Zevs_Isver Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 10:46 Поділитися #51 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 10:46 4 хвилин тому, sergkots сказано: Негромадяни Латвії: 20 років без права голосу за 20ть років так і не вивчили Латвійську мову.... складнюча напевно.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sergkots Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 10:50 Поділитися #52 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 10:50 1 хвилина тому, Zevs_Isver сказано: за 20ть років так і не вивчили Латвійську мову.... складнюча напевно.... За 28 років так і не вивчили українську... 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 10:53 Поділитися #53 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 10:53 2 хвилин тому, sergkots сказано: За 28 років так і не вивчили українську... а нафіг? "нас же і так всє панімают" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 11:08 Поділитися #54 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 11:08 43 хвилин тому, nickel сказано: Я тебе вірно розумію: ти вважаєш, що одні мають право голосу, а інші - ні? Наприклад домогосподаркам не варто давати право голосу, а солдатам, які захищають батьківщину - так? Я вважаю,що ми надто розслабилися,надто збайдужіли,надто розчарувалися,надто зчерствіли. Сьогодні на Сході загинув один боєць. І це продовжуватиметься ще довго,довго і довго. Навіть,якщо припинимо стріляти . Тоді нас просто розділять та поглинуть. Тихою сапою. Ми вистоїмо лише коли кожна домогосподарка буде гнути одну лінію з солдатом. В нас війна, а ми хочемо ги ги та га га . Ну і нове обличчя. Так,наче мова йде про нову блузку. Черчіль програв вибори у 1945 році саме на фоні страшенної втоми народу від війни. Потім народ його перепросив і знову вибрав. Є одна надважлива деталь. Англія в 45 війну вже виграла та закінчила ,а в нас все ще триває Не час зараз розсваритися заради своєї пихи та самовдоволення. Не час розслаблятися. Не час ще приймати прості та легкі рішення. А ті домогосподарки,котрі не підтримують нашу армію- невдовзі підтримуватимуть чужу. Особливо з президентом,котрий готовий отримати з будь якої сторони та в будь якій кількості. 2 8 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Популярний пост nickel Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 11:27 Популярний пост Поділитися #55 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 11:27 11 минут назад, Nokian сказал: Я вважаю,що ми надто розслабилися,надто збайдужіли,надто розчарувалися,надто зчерствіли. Сьогодні на Сході загинув один боєць. І це продовжуватиметься ще довго,довго і довго. Навіть,якщо припинимо стріляти . Тоді нас просто розділять та поглинуть. Тихою сапою. Ми вистоїмо лише коли кожна домогосподарка буде гнути одну лінію з солдатом. В нас війна, а ми хочемо ги ги та га га . Ну і нове обличчя. Так,наче мова йде про нову блузку. Черчіль програв вибори у 1945 році саме на фоні страшенної втоми народу від війни. Потім народ його перепросив і знову вибрав. Є одна надважлива деталь. Англія в 45 війну вже виграла та закінчила ,а в нас все ще триває Не час зараз розсваритися заради своєї пихи та самовдоволення. Не час розслаблятися. Не час ще приймати прості та легкі рішення. А ті домогосподарки,котрі не підтримують нашу армію- невдовзі підтримуватимуть чужу. Особливо з президентом,котрий готовий отримати з будь якої сторони та в будь якій кількості. Нащо той пафос? Ми програємо цю війну, якщо президент з свинарчуками буде красти в армії, щоб відпочити на Мальдівах, поки солдати гниють в окопах. Я також так вмію. І в моїх словах більше правди ніж у твоїх. Будемо продовжувати? п.с. Забудь про Черчіля, Де Черчіль, а де Порошенко? Черчіль за 5 років виграв війну, а Порошенко? То чому ти їх рівняєш? 10 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Популярний пост nickel Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 11:44 Популярний пост Поділитися #56 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 11:44 20 минут назад, Nokian сказал: Не час зараз розсваритися заради своєї пихи та самовдоволення. Чия б корова мукала. Навіть залишившись у меншості, ти вимагаєш, то визнання заслуг Порошенка, то позбавити голосу 75% населення. Особисто ти як тільки не обзивав прихильників Зеленського і самого Зеленського. Тепер ти мені будеш розказувати, що не час розсварюватися? Я тебе попереджував, що вибори пройдуть, а люди залишаться. Ти виливав на людей лайно і зараз, замість вибачень, несеш пафосну пургу про війну. Ти раніше не знав, що не час сваритися, чи що у нас війна? 4 10 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
