Перейти до змісту

Вибори 2019

fedot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Отже, вибори Президента України відбулися. Вітаю усіх прихильників Володимира Зеленського з перемогою.

Тепер лише час покаже, наскільки праві були чи помилялися прихильники та противники кандидатів. Щиро прагнучи моїй країні лише найкращого, сподіваюся, що більшість не помилилася з вибором, а я, і такі як я - помилялися.

З огляду на це, дозволю собі кілька зауважень в контексті Борди і мене особисто, як модератора:

Категорично не сприймаю будь-якого поділу на "малоросів", "хохлів", "порохоботів", "зебілів", "бидло" і будь-яких похідних. Вірю, що переважна більшість прагне зробити Україну найкращим місцем, країною у світі. Переважна більшість зацікавлена в контролі над владою, аби запобігти безконтрольним насиллям над народом України. І, хоч за великим рахунком, ця міссія зараз автоматично покладена на тих, хто обирав В. Зеленського, я закликаю й прибічників П.Порошенка не стояти осторонь - ви живете в тій же країні, вас це теж стосується.

Я закривав очі на багато образ - як явних, так і гарно завуавульованих, стосовно прибічників як одного так і іншого кандидата. Відповідно, тепер цього не буде. Я ще і ще раз закликаю з повагою ставитися одне до одного, до політичних переконань та вподобань. Усі вищеперечислені мною емоційні вислови та похідні будуть трактуватися як особисті/загальні образи з відповідними наслідками. 

Також просив би утриматися від недоведених в законний спосіб звинувачень в сторону обох кандидатів - нічого, крім розколу суспільства це не принесе, нікому це не потрібно - є результат виборів, чекатимемо наслідків.

Деякі теми будуть закриті впродовж 1-2х днів, як неактуальні. Закриті - але не видалені.

Кому вже дуже захочеться вдаритися в емоції - є розділ Флейм.

Дуже прошу поставитися з розумінням.

Щиро ваш - fedot

- 

• Відповідей 600
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Повністю підтримую,особливо в розділі ,не чекати від когось,а самому дбати ,звертати увагу на стан справ, а також постійно контролювати владу на всіх рівнях.

Ну і ще звернути увагу на затятих мінусувальників.

Зробити наприклад,щоб юзер міг поставити в день стільки мінусів, скільки сам створив постів.

Щоб був у критиці елемент конструктиву.

Опубліковано

@fedot , думаю, що трохи невдала назва цього топіка... варто б було назвати щось накшталт "Зеленський-новий президент України", бо "Вибори 2019" нас ще очікують осінню... імхо

Опубліковано
24 минуты назад, Nokian сказал:

Зробити наприклад,щоб юзер міг поставити в день стільки мінусів

Це твоя пропозиція, а інші може по іншому думають, чи вважаєш, що форум повинен лише на тебе реагувати? А не занадто? :) Ну створи сам свій і роби, що заманеться...

Опубліковано

В тому й діло,що абсолютно невідомо,Що думає Дуал,бо він же не говорить нічого,просто ліпить мінуса,вже 7000 тисяч наліпив.

Це така спроба об'єднання та порозуміння?

Опубліковано
7 часов назад, Nokian сказал:

В тому й діло,що абсолютно невідомо,Що думає Дуал,бо він же не говорить нічого,просто ліпить мінуса,вже 7000 тисяч наліпив.

Це така спроба об'єднання та порозуміння?

Моі мінуси вам наприклад це нормальна реакція на написану маячню... і то написану небдумано, ображаючи інших.... і таких записів повно.... на всі й мінусів не напасешся.... 

а Вцілому було б круто в варіанти замість вдобавок до ( + - хаха збентежений сумний дякую ) добавити ФЕЙСПАЛМ.... мінусів поубавилось би у вас ....)

Опубліковано

Ну чому не напасешся,  Дуал же зміг 7000  мінусів завалити.

Просто треба юзерам ,в котрих кількість поставлених ними мінусів значно переважає кількість поставлених ними ж плюсів, присвоїти статус Хейтер.

Це буде справедливо .

