Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Цікаво, а що очікували? Що Зеленський не пройде? Хрєново що діючий гарант пройшов, але то вибір людей.

Невже всі хто зараз так дивується, не розуміють одну просту річ: за всі роки нашої Незалежності людям настільки остогидли ці пізд@боли при владі, що вони ладні голосувати за будь-кого нового. Як би був не Зеленський а Вакарчук то він би певно взагалі переміг у першому турі!

З крапленої колоди між королями дамами тузами вже краще взяти джокера. Але то кожному свій вибір.

Я не збираюсь нікого агітувати. І мене не треба агітувати. Платіжка за комуналку, ціни в магазинах, війна на Сході найкращій агітатор за та проти теперішньої влади.

Я свій вибір зробив. Чи вірний, покаже час.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
23 часа назад, Basil сказал:

Той, що запорэбріком теж подобаэться?

додаю до списку Володь ще одного

328FB522-396B-4E72-B9FE-75447430497B.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, Electronshik сказал:

Як би був не Зеленський а Вакарчук то він би певно взагалі переміг у першому турі!

Зараз стоїть за кутом і нервово курить... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Президент сказал:

Ну не знаю, публічна «страта» сьогодні якогось свинарчука мене б не переконала змінити своє ставлення до виборів і піти проголосувати за діючого. 

Читав сьогоднішні пости єблогєрів із аналізом результатів виборів і коментарі під ними. Кілька слушних думок траплялося. Наприклад, коли влада вирішує забирати в дітей простого роботяги зі столу трохи м`яса чи фруктів і віддавати їх «на фронт» (військовий збір), і при цьому собі (чиновникам) не відмовляти в жодних благах, то тут ніякий томос не допоможе. Забираєш в народу? Ок, забери і в кровосісів. Пересади всіх слуг народу на громадський транспорт, а машини з автопарків міністерств, ВРУ, судів і т.д. віддай на фронт. Та ще зніми відосік, як на броньованому лексусі з кортежу тепер їздять морпіхи на передовій. Оце була б найкраща агітація за діючу владу, а не томосні селфі тури. 

Те саме з тарифами, розмитненням авто і багато чого іншим.

Але, як колись полюбляли казати, пізно пити Боржомі. Якось так...

Так це всім зрозуміло. Я готовий навіть зараз затягнути поясок тугіше, але поки ми всі пояски затягували Петя Інкогніто на Мальдівах жирував. Поки в пенсіонерів з пенсій військовий збір збирали, свинарчуки, той збір собі по кишенях розсовували.  Поки з людей тягнуть всі жили за комуналку, коболєвим мільярдні премії виплачують. І так у всьому, за що брався Петя. Якось не щиро, друзям усе, ворогам закон, подвійні стандарти.

І тепер фанатики шоколадного людей винуватими роблять. Вони навіть на себе відповідальність за свої про@оби не можуть взяти. Їм не доходить, що за Зеленського голосують ті, хто в 14 за Петю голосували. Це ж не Зе їх зачарував, це Петя їх розчарував.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Президент сказано:

Не до моралі зараз, Бєнін біля воріт.

*troll mode off*

Ну не знаю, публічна «страта» сьогодні якогось свинарчука мене б не переконала змінити своє ставлення до виборів і піти проголосувати за діючого. 

Читав сьогоднішні пости єблогєрів із аналізом результатів виборів і коментарі під ними. Кілька слушних думок траплялося. Наприклад, коли влада вирішує забирати в дітей простого роботяги зі столу трохи м`яса чи фруктів і віддавати їх «на фронт» (військовий збір), і при цьому собі (чиновникам) не відмовляти в жодних благах, то тут ніякий томос не допоможе. Забираєш в народу? Ок, забери і в кровосісів. Пересади всіх слуг народу на громадський транспорт, а машини з автопарків міністерств, ВРУ, судів і т.д. віддай на фронт. Та ще зніми відосік, як на броньованому лексусі з кортежу тепер їздять морпіхи на передовій. Оце була б найкраща агітація за діючу владу, а не томосні селфі тури. 

Те саме з тарифами, розмитненням авто і багато чого іншим.

Але, як колись полюбляли казати, пізно пити Боржомі. Якось так...

