Перейти до змісту

Блокада Лугандонії

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
14 хвилин тому, nickel сказано:

Цікаво з ким тепер торгують? Підприємства ж "націоналізували терористи"...

ну так з ними із самого початку торгували

• Відповідей 1,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

@romaxa11 от читаю твій безсмисловий набір букв і дивуюсь як так можна їх поскладати, азбуку мабуть перемішав і висипав на стіл.

Жодного разу від тебе нічого толком не почув, ніякої ідей чи поради чи рецепту що робити, як далі жити, як країну будувати, абсолютний нуль.

Гаразд припустим тобі дали карт бланш, ти президент, що б ти робив на наступний день? тільки конкретно по кроках а не так як ти вмієш беззмістовним набором букв.

Опубліковано
3 минуты назад, Dieselsmart сказал:

@romaxa11 от читаю твій безсмисловий набір букв і дивуюсь як так можна їх поскладати, азбуку мабуть перемішав і висипав на стіл.

Жодного разу від тебе нічого толком не почув, ніякої ідей чи поради чи рецепту що робити, як далі жити, як країну будувати, абсолютний нуль.

Гаразд припустим тобі дали карт бланш, ти президент, що б ти робив на наступний день? тільки конкретно по кроках а не так як ти вмієш беззмістовним набором букв.

Зараз від з DUALом порадиться)))

Опубліковано

Силовики на БТРах зі стріляниною здійснили силовий (пробачте за тавтологію) розгін «редуту»! Блокувальників жорстко побили. Розбиті голови. Їх доправили до райвідділку, де продовжують бити. Це повторення подій на Майдані. Влада йде шляхом Януковича. Пси Авакова. Зрада! МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ!

Ось це я вчора весь вечір та всю ніч читав в мережі. І як швидко підхопили такі точні та на стільки близькі нам всім тези. Бо ж ми ще добре пам’ятаємо, як все це відбувалося на Майдані. І тому так швидко репости розбіглися по ФБ.

Але чомусь ніхто особливо не репостив слова екс-бійця «Донбасу» Дмитра Різниченка, який писав про те, що блокадникам пропонують гроші. Пропонує Семен. І платить зі своєї фірми «Донбас-Безпека». Ніхто особливо не репостнув слова Дмитра про те, що Семен всіх розвів, що він всіх кине, як тільки запахне смаженим, як він це вже не раз робив.

Ну і ось маємо – Семена дійсно не було. В мережі він писав про те, що їде на редут, їде до ментів, їде до інших редутів, а в результаті чувак засвітився на прес-поінті за 1000 км. від редутів чи райвідділку із затриманими блокадниками. І щоб ми з вами особливо не замислювалися, чого це так – нам знову розповідали про «понівечених» блокадників, БТРи та бєспрєдєл.

Але!

А де відео з БТРами? Де відео, на якому б’ють блокадників? Нема. Натомість є відос якоїсь дєвочкі, якій чемно але голосно кажуть відійти за автобус, а вона продовжує за кадром волати про зраду, описуючи в голос те, що є, а головне, чого немає на відео.

Вночі блокадників випускають. І… і де фото розбитих голів та скалічених блокадників. Семен по запарі виставив кілька фоток, на яких 4-5 блокадників живісінькі та неушкоджені. Але чекайте, ще не вечір – будуть заяви про «струс мозку», який не можна побачити візувально. Тільки є одна проблема – справа в тім, що всіх блокадників в поліції ретельно обстежили та сфотаграфували, щоб довести відсутність побоїв. І я не здивуюсь, якщо незабаром ці фото потраплять до мережі. І ніхто не буде робити МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ. Кричати «ЗРАДА» або говорити, що погарячкували та не розібралися в ситуації. Бо то так не цікаво…

Ну і наостанок, відео з зізнаннями одного з затриманих. Людина «авторітетна» в плані відсиджених років. Але я не хочу, щоб це відео розглядалося як кліше для всіх учасників блокади. Багато хто там дійсно з ідейних міркувань. Це відео – це просто чергове підтвердження того, що не треба кидатися на гасла, а треба думати головою.

P.S. На фото «побиті» блокадники зі сторінки Семена

https://www.youtube.com/watch?v=_pa8OoheDt8&feature=youtu.be

Світлина від Denis Pyatigorets.

Опубліковано

Сергій, той що Захар, я абсолютно серйозно зараз, постав мене в ігнор і більше ніколи не звертай на мене увагу ні на Борді ні в житі, я зроблю те саме. В житі багато гнилі і я не хочу її примножувати. Раджу дослухатись.

Опубліковано

Ще той Кудимець 

Біля Рошену на бесарабці нацгвардія, поліція і коники.

C65qCH7WcAAzjRC.jpg
Напевно блокують роботу сліпого трасту. Міліція з народом. Коні теж.
Опубліковано

Для всіх -філів, - ботів і інших.

Кілька протитанкових мін МСД (щоб люди не страждали), а особливо встановлених (періодично) на коліях там, де реально проблемно підібратися важкою технікою (круті схили, болотиста місцевість і т. ін.) роблять всю блокаду значно ефективнішою, аніж самопіар і фейсбучні крики. Війна/АТО, ДРГ, неправильне поводження з боєприпасами, "настамнєт", і т.д. 

Зав'язуйте з срачем.

Опубліковано
11 хвилин тому, rl72 сказано:

"блокадник" во всєй красє

йому закон не писаний

Сьогодні було засідання верховної ради. Хто з депутатів відпрацьовує свої обов'язки перед народом? Хто кращий За Парасюка?