paksivatova Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 12:53 Поділитися #57 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 12:53 1 час назад, Nokian сказал: Я вважаю,що ми надто розслабилися,надто збайдужіли,надто розчарувалися,надто зчерствіли. Сьогодні на Сході загинув один боєць. І це продовжуватиметься ще довго,довго і довго. Навіть,якщо припинимо стріляти . Тоді нас просто розділять та поглинуть. Тихою сапою. Ми вистоїмо лише коли кожна домогосподарка буде гнути одну лінію з солдатом. В нас війна, а ми хочемо ги ги та га га . Ну і нове обличчя. Так,наче мова йде про нову блузку. Черчіль програв вибори у 1945 році саме на фоні страшенної втоми народу від війни. Потім народ його перепросив і знову вибрав. Є одна надважлива деталь. Англія в 45 війну вже виграла та закінчила ,а в нас все ще триває Не час зараз розсваритися заради своєї пихи та самовдоволення. Не час розслаблятися. Не час ще приймати прості та легкі рішення. А ті домогосподарки,котрі не підтримують нашу армію- невдовзі підтримуватимуть чужу. Особливо з президентом,котрий готовий отримати з будь якої сторони та в будь якій кількості. я бачу,хтось за радянським союзом скучає Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MANJAK11 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 13:56 Поділитися #58 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 13:56 7 часов назад, nickel сказал: На коли тобі купити квиток до царської росії? За гроші не переживай, я оплачу. 4 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bublik007 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 14:48 Поділитися #59 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 14:48 3 годин тому, Nokian сказано: Я вважаю,що ми надто розслабилися,надто збайдужіли,надто розчарувалися,надто зчерствіли. Сьогодні на Сході загинув один боєць. І це продовжуватиметься ще довго,довго і довго. Навіть,якщо припинимо стріляти . Тоді нас просто розділять та поглинуть. Тихою сапою. Ми вистоїмо лише коли кожна домогосподарка буде гнути одну лінію з солдатом. В нас війна, а ми хочемо ги ги та га га . Ну і нове обличчя. Так,наче мова йде про нову блузку. Черчіль програв вибори у 1945 році саме на фоні страшенної втоми народу від війни. Потім народ його перепросив і знову вибрав. Є одна надважлива деталь. Англія в 45 війну вже виграла та закінчила ,а в нас все ще триває Не час зараз розсваритися заради своєї пихи та самовдоволення. Не час розслаблятися. Не час ще приймати прості та легкі рішення. А ті домогосподарки,котрі не підтримують нашу армію- невдовзі підтримуватимуть чужу. Особливо з президентом,котрий готовий отримати з будь якої сторони та в будь якій кількості. Все змішалось-коні, люди)))) 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nemo Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 15:04 Поділитися #60 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 15:04 Ну. Маємо президента нового. І, поки що маємо: Кінець бідності посадимо олігархів, злодіів знизимо тарифи Війна торгівля на крові,... а коли вибрали,.... танифи , газ,... - то не президент, а кабмін рубати руки - так то не президент, а суди війна - альтернативі мінську не має ....... тобто . Я не я і ваще вам нічого не обіцяв. Мало того це говорить не він, а його прес секретар. Може, я не правий? Навіщо було весьи компанію побудовану на нечесній інформаціі. 1 4 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Pavelix Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 15:07 Поділитися #61 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 15:07 2 минуты назад, nemo сказал: Навіщо було весьи компанію побудовану на нечесній інформаціі. це ж очевидно... для того щоб виграти... