romaxa11 Опубліковано 14 Березня, 2016 в 21:56 #1 Опубліковано 14 Березня, 2016 в 21:56 Темка підбилась ось як: Їхав я по Баєві, воду набирав і на зустріч мені два стареньких дідусі, ну стареньких, років по вісімдесять з гаком. Вже повністю сиві і практично беззубі. (Я в таких випадках кажу:"діду, у вас зубки ріжуться)))"). Дідусі трохи випили і мали прекрасний настрій, йшли собі серед вулиці, обіймаючись і регочучи. Старі, п'яні, обнімаються, хитаються і регочуть. Якби я був школоло, то б подумав: "діди зовсім вже бєса гонять". Але суть в тому, що я вже знаю таємницю цих дідусів - вони це ті ж діти, тільки після багатьох років непростого життя. Тому і обіймаються по дружньому, по пацанськи, і прікалюються і ржуть з того, як і ми всі з друзями. Просто вони дожили до вісімдесятки і певним чином фізично обмежені, але свідомість та ж сама лишилась. Хіба трохи видозмінена, бо ж кожен дивиться на дідуся - йой, яка стара людина. І людина з часом й сама починає йойкати бо ж старість, всі йойкають, піднивають, та й я мушу, бо ж скажуть - дивак. А от тих дідусів в Баєві попустило і відкрилися вони повністю і відкрили мені оцей секретик. Я з вами ним і ділюся)
Polehan Опубліковано 14 Березня, 2016 в 22:04 #2 Опубліковано 14 Березня, 2016 в 22:04 Моє ставлення до віку? - неоднозначне. Бо зі старістю приходить мудрість(а це безумовно треба цінувати і поважати), але буває і так, що старість приходить одна.
bublik007 Опубліковано 14 Березня, 2016 в 23:09 #3 Опубліковано 14 Березня, 2016 в 23:09 Ромко, друже, я молодий доти, доки це собі дозволяю)) Певно, що як дитина без штаненят гасати вже не буду, але, вважаючи , що мені на наступний рік палтосик, відчуваю себе так. як в 16))
Юріч Опубліковано 15 Березня, 2016 в 00:52 #4 Опубліковано 15 Березня, 2016 в 00:52 Аби "хата" стояла чим довше))).
Opel75 Опубліковано 15 Березня, 2016 в 03:57 #5 Опубліковано 15 Березня, 2016 в 03:57 И тут пришел поруччик Ржевский и ...... Дідусі просто розслабились і отримують задоволення від життя. В такому віці вже можуть собі дозволити, тягар відповідальності (я про родину) вже перекладено на нащадків. Що скажеш, так тримати.
la20 Опубліковано 15 Березня, 2016 в 06:13 #6 Опубліковано 15 Березня, 2016 в 06:13 В мене в селі буб дід який у 80 з гаком їздив вєлом на свіданку до бабці в інше село. Ще той ловелас був.
san4ez1 Опубліковано 15 Березня, 2016 в 06:16 #7 Опубліковано 15 Березня, 2016 в 06:16 8 годин тому, Polehan сказано: але буває і так, що старість приходить одна. або в компанії з маразмом
laska Опубліковано 15 Березня, 2016 в 07:14 #8 Опубліковано 15 Березня, 2016 в 07:14 Коли я слухала бабині розповіді про минулі літа, а говорити про них вона почала лише після 90-х, до того все списувалось війною, стала замислюватись над долею того покоління. Декому припало дві світові війни, та ще й совєтів. Ви тільки вдумайтесь в це! Але жили, кохали, народжували, вмирали. Такі різні долі! Обожню слухати життєві історії, це насправжніша і найчесніша історія. Сама віднедавна стала задумуватись про старість. Поки з іронією, посміююсь, як доживу то буде типу цього - баба Люда з пірсінгом пупка ))))
romaxa11 Опубліковано 15 Березня, 2016 в 07:14 Автор #9 Опубліковано 15 Березня, 2016 в 07:14 Вік це прикольно. Ось японці, німці тільки й жити починають на старості, подорожують, знайомляться, відриваються. З віком ми ж практично не змінюємось, так звісно, трохи мудрості від життєвого досвіду добавиться, але це ж не заганяє в смуток. Якщо людина була оптимістом, жартівником в дитинстві, вона буде таким же ш і в старості. Якщо песимістом, то все тільки усугубиться з роками. Концептуально ми не змінні і ті дітки, яких ви бачили в школі будуть десь схожими і через 40 років, якщо не станеться якихось катастрофічних ситуацій.
