Перейти до змісту

Міняю жінку знову у Луцьку

Ukrainec

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт!

Прогулючись з сім'єю на тижні містом помітили ось цих героїв:

IMG_20180501_113317.thumb.JPG.180e9da2da659110611192737e5be451.JPG

Знову чекаємо на пару з Луцька. Хоч це є постановочним шоу, але можемо знову повболівани за своїх.

Опубліковано
1 час назад, Ukrainec сказал:

Всім привіт!

Прогулючись з сім'єю на тижні містом помітили ось цих героїв:

IMG_20180501_113317.thumb.JPG.180e9da2da659110611192737e5be451.JPG

Знову чекаємо на пару з Луцька. Хоч це є постановочним шоу, але можемо знову повболівани за своїх.

назвіть хоч одне шоу,яке не постановочне?

Опубліковано
2 годин тому, MACCEN сказано:

Життя наприклад :)

Подивись старий добрий фільм із Джимом Кері "Шоу Трумена". Життя багатьох людей ну дуже схоже на життя головного героя.

Опубліковано
5 часов назад, Serpent сказал:

Подивись старий добрий фільм із Джимом Кері "Шоу Трумена". Життя багатьох людей ну дуже схоже на життя головного героя.

Деякі люди настільки пришиблені, що це ніяким шоу не пояснити. 

Опубліковано

А я дивлюся тільки одне постановочне шоу, холостяк. Поржали з мене?)) а якби ви знали як я ржу з того «обіз‘янніка» я реально балєю з того цирку,кайф, фільми відпочивають. 

Опубліковано

Якщо вже пішла мова про шоу, то можете глянути перші серії (після 5-7 вже нудно стає) "100в1". Доволі схоже на правду: переважній більшості молоді абсолютно всеодно на правила, живуть в своє задоволення і сьогоднішнім днем.

Опубліковано
9 годин тому, MACCEN сказано:
9 годин тому, kroha сказано:

назвіть хоч одне шоу,яке не постановочне?

Життя наприклад :)

В деяких людей , навітьдеяких країн ,життя досить постановочне.

Опубліковано
1 час назад, yura-patriot сказал:

А я дивлюся тільки одне постановочне шоу, холостяк. Поржали з мене?)) а якби ви знали як я ржу з того «обіз‘янніка» я реально балєю з того цирку,кайф, фільми відпочивають. 

59 минут назад, Fahrenheit сказал:

Якщо вже пішла мова про шоу, то можете глянути перші серії (після 5-7 вже нудно стає) "100в1". Доволі схоже на правду: переважній більшості молоді абсолютно всеодно на правила, живуть в своє задоволення і сьогоднішнім днем.

невже вам в житті цього гамна не вистачає, щоб змушувати себе ще й спеціально на таке дивитись ?

Опубліковано
9 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

невже вам в житті цього гамна не вистачає, щоб змушувати себе ще й спеціально на таке дивитись ?

Я не змушую себе, я це дивлюся як якийсь фільм, типу  романтична комедія, але тут дибільних двіжух в разів більше, це шота, повір. 

Опубліковано
20 часов назад, yura-patriot сказал:

О, мсьє знає толк в збоченнях.:lol:

Опубліковано

Глянув минулого разу цю передачу коли про луцького таксиста було... надіюсь цього разу в кадрі буде не дебіл... за місто соромно...

Опубліковано
4 часа назад, woodwork сказал:

Глянув минулого разу цю передачу коли про луцького таксиста було... надіюсь цього разу в кадрі буде не дебіл... за місто соромно...

Соромно робити висновки про місто по одному таксистові. ІМХО.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...