Перейти до змісту

В луцькому політесі – обшуки через «біткоїни»

Beus

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 82
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Якась чергова маячня і некомпетентність. Воли з фальсифікованою горілкою нестерука ради дати не можуть, не говорячи про бурштин, а вже беруться за криптовалюти. 

Опубліковано

Напевно просто треба поставити керівником вишу свою людину, щоб забезпечила адмінресурс на виборах.

Найкраз під сесію облради.

Якщо це так- то Порох мій голос втратить.

Опубліковано
11 годин тому, Arden сказано:

Може то була не кіберполіція, а наркоконтроль і ферма була не по майнінгу? :smoke:

от це більш було б схоже на правду :) Типу як не так давно накрили "ферму" в психлікарні :) 

ПиСи: А може то третьокурсники вирішили на курсову роботу хакнути "Поліське управління кіберполіції Департаменту кіберполіції Національної поліції України"?! А ті образились... :_39:

Опубліковано
11 годин тому, Nokian сказано:

Напевно просто треба поставити керівником вишу свою людину, щоб забезпечила адмінресурс на виборах.

Найкраз під сесію облради.

Якщо це так- то Порох мій голос втратить.

так політєх вздовж і впоперек укропівський, що там ще забезпечувати

Опубліковано
5 хвилин тому, Deemon сказано:

так політєх вздовж і впоперек укропівський, що там ще забезпечувати

А кіберполіція під ким?

Опубліковано

Коли я там вчився то тільки завезли компи де були проци типу пунтіум е5200 (пару компів і то без моніторів бо монітори купували сами студенти щоб не здавати курсові .... купив монітор курсова автоматом), а до того декілька років на пентіум 4/селерон 2,5 та 256 мб ОЗУ приходилось грати в контру за старими CRT моніторами на 15" )). 

Особисто я таку структуру, як Кіберполіція в Україні сприймаю, як збіговисько людей, які освоїли максимум ворд з екселем на рівні вазона. Такі структури не повинні приходити і щось обшукувати вони повинні це все зробити віддалено і доказати, що воно там було, а не шукати за обдертими стінами та 15річники компами майнінг ферми.

Йоб@ний цирк бл@ть по іншому це назвеш.

Опубліковано

я чув що є якась разнарядка в сбу і прочіх структурах які боряться з чесними людьми а не з наркоторговцями і прочіми елєментами. Взяти на карандаш всіх, в кого є крипта чи теоритично може мати, та майнить, а хто майнить то приходять дяді в масках і забирають крипту, і хер ти кому що докажеш чув про таких пару випадків в Луцьку не стрведжую що ці слухи правда, але якщо вже тіпа там вполітех заходять і затримують на границі асіки то - і такі да.

Опубліковано
1 час назад, dj_design сказал:

вилучили флешносії?

може то в політесі розробили нову технологію майнінгу флешками?)))

Опубліковано
47 минут назад, jack74 сказал:

то вони майни, ой, біткоїни на ті флешки складали :_39:

є криптокошельки на флешках

3 часа назад, MACCEN сказал:

боряться з чесними людьми а не з наркоторговцями і прочіми елєментами

чесні люди не платять откати

Опубліковано
4 минуты назад, sanbOK сказал:

є криптокошельки на флешках

чесні люди не платять откати

це до чого було сказано?

тепер прийти можна до будь кого додому забрати техніку і засадити на енну кількість років нічого не доводячи.

1 забрали в того чувака техніку не знайшли слідів, ну там кошелька втсановленого чи там ще щось, що мішає вналгу поставити - і показати ось він мав?

2 далі справа техніки і на тобі етапи в каталажку

Опубліковано
1 минуту назад, MACCEN сказал:

це до чого було сказано?

я думав що ти не знав що є криптокошельки на флешках і що їх реально туда можна "складати"

2 минуты назад, MACCEN сказал:

тепер прийти можна до будь кого додому забрати техніку і засадити на енну кількість років нічого не доводячи.

1 забрали в того чувака техніку не знайшли слідів, ну там кошелька втсановленого чи там ще щось, що мішає вналгу поставити - і показати ось він мав?

2 далі справа техніки і на тобі етапи в каталажку

не утріруй

Опубліковано

є якась крипта вже яку можна майнити через флешку спеціальну може й фейк але старанно збирають за флешку по 500-4000 євро

Опубліковано
32 минуты назад, MACCEN сказал:

так в суді довели що треба провести обшук

Цитата

ході розслідування кримінального провадження про несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп'ютерів), автоматизованих систем та комп’ютерних мереж (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 361 КК України) проведено санкціонований судом обшук у приміщенні Луцького Національного технічного університету

(с)ВН

Опубліковано
26 хвилин тому, FOX сказано:

так в суді довели що треба провести обшук

я тебе прошу)) це ж наші суди. їм сказали, вони підписали.

Опубліковано

Так  що йому інкримінують?

Бо звучить як  сценарій для дешевого романа.

І що там красти можна? Статті студентів і викладачів? Курсові та дипломні роботи і продавати це студентам двійочникам?

Що аж в новини попав. Прям стратегічно важливий заклад ,а не рядовий інститут.:)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...