Перейти до змісту

Я не умею парковаться ;)

TreNeR

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

в мене в дворі практикувався метод з листочком і цеглиною, але приходилось кожному класти записки ну і цеглин на всіх не вистачить але в результаті вони стали паркувались у відведених місцях...

а зараз на цих місцях приватні гаражи...і проблема з парковкою повернулась...

як бути?

• Відповідей 3,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Візьми водостійкий маркер і напиши на зеркалі заднього виду "Так паркуються БИКИ !!! " (шкоди автомобілю не нанесеш, але трішки постаратись, щоб відтерти доведеться)

на лобовому склі більш дієво :)

Опубліковано

цеглинки+записки - недієво..... сьогодні поверталася додому... в результаті - додому не дійшла: травмпункт - вивих ноги.... прикро. зла невистачає.

п.с. а в цей час стоянка пустує....

Опубліковано
цеглинки+записки - недієво..... сьогодні поверталася додому... в результаті - додому не дійшла: травмпункт - вивих ноги.... прикро. зла невистачає.

Бідняга... Як так получілося?

Опубліковано

пояснюю - у нас в дворі є стоянка для власників авто. але! вони їх туди не ставлять, бо значно зручніше виповзти з підїзду і зразу втулити сраку на сидіння свого автозасобу. тобто - ставлять машини відразу на тротуарі.... обійти їх важко.... сьогодні я зробила спробу.... результат плачевний...

Опубліковано

пояснюю - у нас в дворі є стоянка для власників авто. але! вони їх туди не ставлять, бо значно зручніше виповзти з підїзду і зразу втулити сраку на сидіння свого автозасобу. тобто - ставлять машини відразу на тротуарі.... обійти їх важко.... сьогодні я зробила спробу.... результат плачевний...

Ну це я зрозумів. Я питаю як саме ти вивихнула ногу? Послизнулася, впала, підвернула?

• 3 місяця потому...
Опубліковано

то все фігня, от вчора біля ТАМ-ТАМ був шедевральний випадо

Вот это точно шедевр, там же Сиерра никак не выкрутит

Опубліковано

в ваза просто бензин закінчився - от і не доїхав, а водій погнався на заправку :D:D:D

Опубліковано

в ваза просто бензин закінчився - от і не доїхав, а водій погнався на заправку :D:D:D

він в там-тамі був, я потім бачив того сілюка як він вийшов з магазину і сів в машину

Опубліковано

А це, мабуть, в Клімчука нарада, певно багацьо поважних "чинуш" з"їхалось, місця не вистачило...

а ви що не знали ??? влада закупила декілька суперсучасних газонокосарок. так це, напевно, одна з них :D:D;)

Опубліковано

Де це зфотографовано?

так це схоже на Писаревського 8. внутрышні двори..там завжди така картина. Іноді проблематично звідти виїхати

Опубліковано

Сфоткано - Шота Руставелі 9. 2 кармана (в одному метелевий гараж), 1 карманчік повздовжний. З двору до стоянкі пішочком до 5 хв.

Бидло на Даньшина 52

post-6231-1272356891,32_thumb.jpg

Опубліковано

Я вже колись писав, що не варто так діяти (див. попередній пост).

По-перше це кримінал, нищення чужого майна.

По-друге, навряд чи це адекватна відповідь, як на мене то значно перевищена.

Краще зробити щось, щоб власник (водій) і помучився трішки, і задумався на майбутнє.

Наприклад наклеїти моментальним клеєм на дзеркало заднього виду папірець з написом "так паркюються козли" або написати стійким маркером те ж саме на лобовому склі. Вказані "поломки" автівки можуть бути виправлені шляхом наполегливого витирання власником (водієм) при одночасному обдумуванні наступної парківки...

• Адміністратори
Опубліковано

Жигулик припаркувався не правильно, треба було впритул правим боком під'їхати :)

Опубліковано

Знайшов на телефоні. Фотка зроблена під час якогось святкування. Купа людей і машин відповідно. Проте у цього чоловягі бемеве, а значить мами з калясками можуть ходити по газонах.

post-81-1272878036,69_thumb.jpg

Опубліковано

Вчора якийсь "гумовий виріб" поставив білого "чобітка" впоперек тротуару на Січовій. Мусив з коляскою з'їзджати з тротуару, щоб об'їхати. Погано, що ДАІ не слідкує за правилами паркування (не знаю, правда, чи за це можуть штрафувати). От би як у фільмах американських: поставив не там, приходиш - а в тебе під двірником папірець зі штрафом виписаний. Тоді культура паркування значно б покращилася.

• Адміністратори
Опубліковано

:)

Доречі, машина власника одгого з відомих Луцьких сервісв таксі :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...