Опубліковано

Фіксуємо станом на 21.04.2019
 Курс долара 27,20
А-95 - ~31,50 (доля податків в ціні ~40%)
Мінімальна пенсія 1669грн
Мінімальна зарплата 4173грн

Середня зарплата по Україні- 9 429грн
Податок з фонду оплати праці - 22%
Єдиний податок - 3/5% (платник/неплатник ПДВ)
Військовий збір - 1,5%
ВВП/душу - 3100 дол

Зовнішній борг-50,07млрд.доларів

Загальний борг - 78,23млрд.доларів

Золотовалютні резерви- 20,64млрд.доларів

Комунальні: - Газ - 8,54 грн/куб
Електроенергія - 0,9 грн (до 100 квт)/1,68 грн (після 100) -
Ціни: - Молоко - 22-25 грн(фабричне) 13-15грн фермерське. 
Яйця - 17-20 грн/10 шт
Свинина - 130 грн
Курка - 70 грн
Телятина 140 грн
Філе курячі - 110 грн
Батон - 12 грн
Цукор - 13 грн

Опубліковано
11 минут назад, zaHARE сказал:

Фіксуємо

Yes sir  теж зафіксуємо

tab.JPG

P.S. Якщо бути чесним то зафіксуй свої порівняння з попередниками Порошенка!

Опубліковано
3 минуты назад, S30 сказал:

Цибулю за 32грн/кг забув.

В ЄС неврожай, наші аграрії садили під внутрішнє споживання,а зараз всі залишки експортують ,тому нішу на внутрішньому ринку закривають імпортери азійською дорогою цибулею. Я  в темі,тому й пишу тільки ті позиції по яких стабільні ціни.
Можеш написати свій чек-лист.

Опубліковано
12 минут назад, zaHARE сказал:

Курс долара 27,20

З курсом не грайся і не манипулюй! От реальний стан на цей рік, якщо захочеш раптом через 1-2 місяці тут поговорити :)

Опубліковано
4 минуты назад, ForZa сказал:

Yes sir  теж зафіксуємо

tab.JPG

P.S. Якщо бути чесним то зафіксуй свої порівняння з попередниками Порошенка!

1991 рік
 Кравчук- 61,59%

Чорновіл- 23,27%

Для чого фіксувати папередників Порошенка? Ми ж в порівнянні з папєрєдніками в дупі? Тож буде легше фіксувати пакращення по мірі того,як з дупи будемо вилазити. Гірше ж не має бути,правильно?

Опубліковано
Только что, zaHARE сказал:

Ми ж в порівнянні з папєрєдніками в дупі? Тож буде легше фіксувати пакращення

Ну взагалі-то ми про розвиток України говоримо в цілому, ми ж не живемо у часових відрізках, а проживаємо повноцінне життя. Я от всіх застав і маю з чим порівнювати, якщо ти ні - ну вибачай... Хоча думаю ти теж всіх побачив і відчув, так що давай будемо чесними! Ми ж тут жили - так? Ну і "покращення" По обіцяв, Зе! так голосно і бравурно покращення не обіцяв, на бордах я таких гасел від нього не бачив. От від цього і пропоную відштовхуватись.

Опубліковано
11 минут назад, zaHARE сказал:

1991 рік
 Кравчук- 61,59%

Чорновіл- 23,27%

На тих виборах вони йшли не один на один, а там ще були кандидати, ну то таке... :) А якщо відкинути важелі впливу, адмінресурс і купу всього того лайна, то уявляєш який відсоток був-би у Порошенка - навть страшно вимовляти :)

Спойлер

1991 год. Кравчук vs Черновол

Леонид Кравчук, первый президент Украины, избирался на свой пост 1 декабря 1991 года - в один день со Всеукраинским референдумом о независимости.

Всего президентом собирались стать шесть кандидатов. Но главным конкурентом бывшему секретарю ЦК КПУ и главе Верховной Рады был глава Народного Руха Украины Вячеслав Черновол.

Кравчук победил его в первом туре, набрав более 50% голосов избирателей.

Счет между ними оказался такой: Кравчук 61,59%, Черновол - 23,27%. Остальные кандидаты набрали менее пяти процентов. 

Опубліковано
6 минут назад, ForZa сказал:

Ну і "покращення" По обіцяв

Взагалі-то покращення не По, а Яник обіцяв.

Опубліковано
1 хвилина тому, volks сказано:

конкретно долар по 10 був обіцяний, южаніна з бляхами намахала

Опубліковано
11 минут назад, volks сказал:

Помилився :( "Жити по новому" мав на увазі! :) Ну і від Зе такого всерівно не було чути, бравури, голосних гасел, а от про "посадку" - то конкретно... Побачимо...

Опубліковано
32 минуты назад, Віталій СК сказал:

А з якого числа можна питати чого Ахметов не сидить?:D

Якраз зараз по ICTV Разумков пояснює,що це не входить в повноваження і обов'язки президента. Сказали,що тарифи теж,не в компетенції президента.

Опубліковано
10 минут назад, iiron сказал:

А покращення від гідних які мають довгострокову перспективу не будем фіксувати?:)Ці наприклад.

Ну так, кормушку в цих кантор забрали,от і ниють. Згідно статистики оплати за минулий місяц ,принаймні за газ перевищили 100%,тобто хтось навіть сплатив аванс.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...