Перейти до змісту

У Луцьку патрульний поліцейський, обороняючись від лигарів, наніс одному з них легкі ушкодження

Igor DMX

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цікаво, скільки з сущих тут звіздунів наважилися б зробити усне зауваження хоча б одному п'яному, не кажучи вже про двох?

Більшість би тупо обійшла стороною, бо ж нафіга зв'язуватися... А от поліцейський залишається громадянином і не при чергуванні.

А скільки би з цих звіздунів змогли відстояти правопорядок, якби п'яне бидло полізло до них з кулаками?

Ще менше. Тупо втекли б, якби змогли, або було б "Та пацани, та ви шо, та я ж нічо, я пошутив..." А поліцейський продемонстрував, що він не сцикун, на відміну від вас.

Так, поліцейський поранив іншого громадянина ножем. Може, поліцейський сходив у магазин, купив ножа, а потім пирнув опонента? Ні. Може, поліцейський носив із собою ніж, який за всіма криміналістичними ознаками належав до холодної зброї? Теж ні. Ножик був розкладним. Я теж інколи ношу Victorinox, геть не розраховуючи втикнути його в чиюсь жопу. На мою думку, використання такої "серйозної зброї", як розкладний ніж, свідчить про явну необхідність людини оборонятися тим, чим в неї є, а не атакувати. Але відповідь в цьому питанні мають поставити слідство і суд. Та показовим є те, що навіть видання ВолиньНьюз, яке важко звинуватити в симпатіях до поліції, подало новину так: "У ЛУЦЬКУ ПАТРУЛЬНИЙ, ОБОРОНЯЮЧИСЬ, ВДАРИВ НОЖЕМ ЧОЛОВІКА"

А ще мені цікаво, скільки з присутніх тут обсирачів поліції, пирнувши ножем незнайомого опонента, не злякалися б відповідальності і догнали б пораненого, зупинили, викликали швидку і патрульну поліцію? Та всі б здриснули звідти в іншому напрямку, втопили б ножа і шукали б знайомих корєшів, які б ствердили, що "Да, Вася в той вечір був зі мною, він в ніякому парку ніяких п'яних не різав ніяким розкладним ножиком, який ви можете знайти в Сапалаївці під мостом". Вже те, що поліцейський поступив, як відповідальний громадянин і людина, заставляє мене вірити в те, що він чоловік порядний, а не серійний джек-потрошитєль всякої п'яні.

Ще раз пересвідчуюсь, наскільки гнилою і нікчемною є значна частина нашого суспільства. Воно готове зачмирити будь-кого, хто своїми діями демонструє якісь прояви порядності чи громадянської активності. Та все ж щиро сподіваюся, що відсоток справжніх Людей буде щодалі вищим.

• Відповідей 167
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Бордовка в парку ім. Фотакома. Приходить коп у його вихідний, який вигулює свого хаскі/пікінеса/кавказьку суку вічарки і починає по-трохи пхати ніжик по ручку у животи бордівчан, які порушують, бо відмічають бордовку на природі із бухлом. 

Опубліковано
7 хвилин тому, Yarchik сказано:

Ще раз пересвідчуюсь, наскільки гнилою і нікчемною є значна частина нашого суспільства. Воно готове зачмирити будь-кого, хто своїми діями демонструє якісь прояви порядності чи громадянської активності. 

Нє, якби він вклав би їх прийомами маваші хуякі-гірі та іншої крав-маги по стандартах НАТО, питань би не було, а тикати ніжиком, як робить якесь підступне уголовне чмо, то зовсім інше.

Опубліковано
10 хвилин тому, SunSeth сказано:

Бордовка в парку ім. Фотакома. Приходить коп у його вихідний, який вигулює свого хаскі/пікінеса/кавказьку суку вічарки і починає по-трохи пхати ніжик по ручку у животи бордівчан, які порушують, бо відмічають бордовку на природі із бухлом. 

Стаємо старими маразматиками? :)

По-перше, остання бордовка в парку імені фотакома була десь в 2012 чи 2013 році.

По-друге, це задовго до створення патрульної поліції.

По-третє, "не пхати ножик, бо бухають", а "пхати ножик, бо лізуть з кулаками". Це дві різні речі. НІколи на бордовках не бачив п'яних розборок.

По-четверте, і я, й деякі інші бордівчани, на ці бордовки приїздив за кермом, так що сорян - но бухати не виходило.

Ну і по-п'яте: ні ми, ні нас не різали. Так що різниця є.