Згідний з кожним словом.Але кровосісі не згідні.І віддати свої гроші вони не віддадуть ні Пєці, ні Вові тим більше.

Порошенко грає свою гру.І кроки в нього продумані та прораховані не на один місяць,і не на два.

Йому вигідно програти битву за другий тур, але виграти війну за вибори до ВР восени.. Саме  там буде зконцетровано важелі вплиу на українську політику  під кінець 2019.

Звісно сам він навряд чи буде балотуватися до ВР, досить мати там свю потужеу фракцію.

Щоб її отримати , слід бути не при владі .Хай Зе буде президентом, а Юля та вся апазіція  гризуть нового діючого президента.Схоже всі  кровосісі та силовики в курсі , і здається і сам Зе в курсі, тому і нема його команди, бо для цієї ролі вона нах не потрібна.А прізвища  прокурора, голови СБУ та міністрів внутрішніх та зовнішніх справ вже узгоджені та будуть проголосовані , Зе треба їх лише озвучити.

Тому в першому турі  головне було туранути  Юлю, аби не поломала гру, що і було зроблено.

Дружини Авакова захищали центрвиборчком  саме від неї., якби вирішила оспорювати свій невихід  .

В другому  Порошенку треба програти з мінімальним відривом.

Все склалось як заплановано, тому і нема ніяких двіжів і долар теж стоїтьна місці.

Багатим достатньо їхнії грошей та впевненості у їх  збереженні, бідним достатньо час від часу створювати віру, , що справедливість існує.І не лише на небі, а вже тут і зараз.

За це вони готові  завжди голосувати.

Блажен , хто вірує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 хвилин тому, Nokian сказано:

Згідний з кожним словом.Але кровосісі не згідні.І віддати свої гроші вони не віддадуть ні Пєці, ні Вові тим більше.

Порошенко грає свою гру.І кроки в нього продумані та прораховані не на один місяць,і не на два.

Йому вигідно програти битву за другий тур, але виграти війну за вибори до ВР восени.. Саме  там буде зконцетровано важелі вплиу на українську політику  під кінець 2019.

Звісно сам він навряд чи буде балотуватися до ВР, досить мати там свю потужеу фракцію.

Щоб її отримати , слід бути не при владі .Хай Зе буде президентом, а Юля та вся апазіція  гризуть нового діючого президента.Схоже всі  кровосісі та силовики в курсі , і здається і сам Зе в курсі, тому і нема його команди, бо для цієї ролі вона нах не потрібна.А прізвища  прокурора, голови СБУ та міністрів внутрішніх та зовнішніх справ вже узгоджені та будуть проголосовані , Зе треба їх лише озвучити.

Тому в першому турі  головне було туранути  Юлю, аби не поломала гру, що і було зроблено.

Дружини Авакова захищали центрвиборчком  саме від неї., якби вирішила оспорювати свій невихід  .

В другому  Порошенку треба програти з мінімальним відривом.

Все склалось як заплановано, тому і нема ніяких двіжів і долар теж стоїтьна місці.

Багатим достатньо їхнії грошей та впевненості у їх  збереженні, бідним достатньо час від часу створювати віру, , що справедливість існує.І не лише на небі, а вже тут і зараз.

За це вони готові  завжди голосувати.

Блажен , хто вірує.

Ти що гадаєш ми забули яку команду він уже привів у раду в 2014 році? Наволоч відбірна. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, sergkots сказал:

Ти що гадаєш ми забули яку команду він уже привів у раду в 2014 році? Наволоч відбірна. 

То ж написав - блажен, хто віпує. Що ти з блаженного візьмеш?

Світлина від Lion Phomenko.
Lion Phomenko

Можливо ця фотачка з цифрою 2004 допоможе вам зрозуміти, в чому феномен Зеленського?
Можливо, тих 30% не кретини чи дебіли, а просто люди, яких вже в корінь заїбало 15 років бачити одні й ті самі рила, які ніяк, сукі, не нажеруться нашими грошима?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ха ха ха.

От так ті рила завтра і зникнуть.?

До них просто добавиться ще одне нове..

До речі є ще рила, про ктрих ми і майже не знаємо, а вплив вони  маютьвеличезний.

