Перейти до змісту

Про "Нацдружини" або куди котиться Україна

Basil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 08.02.2018 в 13:50, Basil сказав:

А Рижков в нацдружинниках уже? не знав...

Показати  

Рижков - як Дон Кіхот, на вітряки з виделкою ломиться, на відміну від НД. А щодо депутатів... Василь, знав би ти, як цинічно вони дерибанять усе народне, як нехтують громадою, ти б Народні Дружини прославляв би, повір!

• Відповідей 124
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 08.02.2018 в 10:43, Basil сказав:

Всяких є і всяких треба. Толерантніше потрібно бути...

Ну так, кругом одні агенти кремля... Інші думки не сприймаються...

Я не про війну. Щось беруть мене сумніви, що ті "нацдружинники" в більшості були на тій війні та знають, де знаходиться їх військомат.

То треба копати поліцію, а не робити за них їх роботу

Ось це саме страшне. Як на мене то узаконені "тітушки", обгорнуті в нациську обгортку... Гремуча суміш

І невідомо, де вона вибухне.

І якраз саме їх будуть використовувати у своїх інтересах ті хто їх створив і танцює... Випадок в Черкасах яскравий тому приклад.

Показати  

1.Толерантність призводить до ДУЖЕ плачевних наслідків.

2.-

3.Офіційно більшість була- не бачив -не скажу.

4.Спробуйте копнути хоч одного -відразу сядете...

Нациської форми я не побачив.Випадок у Черкасах - якраз показує що чиновників треба копняком прискорювати до роботи...

Опубліковано

Доречі саме єв..ські СМІ поливають їх гівном...Бо в  нацменшини,яка по пустелі блукала гроші і влада  в Україні,а тут сила яка їм плани може зіпсувати..треба відразу кричати  ФОШИЗТИ І НАЦЮГИ!!!Єднання і піднесення нації не вигідна як кацапам так і ж..ам. МІй пост  антиси...ий.?.Доречі є ще хоч одна нація яку визнали пожиттєво постраждалою від усього і що саме їх образа у всіх країнах це злочин))))супер прокрутили - Вам так не здається?

Опубліковано
  В 08.02.2018 в 20:30, Nokian сказав:

Варта порядку проти нацдружин?

Показати  

Показати контент

будуть з'ясовувати в кого форма краще випрасувана?

Опубліковано

Нічого з нічого не виникає.

Нацдружини це відповідьвладі на її брехню та бездіяльність.

Більше брехні та деребану- більше дружин.

Опубліковано
  В 08.02.2018 в 16:44, snouden сказав:

Тоді це була окупаційна адміністрація, зараз це не так!

Показати  

От ти зараз вважаєш що то була окупаційна адміністрація, а Захарченко вважає що в Києві зараз окупаційна адміністрація. І ту і цю адміністрацію визнають/визнавали в світі. Тобто в даному контексті ти відрізняєшся від Захарченка тільки іншою колокольнею. І в описаному вище мною випадку щодо Грушевського, і випадків щодо Нацдружин спільне - не зовсім законно і ситуативно доцільно, і більш дієво. Про законність можна розказувати якщо є кому захищати закон "нє взірая на ліца".

Опубліковано
  В 08.02.2018 в 19:42, Cherman сказав:

Шо, знову тобі жиди в суп насцяли?

Показати  

вони не тільки йому, вони всім в досталь нагадили, тільки не всі це можуть визнати

Опубліковано
  В 09.02.2018 в 11:56, veter сказав:

вони не тільки йому, вони всім в досталь нагадили, тільки не всі це можуть визнати

Показати  

можна подумати, якби у них була національність - папуановогвінєйци, то від цього легше б стало ? не розумію такої ірраціональної логіки. Є конкретно взятий вася пупкін, який конкретно вкрав в народу мільярд долларів, яка мені хєр разніца, яка в нього національність ? Чи з ним не так треба чинити, як з людиною іншої національності, при однакових умовах ? Чи голосують за гречку теж виключно євреї ? і т.д і т.п

Опубліковано
  В 09.02.2018 в 13:49, MANJAK11 сказав:

можна подумати, якби у них була національність - папуановогвінєйци, то від цього легше б стало ? не розумію такої ірраціональної логіки. Є конкретно взятий вася пупкін, який конкретно вкрав в народу мільярд долларів, яка мені хєр разніца, яка в нього національність ? Чи з ним не так треба чинити, як з людиною іншої національності, при однакових умовах ? Чи голосують за гречку теж виключно євреї ? і т.д і т.п

Показати  

[offtop] ти ще скажи що жидомасонорептилоіди не керують світом, а чорне море не українці викопали :lol: [/offtop]

А якщо по темі, то у відео дуже якісно подана ідея - бєндєровци не просто єсть, но й ще не всі москальскі діти поїжени, бі евере :) , ну і головний експерт аля тільки що вийшов з випуску СТБ про НЛО, добре що про ціллющу силу пирамід не начав темку рухать. Ви вдумайтесь в ці жахливі цифри, аж цілих 2 конфлікта в день, на таку маленьку 40-міліонну країну як в нас, айайай, катастрофа і колапс як мінімум. Живучи у Львові, я наприклад усвідомив наскільки все такі у нас це питання штучно роздуте за допомогою ЗМІ, іду по вулицям,  російськомовні люди спокійно собі говорять на російській,  дехто говорить по польськи, дехто на англійській, ніхто нікому не заважає і тим більше не заважає тому ж Львову бути культурною столицею. Колега(російськомовний харківчанин), розповідав випадок коли збухана "бєндєро"-люмпенівка в черзі намагалась його за мову щось там пришпинити, в результаті всі інші люди дали їй відсіч, мол чого ти дура тут лізеш зі своїм шовінізмом, і так жити тошно, на чому конфлікт був завершений, і це був єдиний випадок за 3 роки його проживання у Львові. Ну але у тих хто дивиться телебачення завжди була своя реальність.

Опубліковано
  В 09.02.2018 в 13:49, MANJAK11 сказав:

Показати  

я не про євреїв

Опубліковано
  В 08.02.2018 в 17:25, difoto сказав:

ти б Народні Дружини прославляв би, повір!

Показати  

можливо, але мені ближча така думка:

"Національні дружини" – бандитські формування, які шкодять правопорядку, – поліція

Показати контент

Молодь об'єднують в "Нацдужини", які є звичайними бандоформуванням, – начальник патрульних Жуков

Показати контент

Опубліковано
  В 16.02.2018 в 20:34, Basil сказав:

можливо, але мені ближча така думка:

"Національні дружини" – бандитські формування, які шкодять правопорядку, – поліція

Показати контент

Молодь об'єднують в "Нацдужини", які є звичайними бандоформуванням, – начальник патрульних Жуков

Показати контент

Показати  

в цьому всьому є одне НО.

де була патрулька, коли тітухани зайняли зал суду, не пускали туди і били тих, хто проти труханова?

упд. уже Жуков написав, що то були не тітухани, бо вони пройшли в суд з документами і оглядом особистих речей

• 5 місяців потому...
Опубліковано

Все що треба знати про так званий національний корпус:

Нацкорпусівці в центрі Черкас покалічили ветерана АТО

Показати контент

• 7 місяців потому...
Опубліковано

ну і як вам таке?

"Нацдружини" заявили, що можуть діяти силою на дільницях

Цитувати

Спостерігачі від "Національних дружин" можуть застосовувати силу на дільницях у разі фальсифікацій.

Про це заявив прес-секретар "Національних дружин" Ігор Вдовін, передає "Радіо Свобода".

"Якщо правоохоронці будуть закривати очі на відверті правопорушення і не захочуть їх фіксувати, то ми будемо робити те, що заявив наш командир (командир Нацдружин Ігор Михайленко раніше написав у Telegram, що "якщо за справедливість треба буде дати комусь по пиці – ми це зробимо, не зволікаючи" – ред.)", - сказав речник.

За його твердженнями, силу у "Нацдружинах" можуть застосувати не щодо членів комісій, а "випадкових людей, які можуть робити вкидання бюлетенів, підводити на виборчі дільниці агітаторів".

"Ми вирішили іти спостерігачами, тому що ми вважаємо, що це будуть одні з найбрудніших виборів", – стверджує Вдовін.

Він додав, що "Національні дружини" братимуть участь у спостереженні за виборами, "щоб сприяти незалежному волевиявленню українських громадян".

Показати  

Опубліковано
  В 05.03.2019 в 21:30, Basil сказав:
Показати  

Авакову пообіцяли посаду прем'єра. Тож цілком реальний сценарій,коли нацдружини при бездіяльності поліції будуть хазяйнувати на виборчих дільницях. Тому вони вже розганяють інформаційно привід.

Опубліковано
  В 06.03.2019 в 09:11, Entis77 сказав:

В вас така риторика, що вам всі  погані окрім Пєті.  То зробіть вже може  з нього патріарха, віднесіть до когорти святих церковних діячів, зробіть з нього монарха, поки ще влада є,  щоб путін всрався від заздрощів.

Показати  

хай поки послужить, а потім в мавзолей покладемо

Опубліковано
  В 06.03.2019 в 07:32, zaHARE сказав:

цілком реальний сценарій,коли нацдружини при бездіяльності поліції будуть хазяйнувати на виборчих дільницях. Тому вони вже розганяють інформаційно привід.

Показати  

репетиція "аваківців" перед виборами.

Опубліковано

Трішки про засновника Нацдружин:

Показати контент

І так,паспорт громадянина України йому вручав Порошенко. 

Опубліковано

З мікрофоном лідер нацдружин- Кухарчук, праворуч стоїть Зайчук- працівник поліції,який в Черкасах бив своїх колег.

image.png.c38082c373580de273268936984957aa.png

Опубліковано
  В 11.03.2019 в 09:38, Zevs_Isver сказав:

цікаво,

а чому нацикокорпусовсі не громлять відділення "СбербанкаРоссии"?.... на постійній основі 

Показати  

Бо там від націоналіста тільки назва і всі нацикі в Європі,а наші не виключення,отримують через Сбербанк зарплату. 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...