Опубліковано
1 хвилина тому, Yarchik сказано:

По-перше, остання бордовка в парку імені фотакома була десь в 2012 чи 2013 році.

По-друге, це задовго до створення патрульної поліції.

А шо це по-суті міняє? Скажи, ти, мабуть, більше в темі, після заборони, наприклад, пити пиво у громадських місцях кількість злочинів зменшилась у порівнянні з тим же 2012-2013?

Опубліковано
10 хвилин тому, Yarchik сказано:

По-третє, "не пхати ножик, бо бухають", а "пхати ножик, бо лізуть з кулаками". Це дві різні речі.

Хз, коли я мирно бухаю на природі чого б я до когось ліз з кулаками, якщо ніхто мене не задрочує? Випили, поговорили, розійшлись, поприбирали за собою.

Опубліковано
3 хвилин тому, SunSeth сказано:

А шо це по-суті міняє? Скажи, ти, мабуть, більше в темі, після заборони, наприклад, пити пиво у громадських місцях кількість злочинів зменшилась у порівнянні з тим же 2012-2013?

Пиво заборонили пити набагато раніше. Ще в 2010. Та й некоректно порівнювати рівень злочинності з 2013, бо тоді економічна ситуація була набагато краща.

Опубліковано
2 часа назад, Igor DMX сказал:

за інформацією Волинь пост  їх було  лише двоє!!!    пяних проти одного підготовленого поліцейського в хорошій спортивній формі! про що далі говорити! 

більшість тут дописувачів не побоялись би при потребі дати відсіч парі пяних дебоширів голіруч. висновки робіть самі.

Е*ать ти Рембо.

Опубліковано
4 хвилин тому, SunSeth сказано:

Хз, коли я мирно бухаю на природі чого б я до когось ліз з кулаками, якщо ніхто мене не задрочує?

А якщо буде задрочувати, то що тоді? Бо ж коли бухаєш в громадському місці, то така ймовірність існує.

Опубліковано
53 хвилин тому, difoto сказано:

Неправдиві покази!!! Хаскі до перехожих підбігають тільки у випадку, коли є потреба погладити їх! Так що любий кінолог ваші покази розіб'є у суді!

:sq_ye: Діма,шо ти, шо ти,  то спеціально навчена собака по методиці НАТО. ЇЇ навчали кусати перехожих з ласкавою посмішкою на мордасі.:) 

Бордівські екперди-кєнологі сказали шо сабак винен - значить так і є.

50 хвилин тому, Yarchik сказано:

Цікаво, скільки з сущих тут

Ярчик, та все вірно кажеш. Справді рахуєш, що написане тобою, щось змінить в головах декотрих хомо? Це як з вітряними мельницями

Опубліковано

мало-мальськи грамотний адвокат  порізаного громадянина, заставить поліцая спалатити за порізане тіло чималу суму.

+ звільнити вищевказаного поліцая із лав поліції за перевищення службових обов'язків.

Бо все, що там поліцай розказував - притягнуто за вуха.

Як і те, що розказує порізаний.

Опубліковано
10 хвилин тому, Валерій86 сказано:

піду якесь пяне бидло штрикну ножем, на гпз їх вистачає, проявлю свій громадянський обовязок.

Тільки потім виклич швидку і здайся поліції, громадянин :)

Опубліковано
10 хвилин тому, Валерій86 сказано:

піду якесь пяне бидло штрикну ножем, на гпз їх вистачає, проявлю свій громадянський обовязок.

Потім приходь на 40-вий, 33-ий, центр, ну і ще якісь райончики.

З.І. не забудь якусь собаку взяти, як свідка, чи просто вигуляти..

Опубліковано

Різати ножем за те, що люди УДВОХ на лавочці випивають, а твоя собака (100% без намордника) до них таки докопалася а вони цього ніби як здивувалися, щонайменше нетактовно. Навіть якщо ти вважаєш себе самим що ні на є поборником закону. P. S. А якщо раптом це романтичний вечір з дівчиною, а тут шавка з господарем?

Опубліковано

Перевищення меж необхідної самооборони (звісно звинувачення, а не вирок). Кому, як не @Yarchik це знати. 

Якби не ніж, а щось типу газовий балончик, шокер (ХЗ чи вони законні), пристрій для відстрілу гумових куль ..., зовсім інша справа. А так хлопцеві поп'ють крові в судах, шкода (якщо він справді такий, як про нього тут пишуть).

Опубліковано
13 хвилин тому, ViktorT сказано:

А якщо раптом це романтичний вечір з дівчиною, а тут шавка з господарем?

Ото так поворот.:sq_ye:

Вєчєр перестаєт бить томним.

Залишилось зясувати хто з них хто.:wub:

Опубліковано
1 година тому, SunSeth сказано:

@volks ти нудний, тіпа свідомий громадянин, від@бись.

Через таких "веселих пацанів" нас підсциають в ойропі ;) 

Трішки ще занудства:

Пити і жерти в людних місцях трішки не культурно, типу ознака дикунів. Якщо ми хочемо відірватися і перемогти звіра на сході спершу треба перемогти звіра в собі.

Опубліковано
48 минут назад, ViktorT сказал:

Різати ножем за те, що люди УДВОХ на лавочці випивають

1 час назад, Валерій86 сказал:

Шо, поліцейський прямо таки сходу кинувся різати бідних мирних громадян?

Опубліковано
7 минут назад, Cherman сказал:

Шо, поліцейський прямо таки сходу кинувся різати бідних мирних громадян?

Свідок? 

Чи може я зказав, шо поліцейський прямо таки сходу кинувся різати бідних мирних громадян

Опубліковано
1 година тому, yu2007 сказано:

Перевищення меж необхідної самооборони

А що таке допустимі межі самооборони? Вступити в бійку голими руками з двома не зовсім адекватними персонажами, а потім з проламаною головою поїхати в лікарню, в кращому випадку.

ПиСи. Ніхто не знає як там було насправді, але одні взялися обсирати поліцая, інші - лигарів. Гірше бабок під під'їздом.

Опубліковано
1 час назад, yu2007 сказал:

Перевищення меж необхідної самооборони (звісно звинувачення, а не вирок). Кому, як не @Yarchik це знати. 

Якби не ніж, а щось типу газовий балончик, шокер (ХЗ чи вони законні), пристрій для відстрілу гумових куль ..., зовсім інша справа. А так хлопцеві поп'ють крові в судах, шкода (якщо він справді такий, як про нього тут пишуть).

А от ніяке якраз не перевищення - при нападі групою осіб не застосовується норма про перевищення, незалежно, озброєні супостати, чи ні. Пошвидше б дозволили громадянам не бути жертвами агресивного бидла, а носити КОРОТКОСТВОЛЬНУ НАРІЗНУ зброю + прибрати пора з закону норму про холодну зброю взагалі - вона - дебільна по своїй суті (я не закликаю з мечами чи бойовими сокирами ходити, але мурижити людину по судах за володіння, даруйте, шматком сталі, ну, хай буде 20 см довжиною, і з 99% вірогідністю ніколи не буде застосований протиправно - маразм). Досить бути телятами на бійні - на тебе напали - маєш право на самозахист без обмежень, а не стояти і чекати, поки тебе копають, вдираються до помешкання, обікрадають авто - аналогічно. І гопники просто зникнуть, самі - нікому не цікаво отримати "9 грам" за своє бикування чи бажання поживитися халявними грошима.
P.S. Панове хоплофоби! Ножа маю. і далеко не одного (як і балон, шокер), ношу щодня, як і маю досвід застосування по гопнику при, УВАГА, РОЗБІЙНОМУ НАПАДІ ГРУПОЮ ОСІБ (а один - так взагалі судимий раніше був), теж маю, на щастя, один раз в житті, і суд мої дії визнав необхідною самообороною без питань, та і по справі тій я проходив зразу, як потерпілий, навіть "для годиться" крові не попили, от не мав би я тоді того ножа - лежав би в мальовничому куточку поблизу с. Гаразджа... Коли оцінив ситуацію - і думки не було когось "погладити і пожаліти"! Мав би травмат/пістолет (звісно, законний) - стріляв би. Що я роблю не так? Але в нашій державі - то нереально, і то зрозуміло - керівництво країни, де в кожного по СТВОЛУ, поводить себе по іншому, ніж там, де у кожного по ТЕЛЕВІЗОРУ. І це - факт. Чому бандит може носити зброю, а людина, що закону не порушує - ні? "Захищати людей має поліція" - не аргумент, до кожного по копу не приставиш.
P.P.S. Якщо ніж розкладний - 99,9% він така сама зброя, як і запальничка - я щось за винятком 2-3 моделей, які коштують дикі гроші, не пригадую розкладних ножів, які можна прирівняти до холодняка. Тобто, коп правий, нагородити, гопоті - умовне хоча б і штраф.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...