Перейти до змісту

За кого голосувати


romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Волинська територіальна організація Політичної партії «ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ»

В попередньому повідомленні я згадувала за Лапіна… Зараз теж доведеться. Тільки почну з його помічників в ВРУ:

-          Моклиця Юрій Володимирович

-          Ніколайчук Олександр Петрович

№2 і №6 в списках ЄС. Йдуть по стопам шефа, пробують попасти в депутати вже не перший раз. Прямо як медом намазано… Враховуючи що вони до цього часу є помічниками «простого хлопця» - довіри до них вже немає ніякої.

Моклицю – я хронічно не переношу, особливо після того як взнала що він після звільнення з міської ради «відсижувався» на фірмочці одного з олігархів…  І дуже частий гість на 12-му каналі  А Ніколайчук вже освоює тендерні процедури – поремонтував секундомір в лікарню )))

Номер 3 в списках - Яручик  Микола (ТОВ «Апельсин»)  – не менш цікавий персонаж. За його каденції, його дружина-журналістка (а колись Карамба писав що то я :D) дуже швидко стала підприємцем  (в тій самій сфері що і чоловік) і забезпечила комп’ютерною технікою державні установи Волині https://volynonline.com/divchyna-yiyi-batky-susid-ta-inshi-fopy-yak-deputat-luczkrady-vygraye-derzhzakupivli-na-pidstavnyh-osib-dokumenty/

І напевно чисто випадково в депутати хоче і бухгалтер ТОВ «Апельсин» - Панасюк Вікторія Олександрівна (№39 в списках)

Номер 5 Малютіна Валентина – колишній директор Луцьктепло, а тепер керівник одного з ОСББ. Не пам'ятаю, за що її поперли з Луцьктепло?

Номер 8 Лазука О.І. – нічого про нього не знаю, але його майбутній колега Яручик Микола, сказав що він довбойоб :ohmy: https://volyninfa.com.ua/news/2020/05/30/44994/

 

Номер 10 – Артем Запотоцький – людина реально постраждала за справедливість на майдані.  Зіпсував собі життя… дуже шкода, але коли в цій партії перші номера помічники Лапіна і «успішні» підприємці, то голосувати за таку партію я не буду.

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Трішки про майбутнє:

