Перейти до змісту

Наші модератори

Гість Zibers

Наші модератори  

182 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

тобто, на твою думку, обкакувати ізподтішка - це коректно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 158
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

вот он - типичный подход хох украинцев к решению проблемы!
- ну це ж не я написав....

ну якщо на те пішло, то в мос росіян інший підход -- якщо проблема не рішається на їхню користь то простіше все розбомбити :D

але питання зараз не в тому і це не той розділ форуму, де слід піднімати такі питання. І знаючи Ді я на 101% впевнений, що думки з одного топіка він не перенесе в інший, ставлення з форума не перенесе в реальне життя і т.д. Так що розслабся і не дивись на людей однобоко

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобто, на твою думку, обкакувати ізподтішка - це коректно?

коректно вияснити ваші стосунки в приваті і не виносити на загал, як це роблять на базарах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кудром: Сессия составляет 24 часа в сутки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раз уж на то пошло, то Украина как нация состоит из Украинцев и тех, кого называют хохлами.

Плам - не хохол, он пытается строить свою державу и растить сыновей.

А вот те, кто ноет , подлизывается и возглашает "браття! та шо ж то таке! в мене сало с3,14здили! ганьба! то всьо москалі!" - те под сомнением.

И раз уж ты, кудром, так любишь выносить сор из избы, скажу прямо здесь: если я тебя назвал хохлом, то это относится ТОЛЬКО к тебе. А выть про то, что тебя москали притесняют , можешь сколько угодно. Ибо sapienti sat, а дураку и не надо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

kudrom, нормальная тема, пусть те кто хотят, выскажутся. вот когда между собой начнут ругаться, тогда прийдется закрыть, конечно..

и обезательно прицепить список тех, кого забанили из-за срачега в этой теме ...

=)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

kudrom, нормальная тема, пусть те кто хотят, выскажутся. вот когда между собой начнут ругаться, тогда прийдется закрыть, конечно..

Чи можна вважати за "ругаться" слово "хохол"? От Діфото мене назвав хохлом, я розцінюю це як особисту образу, чи тут діють подвійні стандарти, щодо "своїх"?

Доречі, якщо уважно почитаєте мої пости, то помітите, що я жодного разу не не називав образливим словом жодного з користувачів тут, ні в форумі, ні в приваті, на відміну від інших. Крім того, я жодного разу на вживав слів "кацап" чи "москаль", чи будь-яких інших, які можуть принижувати чиюсь гідність. Так що, діфото - "не нада ля-ля", це все твої особисті фантазії і однобоке ставлення до мене. Якщо можеш "відповідати за базар" - процитуй хоч один пост, де я якимось чином образив росіян.

Щодо "сыновей" - я також виховую сина і також небайдужий до своєї держави. Так що тут це взагалі кумедний аргумент :D

коректно вияснити ваші стосунки в приваті і не виносити на загал, як це роблять на базарах

в мене нема ніяких приватний стосунків з Псевдорокером, я лише показав модерам місце, де він порушує правила форуму, вдаючись до особистих образ, тому і пропоную йому продовжити рід онлі....

Є правила форуму - я їх дотримуюся, дехто вваажає, що він особливий і може цього не робити..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот как мы заговорили! :)

"Хохол" - это оказывается личное оскорбление... А когда на форуме направо и налево сыплятся "жиды" и "москали" - то это в порядке вещей, правда? Или других можно называть как хочется, а касту неприкасаемых только попробуй задень! :D

Гы. Почему-то даже смеятся не хочется.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не узагальнюй, скажи, де саме я вжив це слово, я не відповідаю за слова інших - претензії до модерів, що вони не видаляють такі пости, якби я був модером - видаляв би...

Для мене "хохол" -це особиста образа. Хіба я десь сказав, що "когда на форуме направо и налево сыплятся "жиды" и "москали" - то это в порядке вещей"?? Процитуй, будь-ласка, не будь-голослівним. Я поважаю людей, не залежно від національності

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да, кудром, на самом деле ты белый и пушистый. а все остальные в полном неадеквате.

