snouden Опубліковано 28 Лютого, 2018 в 20:47 #26 Опубліковано 28 Лютого, 2018 в 20:47 28 хвилин тому, halcogen сказано: На Набережній зрік-два назад почали зачищати вздовж дороги. Зараз все заглохло. Нехай там будуються. Во! Котілок у вас варить Там де "кар'єр" розрили - місце для McDrive просто ідеальне. Жаль що місто замале для такого...
Black Опубліковано 28 Лютого, 2018 в 21:49 #27 Опубліковано 28 Лютого, 2018 в 21:49 52 хвилин тому, snouden сказано: Жаль що місто замале для такого... Хелм 65000 населення є Макдональдс з Макдрайвом. Хоча для мене в тих Маках нічого їстівного немає. Картопля фрі хіба що, і то вона якась тонка і пересмажена. Гамбургери - булка не свіжа ( я люблю щоб хрумтіла), котлета на смак жахлива, гумова, салат якийсь пов'явший, валяється по коробці, все торчить з усіх сторін. Гарно тільки на картинці, а так "ресторан" для бідних негрів. Сніданки всі з яйцями рідкими, фе. Був в Києві, Львові, Варшаві, Барселоні. Несмачно всюди.
snouden Опубліковано 28 Лютого, 2018 в 22:25 #28 Опубліковано 28 Лютого, 2018 в 22:25 Цитувати Хелм 65000 населення є Макдональдс з Макдрайвом. Ну там в ЄС, інше розуміння великого і малого міста. В нас ще багато азіатчини від північного сусіда лишається, нажаль. В яких 1млн місто - це глуха провінція. Я думаю, ще багато залежить від місцевого керівництва підрозділу МкДональдс (по країні). Крім купівельної спроможності, само собою. Дуже довго не було жодного Макдональдсу в Західній Україні (крім львівських), і це не можна було пояснити нічим крім упередження Зараз он в Рівному відкрили. Хоча хз, треба дивитись цифри... Але з іншого боку Порт Сіті відкрили - який за розміром не менше львівського Кінг Кросс (а по факту й більше) А якби не відкрили, то кричали б що місто мале і купівельної спроможності нема. Цитувати Хоча для мене в тих Маках нічого їстівного немає. Картопля фрі хіба що, і то вона якась тонка і пересмажена. Гамбургери - булка не свіжа ( я люблю щоб хрумтіла), котлета на смак жахлива, гумова, салат якийсь пов'явший, валяється по коробці, все торчить з усіх сторін. Гарно тільки на картинці, а так "ресторан" для бідних негрів. Сніданки всі з яйцями рідкими, фе. Був в Києві, Львові, Варшаві, Барселоні. Несмачно всюди. Ми це вже чули мільйони разів... Може створити тему "як я ненавиджу Макдональдс" і там різні користувачі будуть змагатись хто більше ненавидить Макдональдс.
Waver Опубліковано 1 Березня, 2018 в 04:00 #29 Опубліковано 1 Березня, 2018 в 04:00 Приблизно 3-5 разів на рік люблю завітати в американський МакДональдс (колись раніше був там раз 100)... один раз з дружиною завітали в МакДональдс в Києві що на залізничному вокзалі - недоїли та викинули майже все купили... і БігМак якийсь сухий виявився, і картопля якась суха виявилась, ніби то її годину назад піджарили та весь цей час гріли що вона аж зів'яла та висохла... Як на мене - хтось з менеджмента вирішив зєкономити на працівниках та продуктах і продавати абсолютно все що було зроблено наперед... Після того в Український МакДональдс більш ніколи не заходив та не захожу...
vaz75 Опубліковано 1 Березня, 2018 в 06:34 #30 Опубліковано 1 Березня, 2018 в 06:34 2 часа назад, Waver сказал: Приблизно 3-5 разів на рік люблю завітати в американський МакДональдс (колись раніше був там раз 100)... один раз з дружиною завітали в МакДональдс в Києві що на залізничному вокзалі - недоїли та викинули майже все купили... і БігМак якийсь сухий виявився, і картопля якась суха виявилась, ніби то її годину назад піджарили та весь цей час гріли що вона аж зів'яла та висохла... Як на мене - хтось з менеджмента вирішив зєкономити на працівниках та продуктах і продавати абсолютно все що було зроблено наперед... Після того в Український МакДональдс більш ніколи не заходив та не захожу... Роки 2 назад поверталися з Києва, на "доріжку" заїхали в Мак "пообідати" хепімілом. Потім діти в Рівному заявили "хочу ще". Після київського рівненські чізи неможливо було їсти, картоху діти не доїли (!). А ви тут про Америку.
