Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Сорі,не втримався але це вже істерика:

Цитата

Стукає Зеленський до Макрона, а відкриває Петр Олексійович зі словами "У Макрона так у Макрона. Заходь, сцикло".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

м-да... Порох вчора зробив "ход каньом" і поставив конкретний "шах" Вові. А той від неочікування (тут ще канал "1+1" киданув його під танк) лише побризкав слиною... Він ще нічого по-суті не зробив для країни, щоб дозволяти собі такий тон.

Короче, на зарашній момент - от як Нікель доводив, що результат першого туру був такий тому, що більшість голосувала не ЗА Зеленського, а ПРОТИ Порошенка, то після вчорашнього ефіру отих "протиПо" стало набагато менше. Відповідно і "заЗе" теж поменшало... Причому, конкретно

Це я роблю висновок не лише по своїх враженнях, а по тому, що чую сьогодні по каналах, котрі навіть були проти Пороха

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бо якщо в другому турі голосувати Проти когось- то це треба явно проти Зеленського.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, Nokian сказано:

Бо якщо в другому турі голосувати Проти когось- то це треба явно проти Зеленського.

я би все ж радив не казати "гоп", а ще поспостерігати

Але поки Вова сам себе топить. Тут вже Порох лише влаштовує йому "площадки" для самовбивств. Тобто вже народ особо не згадує, "що Петро робив не так", а дивляться "що робить Вова"... і що НЕ робить (а бігає як пацан)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на аурі Голобородька довго їхати не вдасться. Народ зара швидко вчиться "не пробачати".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 минут назад, jack74 сказал:

м-да... Порох вчора зробив "ход каньом" і поставив конкретний "шах" Вові. А той від неочікування (тут ще канал "1+1" киданув його під танк) лише побризкав слиною... Він ще нічого по-суті не зробив для країни, щоб дозволяти собі такий тон

В моєму крузі спілкування вражання абсолютно інше.

По вчора вів себе як загнаний звір і багато хто каже, що навіть Яник собі такого не позволяв. Уявіть наскільки ПО зараз озлоблений на народ за 20 % підтримки і чи не буде він "мститися" за це якщо раптом стане президентом?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я далеко не прихильник Порошенка, але те що витворяє оте Зе...це на голову не налазить... Не знаю, що в твориться в головах прихильників зе-команди.

А хто виглядав як загнаний звір, то це Кулик, таке враження було що він от-от заплаче.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найкраз Вова то й буде мстивим та авторитарним.

В його кварталі всі актори на других ролях,без нього і пікнути не вміють.

А саме гірше ,без нього вони не приймають ніяких рішень,він просто не вміє делегувати певні речі іншим.

Або не хоче.

Ну і його заздрість до успіху інших акторів,ведучих, наприклад того ж Горбунова,або Вакарчука є дуже помітною.

Основні політичні гравці вже почали прозрівати 

Так що фура над ним і його діяльністю буде висіти дамоклов м мечем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

41 хвилин тому, Arden сказано:

По вчора вів себе як загнаний звір і багато хто каже, що навіть Яник собі такого не позволяв. Уявіть наскільки ПО зараз озлоблений на народ за 20 % підтримки і чи не буде він "мститися" за це якщо раптом стане президентом?

або якщо не стане

важелів впливу у нього вистачає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, Nokian сказано:

Найкраз Вова то й буде мстивим та авторитарним.

думаєш на кінець пересадить "ригионалів"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 hours ago, jack74 said:

але обирати потрібно. Інакше оберуть за нас, а виправдання "я його не обирав" буде гнилим, так як змарнувавши свій бюлетень ти просто дав дозвіл обрати за тебе, тобто дав мовчазну згоду з чужим вибором, підтримав його, так би мовити.

Кого "його"? Виборця ВОЗа чи ПОПа? Чи відразу обох? 

Зараз в нас "мажоритарка", тому бюлетень з дульою в реальності нікому не відходить. А от на парламентських такий бюлетень якраз і розподіляється у відповідних частинах між усіма партіями, які проходять мінімальний бар'єр. Це якщо математичну сторону питання розглядати, а не "моральну".

