Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Полюбому @difoto  футболки робив.:D

spacer.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
2 годин тому, yu2007 сказано:
5 годин тому, jack74 сказано:

але обирати потрібно. Інакше оберуть за нас, а виправдання "я його не обирав" буде гнилим, так як змарнувавши свій бюлетень ти просто дав дозвіл обрати за тебе, тобто дав мовчазну згоду з чужим вибором, підтримав його, так би мовити.

Кого "його"? Виборця ВОЗа чи ПОПа? Чи відразу обох? 

"його" - вибір, котрий зробила країна, результат виборів. Невже не зрозуміло по тексту було?

2 годин тому, yu2007 сказано:

Зараз в нас "мажоритарка", тому бюлетень з дульою в реальності нікому не відходить. А от на парламентських такий бюлетень якраз і розподіляється у відповідних частинах між усіма партіями, які проходять мінімальний бар'єр. Це якщо математичну сторону питання розглядати, а не "моральну".

"Принципово" не ходжу сувати після 2004го. Виключення зробив на парламентських 2014, бо таки повівся на рекламу тут на форумі ))

ну я ж ту "математичну сторону" в елементарному прикладі розклав, до чого тут мажоритарка і парламентські вибори, коли ми зара про другий тур президентських?

1 година тому, Arden сказано:

я не дивився, просто переказав враження колег

:) "а я шо? я ж нічо! то не я!" ;) То подивись, а тоді й пиши. Нашо нам думка "твоїх колег", якщо далі її нема сенсу обговорювати (з-за відсутності отих думкогенерувачів)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зе вже виліз із мішка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 часа назад, Basil сказал:

З. І.: хто не згоден зі мною, можете сміливо ліпити мені мінус

Ну чого відразу мінус :) Ну от прикинь: Юля викормилась від Кучми через Лазаренка, Порошенко теж від Кучми але через Пустовойтенка. Якщо пам'ятаєте таких "гравців" на політичній арені України. Люди тої системи яка довела до такого Україну і от Зе хоче спробувати, мріє... зламати це все, то яка буде реакція? :) Баба Ю ще та...!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, Віталій СК сказал:

Полюбому @difoto  футболки робив.:D

А що ще дієвого можуть ті фігуранти на фото? :) Тільки це і залишається... :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вони не варті того щоб ми через них сварились

Olimp.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Порошенка оцінили ймовірність дебатів із Зеленським

У штабі президента Петра Порошенка вважають, що дебати з кандидатом на пост глави держави з імовірністю у 80% не відбудуться. Про це в п'ятницю, 12 квітня, в ефірі телеканалу 112 Україна сказав спікер штабу Олег Медведєв.

"Я вважаю, що на 80% дебати не відбудуться, тому що один з кандидатів, пан Зеленський, усіляко їх уникає", - заявив Медведєв.
При цьому він назвав імовірність перемоги Зеленського на виборах достатньо високою.

Там вже все зрозуміли...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, lord сказал:

57083477_2227421474014304_3894382413630930944_n.jpg

В Ужгороде плакаты с пуйлом не сняли, но на всех нарисовали = и птн пнх

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Володимир Зеленський, що має великі шанси на перемогу в другому турі президентських виборів, є цілком зручною фігурою для тих, хто хоче повернути російський порядок денний в країні", - підкреслюють представники патріотичних організацій.

Учасники ініціативи поширили відповідну заяву, в який закликали український народ об’єднатися для відсічі російській агресії, захисту здобутків Революції Гідності, зовнішньополітичного курсу, державності:

"Патріоти, майданівці, активні представники українського суспільства – всі, кому не байдужа доля держави – об’єднуються для захисту України, головних національних та громадянських цінностей і здобутків. Ми вважаємо, що зараз найважливішим є:

1. Відсіч російській агресії та повернення окупованих територій Донбасу і Криму;
  2. Інтеграція в ЄС та НАТО;
  3. Зміцнення армії та сектору національної безпеки і оборони;
  4. Захист українського інформаційного простору від російського вторгнення;
  5. Підтримка та розвиток української мови;
  6. Розбудова незалежної Православної церкви України;
  7. Утвердження енергетичної незалежності;
  8. Реальна економічна деокупація України.

"Однак цього не відбудеться при Зеленському! Українці не обирають того, хто готовий стати на коліна перед Путіним, кому аплодує Жириновський, ким захоплюється "кримська прокурорша" Поклонська, кого підтримує Пореченков і Зюганов, за кого виступає Губарєв і ЛНР-ДНР! Українці не обирають Зеленського!", - йдеться у зверненні.

