Перейти до змісту

Позитив України

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
36 минут назад, jack74 сказал:

21 квітня 2019 року Народ України випхав на "відпочинок" чергового трутня

А кучеряву жидяру повернули.

• Відповідей 2,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

На Волинь дали більше грошей,ніж на Львівщину.

На Уряді ухвалили постанову спрямувати  громадам 2,1 млрд грн на формування інфраструктури . Це тисяча нових проектів, це нова якість послуг у громадах. Це кошти для реконструкції та ремонт вулиць, доріг, створення ЦНАПів, відбудови шкіл, дитсадків тощо

D46MInbWkAER8o0.jpg

Опубліковано
21 час назад, zaHARE сказал:

Це кошти для реконструкції та ремонт вулиць, доріг, створення ЦНАПів, відбудови шкіл, дитсадків тощо

Не забудь потім прозвітувати про використання цих коштів :) Дорога, школа, садок... знаєш скільки коштують? :)

Опубліковано
2 годин тому, ForZa сказано:

Не забудь потім прозвітувати про використання цих коштів :) 

А я думав за президентства Зеленського ти будеш цю тему продовжувати?

Опубліковано
2 часа назад, zaHARE сказал:

Рада ухвалила закон про мову.
Вітаю всіх!

А з чим ви вітаєте?

З якої це радості такі пільги для кримських татар?

Вимагаю повної українізації!

Цитата

Избирательная логика наших законодателей:

Для всех телерадиоорганизаций квота на укр язык 90% (сейчас 75%), а для крымскотатарских СМИ - только 40%.

(Upd. Этот пункт в самый последний момент из закона убрали. Для ТВ останется действовать 75%-я квота. Но для татар привилегии на квоты действуют и сейчас.)

Для всех нацменьшинств обучение только на украинском. Кроме крымских татар. Им можно получать образование на родном языке.

Поблажки в законе сделаны только для одних - крымских татар. Хотя это не единственное и не самое крупное меньшинство в Украине. Их уж точно не больше русскоязычных граждан Украины. Которые живут преимущественно на юге и востоке страны. Но о них не подумали. А о крымских татарах - да.

Возникает логичный вопрос к власти.

То есть за Крым и крымчан мы как бы ещё поборемся, а на Донбасс уже наплевать?
Так что ли?

Опубліковано
1 минуту назад, paksivatova сказал:

З якої це радості такі пільги для кримських татар?

Тому, що діють подвійні стандарти! От Джеміль і Ко. у БПП - їм пільга і думаю це для них діє ще по багатьох питаннях про котрі ми ще і не знаємо.

"Я все зрозумів, помилкок більше не буде, виправлюсь, простіть" - Порошенко.

Як-же - розігнались, вірте більше... :)

Опубліковано
28 минут назад, Віталій СК сказал:

А я думав

А ти не думай, бо до цього ти громогласно вже "подумав", то і не вставляй свої "5" у теми, до яких тобі, як ти сам кажеш, поh...

ww.JPG

Опубліковано
25 минут назад, paksivatova сказал:

Вимагаю повної українізації!

Для одних вони закони приймають, а до інших через Facebook звертаються :) :) :)

Порошенко звернувся до російськомовних громадян

Опубліковано
19 хвилин тому, ForZa сказано:

А ти не думай, бо до цього ти громогласно вже "подумав", то і не вставляй свої "5" у теми, до яких тобі, як ти сам кажеш, поh...

А давай ти за мене не будеш вирішувати на які теми мені пох і де встявляти мої п'ять копійок.

Опубліковано
1 час назад, Віталій СК сказал:

за мене не будеш вирішувати

От і ти не вирішуй за інших і не підв'язуйся у розмови інших!!! А то тільки вставочки можеш робити без обгрунтування думки. А судячи з твоїх постів, де ти казав, що на вибори Яника не ходив, бо ще не мав права голосувати, то можна зробити висновок про твій вік, що ти мені взагалі у внуки годишся, то навчись культурі спілкування спочатку якщо тебе не виховали!!! ...хоча я бачу - то марна справа... :(

Опубліковано

нарешті

Цитата

Верховний Суд підтвердив право на користування земельною ділянкою  100 га для прикордонників Закарпаття

Опубліковано

:g07::g07:

25 минут назад, zaHARE сказал:

Перепрошую,я вітав українців.