Соромітник Опубліковано 1 Березня, 2018 в 07:01 #31 Опубліковано 1 Березня, 2018 в 07:01 8 hours ago, snouden said: Але з іншого боку Порт Сіті відкрили - який за розміром не менше львівського Кінг Кросс (а по факту й більше) Сугубо для галочки Площа ПортСіті в два рази менша, паркінг на 400 авто проти 1800 в КінгКроса. (Для справедливості тра додати до ПортСіті ще Там-Там, але то не змінить статистику кардинально) Про якість магазинів мовчатиму так, в ПортСіті їх більше тільки от переважно це якась базарна срань а не великі фірмові магазини як у Львові. Восени вибирали дружині пуховик то зробив нереальну для себе річ облазив ПортСіті, ЦУМ, Ювант, обидва базари і магазини по центру і не тільки. Ну так щоб переконатися для себе ще раз що за 5 останніх років ніц не змінилося живемо в селі і якщо не хочеш виглядати пінгвіном то треба їхати мінімум в Рівне одягатися. В результаті поїздки в Рівне затарилися усім за декілька годин. Асортимент і ціни не порівняти.
Nokian Опубліковано 1 Березня, 2018 в 07:17 #32 Опубліковано 1 Березня, 2018 в 07:17 41 хвилин тому, vaz75 сказано: Роки 2 назад поверталися з Києва, на "доріжку" заїхали в Мак "пообідати" хепімілом. Потім діти в Рівному заявили "хочу ще". Після київського рівненські чізи неможливо було їсти, картоху діти не доїли (!). А ви тут про Америку. Уявляю, яким був би Мак у Луцьку. Ще не відкрили, а незадоволених вже вагон.
snouden Опубліковано 1 Березня, 2018 в 07:49 #33 Опубліковано 1 Березня, 2018 в 07:49 36 хвилин тому, Соромітник сказано: Сугубо для галочки Площа ПортСіті в два рази менша, паркінг на 400 авто проти 1800 в КінгКроса. (Для справедливості тра додати до ПортСіті ще Там-Там, але то не змінить статистику кардинально) Про якість магазинів мовчатиму так, в ПортСіті їх більше тільки от переважно це якась базарна срань а не великі фірмові магазини як у Львові. Восени вибирали дружині пуховик то зробив нереальну для себе річ облазив ПортСіті, ЦУМ, Ювант, обидва базари і магазини по центру і не тільки. Ну так щоб переконатися для себе ще раз що за 5 останніх років ніц не змінилося живемо в селі і якщо не хочеш виглядати пінгвіном то треба їхати мінімум в Рівне одягатися. В результаті поїздки в Рівне затарилися усім за декілька годин. Асортимент і ціни не порівняти. В результаті гугльожки отримуємо такі цифри, ПортСіті - 54 тис m2 Кінг Кросс - 105 m2 Але, від Кінг Кросс треба відняти Ашан (на цій карті видно наскільки він великий - фактично до третини всієї площі) та Епіцентр Прикинемо, що Ашан + Епіцентр це рівно третина, отже 105 - 35 = 70m2 Вже картина не така однозначна, правда. Я не раді спора Просто самому цікаво... Навіть якщо ПортСіті все рівно трохи менше, це не відповідає викривленному уявленню львів'ян про Луцьк В їх розумінні це щось типу північного Ужгорода. В Вікі про Кінг Кросс пафосні слова про найбільший трц Західної України, а по факту він лише ненабагато більший за конкурента, і не має його багатьох переваг (розташований не в центрі міста а хз де, і т.д і т.п)
vaz75 Опубліковано 1 Березня, 2018 в 07:59 #34 Опубліковано 1 Березня, 2018 в 07:59 А чого ви вчепилися до кінг-кроса, там на мою пам'ять немає Мака?
yucore Опубліковано 1 Березня, 2018 в 08:20 #35 Опубліковано 1 Березня, 2018 в 08:20 20 minutes ago, vaz75 said: А чого ви вчепилися до кінг-кроса, там на мою пам'ять немає Мака? немає
4iter Опубліковано 1 Березня, 2018 в 08:21 #36 Опубліковано 1 Березня, 2018 в 08:21 Порівнювати Порт Сіті і Кінг Крос , як правильно підмітив @Соромітник - це як порівнювати Старий Ринок і ЦУМ. І те і те магазин. По темі МАкдональдса - кіпіш піднявся через політичних опонентів. Один хоче зробити МАкдональдс - другий хоче йому завадити. А люди як барани вибігли на "демонстрацію". Навіть на борді ))).
