yura-patriot Опубліковано 3 Травня, 2018 в 16:46 Поділитися #26 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 16:46 Я особо там не моніторив,але от шо в очі кинулося то безалкогольне пиво «стелла артуа»,десь 15 з копійками,біля 16 гривень, а от наприклад в сільпо десь 23 з копійками карочь 24 гривеника, правда не знаю скільки в атебешці воно коштує, думаю всеодно дорожче, думаю біля 19 гривень буде. Але загалом думаю в АТБ( колишній агрік) всерівно ціни не більші. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
melonbet Опубліковано 3 Травня, 2018 в 17:06 Поділитися #27 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 17:06 Нормальный магазин з трохи незвичним форматом роботи. Там навіть муху в печиві знаходили, як в типовому супермаркеті ))) Але про оплату пишуть на великій вивісці при обох входах. До 1 травня плати не брали, хоча вивіска про плату за обслуговування висить ще з відкриття. По цінах - ну не зовсім там товар без націнки, але дешевше, як в Там ТАмі та Сільпо на більшість необхідних мені товарів. В порівнянні з АТБ - щось дешевше, щось дорожче, але АТБ зараз вже почав заганятись з цінами. Ну і про ту плату за обслуговування - на чек до 30 грн - її не буде. Хоча не проблема зробити карточку для підприємця (як в МЕТРО) або на бабусю ))) Суттєва різниця на продукцію Молокія (йогурт і кефір вигідно купувати, навіть оплативши за кожен з них ту обслуговуючу плату. Риба і ковбаса - дорожчі навіть за Там Там, зате вибір трішки більший. Єдине що відділи працюють туговато (можна було б вагу самообслуговування поставити, а не чекати спеца по 20-30 хвилин) В цілому - має право на існування, але це не претендент на місце, де треба здійснювати всі покупки, бо дешевше Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
DarkMonk Опубліковано 3 Травня, 2018 в 17:08 Автор Поділитися #28 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 17:08 10 минут назад, yura-patriot сказал: Я особо там не моніторив,але от шо в очі кинулося то безалкогольне пиво «стелла артуа»,десь 15 з копійками,біля 16 гривень, а от наприклад в сільпо десь 23 з копійками карочь 24 гривеника, правда не знаю скільки в атебешці воно коштує, думаю всеодно дорожче, думаю біля 19 гривень буде. Але загалом думаю в АТБ( колишній агрік) всерівно ціни не більші. Ну я буду там завтра и гляну, хотя конечно каждый сравнивает со своей группой товаров которые берёт постоянно, ну там один берёт молоко, шоколад, макароны, рыбу ---- другой , мясо, вино,пиво,приправы, корм котам. По этому сложно оценить выгоду каждого. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рибка Опубліковано 3 Травня, 2018 в 17:12 Поділитися #29 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 17:12 Сметана Угринів (15%) у Тор-бі виявилася дешевша, ніж у фірмовому магазині на Зацепи. Точних цифр не пам"ятаю. P.S. Не рекламую Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
DarkMonk Опубліковано 3 Травня, 2018 в 17:12 Автор Поділитися #30 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 17:12 4 минуты назад, melonbet сказал: Нормальный магазин з трохи незвичним форматом роботи. Там навіть муху в печиві знаходили, як в типовому супермаркеті ))) Але про оплату пишуть на великій вивісці при обох входах. До 1 травня плати не брали, хоча вивіска про плату за обслуговування висить ще з відкриття. По цінах - ну не зовсім там товар без націнки, але дешевше, як в Там ТАмі та Сільпо на більшість необхідних мені товарів. В порівнянні з АТБ - щось дешевше, щось дорожче, але АТБ зараз вже почав заганятись з цінами. Ну і про ту плату за обслуговування - на чек до 30 грн - її не буде. Хоча не проблема зробити карточку для підприємця (як в МЕТРО) або на бабусю ))) Суттєва різниця на продукцію Молокія (йогурт і кефір вигідно купувати, навіть оплативши за кожен з них ту обслуговуючу плату. Риба і ковбаса - дорожчі навіть за Там Там, зате вибір трішки більший. Єдине що відділи працюють туговато (можна було б вагу самообслуговування поставити, а не чекати спеца по 20-30 хвилин) В цілому - має право на існування, але це не претендент на місце, де треба здійснювати всі покупки, бо дешевше Так вот собственно ещё один нюанс , сервиса НОЛЬ, а плата за сервис. Даже лентопротяжная лента на кассе и то не работает. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рибка Опубліковано 3 Травня, 2018 в 17:16 Поділитися #31 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 17:16 Плата за чек 100 % не покриватиме витрат магазину, не кажучи про прибутки. Без націнок (відкати від виробників) магазин не виживе. Персонал (касири) - перебіжчики з інших супермаркетів. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