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nemo Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 15:16 Поділитися #62 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 15:16 5 хвилин тому, Pavelix сказано: це ж очевидно... для того щоб виграти... Я тут не за старого, і не ображаю нового. Оперую просто інформацією яку всі знають - перегони. Не знаю, хто скільки в кого і куди вкрав і як. але: для чого хаяти іншу людину, наперед знаючи, що вона за це не несе відповідальність (лише дотичну). надіюсь новий прещидент таки здолає корупцію і розжене купу непотрібних службовців, прикласть сили щоб прийняти нормальні закони,... 1 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Pavelix Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 15:25 Поділитися #63 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 15:25 5 минут назад, nemo сказал: Я тут не за старого, і не ображаю нового. Оперую просто інформацією яку всі знають - перегони. Не знаю, хто скільки в кого і куди вкрав і як. але: для чого хаяти іншу людину, наперед знаючи, що вона за це не несе відповідальність (лише дотичну). надіюсь новий прещидент таки здолає корупцію і розжене купу непотрібних службовців, прикласть сили щоб прийняти нормальні закони,... Та не тре будти наівним.... це ж боротьба за владу.... перегони ці передвичобрчі і тд.... це ж не лицарі і не мушкетери які.... там всі засоби хороші.... йде в бій все що можна щоб максимально нагнати рейтинг собі і максимально занизити супернику... тому я й написав що нічого дивного..... для того щоб виграти все й робилось... аналогічно зараз буде все мінятись в риториці бо зараз це вже не вигідно і тд.... це нормальна політична гра.... усі вони так робили і роблять і будуть робити.... інша справа реальні діі зміни і тд.... це вже будем чекати і спостерігати.... і судити черз рік 2 ..3..4.. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
INVICTUS Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 15:34 Поділитися #64 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 15:34 29 хвилин тому, nemo сказано: Ну. Маємо президента нового. І, поки що маємо: Кінець бідності посадимо олігархів, злодіів знизимо тарифи Війна торгівля на крові,... а коли вибрали,.... танифи , газ,... - то не президент, а кабмін рубати руки - так то не президент, а суди війна - альтернативі мінську не має ....... тобто . Я не я і ваще вам нічого не обіцяв. Мало того це говорить не він, а його прес секретар. Може, я не правий? Навіщо було весьи компанію побудовану на нечесній інформаціі. ще навіть офіційно результати виборів не оголосили, а ви чогось чекаєте 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nemo Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 15:41 Поділитися #65 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 15:41 6 хвилин тому, Werwolf777 сказано: ще навіть офіційно результати виборів не оголосили, а ви чогось чекаєте А я і не чекав. мені думка 75% цікава. Як вони до цього ставляться. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
INVICTUS Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 15:49 Поділитися #66 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 15:49 6 хвилин тому, nemo сказано: А я і не чекав. мені думка 75% цікава. Як вони до цього ставляться. відбудеться інавгурація, почне щось робити (або не почне) - тоді і побачимо треба хоча б декілька місяців, щоб ПОЧАТИ розуміти, кого обрали 3 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 16:20 Поділитися #67 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 16:20 (змінено) Заскрінив на всяк випадок Змінено 23 Квітня, 2019 в 16:21 користувачем nickel 1 7 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 16:45 Поділитися #68 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 16:45 В 22.04.2019 в 12:40, zaHARE сказал: На даному етапі країна знаходиться в умовно-стабільному стані,на відміну від 2014 року. Початок теми просто епічний, якщо не сказати зає...тельский. Умовно-стабільний плять! Війна набирає оберти, кожен день сводки з фронту - мінімум один загиблий чи поранені, віддавати хєрову кучу бабла за кредитами у 2019 році, усюди корупція, но - умовно-стабільно - стабільно возиться контрабас, вивозиться ліс, миється бурштин - все стабільно, браво. Як там кричали на Банковій - ДЯКУЮ!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nemo Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 17:15 Поділитися #69 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 17:15 23 хвилин тому, risenseven сказано: Початок теми просто епічний, якщо не сказати зає...