Звернення підписали:

• Юрій Шухевич, народний депутат, син командувача Української повстанської армії Романа Шухевича 
  • Стефан Романів, Голова Проводу Організації українських націоналістів (бандерівців)
  • Дмитро Ярош, народний депутат
  • Микола Величкович, народний депутат, Самооборона Майдану 
  • Андрій Левус, народний депутат, Голова Проводу Вільних Людей
  • Ігор Мазур, керівник УНА-УНСО
  • Андрій Тарасенко, Правий сектор 
  • Богдан Червак, Голова Проводу Організації українських націоналістів
  • Степан Брацюнь, голова Конгресу українських націоналістів
  • Сергій Квіт, доктор наук, професор
  • Володимир В’ятрович, історик, учасник Революції Гідності

А також громадські об’єднання:

• Молодіжний націоналістичний конгрес 
  • ГО "Автомайдан Тернопіль"
  • "Захист Патріотів"
  • Вавилон’13
  • Самооборона Майдану
  • Відсіч
  • Корпус захисників Революції Гідності
  • Асоціація українських правників
  • Українська стратегічна ініціатива
  • Громадська ініціатива "Вимкни російське"
  • Асоціація учасників АТО, сімей загиблих (померлих) військовослужбовців
  • Центр зовнішньополітичних досліджень ОПАД імені Олександра Никонорова
  • Антипутінський інформаційний фронт
  • Асоціація молодіжних громадських ініціатив та організацій

"P.S. В ці хвилини розпочалася загальноукраїнська акція, під час якої 150 мобільних груп їздять по всій Україні й закликають громадян не віддавати державу в руки маріонетки Кремля. Без штабів ПОП і адміністрацій. Діємо", - йдеться у повідомленні Левуса.

У повідомленні закликали долучатися до ініціативи.

"Долучайтеся! [email protected]. Поширюйте", - написали в ньому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, romanc сказано:

В Ужгороде плакаты с пуйлом не сняли, но

в нас на Відродження навпроти ЕкспресТамТама теж досі висять

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для чого постити гіввнонюс та провокатора Корчинського до цього тулити?

41 хвилин тому, Nokian сказано:
  • Юрій Шухевич, народний депутат, син командувача Української повстанської армії Романа Шухевича 
  • Стефан Романів, Голова Проводу Організації українських націоналістів (бандерівців)
  • Дмитро Ярош, народний депутат
  • Микола Величкович, народний депутат, Самооборона Майдану 
  • Андрій Левус, народний депутат, Голова Проводу Вільних Людей
  • Ігор Мазур, керівник УНА-УНСО
  • Андрій Тарасенко, Правий сектор 
  • Богдан Червак, Голова Проводу Організації українських націоналістів
  • Степан Брацюнь, голова Конгресу українських націоналістів
  • Сергій Квіт, доктор наук, професор
  • Володимир В’ятрович, історик, учасник Революції Гідності

Оці для тебе клоуни?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, Volyniaka сказано:

А якому богу молитись? Ягве? Чи Одіну? Чи Перуну?

Ясно якому.

Коломойському, а Палиця пророк його.

І ще мене цікавить,чому це Зеленський, такийсортивний, здоровий-чому він не служив у армії?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 hours ago, Prot said:

Вони не варті того щоб ми через них сварились

900.thumb.jpg.115c379fe70665f9c2724a89c2f52901.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 минут назад, Nokian сказал:

Ясно якому.

Коломойському, а Палиця пророк його.

І ще мене цікавить,чому це Зеленський, такийсортивний, здоровий-чому він не служив у армії?

яки були посадкі корупціонерів то можн б й за президента голосувала б більшість, а так нічого кардинального не помінялось, тому можна проголосувати за іншу кандидатуру.

попкорном думаю всі запаслись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 хвилин тому, Volyniaka сказано:

А якому богу молитись? Ягве? Чи Одіну? Чи Перуну?

Не знаю як його фамілія.Християнському.А саме йому тому, що його славний син був теж українцем - 

.Думаю буде логічно молитись Іссу, нашому брату:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 хвилин тому, yu2007 сказано:

900.thumb.jpg.115c379fe70665f9c2724a89c2f52901.jpg

ага...

https://www.facebook.com/watch/?v=377376156437312

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Volyniaka сказал:

в ідеалі, тему б читати хоча б через пост і не тільки останню сторінку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 хвилин тому, MACCEN сказано:

яки були посадкі корупціонерів то можн б й за президента голосувала б більшість, а так нічого кардинального не помінялось, тому можна проголосувати за іншу кандидатуру.

попкорном думаю всі запаслись

Я теж іноді дивлюсь шоу

Але коли прохожу тут .https://www.google.com/url?sa=i&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwixsumeqsvhAhWpxIUKHZ4dDmUQjRx6BAgBEAU&url=https%3A%2F%2Fwww.volyn24.com%2Fnews%2F69999-scho-pyshut-pro-perenesennia-stely-geroiv-nebesnoi-sotni-z-centru-lucka&psig=AOvVaw0-y-GJBmZtTgqoUTNkGbbN&ust=1555185135012536

мені  стає не по собі.

Адже ці хлопці вже ніколи не засміютья.

А нам би пожрать та поржать.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

в ідеалі, тему б читати хоча б через пост і не тільки останню сторінку

Не мав можливості... Але каюсь...:unsure:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 минут назад, Nokian сказал:

мені  стає не по собі.

