Перейти до змісту

Я не умею парковаться ;)

TreNeR

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ви навпроти "Слона" походіть, біля "слоненят" там де Приватбанк - так там пів дня таких "мудрил" можна фотографувати...... найбільше бісить те, що є ж парковка - але ні, він на тротуар заїде, і не на пару сантиметрів - а на всю довжину авто :mdr:

• Відповідей 3,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Біля Слона вже даааааааавним-давно місця для авто всіх бажаючих не вистачає. КО

а мене це мало хвилює - чому я та інші люди маємо ходити по тротуарі як по смузі перешкод, обминаючи чиєсь авто, бо його власнику впадло припаркувати авто десь у дворі.

Опубліковано

Зате біля Барвінка завжди вільно, різниця у 100 метрів. :)

Опубліковано

Зате біля Барвінка завжди вільно, різниця у 100 метрів. :)

Видно давно ти там був ;)

Опубліковано

Видно давно ти там був ;)

Майже кожні вихідні на ринок + у деякі робочі дні (в години роботи Варшавки), ще жодного разу не шукав місце. Чи це не час пік? :)

Опубліковано

Можливо варто започаткувати і в нашому місті традицію висміювати "водятлів" які не вміють їздити паркуватись, наклеюючи на їх авто етикетки приблизно такого змістуpost-10669-0-24559300-1360270509_thumb.jpost-10669-0-74900700-1360270527_thumb.j???

Виготовити їх не проблема. А от здерти з лобового скла.......................

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Оце чудо, мало того, що всунулося на зупинку на тротуур (хоча там і є заїзд для авто - доставка товару), так воно ще й матюкалося через скло, бо, йому, бачте, заважають заїхати! А те, що він має пропустити пішохода, це ж зупинка! Йому пофіх.. На зроблене зауваження відрегував якось дивно. Хрюкнув щось несуразне. Я не мав часу сперечатися, спішив на роботу.

xVIag.jpg

Опубліковано

Можливо варто започаткувати і в нашому місті традицію висміювати "водятлів" які не вміють їздити паркуватись, наклеюючи на їх авто етикетки приблизно такого змістуpost-10669-0-24559300-1360270509_thumb.jpost-10669-0-74900700-1360270527_thumb.j???

Виготовити їх не проблема. А от здерти з лобового скла.......................

:) О, знов дітвору поперло на "подвиги" :)

І що ти кому тими наклейками виправиш? мізки? навряд. Їм ще в садочку треба було такі наклейки ліпити на лоб. А тепер вже без толку. А от собі на дупу проблем можеш заробити.

Опубліковано

Тоді давайте і на далі будемо обходити по калюжах припарковані на тротуарі авто........................ Або витирати їх верхнім одягом, при спробі протиснутись між двома машинами............... Мало хто з тих водятлів читають цей форум, і наші обговорення тут абсолютно нічого не дадуть........

Опубліковано

Я думаю здесь комментарии не нужны :_07:

Такое в этом Дворе КРУГЛЫЙ ГОД!

Не повна картина, з другої сторони двору ще більше машин, які стоять на тротуарі, до під"їзду дістатися практично неможливо.

Опубліковано

Місця для парковки авто архітектори не продумали - десь на рівні СРСР при будівництві "хрущовок", в тих дворах теж люди мучаться. Якщо я не помиляюся, то за будинком є 2 стоянки і враховуючи ціну авто - ціна на паркування не є для власників високою. Кількість авто з кожним роком збільшується і ситуація буде лише погіршуватися. Можливо є сенс облаштувати заїзди шлагбаумами.

Опубліковано

Генеральні плани розробляють по нормах площі майданчиків на 1 людину.

норма встановлена 0,8 м2 на одну людину. В будинку на картинці 5 пов. мабуть, 6 підїздів нарахував, по 2кв. на площадці, виходить 60 кв.

і 60*3 люд.=180 люд., 180*0,8=144 м2. машиномісце 2,5х5,5м, проїзд має бути 3м.

144/2,5/5,5=10 автомашин.

Це мінімальна стоянка яка повинна бути розмірами 5,5х25м.

А якщо взяти що один двір на два будинки, то має бути дві таких площадки. Тобто придивіться до своїх дворів і чи витримані у вас норми?

Опубліковано

- ігрові майданчики для дітей дошкільного віку 0,7 м2/люд.

- для відпочинку дорослих 0,1 м2/люд.

- для занять фізкультурою 0,2 м2/люд.

- для господарських цілей 0,3 м2/люд.

Опубліковано

стояв не довго, але дуууууже незручно для перехожих. Чому не заїхати у відчинені ворота до басейну?!?!?!

4VmeGzVD.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...