"Принципово" не ходжу сувати після 2004го. Виключення зробив на парламентських 2014, бо таки повівся на рекламу тут на форумі ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Arden сказано:

По вчора вів себе як загнаний звір і багато хто каже, що навіть Яник собі такого не позволяв.

А можна детальніше, що вчора такого зробив Порошенко, що навіть Янукович собі такого не дозволяв? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як жінки через тиждень ходять по магазинам та купують НОВЕ плаття?

В них є купа причин,чому потрібно саме нове,а старе вже не потрібне.

Саме смішно, чи мало в шафі,чи безлі - все одно нема,що вдіти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вони там що в піддавки грають? Один гірше іншого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

52 минуты назад, Selbeor сказал:

Я далеко не прихильник Порошенка, але те що витворяє оте Зе...це на голову не налазить... Не знаю, що в твориться в головах прихильників зе-команди.

А хто виглядав як загнаний звір, то це Кулик, таке враження було що він от-от заплаче.

А що він витворив?Що вам на голову не налазить?

От я зараз переглядаю участь Порошенка в "Право на владу"

Скоро дійду до Кулика)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, yu2007 сказано:

Виключення зробив на парламентських 2014, бо таки повівся на рекламу тут на форумі ))

О, прямо як я. На президентські не ходив, а на парламентські пішов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ніколи не жалував бабжЮлю, але з цим погоджуюсь повністю...

З. І.: хто не згоден зі мною, можете сміливо ліпити мені мінус

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

С моей точки зрения Зеленский задает темп и гнет свою линию, а Порошенко пытается успеть, но делает это как разбалованый ребенок, соглашается, потом пытается переделать на свой лад, дергается с решениями и выходками, нет четкого плана и действий в одном направлении.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як я вже писав) ПРиємно дивитись на наших політиків в ці два місяці виборів.. Всі ці гниди стають різко чесними добрими, чуйними, відповідальними і правильними) Що рошеніський брехун. що жуля)) Хоч до жопи прикладай))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

47 минут назад, Віталій СК сказал:

А можна детальніше, що вчора такого зробив Порошенко, що навіть Янукович собі такого не дозволяв? 

я не дивився, просто переказав враження колег

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Arden сказал:

Як ? Мститись? А зараз типу добре чи як?    Шо то гавно шо друге гавно... Вот зараз треба на всякі майдани чи пікети виходити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Arden сказал:

Тю... Як загнаний, притому конкретно, звір, а скоріше, як студент, який не вивчив нічого перед екзаменом, і старається чи то перекричати викладача, чи то збити його з пантелику, щоб відвернути увагу від свого беззмістовного бурмотіння, щоб хоч трійку поставив - вів себе Зеленський... Ще й, не вислуховуючи нічого, по хамськи поверещав, в кінці дозволив собі тон, яким, певно, король Великобританії говорив би з вождем племені папуасів, і кинув трубку.

Хіба що Яник в нас собі таке і дозволяв, напевно.

Уявляєте хоч приблизні наслідки такої його розмови з президентом якоїсь Польщі чи Угорщини, не кажучи вже про ключових політиків ЄС, чи, не приведи Боже, НАТО? От, не сподобалася нашому преЗЕденту якась фраза співрозмовника - і почалося! "Все має бути так, як я, Президент великої та могутньої України, якого вибрали десятки мільйонів людей, сказав, НА, і даю на це 24 години, НА! Та ваша Угорщина - як  дві області України, НА! Крапка! До побачення!" Правильно - буде ВІН, точніше ВОНА - лисичка з пухзнастим хвостиком, північна така...

Таке враження, що чувак вже після остаточних результатів виборів говорить з опонентом, який йому програв.

