Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

7 хвилин тому, fedot сказано:

Не розводь зраду. Сказано ж - нерентабельний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, sergkots сказал:

Та й в генпрокурора вже пост відповідний є.

А @zaHARE не у курсі, який жаль...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, sergkots сказал:

Та й в генпрокурора вже пост відповідний є.

А @zaHARE не у курсі, який жаль...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Генеральная прокуратура Украины информирует, что так называемое сообщение о подозрении Валерии Гонтарева, Борису Ложкину, Константину Стеценко, Алексей Филатову было осуществлено с нарушением процессуального законодательства, что требует наличия достаточных доказательств, поручения старшего группы прокуроров, личного вручения. Ни одно из этих требований не было соблюдено прокурором К.Куликом. Следовательно, указанные лица не считаются подозреваемыми в понимании ст. 42 УПК. Правовую оценку действий прокурора Кулика установит ГБР", - отметила Сарган.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хто б міг подумати....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 часов назад, Poison сказал:

"Генеральная прокуратура Украины информирует, что так называемое сообщение о подозрении Валерии Гонтарева, Борису Ложкину, Константину Стеценко, Алексей Филатову было осуществлено с нарушением процессуального законодательства, что требует наличия достаточных доказательств, поручения старшего группы прокуроров, личного вручения. Ни одно из этих требований не было соблюдено прокурором К.Куликом. Следовательно, указанные лица не считаются подозреваемыми в понимании ст. 42 УПК. Правовую оценку действий прокурора Кулика установит ГБР", - отметила Сарган.

Якась дивна двіжуха навколо того Кулика. То хіба не той прокурор,що розкручував справу януковича на 1,5 лярда?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цитата

Чи правильно я зрозумів? Поки Путін залишається в Кремлі, Порошенко має залишатися на Банковій?

:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Жити по-новому", або коротко про 5 останніх років

atkritka_1531652062_702.jpg.f2500ec6a51869282227d74c680655d8.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Werwolf777 сказано:

"Жити по-новому", або коротко про 5 останніх років

atkritka_1531652062_702.jpg.f2500ec6a51869282227d74c680655d8.jpg

Я кунєшно діко ізвіняюсь, тебе "вдули" ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 хвилин тому, Volyniaka сказано:

Я кунєшно діко ізвіняюсь, тебе "вдули" ?

Бог простить

не "вдули", тому що не ведусь на ці всі "досягнення":D

це про адептів нашого гаранта

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну да , не для холопів Спіноза  сказав, що ,,Свобода,це усвідомлена необхідність,,.

Для покоління Зе  свобода -це звільнення від необхідності думати самому.

Гугл рулить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

30 минут назад, Nokian сказал:

Ну да , не для холопів Спіноза  сказав, що ,,Свобода,це усвідомлена необхідність,,.

Для покоління Зе  свобода -це звільнення від необхідності думати самому.

Гугл рулить.

Толерантність і терпимість - ознака високої людської культури. Ці якості є далеко не у всіх і, на превеликий жаль, точно не у тебе, Вітя.. Чим нижча в людині культура, тим менше в ній толерантності, і більше фанатизму, нетерпимості до чужих думок. 

"Я не згоден з Вами, але віддам своє життя, захищаючи Ваше право висловити свою думку." Вольтер

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепер я знаю, які люди палили відьм в Середньовіччя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За останній місяць мені поставили біля 500 мінусів( без жодних пояснень),а я десь два.

То хто ж толерантний?

Навіщо видавати нетерпимість до критики за нетерпимість до чужої думки .

Кожна думка лише тоді чогось варта,коли може себе пояснити та захистити .

В суперечці народжується істина.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 хвилин тому, Nokian сказано:

За останній місяць мені поставили біля 500 мінусів( без жодних пояснень),а я десь два.

То хто ж толерантний?

Згадай la20 та rl72. У тебе дописи стали в їх стилі - за що й отримуєш мінуси. 

Маєш два приклади - зроби висновки. Ще вісім днів і вибори закінчаться - а  що про тебе ми будемо пам'ятати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Nokian сказал:

То хто ж толерантний?

Це ніяк не виправдовує твої вчинки. Ти готовий "спалювати відьом" лише за те, що їхня думка відмінна від твоєї.

Ох як ти над словами Леніна познущався - "Всякая революция лишь тогда чего-нибудь стоит, если она умеет защищаться..."

Не може бути суперечки, якщо опонент вважає всіх, хто навпроти холопами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, sergkots сказано:

Згадай la20 та rl72. У тебе дописи стали в їх стилі - за що й отримуєш мінуси. 

Маєш два приклади - зроби висновки. Ще вісім днів і вибори закінчаться - а  що про тебе ми будемо пам'ятати?

Я теж за останній місяць отримав мінусів більше, ніж за 5 років, але то таке. Є просто упороті, які мінусують все, що не співпадає з їхнім баченням. Толєрасти, мля

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну так це ж взірець толерантності та культури кожного,хто хоч трохи тверезо та помірковано роздумує над складним вибором- відразу клеймити ,,порохоботом,, холопом,рабом ,проплаченим ,про ідіота,дурня і тд я вже й мовчу.

Якщо комусь хочеться так мене обговорювати - створіть відповідну тему.

А в цій темі краще поговорити ,як кожен з кандидатів ОДНИМ  словом звертається до виборців.

Наприклад  Юля на фоні синьо-жовтого прапора написала велике ,,Змінюй,,

Це вона хоче прапор змінити,чи що?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Черкасах поліція «на гарячому» зафіксувала підкуп виборців представниками одного з кандидатів у президенти

Не розумію, чим займаються волинські штабісти "одного з кандидатів в президенти"? Де моє бабло? Невже між собою все тихенько роздерибанили?))) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну так це ж взірець толерантності та культури кожного,хто хоч трохи тверезо та помірковано роздумує над складним вибором- відразу клеймити ,,порохоботом,, холопом,рабом ,проплаченим ,про ідіота,дурня і тд я вже й мовчу.

А свої гріхи пригадаєш чи тріски тільки в чужих очах бачиш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто з кандидатів норм ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нарешті настає "день тиші", агітувати не можна. Це прекрасно. Тому вивішу улюблених Кому Вниз

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, Volyniaka сказал:
Нарешті настає "день тиші", агітувати не можна. 

Нам можна.

За передвиборну агітацію у «день тиші» у соцмережах та на інтернет-сайтах відповідальності не передбачено – МВС

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/elections/10494693-za-peredvibornu-agitaciyu-u-den-tishi-u-socmerezhah-ta-na-internet-saytah-vidpovidalnosti-ne-peredbacheno-mvs.html?fbclid=IwAR2j4Vu-c9ei7cL2o5kbtsJYLjG8-9R912xw4BoyhFgxBjHiyMIKjHfLgec

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, nickel сказано:

Нам можна.

За передвиборну агітацію у «день тиші» у соцмережах та на інтернет-сайтах відповідальності не передбачено – МВС

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/elections/10494693-za-peredvibornu-agitaciyu-u-den-tishi-u-socmerezhah-ta-na-internet-saytah-vidpovidalnosti-ne-peredbacheno-mvs.html?fbclid=IwAR2j4Vu-c9ei7cL2o5kbtsJYLjG8-9R912xw4BoyhFgxBjHiyMIKjHfLgec

Та ладно... (я в курсі)

Реально, дістав тупий срач, а от слова Олеся ("Ворони", див. вище) чомусь для "чухраїнців" (означення Остапа Вишні) актуальні понад 100 років... Журбинка...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...