Опубліковано

Якщо на чиїсь закиди, згадування мене не відповідаю, не ображайтесь. У мене поважна причина, я до повій ставлюсь доволі скептично, це за межами мого сприйняття. Ви в ігнорі. Дівчатка, спокійно собі підпрацьовуйте, термін вжитку повії доволі короткий, тож не втрачайте час.

Опубліковано

@romaxa11 саме на таку відповідь від тебе й очікував, нічого абсолютно звязного, тупий набір букв з азбуки в перемішку ось і все що ти є насправді, ти навіть не нуль, бо нуль це цифра яка бере участь в діях а ти тупий упоротий ватник блеяння якого не розуміють навіть тварини барани. Ось і все що потрібно було довести, що ти успішно власноруч і зробив.

Опубліковано
7 годин тому, yura2281 сказано:

має повне право при загрозі життю...

а якби когось підстрелили, то це було б б на совісті Парасюка... хоча звідки в нього совість

Опубліковано
11 хвилин тому, sergkots сказано:

РНБО ВИРІШИЛА ПРИПИНИТИ ТОРГІВЛЮ З ОРДЛО

Влада таки в людей є. Мотаємо на вуса, у кого лапша - мотайте на лапшу, виростуть вуса перемотаєте.

Там дуже розмите формулювання

Опубліковано
14 часа назад, romaxa11 сказал:

Сергій, той що Захар, я абсолютно серйозно зараз, постав мене в ігнор і більше ніколи не звертай на мене увагу ні на Борді ні в житі, я зроблю те саме. В житі багато гнилі і я не хочу її примножувати. Раджу дослухатись.

Ось так починається громадянська війна. Одні думають мізками,а інші ведуться на гасла. Ти не видав на гора ні одного аргументу,крім жовчі,образ і ярликів. Але при цьому в мене немає немає до тебе ні краплі агресії і неповаги,навідміну від тебе до мене. Ти класний мужик,я радий був нашому живому знайомству,особливо в ті часи.Та я радий і зараз.   

Просто моє мислення відмінне від твого,тобі треба очевидні речі,щоб побачити і зрозуміти.Мені достатньо непрямих натяків,щоб вибудувати логічну цепочку.Хоча,ніде правди діти,іноді і мене треба тицьнути в очевидні речі,щоб я їх побачив.

Наведу тобі кілька прикладів:

1. Лоукостери масово заходять в Україну-висновок- безвіз буде незабаром,бо такі компанії прораховують все наперед.

2. МВФ дає черговий транш-висновок- розвалу країни не буде і знизщення гуснею теж не буде,реформи,які вимагає МВФ,відбуваються.Оскільки ніхто в здоровому глузді не буде давати гроші країні,якої завтра не буде.І незабаром ми будемо спостерігати великі вливання інвестицій в Україну(заводи,агрохолдинги,термінали,інфраструктура). 

3. Гаага розглядає позов України до Росії-висновок-  Захід буде дожимати росію до останнього, розвал росії-питання часу.

Закритись в коробочку власної ненависті до всього не кращий вихід. Відькинь емоції і шукай щоденно хоч одну позитивну новину.Негативу вистачає,але за ніччю приходить день,а за зимою весна. З весною тебе!

Опубліковано
43 хвилин тому, sergkots сказано:

Влада таки в людей є. Мотаємо на вуса, у кого лапша - мотайте на лапшу, виростуть вуса перемотаєте.

Вчора Порох ясно сказав так як підприємства які були зареєстровані на території України, були захоплені в них не можна купувати будь-які товари.

Опубліковано
28 минут назад, alexvvv сказал:

@Dieselsmart Хто є парасюк і які в нього владні повноваження?

ІМХО: Парасюк-фрік з депутатським мандатом.Там таких можна цілу фракцію зібрати.

Опубліковано
1 година тому, sergkots сказано:

походу ахмєтов дав добро на блокування

Опубліковано
36 хвилин тому, zaHARE сказано:

ІМХО: Парасюк-фрік з депутатським мандатом.Там таких можна цілу фракцію зібрати.

А хто не фейк(з політиків,аналітиків,політологів і людей)на вашу думку,до кого можна прислухатись?

Опубліковано
2 минуты назад, spqr сказал:

А хто не фейк(з політиків,аналітиків,політологів і людей)на вашу думку,до кого можна прислухатись?

Політиків у нас нема.Політики не виростають з бариг і журналістів.Політика-це мистецтво.Політологів у нас теж,часто купують,тому цілком адекватний політолог раптом починає нести чухню.

Стосовно аналітиків,я б рекомендував,для початку, братів Пономарів.Вони беруть досить широко,глобально і не розмінюються на дрібниці. 

Опубліковано
4 хвилин тому, zaHARE сказано:

Політиків у нас нема.Політики не виростають з бариг і журналістів.Політика-це мистецтво.Політологів у нас теж,часто купують,тому цілком адекватний політолог раптом починає нести чухню.

Стосовно аналітиків,я б рекомендував,для початку, братів Пономарів.Вони беруть досить широко,глобально і не розмінюються на дрібниці. 

Жодного нормального нардепа не обрали? 

Опубліковано

Не розбирається український народ у "мистецтві",але вірять що колись почнуть робити правильний вибір.

А Парасюк красава,як на мене :) Лупить мусорів(мабуть тренується :))один вісьмох там здається у лікарню відправив,і ще купа аж у ВР прибігли жалітися.

Як би там було,правильно він робить чі ні,але хоть щось робить чи пробує, а не говорить.

І рішення РНБО це і його і Семенченка і тих хто блокує заслуга.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...