подейкують,що норму про те,що народні депутати обов'язково мають володіти українською мовою викинули - проте лікар зобов'язаний

і хто там клоуни?

Опубліковано
2 минуты назад, paksivatova сказал:

подейкують,що норму про те,що народні депутати обов'язково мають володіти українською мовою викинули - проте лікар зобов'язаний

і хто там клоуни?

може почитаєте закон?

Ось для простоти сприйняття.

%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%B0.jpg

Опубліковано
33 хвилин тому, ForZa сказано:

От і ти не вирішуй за інших і не підв'язуйся у розмови інших!!! А то тільки вставочки можеш робити без обгрунтування думки. А судячи з твоїх постів, де ти казав, що на вибори Яника не ходив, бо ще не мав права голосувати, то можна зробити висновок про твій вік, що ти мені взагалі у внуки годишся, то навчись культурі спілкування спочатку якщо тебе не виховали!!!

Ще раз повторюю, для старого діда, не вказуй що мені робити і чиї розмови лізти! Це загальнодоступний форум, а не твоя особиста площадка. 

А стосовно мого віку, то вдінь окуляри (мабуть через вік зір поганий) і прочитай ще раз те моє повідомлення: я не ходив на вибори не через відсутність права голосу, а через мою незацікавленість політикою в той момент. Хоча в 2004 я ходив на вибори і навіть на майдан їздив.

Опубліковано
28 минут назад, zaHARE сказал:

може почитаєте закон?

Ось для простоти сприйняття.

%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%B0.jpg

а закон є в доступі вже?

мене цікавить 1 пункт - чи є зобов'язання спілкуватися українською народному депутатові?

Опубліковано
2 минуты назад, paksivatova сказал:

а закон є в доступі вже?

Він ще навіть Парубієм не підписаний і блокується. Но головне хвилю пустити...

Опубліковано
1 час назад, paksivatova сказал:

а закон є в доступі вже?

мене цікавить 1 пункт - чи є зобов'язання спілкуватися українською народному депутатові?

тобто якщо цоього в законі нема,то закон гамно?

Опубліковано
1 час назад, ForZa сказал:

Він ще навіть Парубієм не підписаний і блокується. Но головне хвилю пустити...

28959020_1687130078045799_16130870584088
Олександр Вілкул
5 год · 

Подал в Раду проект Постановления, которое блокирует подписание языкового закона 

Таким образом, ни спикер парламента А. Парубий, ни Президент П. Порошенко не могут подписать этот закон. 
Соответственно, этот закон не может вступить в силу.

Вместе с Вадимом Новинским мы действовали четко в соответствии с законодательством Украины. Проект Постановления подан сразу после голосования. Вопрос – пойдет ли Парубий на нарушение законодательства, подписав этот Закон, без рассмотрения нашего проекта Постановления.

Подчеркиваю - провокационный языковой закон нарушает Конституцию и противоречит европейским нормам права, которые Украина ратифицировала и взяла обязательства выполнять.

Опубліковано
34 минуты назад, nickel сказал:

не втомлюся повторювати : ця влада цинічніша за папєрєдніків Януковича в 100 разів

закон один для всіх -нє,не чули

кримські татари у нас окрема каста,депутати окрема каста -а з якої це такої радості?

і знову подвійні стандарти

не розумію,чого це Закарпаття мовчить 

даєш повну українізацію!

Опубліковано
1 час назад, zaHARE сказал:

тобто якщо цоього в законі нема,то закон гамно?

за гамно вони українців мають

і в черговий раз це доводять

як закінчиться каденція-пам'ятайте і їм подякувати

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...