Партія «За Майбутнє» належить Коломойському і це повинні знати всі українці! Кожне обличчя яке зараз закликає з білбордів та інтернет реклами підтримати партію «За майбутнє» вже продались олігарху за великі гроші вкрадені у народу! Саме ці люди присягають на вірність не українцям, а своєму хазяїну Коломойському, який планує запустити свої брудні лапи в кожний населений пункт України!
Лише розповсюджуючи інформацію по всій країні про всіх його посіпак ми з вами зможемо зупинити олігарха!
На Волині Коломойський давно контролює Палицю! Ігор Палиця - права рука Коломойського. Давно вивіз родину в Європу, а сам розповідає, що безвіз - це зло. Тобто, для Палиці кордони відкриті, а для простих українців - зась, потрібно сидіти вдома і не рипатись. Також на користь олігарха працюють і інші діючі нардепи:
⛔ Тарас Батенко. На словах - патріот України, на ділі - захищає Коломойського і розвертає курс країни в бік РФ. Регулярно бере компенсацію за оренду житла, хоча $90 тисяч на Audi Q7 для дружину все ж назбирав.
⛔ Антон Яценко. Людина-схема. Раніше були тендерні закупівлі, далі електронні майданчики, а зараз замахнувся на реєстрацію собак і котів. Все за гроші. Наші з вами. А ще плював на карантин, обідаючи в “закритих” ресторанах.
⛔ Олександр Герега. Доларовий мільярдер, літаки якого зустрічає сам президент. Сколотив статки не в останню чергу через вміння знайти спільну мову з будь-якою владою. Фігурант розслідувань про незаконний бізнес в Криму і незадекларовані вілли в Іспанії.
⛔ Ярослав Дубневич. Галицький король. Фігурант справи про незаконне збагачення, поки цю статтю не вбив суд. Підозрюваний у справі про заволодіння 93 млн грн Укрзалізниці.
⛔ Антон Поляков. Правковий терорист, який зі "слуг" втік в "За Майбутнє". Намагаючись вислужитись перед Коломойським, подав рекордні 6033 правки до антиколомойського закону.
⛔ Віктор Бондар. Срібний призер змагання серед слуг Коломойського. Подав 1911 правок до антиколомойського закону. Попри те, що останні 20+ років сидить у владних кабінетах, має неабиякі статки: колекція картин, ікон, антикварних годинників, будинок на 600 квадратів і понад мільйон доларів лише готівкою.
⛔ Анна Скороход. Представляє округ, де менти вбили 5-річного Кирила Тлявова і зґвалтували затриману прямо у відділку в Кагарлику. Підпису Скороход під постановою про відставку Авакова ми не знайшли. Це все, що потрібно знати про депутатку.
⛔ Анатолій Урбанський. Один з найбагатших депутатів: володіє біткойнами на сотні мільйонів гривень, а ще зберігає майже 20 млн грн готівкою. Задекларував Bentley, золоті годинники, прикраси з діамантами та картини. Але бере компенсацію за житло!
⛔ Ярослав Москаленко. Колишній регіонал. "Прославився" тим, що двома руками голосував за диктаторські закони 16 січня.
Якщо ви проти Коломойського і його слуги Палиці, проти того, щоб він зі своїми маріонетками отримав владу і ще дужче почав грабувати Україну, то є можливість їх зупинити! Долучайтесь до проекту «Серпом по рейтингу», який створений для того, щоб доносити правду українцям про всі брудні передвиборні схеми і обман!
Акцію започаткував та його керівник Віталій Шабунін - це люди, які послідовно здійснюють антикорупційну викривальну діяльність. Тут кожна ваша гривня допоможе поширити через інструменти Facebook правду про слуг Коломойського!
Тисніть на посилання, щоб перейти на сайт «Серпом по рейтингу» і долучайтесь до проекту та підтримуйте його фінансово. Разом ми зможемо зупинити олігархів! https://www.serpom.org.ua/faction/za-majbutnye/
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, natalka) сказал:

Моклицю – я хронічно не переношу, особливо після того як взнала що він після звільнення з міської ради «відсижувався» на фірмочці одного з олігархів…  І дуже частий гість на 12-му каналі

В олігарха є прізвище? Їх на всю область у нас цілих три - Мартиняк, Івахів і Палиця (чи когось забув?). Маю здогадку, що мова про Палицю, але чому не назвати , є якийсь страх?

1 час назад, natalka) сказал:

 А Ніколайчук вже освоює тендерні процедури – поремонтував секундомір в лікарню )))

В самих тендерах не бачу нічого поганого, скоріше навпаки. Чи Ніколайчук їх "по особливому" виграє?

1 час назад, natalka) сказал:

голосувати за таку партію я не буду.

А за яку будеш? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, toj_tu сказано:

Якщо ви проти Коломойського і його слуги Палиці,

тобто, всі інші - "білі та пухнасті"?

1 година тому, toj_tu сказано:

і долучайтесь до проекту та підтримуйте його фінансово.

з цього і потрібно починати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 минут назад, Bliksss сказал:

тобто, всі інші - "білі та пухнасті"?

Угу. Ангелочки з крилами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 hours ago, toj_tu said:
На Волині Коломойський давно контролює Палицю! Ігор Палиця - права рука Коломойського. Давно вивіз родину в Європу, а сам розповідає, що безвіз - це зло. Тобто, для Палиці кордони відкриті, а для простих українців -

мм, я щось не розібрався. вони з Бубочкою чи проти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

мм, я щось не розібрався. вони з Бубочкою чи проти?

це звичайне явище

не складати всі яйця в одну корзину..

