Перейти до змісту

Підпалили ресторан Patio di Fiori


R01and

Рекомендовані повідомлення

10 годин тому, jack74 сказано:

І назло всєм:

Ціну пива підняв на 5 грн в честь фестивалю? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 рік потому...
  • Відповідей 96
  • Створено
  • Остання відповідь

Апну темку, щоб не створювати нову.

 

ресторан закривається

https://www.volyn24.com/news/132901-u-lucku-zakryvayut-vidomyj-restoran

 

Лобстери не користуються попитом в нас видно :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 годин тому, Arden сказано:

Апну темку, щоб не створювати нову.

 

ресторан закривається

https://www.volyn24.com/news/132901-u-lucku-zakryvayut-vidomyj-restoran

 

Лобстери не користуються попитом в нас видно :(

Люди настільки розбагатіли, що пішли в ресторани класом вище))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

27 минут назад, Arden сказал:

Лобстери не користуються попитом в нас видно :(

В Пащенка щось завжди бізнес не йде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В силу багатьох причин ресторан може успішно існувати поки є новим.

Далі людям приїдається.

Також в разі усаішності , конкуренти крадуть ідеї та демпігують  цінами.

Отже через пять років треба відкривати новий.

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нього не тільки з ресторанами не йде. Не пішов "комунальний" евакуатор, фудтрак FBI. І справа не в тому, що це приїлося. В нього дуже добре виходить доїти місцевих олігархів через свої медіа-ресурси, а бізнес без дотацій у нього весь збитковий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 годин тому, Nokian сказано:

В силу багатьох причин ресторан може успішно існувати поки є новим.

Що є признаком успішності?

криївка, кораблик - далеко не нові заклади, і мені здається таки успішні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага,ще Мулен Руж ,чи Максім  в Парижі згадай.

Ясне діло що одиниці залишаються на плаву довго.

А скільки перестають?

Ну і Криївка,чи Кораблик це бари,а не ресторани.

Бар може бути вічно,ресторан ні.

Я бачу ресторан,як бізнес,- відкрити,розкрутити,на піку популярності продати.

Відкривати новий.

Треба мати достатньо енергії .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мав нещастя працювати на пащенка, можу сказати, що господар і бізнесмен він ніякий, мало того, що не вміє, так навіть компетентних людей часто не хоче слухати, ну і те, що на працівниках своїх ще намагається заробити (намахати, заплатити менше ніж домовились), також правда.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, vampirich сказано:

Що є признаком успішності?

криївка, кораблик - далеко не нові заклади, і мені здається таки успішні

туди бухати ходять?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Nokian сказано:

Бар може бути вічно,ресторан ні.

Ну, для прикладу ресторан "Корона Вітовта" з якого року існує? і ціни там НАБАГАТО більші ніж в Патіо, але нічого, живуть і не жаліються на відсутність клієнтури.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 часа назад, Revolver сказал:

Мав нещастя працювати на пащенка, можу сказати, що господар і бізнесмен він ніякий, мало того, що не вміє, так навіть компетентних людей часто не хоче слухати, ну і те, що на працівниках своїх ще намагається заробити (намахати, заплатити менше ніж домовились), також правда.

 

вибачте за оффтоп, але зараз більшість власників такі, щоб не сказати всі, тому тут нічого дивного)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, Bliksss сказано:

Ну, для прикладу ресторан "Корона Вітовта" з якого року існує? і ціни там НАБАГАТО більші ніж в Патіо, але нічого, живуть і не жаліються на відсутність клієнтури.

ліон, золотий дракон

щось у правилі Нокіана, навіть на наш дрібненький Луцьк, винятків забагато :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

48 минут назад, vampirich сказал:

ліон, золотий дракон

щось у правилі Нокіана, навіть на наш дрібненький Луцьк, винятків забагато :)

"Талановита" людина талановита у всьому)))

Нокіан знає геть усе і про все)) Від курсів валют до ресторанного бізнесу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені завжди дивно, коли є гроші, а керують так що приходиться закривати бізнес.

Зрозуміло коли грошей нема, відкрив на останні, прогорів ну ясно тоді. А коли в тебе грошей кури не клюють - це дивно.

Був там один раз, подобався підхід, це єдиний заклад в Луцьк де я був, де одразу запропонували безкоштовну воду :) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, WebTraveller сказано:

"Талановита" людина талановита у всьому)))

Нокіан знає геть усе і про все)) Від курсів валют до ресторанного бізнесу

А чому тут на форумі постійно відбувається травля @Nokian ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, alexvvv сказал:

А чому тут на форумі постійно відбувається травля @Nokian ?

Під травлею ти маєш на увазі насміхання?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, nickel сказано:

Під травлею ти маєш на увазі насміхання?

це як один із елементів 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, alexvvv сказал:

це як один із елементів 

Я скажу лише свою думку, можливо справжні причини у тих хто травить в іншому. Є приказка "Молчи, за умного сойдешь". ІМХО якби Нокіан менше писав, то і травлі було б менше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нє,нє 

Травіть сильніше,а то  я вже 5 лишніх кілограм набрав.

А може і 10, з цими Лу кими ресторанами

.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, Arden сказано:

 

вибачте за оффтоп, але зараз більшість власників такі, щоб не сказати всі, тому тут нічого дивного)

То ви з Пащенком не стикались. Про що говорити, коли шеф-повари максимум півтора місяці у нього затримувались. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...