snouden Опубліковано 3 Травня, 2018 в 17:24 Поділитися #32 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 17:24 11 хвилин тому, DarkMonk сказано: Ну я буду там завтра и гляну, хотя конечно каждый сравнивает со своей группой товаров которые берёт постоянно, ну там один берёт молоко, шоколад, макароны, рыбу ---- другой , мясо, вино,пиво,приправы, корм котам. По этому сложно оценить выгоду каждого. Я теж перевагу ПАККО надаю багато років. Але і в Фуршет колись ходив, років 10 назад, коли він був класний. Далі нажаль там стало все гіршати, після якогось періоду я перестав туди ходити коли все стало зовсім сумно. Ну а недавно магазин закрили. Місце там мені подобається - не знаю, може все засрали, але одне хоча б що є гігантська парковка і загалом багато місця - вже перевага. В новий магазин загляну, цікаво, порівняю, може й зможе посунути ПАККО в моєму уявному рейтингу, тільки от в сегменті алкоголю їм точно не тягатись - дуже вже висока планка задрана Тут в пакко взагалі конкурентів нема в сегменті дешево-середнього алкоголю (ну не, якщо є багацько грошей - винтайм, але на тому і все) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 3 Травня, 2018 в 17:28 Поділитися #33 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 17:28 10 хвилин тому, DarkMonk сказано: Ну я буду там завтра и гляну, Там це де в АТБ? Ну гляньте, хоча я сам там майже кожен день в АТБ (колишній агроконтракт). Не знаю, але мені там кльово, класні возики, широкі ряди, якийсь такий спокій, немає хаосу як в тому там-там, основний товар є, ну да,не дуже великий асортимент, але хватає в принципі всього(молочка,сири, хліб, морозиво, алкоголь) ну то я так для прикладу. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yu2007 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 17:29 Поділитися #34 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 17:29 Трохи офтопу) Останнім часом ніби подуріли з відкриттям все нових продмагів. Ростуть як гриби після дощу. Я ще розумію появу нових закладів громхарчу в "прохідних" місцях, але оця масова гастрономічна лихоманка мене дивує. В чому профіт? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рибка Опубліковано 3 Травня, 2018 в 17:31 Поділитися #35 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 17:31 3 хвилин тому, yu2007 сказано: Трохи офтопу) Останнім часом ніби подуріли з відкриттям все нових продмагів. Ростуть як гриби після дощу. Я ще розумію появу нових закладів громхарчу в "прохідних" місцях, але оця масова гастрономічна лихоманка мене дивує. В чому профіт? Високі роздрібні націнки+відкати (плата за маркетингові послуги) - неабияк приваблю бізнес. Тому і з"являються все нові магазини і нові мережі Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 3 Травня, 2018 в 17:32 Поділитися #36 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 17:32 1 хвилина тому, yu2007 сказано: мене дивує. В чому профіт? Я не знаю у чому, але думаю чим більше тим краще. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рибка Опубліковано 3 Травня, 2018 в 17:36 Поділитися #37 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 17:36 2 хвилин тому, yura-patriot сказано: Я не знаю у чому, але думаю чим більше тим краще. Чим більша/модніша мережа, тим вищі ставки відкатів йдуть від виробників і дистриб"юторів. Напевно їх сума навіть перевищує суму роздрібної націнки. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 3 Травня, 2018 в 17:41 Поділитися #38 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 17:41 6 хвилин тому, Рибка сказано: Чим більша/модніша мережа, тим вищі ставки відкатів йдуть від виробників і дистриб"юторів. Напевно їх сума навіть перевищує суму роздрібної націнки. Простим людям то до дупи головне щоб мали вибір куди і за чим сходити( за самим необхідним) і при цьому менше витратити. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 4 Травня, 2018 в 17:36 Поділитися #39 Опубліковано 4 Травня, 2018 в 17:36 On 03.05.2018 at 19:46, yura-patriot сказано: в очі кинулося то безалкогольне пиво «стелла артуа»,десь 15 з копійками,біля 16 гривень, а от наприклад в сільпо десь 23 з копійками карочь 24 гривеника, правда не знаю скільки в атебешці воно коштує, думаю всеодно дорожче, думаю біля 19 гривень буде. Мдааааааа с.ка. Заїхав я в торбу, взяти пивка безалкогольного, ну бож бл@ть реально стелла артуа там дешева була, тож бачив два тижні тому, зір 100%, кароч вже ціна тадамм: Спойлер Я плюнув поїхав в АТБ на Конякіна заради цікавості, а там як я майже вгадав: Спойлер PS:сижу п‘ю земан нефільтроване)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 4 Травня, 2018 в 18:07 Поділитися #40 Опубліковано 4 Травня, 2018 в 18:07 @yura-patriot, ти більше наїздив, чим та різниця в 38 копійок . Нагадало анекдот: Перед самим весіллям донька приходить до мами і каже: - Мама, я заміж не піду. - А шо сталося, доню? - Мама, він тр %% ає мене тільки в дупу. Ти пам'ятаєш яке у мене було очко, маленьке як десять копійок. А тепер як пятьдесят. - Доню, так шо ми тепер будемо за сорок копійок зі сватами лаятися. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 4 Травня, 2018 в 20:01 Поділитися #41 Опубліковано 4 Травня, 2018 в 20:01 Була би корисна тема, де б люди повідомляли нижчу ціну. Наприклад маринованийшашлик у Салюті біляЗагсу я брав по 140, а на Північному-95 грн. Ще й смачніший. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 4 Травня, 2018 в 20:01 Поділитися #42 Опубліковано 4 Травня, 2018 в 20:01 1 година тому, Юріч сказано: @yura-patriot, ти більше наїздив, чим та різниця в 38 копійок . Оооо! Ти думаєш я ганяю по Луцьку і шукаю різницю в ціні щоб було дешевше на пару копійок,просто якраз усе було по дорозі, до дому, і тупо заїхав щоб подивитися, шопачьом, але сук@ суть не у тому, як бля тільки відкрилися було пифо по 16 грн.а зараз ось так(((( Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 4 Травня, 2018 в 20:21 Поділитися #43 Опубліковано 4 Травня, 2018 в 20:21 18 минут назад, yura-patriot сказал: Оооо! Ти думаєш я ганяю по Луцьку і шукаю різницю в ціні щоб було дешевше на пару копійок,просто якраз усе було по дорозі, до дому, і тупо заїхав щоб подивитися, шопачьом, але сук@ суть не у тому, як бля тільки відкрилися було пифо по 16 грн.а зараз ось так(((( Юрік, я так не думаю. То був жарт, якщо ти не зрозумів. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vampirich Опубліковано 5 Травня, 2018 в 04:47 Поділитися #44 Опубліковано 5 Травня, 2018 в 04:47 Олія Олейна. По всьому Луцьку 37-38. У торбі 30грн40коп Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ForZa Опубліковано 5 Травня, 2018 в 05:11 Поділитися #45 Опубліковано 5 Травня, 2018 в 05:11 9 часов назад, yura-patriot сказал: було пифо по 16 грн.а зараз ось так(((( Та то звичайна "фішка-замануха" у перші тижні роботи любого нового маркету Не будуть-же вони так ціни демпінгувати... ще спалять нафіг ... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 5 Травня, 2018 в 05:42 Поділитися #46 Опубліковано 5 Травня, 2018 в 05:42 5 хвилин тому, ForZa сказано: Та то звичайна "фішка-замануха" у перші тижні роботи любого нового маркету А то 100 пудов. Ще добавлю, вчора у тій же торбі купив пляху «козацька рада» 0,7 ціна 111 гривень з копійками, а потім заглянув в АТБ,ціна те саме 111 рубасіків. Я до чого, тож торба позицінує себе як магаз без націнки і за це бере отих пару гривень, то шо, атбешка такі дурні Соєвий соус «новаро класичний» зараз в атб десь 22-23 грн. короче так як в тій самій торбі, але бляха місяць назад він був по акції 18 гривень! да-да. Я не «топлю» за атбешку,але факт, там самі прикольні ціни. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vikvik Mawr Опубліковано 5 Травня, 2018 в 06:51 Поділитися #47 Опубліковано 5 Травня, 2018 в 06:51 Заїхав також заради цікавості, таки так плата за вихід звісно нове у нас. Ціни я би не сказав що це склад опт. Будьте уважні також звіряйте чек на виході. Взяли чіпси (2пачки), на цінниках було щось 19,7 а на касі пробилося 23,6.. щось таке. Після розмови із кимось не зрозумілим в залі, яку довго гукали, сказала ми гроші не повертаємо а повертаємо товар якщо ціна не підходить. Ну і стандартний підхід коли хотів сфотографувати цінники і вимагав книгу скарг (цінники відразу ж здерла із стелажа) нехотя повернула 8грн. але цінники всі познімала. Тому чесно кажучи не особливо ходив і в старий фУРШЕТ і напевно в нову тОР БУ не виникає більше бажання заходити. Порівнював деякі ціни (жара) на те ж пиво (у них великий асортимент місцевого чого немає в АТБ) є різниця як в + так в -. Тому скажу, що як в будь якому маркеті треба дивитися....... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
natalka) Опубліковано 5 Травня, 2018 в 11:41 Поділитися #48 Опубліковано 5 Травня, 2018 в 11:41 5 часов назад, yura-patriot сказал: А то 100 пудов. Ще добавлю, вчора у тій же торбі купив пляху «козацька рада» 0,7 ціна 111 гривень з копійками, а потім заглянув в АТБ,ціна те саме 111 рубасіків. Я до чого, тож торба позицінує себе як магаз без націнки і за це бере отих пару гривень, то шо, атбешка такі дурні Соєвий соус «новаро класичний» зараз в атб десь 22-23 грн. короче так як в тій самій торбі, але бляха місяць назад він був по акції 18 гривень! да-да. Я не «топлю» за атбешку,але факт, там самі прикольні ціни. горілка львівська преміум: атб 125 грн., торба - 116 грн. (поки що ) Перець 30.04.2018 року в атб був десь 96 грн. (точно за 90 грн.); в сільпо - 87 грн., в торбі - 78 грн. Молоко молокія казкове 30.04.2018 в атб - 25 грн., в сільпо - 24 грн. На кожен товар свій цінник, десь дорожче десь дешевше. Не існує магазину де абсолютно все дешевше. Та що тут говорити, в одній мережі сільпо в Луцьку ціни в магазинах різні!!! - і це мені підтвердили безпосередньо в сільпо. А помітили, як в АТБ, той що агроконтарктом був (по ходу ми всі в один магазин ходимо ) зменшилась кі-ть товарів з червоними цінниками? І ціни, дійсно, помітно підросли. І по-моєму немає вже тієї знижки 15% що була в неділю на товари на звичайних цінниках (ну принаймні на те що я купувала не було). Задачу мінімум АТБ виконав - добре "зайшов" на ринок. І ще про червоні цінники, не раз помічала як ціна на касі в неділю не відповідала червоному ціннику, і касири точно так само розводили руками і казали або купуйте за те що вибиває або повертайте. Сама 2 раза "попала" на морозиві - просто в падло було вертатись і черга була велика. Торба - ну таке... Дещо дешевше. Вибір алкоголю (горілки і вина) більший як в атб. Але нада бути обережним з цукерками, печивом, сирами - думаю буде багато залежаного. Купляла сир порізаний і пофасований за вітриною з ковбасою - то був не першої свіжості (не хотілось з дому вертатись в магазин)... Сир точно більш купувати не буду там. М'ясна точка там підприємця та що і була в фуршеті. А от вітрина з ковбасою - це точно забіяки (бачила і оголошення що забіяка шукав продавця на ту точку в торбі). Так само як і майже у всіх магазинах знижки після 20:00 на власне виробництво 30%. Вчора купувала морозиво на 60 грн. не було ніяких додаткових витрат (я так зрозуміла до 100 грн. не нараховують?) Я хожу по різних магазинах, чим більше пропозицій - тим краще (є з чого вибрати). Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
LSD Опубліковано 7 Травня, 2018 в 10:56 Поділитися #49 Опубліковано 7 Травня, 2018 в 10:56 Літровий джеймсон був дешевший в них як в інших на 50-200 грн, навіть в розетки він 770 а в них я бачив 740 був .... На цукерках обслуговування жахливе, а так вцілому маркет як маркет. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zalepok44 Опубліковано 7 Травня, 2018 в 17:19 Поділитися #50 Опубліковано 7 Травня, 2018 в 17:19 On 05.05.2018 at 08:42, yura-patriot сказано: А то 100 пудов. Ще добавлю, вчора у тій же торбі купив пляху «козацька рада» 0,7 ціна 111 гривень з копійками, а потім заглянув в АТБ,ціна те саме 111 рубасіків. На 0.7 горілки це індикативна ціна. Тобто мінімальна роздрібна до щозволена згідно постанови КМУ. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.