Black Опубліковано 1 Березня, 2018 в 08:40 #37 Опубліковано 1 Березня, 2018 в 08:40 10 годин тому, snouden сказано: Ми це вже чули мільйони разів... Може створити тему "як я ненавиджу Макдональдс" і там різні користувачі будуть змагатись хто більше ненавидить Макдональдс. Ну крім напхатись пошвидше гамном переваг не бачу, вибач.
yura-patriot Опубліковано 1 Березня, 2018 в 08:49 #38 Опубліковано 1 Березня, 2018 в 08:49 4 хвилин тому, Black сказано: Ну крім напхатись пошвидше гамном переваг не бачу, вибач. Ага,а літом зкуштувати холодного морозива,чи випити безалкогольний напій(не коку) то є швидко напхатися гамном? Вибачте, якщо ви тути залітаєте з квадратними очиськами і напихаєтеся бургерами,то тільки ваші проблеми.
Black Опубліковано 1 Березня, 2018 в 08:55 #39 Опубліковано 1 Березня, 2018 в 08:55 Це все є в кожному магазині на кожному кроці
yura-patriot Опубліковано 1 Березня, 2018 в 09:04 #40 Опубліковано 1 Березня, 2018 в 09:04 14 хвилин тому, Black сказано: Це все є в кожному магазині на кожному кроці Ай ну прям в кожному магазині таке моржо і напитки літні як в маці ,я не говорю,що воно там супер-пупер якесь особєнне,але для різнообразія воно ну нікому не заважає.
alexvvv Опубліковано 1 Березня, 2018 в 09:07 #41 Опубліковано 1 Березня, 2018 в 09:07 МакДональдс користувався би популярністю - зі всіх сіл навколишніх їхали би те чудо відвідати і скуштувати елітні наїдки для обраних.
Соромітник Опубліковано 1 Березня, 2018 в 09:23 #42 Опубліковано 1 Березня, 2018 в 09:23 18 minutes ago, alexvvv said: МакДональдс користувався би популярністю - зі всіх сіл навколишніх їхали би те чудо відвідати і скуштувати елітні наїдки для обраних. скільки часу ? так ото ж Маки не просто так будують в великих і туристичних містах. Їм потрібна дорога земля і постійний потік клієнтів цілодобово. В Луцьку такого нема і не буде.
Соромітник Опубліковано 1 Березня, 2018 в 09:26 #43 Опубліковано 1 Березня, 2018 в 09:26 11 hours ago, Black said: Хелм 65000 населення є Макдональдс з Макдрайвом. А то нічьо що той Мак знаходиться на міжнародній трасі Київ-Варшава ? Нічьо не смущає ?
LenKa Опубліковано 1 Березня, 2018 в 09:28 #44 Опубліковано 1 Березня, 2018 в 09:28 А я за Мак двома руками! Ясно, що таку їжу не треба їсти постійно, але такий формат був би прикольним. P/S/ Як спускатися сходами в центральний парк зліва є величезна площа з якимись незрозумілими зруйнованими фундаментами - прекрасне місце для Макдональдса. І в центрі, і біля універу, і біля парку. Ну, то таке...
alexvvv Опубліковано 1 Березня, 2018 в 09:40 #45 Опубліковано 1 Березня, 2018 в 09:40 16 хвилин тому, Соромітник сказано: скільки часу ? так ото ж Маки не просто так будують в великих і туристичних містах. Їм потрібна дорога земля і постійний потік клієнтів цілодобово. В Луцьку такого нема і не буде. МакДональдс це як бмв на блясі, вони популярні, їх купують.
Black Опубліковано 1 Березня, 2018 в 09:49 #46 Опубліковано 1 Березня, 2018 в 09:49 22 хвилин тому, Соромітник сказано: А то нічьо що той Мак знаходиться на міжнародній трасі Київ-Варшава ? Нічьо не смущає ? А Ковель на міжнародній трасі Київ - Варшава
Соромітник Опубліковано 1 Березня, 2018 в 09:53 #47 Опубліковано 1 Березня, 2018 в 09:53 3 minutes ago, Black said: А Ковель на міжнародній трасі Київ - Варшава І що тобі заважає відкрити в Ковелі МакДональдс ? Ти ти хочеш комусь розповідати що вони мають робити ?
Black Опубліковано 1 Березня, 2018 в 10:01 #48 Опубліковано 1 Березня, 2018 в 10:01 Це була відповідь на твоє пояснення, якщо ти не зрозумів.
taurus07 Опубліковано 1 Березня, 2018 в 10:12 #49 Опубліковано 1 Березня, 2018 в 10:12 43 минуты назад, LenKa сказал: але такий формат був би прикольним. ЧікенХат в ТЦ Варшавський. Той самий макдональдс тільки з іншою назвою
vaz75 Опубліковано 1 Березня, 2018 в 10:18 #50 Опубліковано 1 Березня, 2018 в 10:18 5 минут назад, taurus07 сказал: ЧікенХат в ТЦ Варшавський. Той самий макдональдс тільки з іншою назвою Навіть з подвійною відзнакою Фреймунт . Але певно нашому люду не вистачає клоунів
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.