paksivatova Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 15:13 #176 Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 15:13 5 минут назад, case_l сказал: Порох не провів ЖОДНОЇ реформи, яку би не зміг провести янукович, про хитрожопу юльку я взагалі мовчу. а чого всі так не люблять юльку? мені вона завжди подобалася
romaxa11 Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 15:15 Автор #177 Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 15:15 4 просрані в плані розвитку роки перекривають любий триндьож. Піраміда зростає - витрати влади на себе збільшуються, отже зростають прямі і не прямі податки. Ціни на паливо стають дорожчими ніж в Польші при сумнівній якості послуги. Ці ціни потягнули вверх всі продукти харчування, промтовари і послуги. Зараз реально дорого просто харчуватись. Я навіть не хочу думати як вигрібають пенсіонери. Хто має дітей, той тримається, хто сам просто приречений. Як цю сраку заговорити? Але ніхто і не пробує це керування заговорити. Ці шмари намагаються лякати ще страшнішим. Така блін політика. Дебіли-ворюги під час війни нафіг розкрадають країну і хочуть ще. По ходу ще земля залишилась. А так як немає чого запропонувати то одні шмари, через інших, оплачених шмар, намагаються винайти форми донесення до народу чогось страшнішого ніж вони самі. Поки виходить важкувато, бо дебіл-злодій на керівній посаді - це вже страшно. Я так дивлюсь, то один умнік, то другий, замість обертати реальну економіку позаникувались по квазіполітичних-олігархічних проектиках при бюджетних чи підмучених бабках і розказують тут як жити, кого обирати. А кого слухати? Кажи в кого на зарплаті, може ще якийсь інтерес є і агітуй за свого петруся, а то якось отак ботам на слово вірити на 4-му році триндьожів, профанацій і трешу тупувато. Загітуй, от я хитрограний пацанчик, сижу зараз в офісі і отримую таку то суму за те що тролю вас всякою фігнею. Може весь народ ломанеться, раз там вам так добре з петрусем разом і всі дружньо, в 40мільйонів будемо Україну обкрадати?
paksivatova Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 15:18 #178 Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 15:18 1 минуту назад, romaxa11 сказал: 4 просрані в плані розвитку роки перекривають любий триндьож. Піраміда зростає - витрати влади на себе збільшуються, отже зростають прямі і не прямі податки. Ціни на паливо стають дорожчими ніж в Польші при сумнівній якості послуги. Ці ціни потягнули вверх всі продукти харчування, промтовари і послуги. Зараз реально дорого просто харчуватись. Я навіть не хочу думати як вигрібають пенсіонери. Хто має дітей, той тримається, хто сам просто приречений. Як цю сраку заговорити? Але ніхто і не пробує це керування заговорити. Ці шмари намагаються лякати ще страшнішим. Така блін політика. Дебіли-ворюги під час війни нафіг розкрадають країну і хочуть ще. По ходу ще земля залишилась. А так як немає чого запропонувати то одні шмари, через інших, оплачених шмар, намагаються винайти форми донесення до народу чогось страшнішого ніж вони самі. Поки виходить важкувато, бо дебіл-злодій на керівній посаді - це вже страшно. Я так дивлюсь, то один умнік, то другий, замість обертати реальну економіку позаникувались по квазіполітичних-олігархічних проектиках при бюджетних чи підмучених бабках і розказують тут як жити, кого обирати. А кого слухати? Кажи в кого на зарплаті, може ще якийсь інтерес є і агітуй за свого петруся, а то якось отак ботам на слово вірити на 4-му році триндьожів, профанацій і трешу тупувато. Загітуй, от я хитрограний пацанчик, сижу зараз в офісі і отримую таку то суму за те що тролю вас всякою фігнею. Може весь народ ломанеться, раз там вам так добре з петрусем разом і всі дружньо, в 40мільйонів будемо Україну обкрадати? знаєте що саме страшне? що пєтю то знову виберуть
case_l Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 15:32 #179 Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 15:32 17 хвилин тому, romaxa11 сказано: 4 просрані в плані розвитку роки перекривають любий триндьож Не 4, а починаючи з 2004 року та прихід януковича і війна як наслідок - це все заслуга любих друзів і порошенка особисто. Та сама ситуація 1 в 1 тільки на фоні війни.
romaxa11 Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 15:49 Автор #180 Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 15:49 29 хвилин тому, kroha сказано: знаєте що саме страшне? що пєтю то знову виберуть Ще цілий рік, а ціни вже лізуть не зважаючи на долар. Їм добути питання.
Nokian Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 21:18 #181 Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 21:18 А давай поспорим, що ,, вони ,, добудуть. Слабо?
romaxa11 Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 09:06 Автор #182 Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 09:06 Колись одна дивно багата і успішна людина вийшла посеред обкраденої затурканої жебрацької країни, обіцяючи повести її в заможню успішну цивілізацію. Країна повірила і вибрала.Пройшло купа часу і ця дивно ще багатша і ще успішніша людина виходить посеред обкраденої затурканої жебрацької країни обіцяючи що якщо країна знову їй не повірить і не вибере, то прийде інша людина, що зробить з обкраденої затурканої жебрацької країни обкрадену затуркану жебрацьку країну.Отакі вибори...
raferti123 Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 10:33 #183 Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 10:33 1 година тому, romaxa11 сказано: Колись одна дивно багата і успішна людина вийшла посеред обкраденої затурканої жебрацької країни, обіцяючи повести її в заможню успішну цивілізацію. Країна повірила і вибрала.Пройшло купа часу і ця дивно ще багатша і ще успішніша людина виходить посеред обкраденої затурканої жебрацької країни обіцяючи що якщо країна знову їй не повірить і не вибере, то прийде інша людина, що зробить з обкраденої затурканої жебрацької країни обкрадену затуркану жебрацьку країну.Отакі вибори... Це називається Кабала...