А з дебатами тими то взагалі цирк - "не треба" - "вимагаю, і аналізи вимагаю" (БЕЗ вказання ДАТИ дебатів, доречі) - "аналізи туди я не здам" - "14-го числа - не піду", піду 19-го" - "експертам VADA взагалі нічого не здам, мені хватає Євролабу" - "хочу телеміст" (теж не передбачений законом, на те і ставка, щоб дебатів НЕ було). Або то принциповий тактичний хід - "я такий таємничий кандидат, щоб всім цікаво було", або, даруйте, просто розуміння, що на дебатах він не вивеЗЕ.

От смішно буде, якщо Порошенко приїдде 19-го в студію НСТУ, а Зеленський - на стадіон, Порошенко побачить відсутність опонента, і швиденько, без попередження, переїде на "Олімпійський". Що зробить Зе - встане і піде? Я б для того, щоб не було дочасної втечі з низького старту, на місці Порошенка, запис включив би з студії, щоб Зе спокійно сидів, і думав, що Президент - там.

А взагалі - цікаво послухати саме ДЕБАТИ, а не цирк.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 минут назад, Dima4s сказал:

Як я вже писав) ПРиємно дивитись на наших політиків в ці два місяці виборів.. Всі ці гниди стають різко чесними добрими, чуйними, відповідальними і правильними) Що рошеніський брехун. що жуля)) Хоч до жопи прикладай))

І всеодно вже вкотре, люди ведуться.

В мене зелений, викликає сумніви. Але порох, однозначно ні! Він мав достатньо часу себе показати.

А ті всі пункти досягнень, перераховані вище я як народ, не відчуваю на собі. Все як було такі є, як платили так і платять (на кордоні, для поліції, для лікарів, і т.д.).

А от зробив би "розтаможку" доступну, народ відчув би щось. Але ж  де там. Придумав вторгнення і військовий стан, томос, та відволік увагу від майдану на кордоні.

Спекулює на бажанні людей до Європи. Але доступну ціну на авто не зробить. Бо ж треба продавати китайський мотлох в своїх салонах.

І не тільки про авто мова. Скільки з Європи везуть усього, щоб перепродати в Україні дорожче..

То це така інтеграція?

Коротше, народ покращень не відчув, от і результат у відсотках.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Майдан? можна... але зараз це реально ризиковано

от щось би в москальні сталося таке, що їм би було не до нас

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

32 минуты назад, Shipshinka сказал:

І всеодно вже вкотре, люди ведуться.

В мене зелений, викликає сумніви. Але порох, однозначно ні! Він мав достатньо часу себе показати.

А ті всі пункти досягнень, перераховані вище я як народ, не відчуваю на собі. Все як було такі є, як платили так і платять (на кордоні, для поліції, для лікарів, і т.д.).

А от зробив би "розтаможку" доступну, народ відчув би щось. Але ж  де там. Придумав вторгнення і військовий стан, томос, та відволік увагу від майдану на кордоні.

Спекулює на бажанні людей до Європи. Але доступну ціну на авто не зробить. Бо ж треба продавати китайський мотлох в своїх салонах.

І не тільки про авто мова. Скільки з Європи везуть усього, щоб перепродати в Україні дорожче..

То це така інтеграція?

Коротше, народ покращень не відчув, от і результат у відсотках.

Військовий стан - взагалі мимо каси - всі так впевнено верещали, що "Порошенко відмінить цим вибори! Диктатура!". І що? Відмінив?

В Європі є як дешевші, так і добряче дорожчі, як в нас, речі - їжа дешевша, наприклад, а от якась техніка типу тої ж дзеркалки чи смартфонв - дорожча.

От тут пропагандисти Коломойського взагалі пишуть, що для збереження влади Порошенко спровокує повномасштабну війну і встановить диктатуру, хто готовий повірити?

https://www.unian.ua/elections/10514451-ekspert-opisav-tragichni-varianti-zberezhennya-poroshenka-pri-vladi-budut-rozbombleni-kijiv-ta-lviv.html

Експерт описав трагічні варіанти збереження Порошенка при владі: «будуть розбомблені Київ та Львів»

Саме цікаве - за ролик "по приколу"  - порушують кримінал, куди Аваков дивиться тут? Хояа тут - не Авакова вже справа, а СБУ, скоріше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...