и это они на самом деле залезли в танк и прикидываются шлангом, а не ты.

мы в курсе. разрыва не было. ни единого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

kudrom, не поверишь, тут вообще тройные стандарты действуют :D

но на самом деле нет ничего оскорбительного, если кого-то назвали хохлом, кацапом, москалем, жидом, черножопым, узкоглазым, etc. сам знаешь, как у нас в стране с политкорректностью :) поэтому я предпочитаю просто запомнить такого человечка, а при удобном случае выстрелить ему в затылок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2kudrom

Если "жиды" и "москали" - это обычные слова для форума, не вижу причин, почему "хохол" - это что-то из ряда вон выходящее.

Если модераторы не реагируют на "жидов" и "москалей", но станут реагировать на "хохлов" - сразу будет видно "на чьей стороне правда" и кто тут "низшая раса".

Не цепляйся за слова, не надо этой педантичности и занудства - где, когда, кому...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну тобто ми зійшлися на думці, що вживання слів "хохли", "москалі" і "жиди" є прийнятним для форуму і я можу в будь-який момент ними користуватися? ок, це радує

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наприклад мене не ображає, коли мене називають хохлом. Так само як і все життя я проходив з клеймом "штунда", а зараз годий з того.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну тобто ми зійшлися на думці, що вживання слів "хохли", "москалі" і "жиди" є прийнятним для форуму і я можу в будь-який момент ними користуватися? ок, це радує

Радуешься, говоришь? Ну-ну.

Я вот не могу понять - тебя уже слово "хохол" не оскорбляет? Или вся истерика началась из-за того, что на работе скучно было? :D

И как быть с твоим заявлением, что ты политкорректный ко всем нациям? Пустые слова? Или просто решил показать себя с лучшей стороны, а на деле только и ждёшь возможности "ругнуться" на неугодных, сославшись на то, что здесь всё равно так принято? :)

Зачем говорить о "светлом, чистом и высоком", если всё в итоге сводится к грязи?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти не вловив іронії...

якщо хочеш напишу "радує" (в лапках)

ще раз повторю - слово "хохол" мене особисто ображає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІМХО в цьому топіку вже пора застосувати "тоталітаризм модераторів" або просто скинути її в "Політику" :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я - за "тоталітаризм" :D)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Будь ласка, політнекоректні висловлювання видаліть, а топік закрийте, чи що... А то почались "культурні переходи на особистості".. . Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Якби я незнав Зіберса, я б мабуть трошки був злий на нього. :0121:

Так шоб не послати проігнорую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нащот Зіберса. Наїзжає за "безпредел" на модерів, при цьому занадто багато дозволяє собі самому

Взагалі мені не подобається культурний перехід на особистості. так сказать обсирання один одного в межах правил. Вже краще в приваті або асі прямо написати і не "видєлуватись"

Смішні наєзди на модерів від юзерів, які ледеве десяток постів мають. хоть би не позорились

Тему було б логічно перенести у флуд або грохнути

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут є Модератори але і наблюдаються і модєрастИ, якщо когось цікавить хто є хто то можете подивитись в моїх попередженнях, круто получилось із банами...

З.І. Шо не кажіть а Модератори дійсно контролюють свої розділи, а вот модєрастИ тіко і шукають тупорилу зацепку аби бан вліпить.. мабуть самостверджуються так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут є Модератори але і наблюдаються і модєрастИ, якщо когось цікавить хто є хто то можете подивитись в моїх попередженнях, круто получилось із банами...

З.І. Шо не кажіть а Модератори дійсно контролюють свої розділи, а вот модєрастИ тіко і шукають тупорилу зацепку аби бан вліпить.. мабуть самостверджуються так.

Більше конкретики! А то якось пустослівно получається

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо голосували свідомі користувачі форуму - голосування показує модераторів і інших. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О! Наруто успел набрать уже аж 25 постов... Старается человек :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...