"алігатори" так завжди роблять

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, nickel сказал:

В олігарха є прізвище? Їх на всю область у нас цілих три - Мартиняк, Івахів і Палиця (чи когось забув?). Маю здогадку

відповідь є в повідомленні

2 часа назад, nickel сказал:

...В самих тендерах не бачу нічого поганого, скоріше навпаки. Чи Ніколайчук їх "по особливому" виграє?

я теж не бачу, але уявляєте, наші "винахідливі" Лучани навчились і їх обходити ^_^

От наприклад https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-01-000002-b

Тендер оголошено 01 квітня, переможця обрано 01 квітня. Дата договору 31 березня. Як Ви думаєте чому інші учасники не прийняли участь в такому тендері?

от ще парочка:

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-01-000004-a

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-01-000005-a

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-18-000304-a

 

2 часа назад, nickel сказал:

...А за яку будеш? 

ми ще всіх не "обіср...ли", а вдруг я передумаю 

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, natalka) сказал:

відповідь є в повідомленні

В чиєму, в твоєму чи моєму? Нє, краще напиши прізвище, а то я знову не зрозумію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

44 minutes ago, nickel said:

В чиєму, в твоєму чи моєму? Нє, краще напиши прізвище, а то я знову не зрозумію.

Тут згадується про якесь ТОВ СПЕЦПРОЕКТ- СТАНДАРТ: 

https://www.chesno.org/politician/37151/

апд. Нагуглилось:

Spoiler

Подейкують, що саме команда «Континіуму» зробила вам протект у цьому. Чи співпрацюєте і спілкуєтесь з Степаном Івахівим і Денисом П’ятигорцем?

– З Денисом П’ятигорцем підтримуємо спілкування і бачимося, бо ми зараз практично в одному кабінеті працюємо. Зі Степаном Івахівим за весь час я бачився може двічі чи тричі. Але і це були ситуативні зустрічі, а не якийсь прийом. У нас дуже прагматичні відносини. Але, звичайно, ми співпрацюємо, тому що я сприймаю команду «Континіуму», як союзника у політичній роботі.

https://pershyj.com/p-yurii-moklitsya-rozpoviv-pro-propozitsiyi-ukropu-i-chomu-ne-vvazhaye-sebe-lyudinoyu-kontiniumu-22479

 

 

Юрко певно і уявити тоді не міг, що у 2020 закляті вороги об’єднаються в «Замайбах» (с) @paksivatova :) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, Zevs_Isver сказал:

мм, я щось не розібрався. вони з Бубочкою чи проти?

Вони не за і не проти - вони разом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 minutes ago, toj_tu said:

Вони не за і не проти - вони разом.

Зібрались Медведчук, Коломойський і Зеленський разом повечеряти. Медведчук піднімає чарку: «Ну, за життя». Коломойський: «Ну, за майбутнє». Зеленський: «Ну, за лохів».

І тут на вайбер приходить повідомлення від Петра Олексійовича: «Не зміг прийти, застудився. Але думками і душею я з вами!»

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Те, що новий політичний проект Палиці та Коломойського — нова технологія олігарха для того, щоб продовжувати збагачуватися на українцях, не є новиною. Цікаво, а кого ця політсила веде на вибори? Знайомтеся, це Євгеній Ткачук, депутат Луцької міської ради. Відомий він перш за все тим, що його неодноразово ловили на хабарях.Ось лише декілька епізодів з біографії цього "бійця за народне щастя".— 22 лютого 2019 року Євгена Ткачука спіймали на хабарі. Він пропонував 1100 доларів хабаря інспектору управління Держпраці в області. Євген Ткачук провів ніч в ізоляторі тимчасового тримання, звідки його вранці 23 лютого забрали в прокуратуру, де і оголосили про підозру.— Відомо, що Євген Ткачук "мав долю" у так званій скандальній справі Рачкова. Зокрема, що у січні 2018 року зафіксували факт вимагання та одержання Рачковим другої частини від усієї суми неправомірної вигоди. Рачков одразу ж після зустрічі із заявником на автостоянці поблизу готелю «Україна» у Луцьку передав голові земельної комісії Євгену Ткачуку 5 000 доларів США в автомобілі останнього. Хабар давали, щоб Ткачук не перешкоджав та не створював перешкод у проведенні процедури узаконення збудованого житлового будинку та сприяння у зміні цільового призначення земельної ділянки.Як бачимо, на совість нації цей політик, м'яко кажучи, не тягне. То ж якщо ви думали віддати свій голос "За Майбутнє Палиці та Коломойського" двічі подумайте та подивіться КОГО вони ведуть у своїх списках. Ці люди точно не покращать ваше життя, а будуть займатися набиттям своїх кишень.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От читаю і офігіваю.