Юріч Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 10:48 #184 Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 10:48 14 минут назад, raferti123 сказал: Це називається Кабала... Це називається - людина наєб@ла...
Nokian Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 18:40 #185 Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 18:40 А ще одна людина багатьом видається за луцького ЧеГевару. А виходить вона просто ЧипаГаваріть...про обдурену країну і всьо прапало... Мєлі Ємєля-твоя нєделя.
romaxa11 Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 20:13 Автор #186 Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 20:13 1 година тому, Nokian сказано: А ще одна людина багатьом видається за луцького ЧеГевару. А виходить вона просто ЧипаГаваріть...про обдурену країну і всьо прапало... Мєлі Ємєля-твоя нєделя. То ти про мене? То кому багатьом і що здається уточни. Чим тебе особисто не влаштовує інтернетспілкування? Чи ти хочеш віртуальних вбивств і крові? Чи може реальних?
Waver Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 21:18 #187 Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 21:18 Я так і не зрозумів... у вас уже є достойна альтернатива Порошенку чи, аби тільки ХТО-НЕБУДЬ слідуючий?
difoto Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 23:43 #188 Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 23:43 Тут позиція - хто-небудь, аби не Порошенко. І слідуючого будуть так само поливати брудом, така вже натура українська.
Серега89 Опубліковано 26 Лютого, 2018 в 00:34 #189 Опубліковано 26 Лютого, 2018 в 00:34 Будуть, бо вибору немає. Або жид, або пі...ас якийсь, або чмо ненаситне грошима... От і приходиться з двох зол вибирати
nickel Опубліковано 26 Лютого, 2018 в 07:11 #190 Опубліковано 26 Лютого, 2018 в 07:11 7 часов назад, difoto сказал: Тут позиція - хто-небудь, аби не Порошенко. І слідуючого будуть так само поливати брудом, така вже натура українська. В країні фсьо зашибісь, тільки ото натура українська, ога. Пєши єщьо.
alexvvv Опубліковано 26 Лютого, 2018 в 07:23 #191 Опубліковано 26 Лютого, 2018 в 07:23 7 годин тому, difoto сказано: Тут позиція - хто-небудь, аби не Порошенко. І слідуючого будуть так само поливати брудом, така вже натура українська. В мене така позиція була ще до 1-го туру, зараз вона тільки посилилась.
Nokian Опубліковано 26 Лютого, 2018 в 08:46 #192 Опубліковано 26 Лютого, 2018 в 08:46 12 годин тому, romaxa11 сказано: То ти про мене? То кому багатьом і що здається уточни. Чим тебе особисто не влаштовує інтернетспілкування? Чи ти хочеш віртуальних вбивств і крові? Чи може реальних? Взагалі то мені вистачає і живого спілкування. А ось НЕСКІНЧЕННИЙ потік образ, претензій та ниття , абсолютно неконструктивний , негативний та упадочний. Як такі думки вганяють людину в депресію позбавляють її активності волі до життя і взагалі до якоїсь діяльності , так само і державу можна ввігнати таким чином.А в умовах зовнішньої агресії , ще й доконати. Ферштейн? Крові та вбивств часом хочу. Але беру себе в руки.
difoto Опубліковано 26 Лютого, 2018 в 09:27 #194 Опубліковано 26 Лютого, 2018 в 09:27 2 годин тому, nickel сказано: В країні фсьо зашибісь, тільки ото натура українська, ога. Пєши єщьо. А нашо ти приплів до країни критику народну? Чи в нас був якийсь президент, якого не критикували? І чи буде?
nickel Опубліковано 26 Лютого, 2018 в 09:38 #195 Опубліковано 26 Лютого, 2018 в 09:38 11 минут назад, difoto сказал: А нашо ти приплів до країни критику народну? Чи в нас був якийсь президент, якого не критикували? І чи буде? А нащо ти приплів до українців явище, яке притаманне будь-якому народу? Чи це лише українці критикують діючу владу? Чи може у всьому світі так?
difoto Опубліковано 26 Лютого, 2018 в 09:42 #196 Опубліковано 26 Лютого, 2018 в 09:42 3 хвилин тому, nickel сказано: А нащо ти приплів до українців явище, яке притаманне будь-якому народу? Чи це лише українці критикують діючу владу? Чи може у всьому світі так? Та невже в Грузії Саакашвілі сварили??? Ти шо, порохобот?
nickel Опубліковано 26 Лютого, 2018 в 09:49 #197 Опубліковано 26 Лютого, 2018 в 09:49 6 минут назад, difoto сказал: Та невже в Грузії Саакашвілі сварили??? Да.
alexvvv Опубліковано 26 Лютого, 2018 в 10:08 #198 Опубліковано 26 Лютого, 2018 в 10:08 29 хвилин тому, nickel сказано: А нащо ти приплів до українців явище, яке притаманне будь-якому народу? Чи це лише українці критикують діючу владу? Чи може у всьому світі так? В Північній Кореї не критикують
nickel Опубліковано 26 Лютого, 2018 в 10:10 #199 Опубліковано 26 Лютого, 2018 в 10:10 1 минуту назад, alexvvv сказал: В Північній Кореї не критикують Там також критикують, просто не довго.
alexvvv Опубліковано 26 Лютого, 2018 в 11:05 #200 Опубліковано 26 Лютого, 2018 в 11:05 В країнах загниваючого заходу, люди живуть настільки погано, що навіть загальнонаціональні страйки влаштовують. А в нас легка критика сприймається деким вже як державна зрада
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.