alexvvv Опубліковано 20 Жовтня, 2020 в 14:45 #5376 Опубліковано 20 Жовтня, 2020 в 14:45 7 хвилин тому, Zheny@ сказано: 100%. Як я вище десь там казав, - фортануло. Поняв, що може стрельнути, як Ющенко. На хвилі емоцій і т.д. І попутно на чиїсь крові. І дуже підозріло, що порох раптово намалювався на грейдері і узурпував здобутки майдану , які потім були похєрені впродовж 5 років.
Zheny@ Опубліковано 20 Жовтня, 2020 в 14:49 #5377 Опубліковано 20 Жовтня, 2020 в 14:49 5 хвилин тому, alexvvv сказано: І дуже підозріло, що порох раптово намалювався на грейдері і узурпував здобутки майдану , які потім були похєрені впродовж 5 років. Як і швидко здувся "правий сектор" раптово. І інші всі, хто був ударною силою Майдану. непотрібних швидко прибрали. і 5 років ніяк не могли взнати, хто ж все ж таки розстрілював молодих хлопців на майдані? Ну за те, з 5 років назбирали понад! 250 томів справ! Це важливо! 250 томів. Один том 250 сторінок (згідно інструкції з Діловодства). Іпанутися!
alexvvv Опубліковано 20 Жовтня, 2020 в 14:58 #5378 Опубліковано 20 Жовтня, 2020 в 14:58 @Zheny@ то ось ось все мало бути розкрито і покарано, просто клоун до влади прийшов і почався реванш.
MANJAK11 Опубліковано 20 Жовтня, 2020 в 15:33 #5379 Опубліковано 20 Жовтня, 2020 в 15:33 34 минуты назад, alexvvv сказал: @Zheny@ то ось ось все мало бути розкрито і покарано, просто клоун до влади прийшов і почався реванш. причому *сьогодні* прийшов і вже *завтра* почався, а до того часу - ні ні
Єретик Опубліковано 20 Жовтня, 2020 в 16:00 #5380 Опубліковано 20 Жовтня, 2020 в 16:00 2 годин тому, MANJAK11 сказано: ти пи*ди да не запи*джуйся. Думаю, за таке можна й в бубєн отримати. Один раз, можна сприйняти, як недопоняв, або гумор, коли декілька разів, то вже ствердження. Те що я отримаю, не змінить фактів. От скажіть , будь ласка, стала би людина, яка на боці незалежної України негативно ставитись до військовослужбовців ЗСУ? Я знаю, що до військовослужбовців ЗСУ погано ставляться проросійсько налаштовані верстви населення. Якщо скорочено - сєпари. Чи це не вірне твердження? Якщо не так - поправте і я зміню свою думку.
Єретик Опубліковано 20 Жовтня, 2020 в 16:11 #5381 Опубліковано 20 Жовтня, 2020 в 16:11 36 хвилин тому, MANJAK11 сказано: а до того часу - ні ні В 2015 я тут писав, що Порох нехороші речі робить. То мені, тут порохоботи, ледь стрілку не набили. Зараз пишу, що Зеленський деякі речі неправильно робить, то тепер зелені кидаються на мене. Що ж це таке?
MANJAK11 Опубліковано 20 Жовтня, 2020 в 17:08 #5382 Опубліковано 20 Жовтня, 2020 в 17:08 56 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал: Те що я отримаю, не змінить фактів. От скажіть , будь ласка, стала би людина, яка на боці незалежної України негативно ставитись до військовослужбовців ЗСУ? Я знаю, що до військовослужбовців ЗСУ погано ставляться проросійсько налаштовані верстви населення. Якщо скорочено - сєпари. Чи це не вірне твердження? Якщо не так - поправте і я зміню свою думку. з яких пір МІНУС став явним критерієм ПОГАНОГО СТАВЛЕННЯ, крім окремо взятих випадків, коли це ставлення підтверджено словесно ? Ну тоді я тоже сєпар получаюсь, по твоїх висновках. Я вдячний ВСІМ військовослужбовцям, які захищають Україну на передовій, зі зброєю в руках (іменно в такому складі), але це не мішає мені (чи будь кому) бути НЕ ЗГІДНИМ в політичних поглядах й виражати свою незгідність мінусом. А дуал має на це право ВДВІЧІ більше ніж я (чи хтось з нас), бо він ТЕЖ захищав Україну зі зброєю в руках на передовій і він абсолютно РІВНИЙ в правах з військовослужбовцями, які там зараз. В тебе в голові походу повна жопа, якщо в тебе вяжется називати сєпаром, коли спорять ДВА військовослужбовці , які ОБИДВА були на передку
MANJAK11 Опубліковано 20 Жовтня, 2020 в 17:09 #5383 Опубліковано 20 Жовтня, 2020 в 17:09 58 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал: В 2015 я тут писав, що Порох нехороші речі робить. То мені, тут порохоботи, ледь стрілку не набили. Зараз пишу, що Зеленський деякі речі неправильно робить, то тепер зелені кидаються на мене. Що ж це таке? 1 минуту назад, MANJAK11 сказал: В тебе в голові походу повна жопа ЗІ а якщо серйозно, критику ніхто не любить й мало хто адекватно її сприймає, тому так
Юріч Опубліковано 20 Жовтня, 2020 в 17:28 #5384 Опубліковано 20 Жовтня, 2020 в 17:28 1 час назад, $ΩLΩMΩN сказал: Те що я отримаю, не змінить фактів. От скажіть , будь ласка, стала би людина, яка на боці незалежної України негативно ставитись до військовослужбовців ЗСУ? Я знаю, що до військовослужбовців ЗСУ погано ставляться проросійсько налаштовані верстви населення. Якщо скорочено - сєпари. Чи це не вірне твердження? Якщо не так - поправте і я зміню свою думку. В мене деколи складається враження, що ти якийсь інфантильний. Негативне ставлення до військовослужбовців ВСУ в загальному і негативне ставлення до окремо взятої людини (яка в даний момент служить в ВСУ) по особистим причинам - це "двє большиє разніци", як говорять в Одесі.
