Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
5 минут назад, case_l сказал:

Порох не провів ЖОДНОЇ реформи, яку би не зміг провести янукович, про хитрожопу юльку я взагалі мовчу.

а чого всі так не люблять юльку?

мені вона завжди подобалася

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

4 просрані в плані розвитку роки перекривають любий триндьож. Піраміда зростає - витрати влади на себе збільшуються, отже зростають прямі і не прямі податки. Ціни на паливо стають дорожчими ніж в Польші при сумнівній якості послуги. Ці ціни потягнули вверх всі продукти харчування, промтовари і послуги. Зараз реально дорого просто харчуватись. Я навіть не хочу думати як вигрібають пенсіонери. Хто має дітей, той тримається, хто сам просто приречений.

Як цю сраку заговорити? Але ніхто і не пробує це керування заговорити. Ці шмари намагаються лякати ще страшнішим. Така блін політика. Дебіли-ворюги під час війни нафіг розкрадають країну і хочуть ще. По ходу ще земля залишилась. А так як немає чого запропонувати то одні шмари, через інших, оплачених шмар, намагаються винайти форми донесення до народу чогось страшнішого ніж вони самі. Поки виходить важкувато, бо дебіл-злодій на керівній посаді - це вже страшно.

Я так дивлюсь, то один умнік, то другий, замість обертати реальну економіку позаникувались по квазіполітичних-олігархічних проектиках при бюджетних чи підмучених бабках і розказують тут як жити, кого обирати. А кого слухати? Кажи в кого на зарплаті, може ще якийсь інтерес є і агітуй за свого петруся, а то якось отак ботам на слово вірити на 4-му році триндьожів, профанацій і трешу тупувато. Загітуй, от я хитрограний пацанчик, сижу зараз в офісі і отримую таку то суму за те що тролю вас всякою фігнею. Може весь народ ломанеться, раз там вам так добре з петрусем разом і всі дружньо, в 40мільйонів будемо Україну обкрадати?

Опубліковано
1 минуту назад, romaxa11 сказал:

4 просрані в плані розвитку роки перекривають любий триндьож. Піраміда зростає - витрати влади на себе збільшуються, отже зростають прямі і не прямі податки. Ціни на паливо стають дорожчими ніж в Польші при сумнівній якості послуги. Ці ціни потягнули вверх всі продукти харчування, промтовари і послуги. Зараз реально дорого просто харчуватись. Я навіть не хочу думати як вигрібають пенсіонери. Хто має дітей, той тримається, хто сам просто приречений.

Як цю сраку заговорити? Але ніхто і не пробує це керування заговорити. Ці шмари намагаються лякати ще страшнішим. Така блін політика. Дебіли-ворюги під час війни нафіг розкрадають країну і хочуть ще. По ходу ще земля залишилась. А так як немає чого запропонувати то одні шмари, через інших, оплачених шмар, намагаються винайти форми донесення до народу чогось страшнішого ніж вони самі. Поки виходить важкувато, бо дебіл-злодій на керівній посаді - це вже страшно.

Я так дивлюсь, то один умнік, то другий, замість обертати реальну економіку позаникувались по квазіполітичних-олігархічних проектиках при бюджетних чи підмучених бабках і розказують тут як жити, кого обирати. А кого слухати? Кажи в кого на зарплаті, може ще якийсь інтерес є і агітуй за свого петруся, а то якось отак ботам на слово вірити на 4-му році триндьожів, профанацій і трешу тупувато. Загітуй, от я хитрограний пацанчик, сижу зараз в офісі і отримую таку то суму за те що тролю вас всякою фігнею. Може весь народ ломанеться, раз там вам так добре з петрусем разом і всі дружньо, в 40мільйонів будемо Україну обкрадати?

знаєте що саме страшне?

що пєтю то знову виберуть

Опубліковано
17 хвилин тому, romaxa11 сказано:

4 просрані в плані розвитку роки перекривають любий триндьож

Не 4, а починаючи з 2004 року та прихід януковича і війна як наслідок - це все заслуга любих друзів і порошенка особисто. Та сама ситуація 1 в 1 тільки на фоні війни.

Опубліковано
29 хвилин тому, kroha сказано:

знаєте що саме страшне?

що пєтю то знову виберуть

Ще цілий рік, а ціни вже лізуть не зважаючи на долар. Їм добути питання.

Опубліковано

Колись одна дивно багата і успішна людина вийшла посеред обкраденої затурканої жебрацької країни, обіцяючи повести її в заможню успішну цивілізацію. Країна повірила і вибрала.
Пройшло купа часу і ця дивно ще багатша і ще успішніша людина виходить посеред обкраденої затурканої жебрацької країни обіцяючи що якщо країна знову їй не повірить і не вибере, то прийде інша людина, що зробить з обкраденої затурканої жебрацької країни обкрадену затуркану жебрацьку країну.
Отакі вибори...

Опубліковано
1 година тому, romaxa11 сказано:

Колись одна дивно багата і успішна людина вийшла посеред обкраденої затурканої жебрацької країни, обіцяючи повести її в заможню успішну цивілізацію. Країна повірила і вибрала.
Пройшло купа часу і ця дивно ще багатша і ще успішніша людина виходить посеред обкраденої затурканої жебрацької країни обіцяючи що якщо країна знову їй не повірить і не вибере, то прийде інша людина, що зробить з обкраденої затурканої жебрацької країни обкрадену затуркану жебрацьку країну.
Отакі вибори...

Це називається Кабала...

Опубліковано

А ще одна людина багатьом видається за луцького ЧеГевару.

А виходить вона просто ЧипаГаваріть...про обдурену країну і всьо прапало...

Мєлі Ємєля-твоя нєделя.

Опубліковано
1 година тому, Nokian сказано:

А ще одна людина багатьом видається за луцького ЧеГевару.

А виходить вона просто ЧипаГаваріть...про обдурену країну і всьо прапало...

Мєлі Ємєля-твоя нєделя.

То ти про мене? То кому багатьом і що здається уточни. Чим тебе особисто не влаштовує інтернетспілкування? Чи ти хочеш віртуальних вбивств і крові? Чи може реальних? 

Опубліковано

Я так і не зрозумів... у вас уже є достойна альтернатива Порошенку чи, аби тільки ХТО-НЕБУДЬ слідуючий?

Опубліковано

Тут позиція - хто-небудь, аби не Порошенко. І слідуючого будуть так само поливати брудом, така вже натура українська.

Опубліковано
7 часов назад, difoto сказал:

Тут позиція - хто-небудь, аби не Порошенко. І слідуючого будуть так само поливати брудом, така вже натура українська.

В країні фсьо зашибісь, тільки ото натура українська, ога. Пєши єщьо.

Опубліковано
7 годин тому, difoto сказано:

В мене така позиція була ще до 1-го туру, зараз вона тільки посилилась.

Опубліковано
12 годин тому, romaxa11 сказано:

То ти про мене? То кому багатьом і що здається уточни. Чим тебе особисто не влаштовує інтернетспілкування? Чи ти хочеш віртуальних вбивств і крові? Чи може реальних? 

Взагалі то мені вистачає і живого спілкування.

А ось НЕСКІНЧЕННИЙ потік образ, претензій та ниття , абсолютно  неконструктивний , негативний та упадочний. Як такі думки вганяють людину в депресію  позбавляють її  активності волі до життя і взагалі до якоїсь діяльності , так само і державу можна ввігнати  таким чином.А в умовах зовнішньої агресії , ще й доконати.

Ферштейн?

Крові та вбивств часом  хочу. Але беру себе в руки.

Опубліковано
2 годин тому, nickel сказано:

В країні фсьо зашибісь, тільки ото натура українська, ога. Пєши єщьо.

А нашо ти приплів до країни критику народну? Чи в нас був якийсь президент, якого не критикували? І чи буде?

Опубліковано
11 минут назад, difoto сказал:

А нашо ти приплів до країни критику народну? Чи в нас був якийсь президент, якого не критикували? І чи буде?

А нащо ти приплів до українців явище, яке притаманне будь-якому народу? Чи це лише українці критикують діючу владу? Чи може у всьому світі так?

Опубліковано
3 хвилин тому, nickel сказано:

А нащо ти приплів до українців явище, яке притаманне будь-якому народу? Чи це лише українці критикують діючу владу? Чи може у всьому світі так?

Та невже в Грузії Саакашвілі сварили??? Ти шо, порохобот?

Опубліковано
29 хвилин тому, nickel сказано:

В Північній Кореї не критикують :)

Опубліковано

В країнах загниваючого заходу,  люди живуть настільки погано, що навіть загальнонаціональні страйки влаштовують. А в нас легка критика сприймається деким вже як державна зрада :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...