Не робіть завищених  сподівань- менше розчаруєтесь потім.

А  ти гадаєш, що наволоч 2019  буде відрізнятись від наволочі 2004?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 минут назад, Nokian сказал:

Не робіть завищених  сподівань- менше розчаруєтесь потім.

Я не прихильник Зеленського, не сподіваюся на нього взагалі, тому й розчаруватися не зможу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

35 минут назад, nickel сказал:

То ж написав - блажен, хто віпує. Що ти з блаженного візьмеш?

Світлина від Lion Phomenko.
Lion Phomenko

Можливо ця фотачка з цифрою 2004 допоможе вам зрозуміти, в чому феномен Зеленського?
Можливо, тих 30% не кретини чи дебіли, а просто люди, яких вже в корінь заїбало 15 років бачити одні й ті самі рила, які ніяк, сукі, не нажеруться нашими грошима?

Фото просто суперове і фатальне! Пєця, подивись на цю помяту рожу і добре подумай, чи воно тобі треба будь якою ціною

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

55 минут назад, Nokian сказал:

Йому вигідно програти битву за другий тур, але виграти війну за вибори до ВР восени..

є в людського мозку такий захисний механізм (щоб криша не поїхала), в стрессових ситуаціях, підганяти реальність під свою видуману, де знаходятся виправдання своїм поступкам й діям чи поступкам інших людей, чи перекладаєтся вина на інших людей, щоб в голові, так би мовити дебет з кредитом зійшовся й сильне потрасіння не спричинило серйозні розлади мозку. Але в основому, для цього потрібен час, щоб мозок проаналізував все й вистроїв стратегію самооборони. А так як в тебе ? З такою швидкістю ? *знімаю шляпу* :)  Хоча можливо таке швидке *натягування реальності* це теж якась хвороба чи відхилення, треба спеціалістів питати :) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повноваження президента , це  безпекв , оборона та  зовнішня політика.

Так тут вже все сформовано, курс на нато та єс  закріплено в конституції.

Для слабкого політика залишаються декоративні та негрошові справи.

А от грошовими потоками завідує премєр , а його обирає парламент.

Ось тут потрібна більшість  полюбе.

Хоча є деякі потоки, де і більшість нафіг непотрібна, а розміри ....

Краще поки помовчу.

В любому випадку Порошенко вже увійшов у історію, далі вже самі.

А ось і можливе підтвердження, що Зе грає відведену йому роль..На користь Пороха , ха ха.

У Тимошенко не хватает штыков, а партия "Слуга народа" появится только осенью, - советник штаба Зеленского Разумков о возможном премьере

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 часов назад, Nokian сказал:

Повноваження президента , це  безпекв , оборона та  зовнішня політик

А звідки ж мова і віра взялись? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для цього треба бути сильним політиком,хотіти та могти залишити слід в історії.

Чи ти думаєш за Мазепи та Хмельницького не було корупції та ,,мародерства на крові,,? Не було тодішніх свинарчуків?

А хтось говорить про це зараз.

Чи на пам'ятниках Хмельницькому щось пише про корупцію,чи на вулицях його імені.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ентіс...Ти вже й істориком став?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В партии ХДС/ХСС говорят, что Украине нужна опытная команда менеджеров, в противном случае ситуацией воспользуется Россия

Перед вторым туром президентских выборов кандидат Владимир Зеленский должен представить свою команду, план действий и прояснить, как он намерен бороться с олигархами. Об этом говорится в заявлении председателя фракции ХДС/ХСС Йохана Давида Вадефуля.

"Зеленский должен в течение следующих трех недель до голосования конкретно указать, за что он выступает и какая команда политиков будет его поддерживать. Украина не может позволить себе полагаться на неопытное руководство в конфликте с Россией и в ее сложном экономическом и социальном положении. Это только сыграет на руку Москве и подтолкнет ее к усилению дестабилизирующей политики в отношении Украины", - сказано в заявлении.

Вадефуль подчеркнул, что Зеленскому следует прояснить, как он намерен бороться с влиянием олигархов, поскольку "олигарх Игорь Коломойский до сих пор поддерживал его избирательную кампанию". 

