Перейти до змісту

Пошук продажу електродів для ММА

S30

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Панове, підкажіть де в Луцьку є вибір електродів для ММА.

ЦІкавить магазин з асортиментом в роздріб, а не один-два варіанти і все.

Старі запаси закінчуються. Хочу поповнити, але підібрати хорошої якості.

Дякую.

Опубліковано

та й Епіцентрі вибір немалий. А взагалі - в інеті є все.

1 година тому, S30 сказано:

Хочу поповнити, але підібрати хорошої якості

то як ти збираєшся підбирати "хорошу якість"? Тобі ж не дадуть попробувати два електроди. А якщо ти тим займаєшся, то вже давно для себе визначив, чиє виробництво тебе влаштовує і є для тебе "хорошою якістю". В Епіцентрі, напр, були і Патонівські, і Дніпропетровські, і російські, і навіть якийсь китайський нонейм був раніше (не знаю, як зара)

В "Контакт" давно не заглядав, не знаю, що там зара, але вони спеціалізуються саме по зварці (по всіх типах), а тому вибір в них завжди був солідний.

Опубліковано

Шось ти багато букофф написав. Яж не олень щоб мені розжовувати.:D

Із-за старих запасів я давно нікуди і не заглядав.

А так як займаюсь сугубо  для себе то вистачало.

Цієї осені взяв на ринку БАДМ та Моноліт АНО-36 для запасу. Шлаку дохєра. Результат не вражає.

Якщо горизонтальні шви  варити можна , то кутові це ахтунг. Шов ніби гут, а збиваєш шлак, а там по бокам метал, а посередені зашлаковано і непровар.

Аппарат не винен, токами грався.

Спробував залишки старих чеських - все гут.

Заліз в мережу почитати що за хрєнь - виявляється не в мене одного таке.

Почитав що люди радять брати от і питаю де у нас є вибір щоб можна було взяти макс кіло для проби (а краще десяток).

Щоб зробити вибір і закупити про запас. Бо наступного року варити трішки доведеться. А купити аби що і парити собі мозок бажання нема. З тими вже що взяв бавлюся.

Тепер зрозуміло для чого запитав?

Опубліковано

То це Я багато букоф написав?! :D

До речі, ти знаєш, мені щось таке згадується, що в НовійЛінії (а може й в Епіцентрі) можна було поштучно купувати... Якраз на пробу було б добре... Але то я не запевняю на 100%... Давно вже не купував... Бо я теж так... для себе лише... 

До теми зофтоплю... В мене батько був класним зварником (своє клеймо якості мав), то електроди вдома, звичайно, завжди були, біля котла грілись. А мені на днях потрібно було бляшечку вузеньку тоненьку прихопити... Десь закинув свої електроди, то поліз пошукати, чи може що з батькових запасів завалялось. Блін, знайшов то шо треба - 1-ку! Здається мені, що 1-чок по Епіцентрах нема

Опубліковано
1 година тому, S30 сказано:

Почитав що люди радять брати от і питаю де у нас є вибір

прошу пардону за оффтоп.

І що люди радять брати?

Опубліковано

Дивлячись для чого і чим вариш.

Дя себе виписав

а. ЄСАБ ОК46

б. АНО21 Вістек

в. УОНИ 13/55 Вистек

г. Askaynak ASR 143

А краще на тобі темку почитай. Там лише електроди і обговорюють.

З відгуків БАДМ і Моноліт не особо жалують.

Опубліковано

Ще кажуть що Континент норм варять, і про Haisser хороші відгуки. Хоча сам я не зварювальник. А Моноліт такі да, шлакує.

І теж чув позитивні відгуки про магазин "Контакт" на Дубнівській.

Опубліковано
9 годин тому, S30 сказано:

Элсва ВД-200И

Вона "всеїдна". Тобто варить всіма електродами.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Якщо кому цікаво.

Заходив в Контакт. Вибору нема. Один Патон. Взяв кіло для проби АНО36 випуску 2015-го року

Казали буде аскайнак незабаром.

Опубліковано

Вирішив потролити?:D

Ролик я цей бачив років 10-ть тому.

Ролик в плані показовості "ні а чьом"  крім того, що бабулька (судячи з контексту) в минулому зварювальник зі стажем, так як не бачим шва після роботи бабульки.

Краще сам скажи чим вариш, враження від електродів в різних положеннях і в кого береш.

При нинішніх цінах на розхідники платити за підйобку на електрод бажання зовсім мало, я не настільки багатий.

З таким успіхом я і сам їх нашльопать можу. Варитимуть не набагато  гірше.

