Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

10 минут назад, Ромко сказал:

Подивився свіже відео, стосовно нової умови Зеленського: він не хоче/проти розділяти людей на стадіоні на прибічників одиного та іншого кандидата. Вибачте, але скажу що думаю: в нього в голові взагалі порожньо? :mellow: Може ще штахети роздати? Чому б не перестати вигадувати всяку дурню?

Виборчі дільниці також робити окремі для кожного кандидата?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

@Srt5 Entis, ти?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Srt5, @nickel до чого зомбомасовка, якщо квитків для прихильників порівну, до чого дільниці? Суть в тому, щоб по секторах розділити.

Просто один хоче дебати максимально близькі до того, якими вони мають бути, а інший хайпанути, зробити шоу і балаган.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 минут назад, Ромко сказал:

@Srt5, @nickel до чого зомбомасовка, якщо квитків для прихильників порівну, до чого дільниці? Суть в тому, щоб по секторах розділити.

До твоїх штахет. На виборчих дільницях прихильників Зе буде більше, то ти з сокирою підеш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дільниця то не стадіон, де ще й планують зробити "розігрів". Тут не тільки команда  Порошенка проти, а й ті, хто має забезпечити порядок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, ForZa сказано:

Уважненько, без кіпішу, переслухайте, що то було вчора на 112-му... всього 5 хвилин

за шарія мінус не дивлячись. Ця скотина вміло перекручує факти. Його неодноразово ловили на брехні і маніпуляціях, та все одно знаходяться вуха без голови які його слухають...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нові обличчя?

По данным Схем, в курортном городе недалеко от Тель-Авива разместился "центр договоренностей" олигарха Игоря Коломойского, куда летали экс-регионалы

Журналисты Схем опубликовали новое расследование, посвященное планам и гостям олигарха Игоря Коломойского, в связях с которым неоднократно был уличен фаворит президентской гонки шоумен Владимир Зеленский. Видео опубликовано на канале Радио Свобода в YouTube. 

Расследователи обратили внимание на то, кто навещал Коломойского перед вторым туром выборов. Для этого они отправились в курортный израильский город Герцлия, куда олигарх перебрался из Женевы, и нашли его офис. "Похоже, именно там теперь разместился "центр договоренностей", - отмечают авторы.

"Министр-беглец времен (Виктора) Януковича (Эдуард) Ставицкий, бывший глава АП (Сергей) Левочкин, мэр Харькова (Геннадий) Кернес, бывший российский, а теперь уже украинский бизнесмен (Павел) Фукс, экс-совладелец Приватбанка Боголюбов и еще некоторые депутаты из группы Видродження - неполный список визитеров израильского офиса Коломойского, зафиксированных Схемами только в течение нескольких дней", - сказано в подписи к видео. 

В комментарии журналистам, Коломойский сказал, что решил дождаться окончания выборов и потом вернуться в Украину.

https://news.liga.net/politics/video/shemy-nazvali-kto-letal-k-kolomoyskomu-pered-vtorym-turom-video

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора мені розповідали, що якщо Зе прийде до влади, то західні області першого травня будуть бомбити.

Як думаєте, правда?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, Arden сказано:

Вчора мені розповідали, що якщо Зе прийде до влади, то західні області першого травня будуть бомбити.

Як думаєте, правда?

ну звичайно, як без цього 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 хвилин тому, Arden сказано:

Як думаєте, правда?

Я б сказав, що їх вже давно бомблять. Особливо Набережну в Луцьку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

42 хвилин тому, justice777 сказано:

В комментарии журналистам, Коломойский сказал, что решил дождаться окончания выборов и потом вернуться в Украину.

https://news.liga.net/politics/video/shemy-nazvali-kto-letal-k-kolomoyskomu-pered-vtorym-turom-video

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Голова комітету з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторія Сюмар прокоментувала заяву Володимира Зеленського про те, що мовний закон розробляли "не зовсім телевізійні фахівці"

Про це Сюмар написала у Facebook.

"До відома відомого "руководителя телевизионного бизнеса" (так себе Володимир Зеленський назвав в інтерв'ю РБК-Україна, - Ред.) - закон про квоти був розроблений і погоджений з усіма великими українськими телегрупами: 1+1, Старлайти, ТРК Україна. Але найбільш маразматичні правки, аби нівелювати закон, подавав саме Квартал 95. І їх писали люди, явно далекі від законодавчої техніки", - розповіла Сюмар.

За її словами, ці правки відхили і закон дав свій позитивний ефект - 92% української мови в ефірі. 

Також голова комітету прокоментувала квоти на радіо: "Вереску було ще більше. Але мені подобається, що Потап і Врємя і Стєкло легко заспівали українською. Не кажучи вже про ренесанс молодих виконавців, і як швидко українська музика стала європейською".

https://espreso.tv/news/2019/04/18/syumar_pro_movnyy_zakon_naybilsh_marazmatychni_pravky_podav_same_quotkvartal_95quot

Зеленський про мовні квоти: не можна у російськомовних забирати російськомовне ТБ

https://espreso.tv/news/2019/04/18/zelenskyy_pro_movnyy_zakon_ne_mozhna_u_rosiyskomovnykh_zabyraty_rosiyskomovne_tb

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Arden сказал:

Як думаєте, правда?

Я думаю 9-го. В честь свята.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ой щось мені здається що Зебіли будуть шкодувати за пару років....

як колись шкодували що вибрали Януковича

(ну ми же думалі што он наш, он свой)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, Zevs_Isver сказал:

як колись шкодували що вибрали Януковича

В 2014 було видно як шкодували.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, volks сказано:

В 2014 було видно як шкодували.

та там щось пороблено, вони одне чудо міняють на інше

чи то в генах щось чи  ТВ так впливає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Суд визнав протиправним і скасував рішення про виведення неплатоспроможного ПАТ КБ "Приватбанк" з ринку за участю держави.

Згідно з думкою суддів, процедура виведення "Приватбанку" з ринку порушувала норми чинного законодавства.
Непыдконтрольны суди порошенка підстроюються під нову владу якій вонибудуть "непідконтрольні"))
Боротьба з корупцією в судах наздогнала порошенка))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з іншої сторони є думка що це все з відпусканням корупціонерів, Савченко, з приватом то все робить сам Порошенко щоб налякати людей і закликати голосувати за нього... б овся ця анархія продовжиться....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 хвилин тому, Dima4s сказано:

з іншої сторони є думка що це все з відпусканням корупціонерів, Савченко, з приватом то все робить сам Порошенко щоб налякати людей і закликати голосувати за нього... б овся ця анархія продовжиться....

щось забагато співпадінь  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 01.04.2019 at 16:18, Віталій СК сказано:

Думаю ні, але націоналізацію "Привату" визнають незаконною.

А я ж казав! Нокіан, підсунься, тепер я головний прогнозист на борді.:lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Dima4s сказал:

Суд визнав протиправним і скасував рішення про виведення неплатоспроможного ПАТ КБ "Приватбанк" з ринку за участю держави.

При живому Гаранті. Що ж буде після 21?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, Arden сказано:

При живому Гаранті. Що ж буде після 21?

Думаєш 21 він помре?:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...