Перейти до змісту

Factory

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
On 16.01.2022 at 23:14, Ko3bMa сказано:

В тому-то і діло, що сюжетом і банальним написанням принаймні логічного сценарію зараз не паряться - головне ефектів напхати побільше. Схавають і так.

часом дивишся якись старий класній фільм і розумієш що люди класно продумали сюжет і декілька другорядних ліній,

і головне що все класно знято, зараз звичайно спецефекти тянуть, але часом уже настільки їх багато, що стає нудно....

• +1 3
Опубліковано
13 хвилин тому, Factory сказано:

зараз звичайно спецефекти тянуть, але часом уже настільки їх багато, що стає нудно....

зараз спецефектами мало кого здивуєш, бо комп ігри вже до них дотягують 

Опубліковано
9 minutes ago, case_l said:

зараз спецефектами мало кого здивуєш, бо комп ігри вже до них дотягують 

Хавають на ура що те, що те.

• Подобається 1
  • +1 1
Опубліковано

Ну шановні, не треба вдаватись в крайнощі, спецефекти це ж не якесь зло, що псує фільм. Так, гарний продуманий сценарій безперечно важливий, але який би не був суперсюжет, гадаю, якщо на екрані будеш спостерігати пластилінового динозавра чи іграшкового літачка, що падає у ванну (типу авіакататрофи в океані), чи фанерного космічного корабля з пітардою в дупі для іскорок - ну це теж малоприємно спостерігати і не викликає ні довіри тому що відбувається на екрані, ні бажання дивитись не відриваючись. А саме так виглядали би всі фантастичні фільми без спецефектів. Тому спецефекти і гарний сюжет це не якісь антоніми і взаємовиключаючі поняття, і якщо спецефектів багато це не означає автоматично що сценарій лайно. Бо здається останнім часом саме таку аналогію дуже часто проводять, мол "а ну знову море спецефектів - ну значить сценарій для дітей, сюжет відсутній". Ну якщо фільм детектив чи мелодрама то логічно, що там нічого такого не потрібно і не буде, але якщо ж знімаєш фільм фантастику про війни надлюдей чи богів, ну то там апріорі має все літати і вибухати, якось без того ніяк :)

• Збентежений 1
  • +1 1
Опубліковано

@SergLutsk я ж кажу спецефектами нікого не здивуєш, бо вони тепер в комп іграх на рівні. От порівняй спецефекти в термінаторі 2 і в останньому термінаторі, де кращі? Де пластилінове все?     

Опубліковано
30 minutes ago, SergLutsk said:

Ну шановні, не треба вдаватись в крайнощі, спецефекти це ж не якесь зло, що псує фільм. Так, гарний продуманий сценарій безперечно важливий, але який би не був суперсюжет, гадаю, якщо на екрані будеш спостерігати пластилінового динозавра чи іграшкового літачка, що падає у ванну (типу авіакататрофи в океані), чи фанерного космічного корабля з пітардою в дупі для іскорок - ну це теж малоприємно спостерігати і не викликає ні довіри тому що відбувається на екрані, ні бажання дивитись не відриваючись. А саме так виглядали би всі фантастичні фільми без спецефектів. Тому спецефекти і гарний сюжет це не якісь антоніми і взаємовиключаючі поняття, і якщо спецефектів багато це не означає автоматично що сценарій лайно. Бо здається останнім часом саме таку аналогію дуже часто проводять, мол "а ну знову море спецефектів - ну значить сценарій для дітей, сюжет відсутній". Ну якщо фільм детектив чи мелодрама то логічно, що там нічого такого не потрібно і не буде, але якщо ж знімаєш фільм фантастику про війни надлюдей чи богів, ну то там апріорі має все літати і вибухати, якось без того ніяк :)

Ніхто не каже, що "спецефекти це якесь зло, що псує фільм" або "а ну знову море спецефектів - ну значить сценарій для дітей, сюжет відсутній".

Блін, де ти взагалі побачив "спецефекти і гарний сюжет це якісь антоніми і взаємовиключаючі поняття"? Це якесь альтернативне світосприйняття? :huh:

Мова йде про відсутній або відверто тупий сценарій, замаскований спецефектами.

• +1 2
Опубліковано
9 хвилин тому, case_l сказано:

ось типовий рецепт сучасних фільмів: гей+негр+купа спецефектів    

+100

Кіно - гівно.

без смислового навантаження.