Єретик Опубліковано 20 Жовтня, 2020 в 17:35 #5385 Опубліковано 20 Жовтня, 2020 в 17:35 3 хвилин тому, Юріч сказано: В мене деколи складається враження, що ти якийсь інфантильний. Негативне ставлення до військовослужбовців ВСУ в загальному і негативне ставлення до окремо взятої людини (яка в даний момент служить в ВСУ) по особистим причинам - це "двє большиє разніци", як говорять в Одесі. 1. Як у вас може скластися таке враження, якщо ви навіть не знаєте, скільки мені років? 2. Я не кажу що правий на 100% відносно Дуала. Але зараз в мене таке враження, що він сєпар. Якщо я помиляюсь і я про це взнаю то я принесу йомк 1000 вибачень. Я от наприклад не впадаю в гнів, якщо мене запитають чи я сєпар. Я просто відповім: ні. То чому він так агриться, коли я запитав?
Pavelix Опубліковано 20 Жовтня, 2020 в 17:40 #5386 Опубліковано 20 Жовтня, 2020 в 17:40 Таке враження, що його просто найняли на роботу щоб "оживляти" борду ..... на повну ставку..
Юріч Опубліковано 20 Жовтня, 2020 в 17:45 #5387 Опубліковано 20 Жовтня, 2020 в 17:45 5 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал: . Як у вас може скластися таке враження, якщо ви навіть не знаєте, скільки мені років? А при чому тут вік? Відсталість у розвитку можна мати в любому віці. 8 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал: То чому він так агриться, коли я запитав А ти в нього питав? Коли? Я бачив тільки твердження від тебе.
nickel Опубліковано 20 Жовтня, 2020 в 17:45 #5388 Опубліковано 20 Жовтня, 2020 в 17:45 1 минуту назад, Pavelix сказал: Таке враження, що його просто найняли на роботу щоб "оживляти" борду ..... на повну ставку.. Щоб оживити Борду треба нові користувачі, а від того що він засрав Борду користувачів не побільшає, скоріше навпаки почитають цей словесний понос і скажуть: та-ну-нах, краще в Теревенях сидіти.
Юріч Опубліковано 20 Жовтня, 2020 в 17:48 #5389 Опубліковано 20 Жовтня, 2020 в 17:48 2 минуты назад, nickel сказал: Щоб оживити Борду треба нові користувачі, а від того що він засрав Борду користувачів не побільшає, скоріше навпаки почитають цей словесний понос і скажуть: та-ну-нах, краще в Теревенях сидіти. В теревенях конструктив?
nickel Опубліковано 20 Жовтня, 2020 в 17:49 #5390 Опубліковано 20 Жовтня, 2020 в 17:49 Только что, Юріч сказал: В теревенях конструктив? В порівнянні з Соломоном, там концентрат конструктиву.
Єретик Опубліковано 20 Жовтня, 2020 в 17:58 #5391 Опубліковано 20 Жовтня, 2020 в 17:58 11 хвилин тому, Юріч сказано: А ти в нього питав? Коли? Я бачив тільки твердження від тебе. Вибачте, виправляюсь. Шановний Дуал, вибачте, якщо я помиляюсь але у мене є підозри вважати вас сепаратистом. Тобто людиною, яка не хоче бачити Україну незалежною від Росії. Могли б ви підтвердити або спростувати дане твердження?
