Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2015

Onil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 16.12.2015 в 15:17, difoto сказав:

В 16.12.2015 в 14:16, Polehan сказав:

Запам'ятайте всі це ім'я: Павло Крець.

якщо цього наркомана не буде притягнуто - ми всі  виявимося просто лохами.

Павло Клець

• Відповідей 1,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

знаю цього Павла, і братів його знаю, цей Павло нібити з сійми віруючих, але ще той виродок, колись їздив з ним по місту, на його батьківському транзітові, то чесно кажучи було страшно, навіть враховуючи те шо мені подобається швидка їзда. та і молодший брат його також ще той урод, гопніка з себе корчить

Опубліковано

Знайома посить розшукати свідків ДТП - Збили її маму

Юлія Лігоцька Шукаємо свідків аварії...Будь ласка, не будьте байдужі - відгукніться.

http://p-p.com.ua/articles/80676/

Опубліковано

Те, що водії тікають з місця ДТП - це звісно, погано.
Але проблема в Луцьку значно більша з самими пішоходами. Практично кожен день хтось десь вибігає, перебігає, раптово вирішує перейти дорогу по переходу, хоча ще 2 секунди тому ніби й не планував. Таке відчуття, що момент коли я чи хтось інший з"являться в цій темі з постом про пішохода - лише питання часу.
Треба зробити штраф за перехід не на переході чи "неправильний" перехід по переходу 500+ грн і тоді може трохи суіцидніків менше стане.

І лежачий поліц., про якого йде мова в посиланні вище, - теж бред. За такою логікою, треба всі вулиці з ними зробити, щоб їздити по принципу їдь-гальмуй-лежачий-їдь-гальмуй-лежачий.
Ну і наостанок - вся стаття про те, що збили жінку на переході, а в кінці випадковим чином пише - "Правда жіночка перебігала перед переходом". 

Опубліковано

"Правда жіночка перебігала перед переходом" це зі слів Nikitamega, який видалив свій пост на борді. Ось саме тому і розшукуються свідки аварії.

Опубліковано

Цілком підтримую попередній пост Supermena. Ці "олені", що з'являються перед капотом машини вже дістали! Таких горе-пішоходів з кожним днем все більше і більше! і їм пофіг, що зима, ожеледиця і що автомобіль може не встигнути зупинитися...Треба вже якусь петицію писати чи що, щоб вводили штрафи за перехід дороги в забороненому місці. Саме більше вражає, що ще й відкривають рот коли робиш зауваження чи сигналиш, також татусі і мамусі, які тягнуть за руку своє чадо через дорогу.

Пішоходи і водії, будьте взаємовічливими!

Опубліковано
  В 18.12.2015 в 12:31, Nick сказав:

"Правда жіночка перебігала перед переходом" це зі слів Nikitamega, який видалив свій пост на борді. Ось саме тому і розшукуються свідки аварії.

я теж пам'ятаю цей пост, і там 100% було сказано, що НЕ на пішоходному переході, а тут вже пишуть, що НА переході... Негарно... Водій - це ще не значить на 100% винен.

Опубліковано
  В 18.12.2015 в 13:52, jack74 сказав:
  В 18.12.2015 в 12:31, Nick сказав:

я теж пам'ятаю цей пост, і там 100% було сказано, що НЕ на пішоходному переході, а тут вже пишуть, що НА переході... Негарно... Водій - це ще не значить на 100% винен.
В пятницю Не на пішохідному, а в неділю на пішохідному. А розшукують свідків недільних, і розшукують тому, що хочуть відмазати водія. А видалив тому, що нехочу щоб й...ні копікастери .з Волиньнюс і подібні тільки й те робили що з борди новини копіювали.
Опубліковано
  В 18.12.2015 в 15:35, Nikitamega сказав:
В пятницю Не на пішохідному, а в неділю на пішохідному. А розшукують свідків недільних, і розшукують тому, що хочуть відмазати водія. А видалив тому, що нехочу щоб й...ні копікастери .з Волиньнюс і подібні тільки й те робили що з борди новини копіювали.

Якраз про недільне ДТП і йдеться. А Юлія Лігоцька це донька жіночки яку збив автомобіль. Так що мова "про відмазати водія" тут ні до чого.

Опубліковано
  В 18.12.2015 в 12:36, Selbeor сказав:

Цілком підтримую попередній пост Supermena. Ці "олені", що з'являються перед капотом машини вже дістали! Таких горе-пішоходів з кожним днем все більше і більше! і їм пофіг, що зима, ожеледиця і що автомобіль може не встигнути зупинитися...Треба вже якусь петицію писати чи що, щоб вводили штрафи за перехід дороги в забороненому місці. Саме більше вражає, що ще й відкривають рот коли робиш зауваження чи сигналиш, також татусі і мамусі, які тягнуть за руку своє чадо через дорогу.

