Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
On 5/5/2018 at 6:37 PM, jack74 said:

а звідки такі данні?

а це твердження (що він не гальмував) звідки?

Здоровий глузд і розуті очі. Їхав би він 60-70 і гальмував би - не був би в кюветі аж через 2 зустрічних.

Окремо просив може в кого є фото з місця де видно гальмівний шлях до точки зіткнення. Значить не найшлося. Шкода.

Опубліковано
1 hour ago, itax said:

До чого тут пішохід?

от і я думаю, до чого пішохід, якщо про нього навіть згадки нема, а є слово перешкода)

• +1 1
Опубліковано (змінено)

Кажете, наявність українських номерів - запорука того, що водій понесе відповідальність за вчинений злочин. Нє-а.

https://www.volynnews.com/news/all/sud-vidpustyv-mihasa-iakyy-zbyv-17-richnoho-litseyista-pid-umovnyy-ter/

Змінено користувачем olsad
Опубліковано (змінено)

м-да... п...ц... прискакали...

як клали вони на нас, "смердів, так і кладуть ... і до сраки їм наші революціїї, вони вище цієї нашої "суєти"

Змінено користувачем jack74
  • +1 2
Опубліковано (змінено)

difoto

В 16.12.2015 в 16:16, Polehan сказал:

Запам'ятайте всі це ім'я: Павло Клець.

якщо цього наркомана не буде притягнуто - ми всі  виявимося просто лохами.

Хто знає, який вирок суду по цій справі?

Змінено користувачем Selbeor
Опубліковано
6 хвилин тому, jack74 сказано:

ну, ім'я Діфото сюди ліпити недоречно...

чому недоречно? Я відрізняюсь від інших лохів? нашу судову систему можна тільки палити і пиздити, бо ні яких активістів не хватить боротись з нею по датам судових засідань

• +1 4
Опубліковано (змінено)

знаєте в чому криється ще нюанс у даному випадку

в тому, що мати жертви погодилась піти на згоду сторін

за неофіційною інформацією,про все домовлено з мамою хлопця. Буде оплачувати пожиттєво лікування.

і в тому також є провина і суду, і державної системи допомоги інвалідам, і самої матері,  в даному випадку, суд мав би окрім позбавлення волі ще й надати матеріальну компенсацію величезну за рахунок обвинуваченного, а тут немає жодних гарантій, плюс адвокати вужами в"ються, про згоду сторін, ось так воно і відбувається.

Змінено користувачем Revolver
  • +1 4
Опубліковано (змінено)
14 часов назад, jack74 сказал:

ну, ім'я Діфото сюди ліпити недоречно...

Я просто скопіював пост Діфото (посилання), який він писав 2,5 роки назад. Нічого від себе не ліпив і нікого не хотів образити.

Змінено користувачем Selbeor
Опубліковано

Висновок з діалогу із судею один 

16 годин тому, difoto сказано:

нашу судову систему можна тільки палити і пиздити, бо ні яких активістів не хватить боротись з нею 

Опубліковано

Тільки перейшов зебру секунд 30-40, і тут бац...

Чері вилетів на зустрічну, "обганяв" типу на зебрі, водій бмв гальмував задовго до зіткнення.

https://www.volyn24.com/news/105247-u-lucku-bmv-vletiv-pid-marshrutku-mashyna-roztroschena-foto

original-photo.jpg

Опубліковано (змінено)

По моему, в этом ролике остались живы те кто не престигнулся. Сказать очень сложно, но лично знаю тех ЖИВЫХ кто был не пристёгнут и их просто выкидывало на улицу с машины, а те кто был пристёгнут остались в машине Как живые. Тут так сказать как повезёт, на маленьких скоростях до 50-60 км в час наверное ремень помогает, но если ты едешь в жигулях/москвиче/деу/и.т.д.  20 км/ч пристёгнутый и в тебя влетает ракета (Порш/мерс/БМВ )  на скорости 160, то ремень до сраки.  Другими словами "Всё Относительно".

Змінено користувачем DarkMonk
  • +1 2
Опубліковано (змінено)

Вчора в 18 год проходив через перехрестя Огієнка - Червоної Калини  /колишнє 8 Березня/ - стояли 2 євробляхи і 2 швидкі. Фольксваген їхав по Червоної Калини не попустив Опель. В Опелі ще сидів хлопчина років 18 з розквашеним носом - спрацювала подушка безпеки. Є відеозапис з камери спостереження.https://www.volynnews.com/news/all/dtp-na-ohiyenka-v-merezhi-opublikuvaly-video-zitknennia-avtivok/

Змінено користувачем jurgen007
Опубліковано (змінено)

А давно вулиця так називатись стала? Бо скільки себе пам"ятаю там 8 Березня було ж.

Змінено користувачем Ha3aP
  • +1 1
Опубліковано
38 минут назад, Ha3aP сказал:

А давно вулиця так називатись стала? Бо скільки себе пам"ятаю там 8 Березня було ж.

Червоної Калини це інша вулиця, а це 8 березня вулиця.

Опубліковано (змінено)

Всетаки зараз так і називається - 8Березня, Червоної Калини слідуюче перехрестя - колишня Клари Цеткін. Журналюшки з volynnews лоханулись з назвою.

Змінено користувачем jurgen007
  • 3 тижня потому...
Опубліковано
В 27.05.2018 в 16:23, jurgen007 сказал:

Всетаки зараз так і називається - 8Березня, Червоної Калини слідуюче перехрестя - колишня Клари Цеткін. Журналюшки з volynnews лоханулись з назвою.

Червоної Калини - колишня Парижської Комуни.

Опубліковано
On 27.05.2018 at 16:23, jurgen007 сказано:

от і не вгадав Клари Цеткін зара називаеться Уласа Самчука

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...