• +1 1
Опубліковано
1 година тому, Ko3bMa сказано:

Мова йде про відсутній або відверто тупий сценарій

Ок, якщо поганий сценарій чи нафіг відсутній, тоді й говорити потрібно про сценарій, що він гівно, логічно. А кількість спецефектів якось впливають на якість сценарію ? Та ніби й ні.

Ось проста аналогія: дивитесь футбольний матч, якість газону супер, картинка в якості 4к, звук бомба, стадіон неперевершений, все супергарно, деталі і повтори аж капець ! Одна проблема - гра супернудна ! І якщо гра погана то ми ж не говоримо, що звісно злі телевізійники вирішили впарити нам супер-пупер гарну картинку щоб ми не помітили що футбол гівно ? 

Опубліковано
10 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Ок, якщо поганий сценарій чи нафіг відсутній, тоді й говорити потрібно про сценарій, що він гівно, логічно. А кількість спецефектів якось впливають на якість сценарію ? Та ніби й ні.

Ось проста аналогія: дивитесь футбольний матч, якість газону супер, картинка в якості 4к, звук бомба, стадіон неперевершений, все супергарно, деталі і повтори аж капець ! Одна проблема - гра супернудна ! І якщо гра погана то ми ж не говоримо, що звісно злі телевізійники вирішили впарити нам супер-пупер гарну картинку щоб ми не помітили що футбол гівно ? 

Сценарних провалів - вагон.

Відверта фігня.

Але 13-14-літнім  дітям зайде.  Їм головне спецефекти.

Опубліковано
1 hour ago, SergLutsk said:

Ок, якщо поганий сценарій чи нафіг відсутній, тоді й говорити потрібно про сценарій, що він гівно, логічно.

Добре, ще раз.

2 hours ago, Ko3bMa said:

Мова йде про відсутній або відверто тупий сценарій, замаскований спецефектами.

• +1 3
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Ребята, а всі додивилися "Не дивіться вгору" до кінця? Бо я зазвичай на перших же титрах вимикаю, а тут почав з малим в карти грати і фільм не вимкнув, і тут оба-на, а потім ще одне оба-на.

• Ха-ха 2
  • 1 рік потому...
Опубліковано

Трішки апну тему. Вчора переглянув нового Аватара. Отримав массу естетичного задоволення, картинка просто шикардос, очей не відвести ! Причому фільм 3 години, і 95% з даного хронометражу на екрані відбувається щось епічно красиве, немає коли відволіктись. Гадаю цілком виправдав мої очікування :smile-zachot:

Опубліковано (змінено)

Трішки апну тему. Вчора переглянув нового Аватара. Отримав массу естетичного задоволення, картинка просто шикардос, очей не відвести ! Причому фільм 3 години, і 95% з даного хронометражу на екрані відбувається щось епічно красиве, немає коли відволіктись. Гадаю цілком виправдав мої очікування :smile-zachot:

В якому перекладі? Щось не зустрічав якісний звук в українському перекладі. Чи вже є?

Змінено користувачем nickel
Опубліковано
1 година тому, nickel сказав:

В якому перекладі? Щось не зустрічав якісний звук в українському перекладі. Чи вже є?

В дубляжі з цієї роздачімене цілком задовільнила якість і 5,1 звуку і картинки

• +1 1
Опубліковано

В дубляжі з цієї роздачімене цілком задовільнила якість і 5,1 звуку і картинки

Відео вже давно в нормальній якості було, звук ніяк не могли знайти. Був лише TS. А можна цю роздачу якось зкормити Торсерву напряму, а не через якийсь кінотеатр типу Лампи, ХДВідеоБоксу? В мене, до речі, чомусь той укр. жакет не працює і немає рядка з публічними жакетами, як на твоєму скріні.

Опубліковано (змінено)
2 годин тому, nickel сказав:

В мене, до речі, чомусь той укр. жакет не працює і немає рядка з публічними жакетами, як на твоєму скріні.

Я в тій темі скинув фото як у мене. Так в тебе там в самому першому рядку "Использовать парсер" стоїть "Да" як у мене на фото?

2 годин тому, nickel сказав:

А можна цю роздачу якось зкормити Торсерву напряму, а не через якийсь кінотеатр типу Лампи, ХДВідеоБоксу?

Ну скормити можна напряму з телефона навіть не вмикаючи телевізор, але ж якось далі ти десь маєш запустити сам перегляд фільму ?! Я маю на увазі, що для цього потрібен якийсь плеєр. Таким плеєром може виступати Лампа чи якийсь інший додаток. В чому ти збираєшся дивитись фільм, в якому плеєрі ? Де у тебе торрсервер запущений, на телефоні, планшеті, компі, орендований ?

