Перейти до змісту

МакДональдс у Луцьку

volks

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В нас виявляється такі страсті розгоряються, а борда ні сном, духом.

Отож, вчора на Волинь 24 з'явилась новини, що МакДак свого часу вподобав одну діляночку під свій заклад, а нинішня влада хоче зробити там сквер.

Чому у Луцьку не буде МакДональдса

І понеслось. Одні хочуть, інші не хочуть, створюють петиції. Одним словом, веселуха.

«Нащо їхати в Луцьк? Там навіть МакДональдса нема»: у місті сперечаються про ресторан

Сусіди Луцька вже мають МакДональдс

Зробити МакДональдс в літаку, а навколо сквер, - лучанин

«МакДональдс» смердітиме котлетами, - волинський авіалюбитель

Хочемо не сквер, а МакДональдс, - у Луцьку нова петиція

• Відповідей 77
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
16 минут назад, snouden сказал:

Дуже невдале місце, є ж Порт Сіті, в чому проблема ? 

Це МакДак. Його де не постав, то буде купа народу. Але Порт, а тим більше Промінь, могли б ще при будівництві це питання вирішити.

Опубліковано
20 хвилин тому, snouden сказано:

Дуже невдале місце, є ж Порт Сіті, в чому проблема ? 

є експерти вони вирішують

Poisk_vodi_s_pomoshyu_ramki_ili_lozi_vid

Опубліковано
9 хвилин тому, volks сказано:

Але Порт, а тим більше Промінь, могли б ще при будівництві це питання вирішити.

тю,

занадто багато уваги як для "фастфуда", ІМХО

як захочуть (побачать фінансову вигоду) - поставлять будку і будуть торгувати

Опубліковано

Сміх та й годі. Хотіли укропи тихцем продати ласий шматок землі, а Яковлев придумав казку про МакДональдс.

Але реакція окремих лучан не вперше дивує. Мовчу вже про існування суттєво більших проблем як в місті, так і житті кожного - то накинулись на Мак, як на джерело непотрібної їжі. Ау, пройдіться попід школою в теплу пору - прозрієте від кількості чіпсів/сухариків/.. і сумнівної якості газованої води, яку споживають діти. Та Мак порівняно з цим - небо і земля.

з.і. Дуже рекомендую послухати Комаровського, що він каже про колу.

Опубліковано

Потріоти почали готуватися до виборів ? :)
Який, в дупу, макдональдс в Луцьку ? зайдіть в кафешки Променя в будній день :) там порожньо

Опубліковано

імхо питання у тому, що власнику променя ніфіка не треба конкурент так близько, от і толкають ідею скверу під соусом "хочем зробити місто кращим"

Опубліковано
15 годин тому, Zevs_Isver сказано:

p.s. а є в когось статистика по присутності МД в містах України в "розрізі" кількості населення?

Повної статистики по містах не знаю, але для прикладу можу привести Вінницю, де на 400 тис. населення два Макдака в місті (один в центрі - невеличкий, другий в густозаселеному районі - значно більший, в великому розважально-торговельному центрі) і вони майже постійно нагадують мурашники. Особливо мене дивує те, що люди систематично туди приводять дітей як на свято. Дикість якась. Знайшли чим дітей годувати!

Опубліковано
20 минут назад, Busita сказал:

Особливо мене дивує те, що люди систематично туди приводять дітей як на свято. 

Головне, що не щоденно. А так, деколи хочеться і такої гадості з'їсти. Добре тим, хто буває в Рівному, Львові, Києві та ін.

Опубліковано

Мене завжди дивує відношення наших людей до певних тем.

От і з тим Макдональдсом те саме.

Ну не їсиш ти тої  їжі - не йтимеш туди і не купуватимеш, все.

Кому подобається - купить в Макдаці щось собі. Не вірю, що їжа там шкідливіша, ніж, наприклад, чебурек на базарі.

В Мака хоч є певні стандарти, вимоги по якості продукту і т.д.

Відкриття нового закладу для міста було б добре, оскільки це нові робочі місця, сплата податків і ін...

А поки багато нашої молоді працює в тих самих Маках тільки в Польщі.

Ось, наприклад, типове оголошення на дверях закладу в Варшаві (бачив такі ж і в інших містах)

Mc.md.jpg

Опубліковано
30 минут назад, BACbOK сказал:

А поки багато нашої молоді працює в тих самих Маках тільки в Польщі

Навіть якщо і відкриється в Луцьку, то все-одно будуть їхати в Польщу в Мак, бо там зп в кілька разів більша.

Опубліковано

Та то само собою, просто я вважаю, що взагалі чим більше різних нових підприємств - тим краще для кінцевого споживача і працівника, бо конкуренція за продукт, якість надання послуг, заробітної плати - це дуже хороша штука.

Опубліковано

МакДональдс хоч і фастфуд, але то бренд, і діти моі, коли ми бували в Киеві, Львові чи Хелмі, завжди тянули мене в цей заклад. І так, думаю, в більшості сімей. Понятно, що іжа там так собі, але для дітей пару раз в рік сходити - це ж двіж.

Опубліковано
Цитувати

Ось, наприклад, типове оголошення на дверях закладу в Варшаві (бачив такі ж і в інших містах)

Українською ? В росії за таке вже б поліція прийшла на перевірку по стуку.

Опубліковано
9 годин тому, Oli сказано:

в це вірите?

Так. Знайомі у Вінниці розповідали про це.

Стандарти якості там точно вищі ніж у наших місцевих закладах.

А площі там дійсно мало для нормального сквера.

Опубліковано
27 хвилин тому, snouden сказано:

Українською ? В росії за таке вже б поліція прийшла на перевірку по стуку.

Саме так, я ж писав, що це у Варшаві. В інших містах в Маках і на автострадах також бачив такі оголошення.

Тут взагалі багато де є різні оголошення українською.

Наприклад, різні мобільні оператори роблять рекламу українською орієнтуючись на наших.

Навіть на сайтах українські сторінки роблять, наприклад - https://www.plus.pl/ua-pl#  або ще - http://www.poznan.pl/mim/main/ua/

Але це вже оффтоп. :)

Опубліковано
Цитувати

А площі там дійсно мало для нормального сквера.

Саме хрінове, якщо там зроблять якісь ублюдочні лавки (типу як навпроти прокуратури), які все рівно будуть абсолютно нефункціональні і сидіти там ніхто не буде. До того ж місце прохідне.

Там просто треба дорожне покриття оновити, може плитку (тільки велику - така як задумувалась, як на меморіалі зробили, а не мілке лайно), і все - не видумувати муйні. Але ж грошики відмити треба буде.

Опубліковано
4 минуты назад, sobchuk30k сказал:

Могли б,гарний сквер і за історичним зробити...

Скверів багато не буває.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...