Перейти до змісту

А що там за масштабна аварія була сьогодні вночі?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вчора ввечері вирубило Волю, приїхав на роботу - те саме з вестнетом. Їхній оператор каже - так було у всіх в місті. Невже Луцьк 1-м кабелем підключений до мережі і з резервом зовсім туго?

Опубліковано
32 минуты назад, Harddriver сказал:

Вчора ввечері вирубило Волю, приїхав на роботу - те саме з вестнетом. Їхній оператор каже - так було у всіх в місті. Невже Луцьк 1-м кабелем підключений до мережі і з резервом зовсім туго?

Та й з Дата груп сусіди жалілися

Опубліковано

Аварія не вночі трапилася, в мене на Вестнет пропав десь о 19.00, а біля 23.00 вже працював, але пришла смс що на резервному каналі.

Опубліковано
18 минут назад, westboiuu сказал:

волинські оптичні мережи працювали але швидкість була повна жопа

не у всіх ...

наскільки зрозумів, обрив основних магістралей на Київ  .. в кого був резервний канал - ті більш менш працювали ...

Опубліковано
41 минуту назад, vaz75 сказал:

Та й з Дата груп сусіди жалілися

Інет - гуд. А талебачення - показували лише волинські канали, білоруси і поляки.

Опубліковано

Волинські оптичні мережі з 19.00 інтернет пропав, потім працював повільно і з обривами. Воля на 40-му (колишній Airbites) теж не було інтернету. 

Опубліковано

Домашній Київстар працював, але було відчуття наче зривався. Воля взагалі показувала тільки наші канали і гуано типу "ВАзраждЄніЄ", бігуді і щось незрозуміле (це я вже пошуком познаходила таке), самі сочні канали пропали: Animal Planet, Трофей, Діскавері і подібне.

Опубліковано
3 годин тому, LenKa сказано:

Домашній Київстар працював, але було відчуття наче зривався.

на upload навіть 1мбіт не було на "сотці" , і пінг до 50, але download 85-90 і це добре ,бо в мене телебачення від датагруп, яке як було сказано вище показувало аверс-білорусів-поляків, то смарт тв - реально виручив (мені - пофіг, але є в мене пару шанувальників серіалів...)

Опубліковано

воля впала, писали шо в них кабель вкрали і шо це не перший раз. Воля пропадає стабільно раз на місяць і завжди якась х**ня з кабелем

Опубліковано

як говорив мені один знайомий з УКТ, є в луцьку кілька колодців, якщо кинути туди гранату, то тут на всю область інету не буде =)) як мінімум.

видно такий кабель десь і зачепили. в 19 год навряд яка техніка рила, можливо металісти хотіли оптику в цвєтмєт здати? =)

Опубліковано
58 хвилин тому, laser сказано:

можливо металісти хотіли оптику в цвєтмєт здати? =)

та ну нема таких дибілів...вже за стільки років - повинні були навчитись )))

Опубліковано

власне, я чому так казав, знайомі, зі сходу (Харків і поряд), казали що навіть наклейки розвісили - типу "нєт смысла", то тепер в них маршрутизатори крадуть )))

Опубліковано

Та що тут вставляти? Вирізають мідь з каналізації повним ходом, можливо ненароком оптику зацепили по необережності.

Був сьогодні в Атракомі, вони кажуть що в Житомирі в каналізації порізали кабель, ось причина вчорашньої аварії.

Опубліковано
11 годин тому, serega-cool сказано:

Був сьогодні в Атракомі, вони кажуть що в Житомирі в каналізації порізали кабель,

ДВА кабеля, дві магістралі "Київ-Луцьк". Це сталось десь в 19:20 7го числа

12 годин тому, d.u.a.l сказано:

А ще є миші, які магістральний кабель може й не перегризуть, але оптику на обєктах гризти дуже люблять. Не далі як в суботу погризли в нас в Дубно, в результаті кількадесят станцій лежало пів дня.

а дератизацію потрібно вчасно і регулярно проводити ;) і кабельні вводи герметизувати. ОДФи теж.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...