Опубліковано
2 часа назад, S30 сказал:

Вирішив потролити?:D

Ролик я цей бачив років 10-ть тому.

Ролик в плані показовості "ні а чьом"  крім того, що бабулька (судячи з контексту) в минулому зварювальник зі стажем, так як не бачим шва після роботи бабульки.

Краще сам скажи чим вариш, враження від електродів в різних положеннях і в кого береш.

При нинішніх цінах на розхідники платити за підйобку на електрод бажання зовсім мало, я не настільки багатий.

З таким успіхом я і сам їх нашльопать можу. Варитимуть не набагато  гірше.

три роки варив тільки рутиловоцелюлозними або патон ано21 купував на гпз в магазині підшипник за 180грн. 5кг., або моноліт рц. для моїх цілей інших електродів і не потрібно було, особисто я обома електродами на інверторі можу покласти шов в любому положені, я важаю що для дому і для хобі не треба видумувати, а брати моноліт рц і все.

Опубліковано
В 13.12.2017 в 10:57, S30 сказал:

Шось ти багато букофф написав. Яж не олень щоб мені розжовувати.:D

Із-за старих запасів я давно нікуди і не заглядав.

А так як займаюсь сугубо  для себе то вистачало.

Цієї осені взяв на ринку БАДМ та Моноліт АНО-36 для запасу. Шлаку дохєра. Результат не вражає.

Якщо горизонтальні шви  варити можна , то кутові це ахтунг. Шов ніби гут, а збиваєш шлак, а там по бокам метал, а посередені зашлаковано і непровар.

Аппарат не винен, токами грався.

Спробував залишки старих чеських - все гут.

Заліз в мережу почитати що за хрєнь - виявляється не в мене одного таке.

Почитав що люди радять брати от і питаю де у нас є вибір щоб можна було взяти макс кіло для проби (а краще десяток).

Щоб зробити вибір і закупити про запас. Бо наступного року варити трішки доведеться. А купити аби що і парити собі мозок бажання нема. З тими вже що взяв бавлюся.

Тепер зрозуміло для чого запитав?

Пробувати змінити полярність, а взагалі на упаковці має писати рекомендована полярність і положення шва.

Опубліковано

Ну і я варив завжди монолітом АНО36 і тим що було з часів совка (чеські) взагалі вєсчь. Допоки запаси скінчились. Переробив апарат на постійний струм. Взяв БАДМ. Результат написано вище.Грішив на апарат. Задавив зелену і придбав інвертор. Результат той самий.  А виявляється моноліт зараз хіба лінивий не підробляє. РЦ11 (я так розумію мова про них?) не пробував, бо після новокупленого моноліта АНО36 якось в  сторону моноліта бажання не було дивитись.

Гаразд. Це все полеміка.Спробую ці що взяв і прикуплю для проби те на що око поклав і буду бачити що брати.

Опубліковано

Кілька років назад купив собі пачку 5 кг ЄСАБ ОК46 на Старому ринку, ще не використав. Чудові електроди для початківця.

Опубліковано
51 минуту назад, S30 сказал:

Ну і я варив завжди монолітом АНО36 і тим що було з часів совка (чеські) взагалі вєсчь. Допоки запаси скінчились. Переробив апарат на постійний струм. Взяв БАДМ. Результат написано вище.Грішив на апарат. Задавив зелену і придбав інвертор. Результат той самий.  А виявляється моноліт зараз хіба лінивий не підробляє. РЦ11 (я так розумію мова про них?) не пробував, бо після новокупленого моноліта АНО36 якось в  сторону моноліта бажання не було дивитись.

Гаразд. Це все полеміка.Спробую ці що взяв і прикуплю для проби те на що око поклав і буду бачити що брати.

Так рц11, і ще може сирі були, просушити в духовці при 200 градусах

Опубліковано

Валерій, я ще раз кажу. Я РЦ не пробував взагалі. Ну логічно, ні? Навіщо брати щось нове якщо мене задовільноло випробуване старе тим паче на перемінці. Я після того як придбав нову пачку  АНО36 від моноліта (після того як закінчилися старі запаси того ж виробника такої ж марки електродів котрі мене влаштовували) зрозумів що моноліт халтурять, а в результаті виявилось (коли почитав відгуки) що підробляють.

Так, новокуплені АНО36 монолітовські варять по відчуттях і по шву краще ніж БАДМ, але не так як ті що брав раніш. Таврове зєднання нормально зварити не виходило. Чому і задумався над пошуком нових розхідників.

Власне це мій клопіт. Тут мене цікавило лише хто де купує розхідники і відгуки про якість.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...