а мені стає не по собі, коли такі падли як ти затягують родичів загиблих в передвиборчу агітацію. Й якщо вам не поржать, то які ж такі сволочі ролики про камаз і про зоряні війни наснімали ? агенти кремля мабуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пелена починає спадати з очей:

Міський голова Львова, лідер партії «Самопоміч» Андрій Садовий переконаний, що Закон про українську мову вже не встигнуть ухвалити до другого туру виборів. Про це пише Захід.нет.

Наразі Верховна Рада зупинилася на 1758-й правці.

Наступний тиждень не є пленарним. Найближча дата продовження розгляду – 23 квітня, тобто перший тиждень після виборів.

Садовий каже, що з високою часткою вірогідності мовний закон взагалі не буде прийнятий.

«Ми розуміємо, що після другого туру виборів розпочнеться так званий «післявиборчий процес», який стане надзвичайно турбулентним», – зазначає міський очільник Львова.

На його думку, наразі ще є можливість навіть після другого туру мобілізуватися всім фракціям, які підтримали ухвалення, а це БПП, Народний фронт, Самопоміч, Батьківщина, РПЛ, позафракційні депутати, та ухвалити мовний закон.

«Вірю, що все ж це станеться. Не опускаємо руки. Однак, якщо президентом стане Зеленський, то найбільш високою є вірогідність блокування всіх проукраїнських процесів, зважаючи на заяви членів команди Зеленського – Разумкова та Харєбіна.», – підкреслив Андрій Садовий.

http://www.rivnenews.com.ua/2019/04/12/andrii-sadovyi-iakshcho-prezydentom-stane-zelenskyi-to-naibilsh-vysokoiu-ie-virohidnist-blokuvannia-vsikh-proukrainskykh-protsesiv/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

28 минут назад, Nokian сказал:

Я теж іноді дивлюсь шоу

Але коли прохожу тут .https://www.google.com/url?sa=i&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwixsumeqsvhAhWpxIUKHZ4dDmUQjRx6BAgBEAU&url=https%3A%2F%2Fwww.volyn24.com%2Fnews%2F69999-scho-pyshut-pro-perenesennia-stely-geroiv-nebesnoi-sotni-z-centru-lucka&psig=AOvVaw0-y-GJBmZtTgqoUTNkGbbN&ust=1555185135012536

мені  стає не по собі.

тому президенту має бути стидно, жаль що він не кадровий офіцер.

замість того щоб реально керувати державою, підняти її з колін, займався тим, що розвивав свій бізнес, задушив конкурентів, розивав корупційні схеми.

навіть ця подачка за бляхи пенсіонерам, то вже реально стид і срам.

а зарплата Коболєва голови нафтогазу, якого куя він в місяць отримує зарплату 2 ляма гривень з держ казни? За які заслуги, чи ми такі багаті щоб оплачувати такі зарплати? 

Президент все робив 5 років, щоб спустити свій рейтинг в унітаз, тепер треба все його майно націоналізувати, й потрясти всю ту верхушку. Та вислати його в РФ на свій завод в Ліпецьк якого він успішно законсервував а не спалив. Напевно готував відходи. Може жити там зібрався.

Садовий з сміттям не впорався, вже б мовчав. Львів тільки звиду гарний, зацдеш за будинки то все сипеться й руйнується.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

а мені стає не по собі, коли такі падли як ти затягують родичів загиблих в передвиборчу агітацію. Й якщо вам не поржать, то які ж такі сволочі ролики про камаз і про зоряні війни наснімали ? агенти кремля мабуть

Сумно, що такі   , як ти не розуміють, що родичі загиблих мають повне право , найперше право висловлюватисьз приводу долі країни.

Якби вони агітували за Зеоенського- тобі би було все добре?

Може самозабанишся вчергове?

Прямі підстави є.

4 хвилин тому, MACCEN сказано:

тому президенту має бути стидно, жаль що він не кадровий офіцер.

Твому Зеленському стидно не буде.

Він же взагалі не служив.

А ти служив у армії?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 минут назад, Nokian сказал:

Сумно, що такі   , як ти не розуміють, що родичі загиблих мають повне право , найперше право висловлюватисьз приводу долі країни.

Якби вони агітували за Зеоенського- тобі би було все добре?

Може самозабанишся вчергове?

Прямі підстави є.

Твому Зеленському стидно не буде.

А ти служив у армії?

Родичі загиблих такі самі люди,як родичі живих

Президент така сама людина,як лікар

Як ви і я

Почитайте заповіді і не творіть собі кумирів

Всі люди рівні 

Ви вже таку хрінь пишете,що аж читати бридко

А книгу прочитали чи й надалі надаєте перевагу лише ютубу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 минут назад, Nokian сказал:

У законі про обрання президента ця опція не прописана!

Знайшов чергове до чого доє... прикопатись? :) І хто клоун питається...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...