Перейти до змісту

Фуршет по поводу 20000!

difoto

и где?  

45 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я тоже буду.

Предлагаю обсудить такие вопросы:

1. Нужен ли нам Wi-Fi доступ в сеть.

2. Нужна ли нам фоновая музыка. Если да, то какая и из какого источника. Может "радио из космоса"?

Можно подготовиться и что то придумать...

• Відповідей 173
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

ви-фи рулит!!!

я все боялся предложить, а щас сидю на улице с нотебуком и предлагаю: для всех, кто не придет, выкладывать фотки с пати в прямом эфире...

пусть их жаба задушит!!!:P

2ThinkMaster канструктив это гут!!!

Опубліковано

Так!!! Форумчанкі будуть чи НІ?

2difoto записую твій номер, але скажи хоча б своє ім'я, а то якось буде незручно :P

Опубліковано

думаю wifi нафик не нужен, а то будет как в оболони - вместо питья пива и общения половина народа будет втыкать в ноубуки... :( как будто дома и на работе мало компов. разве что restricted доступ только для прослушивания музыки :)

Опубліковано

ф принцыпе, сагласен!..

пожужжав оставшимися извилинами пришОл к выводу: первед, медвед!!! кампутеры оставляем дома!!!!

Так!!! Форумчанкі будуть чи НІ?

2difoto записую твій номер, але скажи хоча б своє ім'я, а то якось буде незручно :(

callback: звонишь, я вырубаю и перезваниваю с девизом:ПРЕВЕД, ФАРУМЧАНИН!:)

и всьо!

ЗЫ СТОП! лайф исключаецца! на лайф не званю, патамуша дорага(анлим не действует, рупь-минута!)

Опубліковано
Капець, а про футбол вже забули! М'ячика я організую! А ворота на місці знайдемо! :(

Там є ціле повноформатне футбольне поле з двома воротами, так що шукати не треба :)

Опубліковано

Вєрняк! А потім можна і перемогу відсвяткувати ( :( ), а переможе, я так думаю, дружба! :)

2 ThinkMaster:

Я думаю, що після декількох стаканів прийдеться шукати не тільки ворота, а й дорогу додому!

Опубліковано

Співати це добре, а от хто дивився за вікно? Погодка "трохи" спортилась! Очевидно таки прийдеться завтра в палатках сидіти, блін, а хтось так завіряв, що завтра буде хороша погода! :(

Опубліковано

Не знаю, як гісметео, а от полякі сказали, що будуть короткочасні дощі. Так що палатку "МИ" тре брати полюбе.

Опубліковано
ЗЫ СТОП! лайф исключаецца! на лайф не званю, патамуша дорага(анлим не действует, рупь-минута!)

Уже как месяц у безлима нет ограничений на лайф.

Опубліковано

от, сц..ке и нифига не пердупердили!

ну тада званить ффсем!

ПАГОДУ АБЕСЧАЮТ ХАРОШУЙУУУУ!!!!! УРРА!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...