А скормлюється він у мене так: на телефоні в браузері збережене посилання з адресою: 192.168.1.56:8090, де 192.168.1.56 - IP мого бокса зі встановленим торсервером, підключеного до телевізора в режимі 24/7/365. Тицяю на посилання, отримую ось таку картинку, добавляю скачаний хвилину тому в тому ж браузері торрент-файл і все, фільм доданий в торрсервер. Лише одна умова: це посилання буде працювати лише коли телефон і торсервер знаходяться в одній wi-fi мережі, тобто умовно кажучи з роботи ти так не додасиш фільм.

IMG_20230408_161513.thumb.jpg.d43934c4f6118fcb179739b560553569.jpgIMG_20230408_161547.thumb.jpg.f413f070f1dcf201cc23f6d629164978.jpgIMG_20230408_161708.thumb.jpg.23d1087f03bada698a03d5c8fd1bcdb6.jpg

Тепер питання лише яким додатком я його відкриватиму на телевізорі. Ось тут і стають в нагоді Лампа, VoKINO і т.д. Ну тобто можна обійтись і без лампи для закидання самого торрента торрсерверу, але ж десь сам фільм всеодно треба запустити. Чи я тебе невірно зрозумів

Змінено користувачем SergLutsk
Опубліковано

Так, Аватар я вже подивився без танців з бубном, Лампа знайшла торрент з нормальним звуком на Толоці. А про решту поговоримо в тій темі.

• 3 тижня потому...
Опубліковано (змінено)

Операція «Фортуна»: Мистецтво перемоги

23041411345967874_f0_0.jpg
переглянув, а приколи заради яких відклали вихід досить цікаво підправили

Змінено користувачем Factory
Опубліковано
1 година тому, Factory сказав:

а приколи заради яких відклали вихід досить цікаво підправили

Фільм я теж подивився десь тижня 2 тому, а про які приколи мова ? Щось я не в темі

Опубліковано
10 hours ago, SergLutsk said:

Фільм я теж подивився десь тижня 2 тому, а про які приколи мова ? Щось я не в темі

там був гумор, в оригінальному трейлері навіть було,

Так, фільм Гая Річчі “Операція Фортуна” знімуть з прокату, який був знятий ще у 2020 році і на який витратили близько 150 мільйонів доларів. А все через те, що у стрічці фігурували українські гангстери. Прем'єра повинна була відбутися цієї весни, та сталося не так, як гадалося. Знімальній групі доведеться вирізати цих персонажів, та перезнімати сцени з їхньою участю.

там були фрази:
- ми Їдемо в Україну, я проникну в середину них,
- перш ніж проникати зводи їх в кіно

по плану це була Українська мафія, але враховуючи що в наст тут почалось фільм перезняли

• 9 місяців потому...
Опубліковано

Відв'язні дворняги (Собаки не розлий сцяки)
Жанр: Комедія, пригоди
IMDbLogo_sm.png: 6.3/10
Пес Реджі любив свого господаря-алкоголіка, хоча той постійно намагався позбутися вихованця. Чергова спроба вдається, песик губиться, натомість знайомиться з компанією бродячих собак, які пояснюють наївному оптимісту, як жорстоко поводився з ним господар. Тепер у Реджі з'являється нова мета - повернутися додому і відкусити гидкому чоловікові чоловіче господарство.

Дивитися виключно в українському дубляжі!

• +1 1
Опубліковано (змінено)
22 hours ago, Vadimm said:

Відв'язні дворняги (Собаки не розлий сцяки)
Жанр: Комедія, пригоди
IMDbLogo_sm.png: 6.3/10
Пес Реджі любив свого господаря-алкоголіка, хоча той постійно намагався позбутися вихованця. Чергова спроба вдається, песик губиться, натомість знайомиться з компанією бродячих собак, які пояснюють наївному оптимісту, як жорстоко поводився з ним господар. Тепер у Реджі з'являється нова мета - повернутися додому і відкусити гидкому чоловікові чоловіче господарство.

Дивитися виключно в українському дубляжі!

Де? Включив в оригіналі на англійській, фільм ніби то як для дітей але... стільки матюків я уже давно не чув. 

Змінено користувачем Waver
Опубліковано
В 19.01.2022 в 14:22, Factory сказав:

часом дивишся якись старий класній фільм і розумієш що люди класно продумали сюжет і декілька другорядних ліній,

і головне що все класно знято, зараз звичайно спецефекти тянуть, але часом уже настільки їх багато, що стає нудно....

це ти просто старий і плекався на інших фільмах :)

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...