Результат Зеленского политик назвал показателем уменьшения доверия общества к политическим элитам и разочарования процессом реформ при действующем президенте Петре Порошенко.

"Повторный провал" Юлии Тимошенко Вадефуль связал с тем, что "избиратели не уверены в ее неясной внутренней и внешней политике". Он отметил, что она не смогла "убедить избирателей в пользе дорогих, но вряд ли выполнимых предвыборных обещаниях, которые только вредили бы развитию Украины". 

https://news.liga.net/politics/news/berlin-hochet-uznat-komandu-zelenskogo-i-plan-borby-s-oligarhami

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 минут назад, fedot сказал:

Ентіс...Ти вже й істориком став?

Всебічно розвинена людина. Бери в свою команду, радником :D.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, justice777 сказал:

как он намерен бороться с олигархами

А те, що Порошенко олігарх їх не бентежить? :) 

Зеленский должен

Нічого він їм "не должен"!!! В себе самі розберемось, а то вже наслухались різних, що зі Сходу, що з Заходу...

как он намерен бороться с влиянием олигархов, поскольку "олигарх Игорь Коломойский до сих пор поддерживал его избирательную кампанию"

А про інших типу вони не знають? Ну клоуни! :) А про таких як Ахметов, Пінчук, Фірташ... їм нічого не відомо і що від них були і інші кандидати і технічні... чи то вони лише прикидаються і не знають справжніх справ в українському політикумі?! :) Радники пля...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

припустимо, що пороха виберуть, але думаю через 5 років знову почнеться плач порохоботів - нема порошенка немає України.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Srt5 сказано:

Ще не згадали Скоропатського, там корупція цвіла і пахла, білогвардірцям все озброєння заганяв, негоже з гетьманими історію творити, гетьманат тільки призводив до розрухи, перший хто почав думати, що ми нація і країна це Євген Коновалець, але убили.

То Голобородька теж вб'ють?

Який жах.

Між тим долар взагалі впав.

Якщо згадати,що ще місяць тому Порох  не став  замовляти бігборди на другий тур- то все говорить,що йому вигідніше зайняти друге місце.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, Nokian сказано:

Якщо згадати,що ще місяць тому Порох  не став  замовляти бігборди на другий тур- то все говорить,що йому вигідніше зайняти друге місце.

Я вже тобі розказував анекдота.Знов розкажу, того самого - 

Сидить дядько медитує:

- я не хочу срати

- я не хочу срати

через годину:

- я не всрусь

- я не всрусь

почало негарно пахнути:

- то не я

- то не я.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 часа назад, Nokian сказал:

Для цього треба бути сильним політиком,хотіти та могти залишити слід в історії.

Чи ти думаєш за Мазепи та Хмельницького не було корупції та ,,мародерства на крові,,? Не було тодішніх свинарчуків?

А хтось говорить про це зараз.

Чи на пам'ятниках Хмельницькому щось пише про корупцію,чи на вулицях його імені.

Шановний, при всій до вас повазі, шо ви курите?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

49 хвилин тому, iiron сказано:

Я вже тобі розказував анекдота.Знов розкажу, того самого - 

Сидить дядько медитує:

- я не хочу срати

- я не хочу срати

через годину:

- я не всрусь

- я не всрусь

почало негарно пахнути:

- то не я

- то не я.

Ага , сьогодні з самого ранку прибіг один зеленоїд, зі старту почав ,що вже тепер імпічмент траляля,Пороха завтра на нари....

Насправді гарно всирається той, хто всирається останнім.

Краще хай кожен( хто не боїться чесно признатися- скаже ,за кого голосував 

Я,наприклад за Пороха, і в другому турі теж за Пороха буду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, Nokian сказал:

Ти точно шось куриш))

Пару постів вище ти писав:

Цитата

То навіщо ж підставляти його. Голосуй за ЗЕ. Порох програє, йому це вигідно виявляється, і вся ця многоходовочка зійдеться??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, Nokian сказал:

Ти точно шось куриш))

Пару постів вище ти писав:

Цитата

То навіщо ж підставляти його. Голосуй за ЗЕ. Порох програє, йому це вигідно виявляється, і вся ця многоходовочка зійдеться??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...