тельский. Умовно-стабільний плять! Війна набирає оберти, кожен день сводки з фронту - мінімум один загиблий чи поранені, віддавати хєрову кучу бабла за кредитами у 2019 році, усюди корупція, но - умовно-стабільно - стабільно возиться контрабас, вивозиться ліс, миється бурштин - все стабільно, браво. Як там кричали на Банковій - ДЯКУЮ!!! Не переживайте. Саме президент тепер відвоює донбас і в придачу кузбаз, крим та кубань. Також він піде і наведе лад з бурштином, а саме зробить робочі місця в тих регіонах,... також саме він прийде та поприбирає , а і на останок він стане на всіх кордонах . І тільки так в нас запанує достаток і радість. А може досить шукати гарного царя? Можливо пора думати «а, що я зробив доя себе для сім‘ї» можливо тоді нам буде як і всіх нормальних краінах все одно хто президент. І не він, а тільки ви відповідаєте за себе , сім‘ю і благополучча. 1 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
paksivatova Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 17:15 Поділитися #70 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 17:15 59 минут назад, Nokian сказал: Ха ха ха. Прихильники Зе . Якщо Зе та його прихильники мочив Пороха 5 років зі всіх екранів,зі всіх фейсбуків ,поливав ,підмахував,обзивав, Порохоботи-це найлагідніше слово. То виявляється ,що він всього лиш не мушкетер. Та любому прихильнику Пороха тут ,навіть тим,хто муху не образить- наставили мінусів,обзивали,затикали рота ще набагато раніше ,ніж хтось щось почав писати за Зе. Хіба неправда? Ну реванш- так реванш. Життя розсудить. Більше в політиці писати не буду рік часу. Хто матиме які питання- в приват будьласка. Ну і щиро,я мав претензії до позиції юзера,а не до особи. І нікого особисто ображати не збирався. Живіть з миром. а відлік від сьогодні починається? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fedot Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 17:44 Поділитися #71 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 17:44 Хтось або не вміє читати, або комусь не доходить... 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 17:57 Поділитися #72 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 17:57 38 минут назад, nemo сказал: А може досить шукати гарного царя? Можливо пора думати «а, що я зробив доя себе для сім‘ї» можливо тоді нам буде як і всіх нормальних краінах все одно хто президент. І не він, а тільки ви відповідаєте за себе , сім‘ю і благополучча. Психоаналітик? При чому тут сім'я і ти сам? Мова йде за країну в цілому і за відповідальність за країну в цілому. А прості громадяни уже давним давно самі навіть скидаються на асфальт на дороги, дитячі площадки і спортивні майданчики, тільки потім приходять гарні дяді і на камеру розказують, що це "наша спільна перемога!!!" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nemo Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 18:06 Поділитися #73 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 18:06 (змінено) 10 хвилин тому, risenseven сказано: Психоаналітик? При чому тут сім'я і ти сам? Мова йде за країну в цілому і за відповідальність за країну в цілому. А прості громадяни уже давним давно самі навіть скидаються на асфальт на дороги, дитячі площадки і спортивні майданчики, тільки потім приходять гарні дяді і на камеру розказують, що це "наша спільна перемога!!!" Так , а мене в чому попрікаєте? Діючий президент не дав іі фізично завоювати, домігся незалежності(справжньоі) церкви, майбутній обіцяє економічне процвітання, попередній президент (своіми недалекоглядними діями) дав нам зрозуміти, що ми нація, а не республіка(хоча ціна за це велика дуже і не має виправдань). То чому ми сваримось? Змінено 23 Квітня, 2019 в 18:08 користувачем nemo 2 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 18:09 Поділитися #74 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 18:09 Петя таки зробив долар по 8 4 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
iiron Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 18:27 Поділитися #75 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 18:27 17 хвилин тому, nickel сказано: Петя таки зробив долар по 8 Невже Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти