Гість rl72 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 13:21 Поділитися #976 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 13:21 9 хвилин тому, Юріч сказано: А що ти когось стидиш. Стидно має бути тим службам, які мають робити дороги і не допускати такі ями. А це, на фото, певно стьоб над автодором. Чим мають, тим і латають. можеш поїхати покататись на такій полатаній дорозі. а я постьобусь Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
S30 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 13:49 Поділитися #977 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 13:49 1 година тому, rl72 сказано: так хтось полатав яму на дорозі Ківерці-Рожище Ні, а що тебе напрягає? Реформи проводяться? Проводяться. Премєр сказав дороги полатає? Сказав. Казав що за 3-5-7 років? Казав (ще не пройшло). Тим більше дизель недавно проїжджав з заявами що корупціонерів трогати невигідно для держави. От і не трогають. Так що все пучком. Не переживай так. 3 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість rl72 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 13:52 Поділитися #978 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 13:52 1 хвилина тому, S30 сказано: Ні, а що тебе напрягає? Реформи проводяться? Проводяться. Премєр сказав дороги полатає? Сказав. Казав що за 3-5-7 років? Казав (ще не пройшло). Тим більше дизель недавно проїжджав з заявами що корупціонерів трогати невигідно для держави. От і не трогають. Так що все пучком. Не переживай так. я не переживаю. авто в мене нема. тому, та, полатана за допомогою битого скла, яма мене не напрягає. п.с. автодор до такого латання не причетний Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
S30 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 14:00 Поділитися #979 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 14:00 3 хвилин тому, rl72 сказано: автодор до такого латання не причетний Ні, ну ясний перець, що аутодор не уіноват і саме до того скла не причетний. Хтось здуру висипав сміття зі склом в яму до якої аутодор ніякого відношення не має. Але тим часом: Реформи проводяться? Проводяться. Премєр сказав дороги полатає? Сказав. Казав що за 3-5-7 років? Казав (ще не пройшло). Тим більше дизель недавно проїжджав з заявами що корупціонерів трогати невигідно для держави. От і не трогають. Так що все пучком. Не переживай так. 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість rl72 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 14:08 Поділитися #980 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 14:08 7 хвилин тому, S30 сказано: Ні, ну ясний перець, що аутодор не уіноват і саме до того скла не причетний. Хтось здуру висипав сміття зі склом в яму до якої аутодор ніякого відношення не має. Але тим часом: Реформи проводяться? Проводяться. Премєр сказав дороги полатає? Сказав. Казав що за 3-5-7 років? Казав (ще не пройшло). Тим більше дизель недавно проїжджав з заявами що корупціонерів трогати невигідно для держави. От і не трогають. Так що все пучком. Не переживай так. ти тупий? я ж написав вище Цитувати я не переживаю. .... яма мене не напрягає. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 14:10 Поділитися #981 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 14:10 13 минут назад, rl72 сказал: я не переживаю. авто в мене нема. тому, та, полатана за допомогою битого скла, яма мене не напрягає. п.с. автодор до такого латання не причетний Ти реально в сосну вдарений? Де ви такі беретеся? Автодор прямим чином причетний до ям на дорогах і вчасне латання тих ям їх робота. І звичайно, машини нема, то фсе пох, моя хата з краю....То якого ти тут постиш ці картинки, якщо тобі пох? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість rl72 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 14:16 Поділитися #982 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 14:16 3 хвилин тому, Юріч сказано: Ти реально в сосну вдарений? Де ви такі беретеся? Автодор прямим чином причетний до ям на дорогах і вчасне латання тих ям їх робота. І звичайно, машини нема, то фсе пох, моя хата з краю....То якого ти тут постиш ці картинки, якщо тобі пох? ти дебіл? якийсь дебіл накидав битого скла в яму, то винуватий автодор в тому, що він туди скла накидав? на фотці чітко видно бите скло у ямі, а не яму у дорозі. різницю вловлюєш? якщо - ні, місце де бите скло в ямі я тобі вказав, можеш зїздити і перевірити в чому різниця, між склом у ямі і ямою. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
S30 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 14:24 Поділитися #983 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 14:24 (змінено) Ти ж сам сказав що машини нема - от і не переймайся. А стосовно сміття зі склом в ямі до котрої автодор не причетний, скажи, а як би ями не було, то чи опинилося б там це сміття? А тим часом: Реформи проводяться? Проводяться. Премєр сказав дороги полатає? Сказав. Казав що за 3-5-7 років? Казав (ще не пройшло). Тим більше дизель недавно проїжджав з заявами що корупціонерів трогати невигідно для держави. От і не трогають. Так що все пучком. Не переживай так. ПС Цитувати місце де бите скло в ямі я тобі вказав, можеш зїздити і перевірити в чому різниця, між склом у ямі і ямою. Тобто ти побачив, приклав мегазусилля зфоткав, запостив тут, але скло там залишив і пропонуєш поїхати і подивитись? І після цього ти когось називаєш "дибілом"? Феєрично. Продовжуй далі. Змінено 29 Квітня, 2018 в 14:29 користувачем S30 1 6 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 14:30 Поділитися #984 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 14:30 (змінено) 49 минут назад, rl72 сказал: ти дебіл? якийсь дебіл накидав битого скла в яму, то винуватий автодор в тому, що він туди скла накидав? на фотці чітко видно бите скло у ямі, а не яму у дорозі. різницю вловлюєш? якщо - ні, місце де бите скло в ямі я тобі вказав, можеш зїздити і перевірити в чому різниця, між склом у ямі і ямою. Ну так, те що ями на дорозі, то пох, і на фото не видно ям, автодор ні при чому, влада ні при чому, то все наш український народ. А я тобі кажу, не було б ям, не було б там мусора. Так, спосіб жорсткий, можуть постраждати колеса інших людей, я то не розділяю... Але наш народ достукується до влади любими доступними способами, на скільки хватає фантазії, розуму і безбашенності. То дорогу перекриють, а інші водії страждають, то шини палять, то коктейлі Молотова застосовують, а тепер ось скло в ями викидають... Тільки владі то якось до одного місця. Що вже говорити про мирні методи впливу... Змінено 29 Квітня, 2018 в 15:09 користувачем Юріч 3 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість rl72 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 14:30 Поділитися #985 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 14:30 6 хвилин тому, S30 сказано: Ти ж сам сказав що машини нема - от і не переймайся. А стосовно сміття зі склом в ямі до котрої автодор не причетний, скажи, а як би ями не було, то чи опинилося б там це сміття? А тим часом: Реформи проводяться? Проводяться. Премєр сказав дороги полатає? Сказав. Казав що за 3-5-7 років? Казав (ще не пройшло). Тим більше дизель недавно проїжджав з заявами що корупціонерів трогати невигідно для держави. От і не трогають. Так що все пучком. Не переживай так. ПС Тобто ти побачив, приклав мегазусилля зфоткав, запостив тут, але скло там залишив і пропонуєш поїхати і подивитись? І після цього ти когось називаєш "дибілом"? Феєрично. Продовжуй далі. фотка з фб. дарма клавіатуру мучиш Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість rl72 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 14:38 Поділитися #986 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 14:38 13 хвилин тому, S30 сказано: Ти ж сам сказав що машини нема - от і не переймайся. А стосовно сміття зі склом в ямі до котрої автодор не причетний, скажи, а як би ями не було, то чи опинилося б там це сміття? А тим часом: Реформи проводяться? Проводяться. Премєр сказав дороги полатає? Сказав. Казав що за 3-5-7 років? Казав (ще не пройшло). Тим більше дизель недавно проїжджав з заявами що корупціонерів трогати невигідно для держави. От і не трогають. Так що все пучком. Не переживай так. Феєрично. Продовжуй далі. феєрично. побільше тоді в житті таких дебілів зі склом, і таких ям. претензії виставиш премєру. продовжуй далі. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість rl72 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 14:40 Поділитися #987 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 14:40 8 хвилин тому, Юріч сказано: Ну так, те що ями на дорозі, то пох, і на фото не видно ям, автодор ні при чому, влада ні при чому, то все наш український народ. А я тобі кажу, не було б ям, не було б там мусора. Так, спосіб жорсткий, можуть постраждати колеса інших людей, я то не розділяю... Але наш народ достукується до влади любими доступними способами, на скільки хватає фантазії, розуму і безбашенності. можу лише побажати тобі побільше на дорозі таких способів достукування. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
S30 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 14:42 Поділитися #988 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 14:42 1 хвилина тому, rl72 сказано: фотка з фб. дарма клавіатуру мучиш Та я не мучу. То швидше твоя прерогатива. Я просто роботу роблю (заробляю свої 12-15 кусків). І паралельно,в перервах, заглядаю на борду і дивуюся змістовності деяких постів . А тут ще й виявляється фото вже не твоє, а з ФБ. Поїхав би, як сумлінний громадянин, і прибрав те скло. А так, дійсно, клаву лише мучиш і обурюєшся. От якби ти запостив цю фотку зі своїми обуреннями, а потім сказав, що поїхав і те прибрав, бо не терпиш таких андонів, котрі роблять таке не замислюючись, то я б зааплодував тобі стоячи і автодором ніхто тебе б не тролив. А так маєш те що маєш. 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
