Перейти до змісту

Літні Олімпійські ігри 2016

yura-patriot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А я бачив,йому трішки не хвалило щоб чітко приземлитися,але там і так були всі у шоці,рускі коментатори говорили що це просто неймовірно і свєрхсложно і майже не реально,але повага спортсмену за його спробу просто безмежна.

http://www.bagnet.org/news/sport/304072

• Відповідей 97
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
42 минуты назад, snouden сказал:

Цікава інформація про суддю поєдинку у греко римській

Виявляється, він ще й в Росії живе

Де ж протести?

Як можна бути неупередженим при судівстві земляка?

Опубліковано
58 хвилин тому, yura-patriot сказано:

13938472_1239089596135849_55007609346046

2008 рік. Майкл Фелпс фотографується з хлопчиком з Сінгапуру, який через 8 років відбере у нього золото Олімпійських Ігор в запливі на 100 метрів батерфляєм.
Опубліковано

@yura-patriot , і я дивився))) Вітаю всіх нас!!

P.S. До речі, це перший раз я дивився цю Олімпіаду (до цього тільки читав цю тему і дивився в новинах результати), випадково включив УТ-1 (ніколи його не дивлюся) і попав прямо на початок фіналу гімнастів на брусах... Надо же))).

Опубліковано

Нарешті :)

Цитувати

До речі, це перший раз я дивився цю Олімпіаду (до цього тільки читав цю тему і дивився в новинах результати), випадково включив УТ-1 (ніколи його не дивлюся) і попав прямо на початок фіналу гімнастів на брусах... Надо же

А я теж останній раз з таким захопленням дивився Олімпіаду в Сіднеї в далекому 2000 році.

Приємно, що з тих пір інтонація дикторів і загальна атмосфера Першого національного практично не змінилась :)

І так трохи ностальгія накриває, пригадую своє юнацтво, коли теж трохи займався спортом.

Опубліковано
2 часа назад, yura-patriot сказал:

Єсть золото! Верняєв(бруси) нарешті.

Дочекалися нарешті. Ще може сьогодні бути одне золото, в стрибках в висоту. УТ-1 в прямій трансляції буде показувати в 2-30 (будильник поставлю, щоб подивитися)

Опубліковано

Бондаренко: Хвороба дуже вплинула на мене і мій результат

Після свого бронзового стрибка Богдан Бондаренко прокоментував прес-службі Національного олімпійського комітету України свої враження та емоції після сьогоднішнього фіналу.

"Якби мені сказали 10 днів тому, що буде такий результат, я б, мабуть, засмутився, тому що я був у гарній формі. Якби мені сказали про такий результат 3 дні назад – я б, не повірив. Так як на останньому заключному зборі тут в Бразилії, сильно застудився, лікувався. У день кваліфікації лише завершив приймати антибіотики, але все одно почував себе не дуже.

Хвороба дуже вплинула на мене і мій результат, але Олімпійські ігри поводяться один раз на 4 роки, тому потрібно було боротись. Мені просто не вистачило сил", - прокоментував новоспечений призер.

На запитання чи задоволений Богдан своєю нагородою, він відповів: Задоволений, сьогодні зробив максимально все, що від мене залежало, - додав Бондаренко.

Опубліковано

А Кваша в стрибках у воду шостий, і що саме прикре, різниця з третім місцем в балах невелика, як завжди трохи не вистачило

Опубліковано

Та у нас вся олімпіада під девізом "ну нє шмогла я..."

Раніше менше 20 медалей не привозили, а зараз лише 7 за п"ять днів до завершення. В командному рейтингу були низькувато (21 місце в Сіднеї в 2000р.), але ж тоді взяли 23 медалі (3-10-10).

Якесь гнітючі враження від виступів наших. На чемпіонатах світу по багатьох видах спорту постійно медалі привозимо ще й чимало золотих, а тут... Дзюдо, важка атлетика, бокс, стрибки у воду, гребля... Я вже не згадую про плавання, стрільбу з лука чи велосипедний спорт... 

Вакуум...

Опубліковано

Є і щось хороше, наприклад сьогодні біг на 800м будуть виступати аж 3 українки

Зараз буде виступати на байдарці (чи то каное) Волинянка Марія ПОВХ !

3 місце , вийшла до півфіналу

Опубліковано
2 часа назад, snouden сказал:

Є і щось хороше, наприклад сьогодні біг на 800м будуть виступати аж 3 українки

Двоє з них вийшли до півфіналу.

Опубліковано
Опубліковано

В доповнення до золота в каноє, друге місце посів українець, що виступає з 2007 року за Азербайджан- Валентин Демьяненко  https://ru.wikipedia.org/wiki/Демьяненко,_Валентин_Юрьевич

Опубліковано

Сукари знов на одну десяту поставили більше японкам щоб нас обійти

Все настільки очевидно що аж смішно

Тільки нажаль прикро за наших дівчат

Там де судді в нас мало шансів , гасять на підступах

Тільки як Чабан прориватись до перемоги щоб суддя нічого не міг зробити , бо його нема (і то не хотіли в фінал пускати)

Опубліковано

Тільки що послухав маму і тренера по Першому національному, виявляється Юрі довелось вибивати щоб його по правилах допустили у фінал....

Це повна Ж....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...