Єретик Опубліковано 20 Жовтня, 2020 в 18:02 #5392 Опубліковано 20 Жовтня, 2020 в 18:02 19 хвилин тому, Pavelix сказано: його просто найняли на роботу щоб "оживляти" борду ..... на повну ставку.. Роман файно платить, тому я тут можу вже й не довго бути. Бо вже підняв бабло
Єретик Опубліковано 20 Жовтня, 2020 в 18:36 #5393 Опубліковано 20 Жовтня, 2020 в 18:36 1 година тому, MANJAK11 сказано: критику ніхто не любить й мало хто адекватно її сприймає Я готовий виправитись. Все сприйму адекватно. Якщо я у чомусь не правий - прошу надати факти моєї неправоти і я виправлюсь.
nickel Опубліковано 20 Жовтня, 2020 в 18:39 #5394 Опубліковано 20 Жовтня, 2020 в 18:39 3 минуты назад, $ΩLΩMΩN сказал: Я готовий виправитись. Все сприйму адекватно. Якщо я у чомусь не правий - прошу надати факти моєї неправоти і я виправлюсь. Я тобі вже двічі довів, що ти не неправий. Ти жодного разу не визнав цього, і не виправився. Патаму що ти балабол, а балаболити легше ніж робити.
Zheny@ Опубліковано 20 Жовтня, 2020 в 18:44 #5395 Опубліковано 20 Жовтня, 2020 в 18:44 1 година тому, $ΩLΩMΩN сказано: 1. Як у вас може скластися таке враження, якщо ви навіть не знаєте, скільки мені років? Сергію, тобі 36-37 років. можу помилятися.
natalka) Опубліковано 20 Жовтня, 2020 в 21:43 #5396 Опубліковано 20 Жовтня, 2020 в 21:43 Аж гидко читати (всунуто пізно ввечері кожному в двері)... Спойлер
iiron Опубліковано 21 Жовтня, 2020 в 08:05 #5397 Опубліковано 21 Жовтня, 2020 в 08:05 В 13.10.2020 в 19:55, sergkots сказал: Землю вже давно роздерибанили, люди за оренду отримують копійки - кому це вигідно? Такі да."Країна фактично розграбована, землю вже поділили".
sergkots Опубліковано 21 Жовтня, 2020 в 10:24 #5398 Опубліковано 21 Жовтня, 2020 в 10:24 2 годин тому, iiron сказано: Такі да."Країна фактично розграбована, землю вже поділили". По цьому керівнику теж питань повно - гарно розповідає але робить геть інше.
natalka) Опубліковано 21 Жовтня, 2020 в 14:16 #5399 Опубліковано 21 Жовтня, 2020 в 14:16 16 часов назад, natalka) сказал: Аж гидко читати (всунуто пізно ввечері кожному в двері)... Раз я знову згадала за зелених, то продовжу. Про номера 1 я вже писала тут А пам’ятаєте як відносно недавно був скандал з наглим встановленням без жодних дозволів ларька з шаурмою Дамаск безпосередньо в центрі міста біля вайнтайму? Цитата підприємець самовільно змінив умови й порушив вимоги паспорту прив‘язки http://www.volynpost.com/news/148354-kiosk-z-shaurmoyu-iakyj-stoit-u-centri-lucka-znesut--radnyk-mera-mista Так от цей підприємець - №2 в списку Сачковська Юлія Іванівна. Так що думаю в Луцьку скоро побільшає точок продажу шаурми… А про її чоловіка можна ще тут прочитати https://www.volynnews.com/news/all/bezrobitni-aferysty-rodychi-koho-vede-u-vladu-partiia-sluha-narodu-na-volyni/ Наступне питання, а що в першій десятці зелених роблять люди Покровського (Козицький Віктор Михайлович, Руднік Оксана Петрівна)??? Це такий хитрий хід, від Свідомих виставляти людей типу з конкурсу що оголошувався (щоб залучити більше голосів), а працівників юридичних структур Покровського від інших партій? Покровський «домовився» з зеленими? Цікаво, цікаво… як і чим розраховуватись буде Сабатюк… хто в Луцьку не чув про цю особу? Перша, по ходу, відома афера в ОСББ Сабатюк-Давидюк-Бондар https://p-p.com.ua/news/31091/ Є в Списках і «наближені» голови ОСББ, які головують так само з розмахом по декілька ОСББ відразу…. (Гладун, Монархович, Дімов Максим) Ще цікаво чи хтось перевіряє дані зазначені в офіційних списках? Чомусь багато кандидатів пишуть що вони безробітні, а насправді люди є чинними керівниками юр.структур або ФОПами. Напевно вигідніше «не світити» лишній раз своїми зв'язками? Наприклад Бабенчук Михайло Васильович голова стількох громадських організацій по реєстру, а в списках безробітний. Може він просто не в курсі? А Лев Андрій Миколайович, нещодавно балотувався в депутати ВРУ і дуже піклувався про ковельський округ (і тоді він був підприємцем), але не вийшло і тепер він хоче подбати про Лучан ) https://www.chesno.org/post/3452/ Терпіти не можу таких непослідовних людей…. Але ж куди партія скаже – туди і йдуть...
Holy Опубліковано 21 Жовтня, 2020 в 17:39 #5400 Опубліковано 21 Жовтня, 2020 в 17:39 Признавайтесь хто з політ-срачунів зайнявся ділом?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.