як думаєш,а пішоходів не задовбали олені які летять на нерегульованому переході 50-60-70  км/год ? Чи коли на переході один олень обганяє іншого? Чи коли олень,повертаючи на переході зирить в ліве дзеркало ,а не на перехід по якому ледь клигає якась бабуся? Роби як я-скидай швидкість перед пішоходним переходом навіть коли там нікого немає.Бо з кущів раптово  може вискочити олень від правоти  і поламаних ребер якого тобі і побитому бамперу чи капоту легше не стане.

Опубліковано
  В 18.12.2015 в 16:00, Nick сказав:
  В 18.12.2015 в 15:35, Nikitamega сказав:

Якраз про недільне ДТП і йдеться. А Юлія Лігоцька це донька жіночки яку збив автомобіль. Так що мова "про відмазати водія" тут ні до чого.
і фотки тіж самі! сцикнув?!

от такі в нас "свідки"!

Опубліковано

Біля Волтнь авто на повороті (ніби вулиця Теремнівська) щось типу опель астра хечбек з панянкою за кермом догнала учбову сімку. Задок в сімки трішки погнутий, а передок астри не роздивився.

Опубліковано
  В 18.12.2015 в 16:44, ar-s сказав:

В 18.12.2015 в 12:36, Selbeor сказав:

як думаєш,а пішоходів не задовбали олені які летять на нерегульованому переході 50-60-70  км/год ? Чи коли на переході один олень обганяє іншого? Чи коли олень,повертаючи на переході зирить в ліве дзеркало ,а не на перехід по якому ледь клигає якась бабуся? Роби як я-скидай швидкість перед пішоходним переходом навіть коли там нікого немає.Бо з кущів раптово  може вискочити олень від правоти  і поламаних ребер якого тобі і побитому бамперу чи капоту легше не стане.

Я вважаю себе дисциплінованим водієм і не потребую ваших порад. Мова йшла про перехід вулиці в ЗАБОРОНЕНИХ місцях, і про те, що пішоходи теж повинні дотримуватися правил і відповідати за їх порушення!

Опубліковано

На повороті Дружби народів - Боженка якийсь сірий "черевик" не розминувся з маршруткою. 

ЗІ. Місцями сьогодні доволі слизько.

Опубліковано

Запам'ятайте всі це ім'я: Павло Клець.

ХЛОПЦЯ, ЯКИЙ НАСМЕРТЬ ЗБИВ ЛУЧАНИНА, ПОСАДИЛИ У СІЗО

Не знаю наскільки це правда, можливо хто володіє інформацією з більш достовірних джерел?

Опубліковано

На жаль в нас багато пішоходів також правил не знають , на варшавці на вокзалі ходять ,бігають прямо між машинами на дорозі це пипець , і як їх не зачипити в дощову погоду і ще й ввечері ! 

Опубліковано

пр.Перемоги, р-н Історичний ф-т, в сторону Там-таму, тролейбус догнав міжміський маршрут, з кільця тяжко проїхати на проспект.

post-9830-0-82731700-1450692572_thumb.jp

Опубліковано
  vitaliy2010 сказав:

тролейбус догнав міжміський маршрут,

там перед зупинкою тьма людей тупо перебігає  дорогу.  Якщо маршрутчик різео тормознув, то тролейбус своєю масою ще й посунути могло.  Ну і + дистанції не тримався.  Хоча, хз що там насправді.

Опубліковано
  В 21.12.2015 в 07:36, Selbeor сказав:

Запам'ятайте всі це ім'я: Павло Клець.

ХЛОПЦЯ, ЯКИЙ НАСМЕРТЬ ЗБИВ ЛУЧАНИНА, ПОСАДИЛИ У СІЗО

Не знаю наскільки це правда, можливо хто володіє інформацією з більш достовірних джерел?

Поліція спростовує інформацію, що водія, який спричинив ДТП на вул. Рівненській, взяли під варту.

http://www.volynpost.com/news/62559-policiia-sprostovuie-informaciyu-schodo-vziattia-pid-vartu-vynuvatcia-dtp-na-rivnenskij

Опубліковано

Киверецкий мост. Кольцо-треугольник. Несколько машин с синими мигалками.

И две иномарки (дэву и миц, наверное) стоят мордами в одном столбе на газоне...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...