Всі такі філантропи і альтруїсти, аж підташнює!

 

От хтось з тих, що тут розказують, які погані олігархи / депутати і їхні помічники.  Хтось готовий працювати за ідею? Для людей!

Ідеєю сім'ю не нагодуєш! 

І можна подумати, що кожен кому будуть пропонувати суму з трьома, або й чотирма  нулями в $, скаже, "ні, я чесний, я буд безплатно робити, (або) мені вистачить державних 5000 грн!"

Не городіть пурги.  ВСІ ми працюємо за гроші. І ще я не знаю людини, як би відмовилася від грошей бо альтруїст!

Всі ці мутки / схеми / многоходовочки - це зрозуміло.  Але я впевнений, що кожен би робив те ж саме, за свою грошову / матеріальну винагороду.

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Zheny@ сказано:

От читаю і офігіваю.

Всі такі філантропи і альтруїсти, аж підташнює!

 

От хтось з тих, що тут розказують, які погані олігархи / депутати і їхні помічники.  Хтось готовий працювати за ідею? Для людей!

Ідеєю сім'ю не нагодуєш! 

І можна подумати, що кожен кому будуть пропонувати суму з трьома, або й чотирма  нулями в $, скаже, "ні, я чесний, я буд безплатно робити, (або) мені вистачить державних 5000 грн!"

Не городіть пурги.  ВСІ ми працюємо за гроші. І ще я не знаю людини, як би відмовилася від грошей бо альтруїст!

Всі ці мутки / схеми / многоходовочки - це зрозуміло.  Але я впевнений, що кожен би робив те ж саме, за свою грошову / матеріальну винагороду.

 

 

та хай собі крадуть, але так, щоб країна жила нормально

а по фатку вони тягнуть останні соки, а народ бідує

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 хвилин тому, Cherman сказано:

Не може такого бути, щоб в країні кралося і при цьому жилося нормально. 

 

думаєте в Європі не крадуть ? чи у Китаї ?

про США взагалі мовчу

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 часов назад, Zheny@ сказал:

Але я впевнений, що кожен би робив те ж саме, за свою грошову / матеріальну винагороду.

 

От тому так і живемо.

8 часов назад, flashmax сказал:

хай собі крадуть, але так, щоб країна жила нормально

О свідки секти "хайкрадуть, аби щось робили"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 часов назад, Zheny@ сказал:

От читаю і офігіваю.

Всі такі філантропи і альтруїсти, аж підташнює!

 

От хтось з тих, що тут розказують, які погані олігархи / депутати і їхні помічники.  Хтось готовий працювати за ідею? Для людей!

Ідеєю сім'ю не нагодуєш! 

І можна подумати, що кожен кому будуть пропонувати суму з трьома, або й чотирма  нулями в $, скаже, "ні, я чесний, я буд безплатно робити, (або) мені вистачить державних 5000 грн!"

Не городіть пурги.  ВСІ ми працюємо за гроші. І ще я не знаю людини, як би відмовилася від грошей бо альтруїст!

Всі ці мутки / схеми / многоходовочки - це зрозуміло.  Але я впевнений, що кожен би робив те ж саме, за свою грошову / матеріальну винагороду.

 

є люди,які не продаються

 

і не у всіх зарплати 5 тисяч

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, paksivatova сказано:

є люди,які не продаються

 

і не у всіх зарплати 5 тисяч

Продаються АБСОЛЮТНО усі. Єдине питання - ціна!

Можеш навіть не намагатися з цього приводу сперечатися.

Навіть ти маєш свою ціну. Як і я.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 годин тому, Zheny@ сказано:

От читаю і офігіваю.

Всі такі філантропи і альтруїсти, аж підташнює!

 

От хтось з тих, що тут розказують, які погані олігархи / депутати і їхні помічники.  Хтось готовий працювати за ідею? Для людей!

Ідеєю сім'ю не нагодуєш! 

І можна подумати, що кожен кому будуть пропонувати суму з трьома, або й чотирма  нулями в $, скаже, "ні, я чесний, я буд безплатно робити, (або) мені вистачить державних 5000 грн!"

Не городіть пурги.  ВСІ ми працюємо за гроші. І ще я не знаю людини, як би відмовилася від грошей бо альтруїст!

Всі ці мутки / схеми / многоходовочки - це зрозуміло.  Але я впевнений, що кожен би робив те ж саме, за свою грошову / матеріальну винагороду.

 

Якщо людину не влаштовує зарплата то вона шукає роботу з більшою зарплатою. Ти ж поїхав у Польщу на заробітки щоб отримувати більше?

Але чомусь зараз виправдовуєш злочинців - всі працюють за гроші, але по різному заробляють. В тій же Польщі за такі заробітки посадять аж бігом.

І не треба всіх в потенційні злочинці записувати - є й чесні люди. Мені сумно, що ти таких не зустрічав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Продаються АБСОЛЮТНО усі. Єдине питання - ціна!

Можеш навіть не намагатися з цього приводу сперечатися.

Навіть ти маєш свою ціну. Як і я.

Ти цим дописом безапеляційно всіх записав у злочинці. Навіть тих кого не знаєш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

30 хвилин тому, sergkots сказано:

Але чомусь зараз виправдовуєш злочинців

НЕ плутай мухи і котлети.

Для початку людина працює за зарплату.

А стати злочинцем - це її свідомий вибір . Якщо мова йде про політику, то злочинцем стане із вірогідністю у 75%. (ну, або, як в анекдоті - 50/50, або стане або ні)

@sergkots  от запропонують тобі представляти інтереси (допомагати в роботі) якогось політика. За ,скажімо, $5000 / міс.

Ти такий ідейний, що відмовишся?

Приходиш, такий, додому і кажеш дружині, "знаєш, кохана, мені пропонували роботу, на 5000 доларів! (дружина, уже в мріях купила собі нове норкове манто і нове авто, і злітала на Балі усією сім'єю). Але я відмовився, я не продаюся!.

Я і далі буду отримувати своїх 650-700$.  Бо я патріот, філантроп і альтруїст!" Знаєш що скаже твоя дружина після цього? "ти не патріот - ти і**от, а найближчих кілька тижнів чи місяців, ще (у ліжку) о***іст."

Спойлер

c35d1e3658530a3fbbcc1d320b70fec8.jpg

 

30 хвилин тому, sergkots сказано:

В тій же Польщі за такі заробітки посадять аж бігом.

Ой, нє смєшитє моі тапочкі!

Лобізм не карається законом. І схемки там також присутні. І головних фігурантів схем ніхто не посадив! Кажу, як людина яка там працювала, яка розуміє польську і розмовляє.

 

26 хвилин тому, sergkots сказано:

Ти цим дописом безапеляційно всіх записав у злочинці. Навіть тих кого не знаєш.

Доведи мені, що я не правий! Ти або продаєшся, або помираєш (в кращому разі сидиш).

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, Zheny@ сказано:

запропонують тобі представляти інтереси (допомагати в роботі) якогось політика. За ,скажімо, $5000 / міс.

Ти такий ідейний, що відмовишся?

 

Мені на пошту прийшов спам, пропонували 50000$ я відмовився.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

32 хвилин тому, Zheny@ сказано:

от запропонують тобі представляти інтереси (допомагати в роботі) якогось політика. За ,скажімо, $5000 / міс.

Ти такий ідейний, що відмовишся?

Приходиш, такий, додому і кажеш дружині, "знаєш, кохана, мені пропонували роботу, на 5000 доларів!

Я тебе здивую, але знаю особисто людину які після роботи на одного політика, з дуже гарною зарплатою - категорично відмовилась взагалі з політиками працювати. І від грошей відмовився - буває і таке.

Не завжди людина продається. Звісно коли вона не має альтернативи, не беруть на іншу роботу - то таких як раз і можна купити. 

 

32 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Лобізм не карається законом. І схемки там також присутні. І головних фігурантів схем ніхто не посадив! Кажу, як людина яка там працювала, яка розуміє польську і розмовляє.

Ні ти ні я не писали за лобізм. Ловлять там за різні схеми значно більше. Маю приклади з Австрії, Франції - там є реальне верховенство права.

 

32 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Доведи мені, що я не правий! Ти або продаєшся, або помираєш (в кращому разі сидиш).

Я процитую тебе:

1 година тому, Zheny@ сказано:

Можеш навіть не намагатися з цього приводу сперечатися.

 

Як ти собі уявляєш докази в цьому спорі? Ти кажеш, що всі продаються, я кажу, що ні. Ти думаєш, що хтось признається що продався? Чи ти повіриш людині яка каже, що не продалась.

Все одно кожен при своїй думці залишиться.

В наших умовах всі принципові давно пішли з держвлади - за таку зарплату дійсно немає сенсу працювати. 

В Луцьку був підприємець який задовго до Революції продав успішний бізнес (кілька кафе) і подався в Чехію на ПМЖ - тому, що там він людина з правами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

27 хвилин тому, sergkots сказано:

 які після роботи на одного політика, з дуже гарною зарплатою - категорично відмовилась взагалі з політиками працювати.

Але все ж працювала. Тому - твоя догма не спрацювала.

@sergkots , друже, ми всі мусимо заробляти, аби жити, виживати, існувати.

От лише все впирається у те "Як саме заробляти". бути чесним чи не дуже. 

Чесним на малу зарплату, чи чесним на велику (там, сорян, уже все розібано і не зовсім чесно!) Парадокс.

Не чесним на велику.

 

30 хвилин тому, sergkots сказано:

В Луцьку був підприємець який задовго до Революції продав успішний бізнес (кілька кафе) і подався в Чехію на ПМЖ - тому, що там він людина з правами.

є такі люди і з мого оточення. Хто в Польщу, хто в Чехію, хто в Німеччину.

 

Загалом, судячи з написаного, не лише тобою, я роблю висновок, що народ не зрозумів мого посилу.  А дарма.

Скажу так. Pecunia non olet.  Якщо мені завтра запропонують піти в команду політика на ЗП вдвічі чи втричі більшу від тієї, що я зараз маю, повір я встану і піду до політика.

В політиці крутяться величезні гроші, і якщо від них шматочок перепадатиме, то це добре.

І це зовсім не означає, що я одразу стану злочинцем, як ти це чомусь придумав. Я при тому можу лишатися Людиною.

Я не вірю тим, хто зараз розказує, що старається за ідею, тому амбіційний чи там ще щось, чи перспективний.  За кожною ідеєю ЗАВЖДИ стоїть на фіналі "вихлоп".

"ти попрацюй (майже без платно, за ідею)  кілька місяців, зарекомендуй себе, а там далі підеш вище по драбинці, і буде всім добре, і діти на масло ікорку будуть класти зверху, а не лікарську ковбаску"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...