S30 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 14:44 Поділитися #989 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 14:44 5 хвилин тому, rl72 сказано: побільше тоді в житті таких дебілів зі склом Ну що можу сказати про тебе. Щирий українець. 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість rl72 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 14:53 Поділитися #990 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 14:53 8 хвилин тому, S30 сказано: Та я не мучу. То швидше твоя прерогатива. Я просто роботу роблю (заробляю свої 12-15 кусків). І паралельно,в перервах, заглядаю на борду і дивуюся змістовності деяких постів . А тут ще й виявляється фото вже не твоє, а з ФБ. Поїхав би, як сумлінний громадянин, і прибрав те скло. А так, дійсно, клаву лише мучиш і обурюєшся. От якби ти запостив цю фотку зі своїми обуреннями, а потім сказав, що поїхав і те прибрав, бо не терпиш таких андонів, котрі роблять таке не замислюючись, то я б зааплодував тобі стоячи і автодором ніхто тебе б не тролив. А так маєш те що маєш. сумлінний громадянин, їдь і прибери. потроллив він. гггг Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість rl72 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 14:56 Поділитися #991 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 14:56 11 хвилин тому, S30 сказано: Ну що можу сказати про тебе. Щирий українець. ну а якже. треба допомогти людині в достукуванні до влади Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 14:56 Поділитися #992 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 14:56 1 минуту назад, rl72 сказал: потроллив він. гггг Бач, @S30, над тобою сміються). Ну як можна потроллити тролля? Це ж тільки їх прерогатива . Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
case_l Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 17:35 Поділитися #993 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 17:35 2 годин тому, Юріч сказано: Бач, @S30, над тобою сміються). Ну як можна потроллити тролля? Це ж тільки їх прерогатива . Бєдняжка @rl72 тут мучиться по цілих днях один, на голому ентузіазмі, в агресивному середовищі зрадофілів Я би на його місці давно би пішов звідси 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 17:39 Поділитися #994 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 17:39 (змінено) 4 минуты назад, case_l сказал: Бєдняжка @rl72 тут мучиться по цілих днях один, на голому ентузіазмі, в агресивному середовищі зрадофілів Я би на його місці давно би пішов звідси Він стійко тримає оборону...завтра "брати по зброї" підтянуться - стане йому полегше . Сьогодні ж неділя, у "прихильників" вихідний, неробочий день. Змінено 29 Квітня, 2018 в 17:40 користувачем Юріч 1 2 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
case_l Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 17:43 Поділитися #995 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 17:43 Щойно, Юріч сказано: Він стійко тримає оборону...завтра "брати по зброї" підтянуться - стане йому полегше . А хто підтягнеться? Він походу залишився сам , ну ще там @difoto порохоботить, але він чисто на рефлексах обізве всіх дебілами чи дурачками. 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
volks Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 18:23 Поділитися #996 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 18:23 А де la20 зник? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
case_l Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 18:26 Поділитися #997 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 18:26 2 хвилин тому, volks сказано: А де la20 зник? фінансування виділяють тільки на одного бота 3 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість rl72 Опубліковано 30 Квітня, 2018 в 06:17 Поділитися #998 Опубліковано 30 Квітня, 2018 в 06:17 11 годин тому, case_l сказано: фінансування виділяють тільки на одного бота А ви бідненькі на трьох змушені ділитись Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
case_l Опубліковано 30 Квітня, 2018 в 15:53 Поділитися #999 Опубліковано 30 Квітня, 2018 в 15:53 9 годин тому, rl72 сказано: А ви бідненькі на трьох змушені ділитись Чому на 3-ох, якщо в тебе вже 4-ри мінуси за цей пост? 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість rl72 Опубліковано 30 Квітня, 2018 в 18:48 Поділитися #1000 Опубліковано 30 Квітня, 2018 в 18:48 2 годин тому, case_l сказано: Чому на 3-ох, якщо в тебе вже 4-ри мінуси за цей пост? я sergkots, d.u.a.l, не рахую. то є мої штатні мінусатори Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти