что за 1000еур. 

• +1 2
Опубліковано (змінено)
  В 04.12.2021 в 13:28, Alex S сказав:

От якщо відкинути політику то щось типу такого. От які є бренди потужних електророверів? Це що за виробник. Тобто цікавить за компоновкою те саме тільки менш потужне , пропорційно легше на вагу…Віразу запитання А категорії в малого немає, вона в цему випадку потрібна? 

Показати  

Офицально до 3кВт не нужна категория, если выше, то А1.

• +1 1
Опубліковано
  В 04.12.2021 в 13:28, Alex S сказав:

От якщо відкинути політику то щось типу такого. От які є бренди потужних електророверів? Це що за виробник. Тобто цікавить за компоновкою те саме тільки менш потужне , пропорційно легше на вагу…Віразу запитання А категорії в малого немає, вона в цему випадку потрібна? 

Показати  

Я бы взял, тот на котором полицейский приехал)

Опубліковано
  В 04.12.2021 в 18:38, Alex S сказав:

Якщо рами ,верхньої труби немає ,то жіночий? Чи зараз пох?

Показати  

Думаю, другий варіант. Як в анекдоті, вам рюшечки чи їхати.

• +1 2
Опубліковано

В 04.12.2021 в 18:38, Alex S сказав:

До речі компоновка зараз яка? Чоловічі і дамки? Якщо рами ,верхньої труби немає ,то жіночий? Чи зараз пох?

Показати  

якщо труби немає - це для того, щоб можна було в платті їздити, якщо ти не знав 

Опубліковано
  В 04.12.2021 в 12:10, romanc сказав:

У меня со здоровьем пока нормально, не требуется помощь электрики, чтоб по городу ехать..

Показати  

в такому величезному місті як луцьк без електрики тільки лідери тур де франс можуть проїхати з одного кінця в інше 

Опубліковано
  В 05.12.2021 в 09:03, Alex S сказав:

О!! Ще один Денікінський недобиток. Я ж казав що гіксперти знайдуться .

Показати  

а що це тебе на ровери потягло? права забрали бо бухим попався?    

Опубліковано
  В 05.12.2021 в 09:12, case_l сказав:

а що це тебе на ровери потягло? права забрали бо бухим попався?    

Показати  

С низкой рамой бухому легче залазить на вел.

• Ха-ха 3
  • -1 1
Опубліковано
  В 05.12.2021 в 09:49, Alex S сказав:

гниє помалу печінка, нормально не поновлюється кров. Я хворів двічі, і різними штамами ,що ще гірше.

Показати  

воно тобі і мозок роз'їдає, якщо він був коли небуть 

• Ха-ха 2

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...