Перейти до змісту

Продам 4К Smart телевізор LG 43UH603V

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
6 часов назад, SergLutsk сказал:

Друже, ти десь між рядків щось вичитуєш своє чи як тебе розуміти ? Хто і що тут з чим порівнював ? Мова велась виключно про те, що оператори ТВ ще навіть в середньостроковій перспективі дуже не скоро почнуть надавати (якщо взагалі почнуть) контент даної якості. І все ! Більше ніхто і словом не обмовився чи гарний це телевізор, чи гарно він показує, чи варто його брати. Ти сам десь щось собі надумав і починаєш розказувати які всі кругом відсталі від життя, один ти в темі.  Схаменись і перечитай ще раз про що йшла мова :)

Може ти й правий, як в темі про продаж 4к телевізора пишуть "а що ж дивитися в 4к" і у відповідь "4к контенту в ефірі ніколи не буде" та це ще й на Борді, то й не таке зрозумієш. Я й сприйняв це як "нє фіг купувати ці 4к телевізори". :)  А виявляється ви просто хотіли ТС-у підсобити в продажу.

Опубліковано

Пропоную тут більше не флудити і обговорювати 4К в темі

Модерів прошу перенести пости, не пов'язані з продажем.

Опубліковано
4 годин тому, Kiolan сказано:

Чим більше флуду , тим більше підйом теми

чому флуд?

чим більше вникати в цю тему, тим більше ресурсів з 4К буде навколо нас...

Опубліковано
10 часов назад, vaz75 сказал:

@Такер а я тобі нічого і не забороняв писати, не перекручуй. Але на мою думку, немає чого хаяти секс, не спробувавши його :)

ніхто ні на кого не нападав- що ти тут захищати взявся. оживив тему , тут потенційні покупці більше корисного прочитають про перспективи 4к для нашого регіону ніж у тенетах інтернету. Ти проти объективу.

Опубліковано
7 минут назад, Такер сказал:

ніхто ні на кого не нападав- що ти тут захищати взявся. оживив тему , тут потенційні покупці більше корисного прочитають про перспективи 4к для нашого регіону ніж у тенетах інтернету. Ти проти объективу.

Я за, але не як флуд. Відписуйся в іншій темі, пліззз.

Опубліковано

Хто вже купив, відгукніться. Як враження? Тато хоче телевізора, ото призадумався. Цей варіант мені подобається.

Опубліковано

Всі телевізори з "дешевої" партії продано. Надалі можна доставити, ціна 11800 грн. Якщо цікавлять інші марки і моделі, будь ласка в ПП. 

Опубліковано

4к - не 4к... смарт - не смарт... чого ви сперечаєтесь? ціна нормальна, якістне зображення, непоганий звук. що ще потрібно?

більше року придбали подібний телевізор. не жалкуємо (хоч особисто лише декілька фільмів у 3д глянув). теща особливо задоволена - серіали в любий час.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...