Перейти до змісту

Шостий президент України

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
4 хвилин тому, iiron сказано:

Непритностями з Славиком?

Славіка порохоботи самі гівном закидають.

5 хвилин тому, iiron сказано:

Слідчими діями відносно гетьмана?

Які саме слідчі дії та відносно якого гетьмана?

Бо якщо мова про порошенка то я тільки відосік бачив від ДБР. Чи це тепер такі слідчі дії? :blink:

• -1 1
Опубліковано
7 минут назад, sergkots сказал:

Які саме слідчі дії та відносно якого гетьмана?

Бо якщо мова про порошенка то я тільки відосік бачив від ДБР. Чи це тепер такі слідчі дії? :blink:

Не знаю які бо вже не дуже цікавлюсь політикою.Так, переглядаючи новини(текстові тільки, відео вже років 5 не дивлюсь бо шлях трафляє на ті харі дивитись, а ще коли ті харі розмовляють то пальці автоматично перемикають телебачення на мультикі) помітив якесь пожвавлення у відносинах правоохоронні органи - петропорошенко.

Опубліковано (змінено)
51 минуту назад, iiron сказал:

Не знаю які бо вже не дуже цікавлюсь політикою.Так, переглядаючи новини(текстові тільки, відео вже років 5 не дивлюсь бо шлях трафляє на ті харі дивитись, а ще коли ті харі розмовляють то пальці автоматично перемикають телебачення на мультикі) помітив якесь пожвавлення у відносинах правоохоронні органи - петропорошенко.

Ці відносини нагадують дитячу гру в квача або в схованки - коли мій малий ховався за кущем а я робив вигляд що не можу його знайти або втікав а я не міг його догнати.;)

Змінено користувачем jurgen007
  • +1 1
Опубліковано
1 час назад, sergkots сказал:

Ось вона - чорна невдячність, а він так агітував воборців не голосувати "по-приколу". Чи може себе мав на увазі?:D

Опубліковано
В 10.06.2020 в 14:26, justice777 сказал:

Угорці десятиліттями просили, торгувалися й вимагали створення окремої угорської адміністративної одиниці на Закарпатті,

Та віддати їх Угорщині, а румунські села - Румунії. І все. Нафіга це все Україні. Тільки проблеми постійні.

• -1 4
Опубліковано
12 хвилин тому, volks сказано:

Та віддати їх Угорщині, а румунські села - Румунії. І все. Нафіга це все Україні. Тільки проблеми постійні.

За такі вислови можуть і кримінальну справу відкрити теоретично.

• +1 2
Опубліковано (змінено)
1 година тому, volks сказано:

Добре подумав? Уже Крим, Донецьк і Луганськ віддали, то чому б і західну територію не віддати? Бо ж проблеми, треба голову, як страус сховати.

Але ж це не закінчиться ніколи, як не одна срачка, то інша болячка виникне.

Змінено користувачем bormotuha
Опубліковано
11 минут назад, bormotuha сказал:

Добре подумав?

Не маю звички щось писати неподумавши.

15 минут назад, bormotuha сказал:

Але ж це не закінчиться ніколи, як не одна срачка, то інша болячка виникне.

Проблема там одна - це угорські села з угорськими населенням. І вони мають бути в складі Угорщини. Чи може ти вважаєш, що Волинь мала б і далі залишатись в складі Польщі чи москаляндії?

17 минут назад, bormotuha сказал:

Уже Крим, Донецьк і Луганськ віддали

І не жалкую. Туди їм і дорога.

• -1 4
Опубліковано
1 час назад, volks сказал:

у кого проблемы? интересно, кто проплачивает этот говновброс, и серьезно проплачивает, по всем информканалам...

• +1 1
Опубліковано
1 час назад, volks сказал:

у кого проблемы? интересно, кто проплачивает этот говновброс с Береговским районом (по факту его укрупняют за счет Виноградовского), и серьезно проплачивает, по всем информканалам...?

Опубліковано
1 година тому, romanc сказано:

интересно, кто проплачивает этот говновброс с Береговским районом (по факту его укрупняют за счет Виноградовского), и серьезно проплачивает, по всем информканалам...?

навіть важко припустити, кому це вигідно...:0026:

Спойлер

Пов’язане зображення

• Ха-ха 1
  • -1 1
Опубліковано
3 часа назад, romanc сказал:

интересно, кто проплачивает этот говновброс с Береговским районом (по факту его укрупняют за счет Виноградовского), и серьезно проплачивает, по всем информканалам...?

Як хто? Той, хто оплачує всігавновброси в сторону преЗедента. 

Погано лише, що це тільки гавновброс, а не рух в напрямку переділу кордонів.

• Ха-ха 1
  • -1 1
Опубліковано (змінено)
4 годин тому, volks сказано:

Проблема там одна - це угорські села з угорськими населенням. І вони мають бути в складі Угорщини.

Чомусь упевнений, якби рівень життя в Україні був би вищий, і вільний проїзд без кордонів з Європою, то й ніхто не рвався би туди. Легше любити гарну людину, ніж уродца, думаю, суть зрозумів.

Змінено користувачем bormotuha
Опубліковано
6 минут назад, bormotuha сказал:

Чомусь упевнений, якби рівень життя в Україні був би вищий, і вільний проїзд без кордонів з Європою, то й ніхто не рвався би туди. Легше любити гарну людину, ніж уродца, думаю, суть зрозумів.

Це зрозуміло. "Родіна там гдє жопє тєпло"  Ібагато щирих українцівне проти бути знову в складі Польщі.

Але моє переконання, що кордони повинні пролягати по межі населення, а не річок чи ще чогось.

Опубліковано
5 часов назад, volks сказал:

Проблема там одна - це угорські села з угорськими населенням. І вони мають бути в складі Угорщини. Чи може ти вважаєш, що Волинь мала б і далі залишатись в складі Польщі чи москаляндії?

Так у чому проблема? Шапка на вішаку, двері в коридорі і ти в Угорщині.

• Ха-ха 1
  • +1 2
Опубліковано
8 минут назад, nickel сказал:

Так у чому проблема? Шапка на вішаку, двері в коридорі і ти в Угорщині.

Волинь мала б залишатись в складі РП чи москаляндії?

Опубліковано
1 минуту назад, volks сказал:

Волинь мала б залишатись в складі РП чи москаляндії?

Це ти мені скажи, бо Волинь, по твоєму, має залишитися в Україні, а угорські села відійти Угорщині. В чому логіка?

• Дякую! 1
Опубліковано
22 хвилин тому, volks сказано:

Але моє переконання, що кордони повинні пролягати по межі населення, а не річок чи ще чогось.

Якщо населення мігрує, то з твоєї логіки, після переселення, кроїти країну по новому?

З твоїх слів -

25 хвилин тому, volks сказано:

Опубліковано
34 минуты назад, nickel сказал:

Це ти мені скажи, бо Волинь, по твоєму, має залишитися в Україні, а угорські села відійти Угорщині. В чому логіка?

В тому, що українські села мають бути в Україні, а угорські - в Угорщині.

• +1 1
Опубліковано
29 минут назад, bormotuha сказал:

Якщо населення мігрує, то з твоєї логіки, після переселення, кроїти країну по новому?

Там етнічні угорські землі, а не мігранти.

Опубліковано
17 минут назад, volks сказал:

В тому, що українські села мають бути в Україні, а угорські - в Угорщині.

Усі села в Україні - українські, а в Угорщині - угорські. Угорщина визнала наші кордони. Хочеш в Угорщину? Шапка-двері.

• +1 2

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...