romaxa11 Опубліковано 15 Березня, 2016 в 07:16 Автор #10 Опубліковано 15 Березня, 2016 в 07:16 Цитувати Аби "хата" стояла чим довше))). коли доживете до того віку, що вже не буде, ІМХО життя стане ще веселішим, бо думаю дуже ржачно спостерігати за тими всіма міжстатевими стосунками, коли стать вже не цікавить)))
Litovets Опубліковано 15 Березня, 2016 в 07:25 #11 Опубліковано 15 Березня, 2016 в 07:25 44 минуты назад, nikifor сказал: Взагалі життя жорстока штука і якщо сильно подумати то сенсу життя не існує, бо якщо будеш жити звичайним життям тобто не ввійдеш в історію, то твої нащадки уже тебе забудуть у 3-тьому коліні і все від тебе нічого не залишиться... Це одвічне питання на яке відповіді ні я ні будь хто інший дати відповідь неможе... Як писав мудрий Соломон, сенс життя в двох простих і водночас складних речах - "Бога бійся, й чини Його заповіді, бо належить це кожній людині!" (Екклезіяст 12:13)
Harvester Опубліковано 15 Березня, 2016 в 10:24 #12 Опубліковано 15 Березня, 2016 в 10:24 Тіло зношується, а душа, таке враження, що віку не має, і не старіє
romaxa11 Опубліковано 15 Березня, 2016 в 18:36 Автор #13 Опубліковано 15 Березня, 2016 в 18:36 11 годин тому, Litovets сказано: Як писав мудрий Соломон, сенс життя в двох простих і водночас складних речах - "Бога бійся, й чини Його заповіді, бо належить це кожній людині!" (Екклезіяст 12:13) Це різна форма так званого золотого правила етики, що в тій чи іншій мірі виражено ву всіх релігіях світу: Як хочете, щоб люди вчиняли відносно вас, так і ви чиніть відносно них
romaxa11 Опубліковано 15 Березня, 2016 в 18:47 Автор #14 Опубліковано 15 Березня, 2016 в 18:47 17 годин тому, YouRich сказано: Аби "хата" стояла чим довше))). До речі, недавно читав статтю про соматотропний гормон - гормон росту і його ефективність в бодібілдингу. Ми ж старіємо через поступове скорочення виробництва гормонів. Зараз повно синтетичних, які компенсують відсутність рідних. Спочатку курсу ви десь на три місяці натягуєте води і почуваєте себе препогано, а потім організм адаптується, вода виводиться, збільшується метаболізм, різкий приріст сили поряд з згорянням жиру. Може хтось бачив в неті старічків-бодібілдерів під 70-80, з шикарною мускулатурою. Ось хлопчики тим балуються. Так само як і Сталоне і Шварцик - чудес не буває, а м'язи в такому віці це дуже накладно для звичайного організму, тут би на серце вистачило) Побічно правда ростуть всі органи, можливо і онкологія. Але блін, у 70 виглядати як пацан-качок, можливо воно того і вартує. Тільки без шарющого лікаря це все дуже небезпечні іграшки.
Zeuss Опубліковано 15 Березня, 2016 в 20:35 #15 Опубліковано 15 Березня, 2016 в 20:35 Переважно в Камбоджі тусить один чувак вже за 70. Так от, я там точно не скажу, але ніби три офіційних екс жінки. Одна діюча коханка з південної африки, він її називає мамба (років так їй 27) і одна молодуха років під 25 майже вже наступна оф дружина, кхмерка. Там вже родина заакцептила. Мало того він не "брєзгує" в Пном Пені навідуватись в улюблений клюб Сорію з дівками і блекджеком, ну і так "шалити по мєлочам". Радується коли навідуються друзяки і хлепче з ними ультра дешеву але штирячу рисову брагу. Ну і ще одна історія, але довго описувати. Коротко - два німця, навигляд за 80, приїхали помирати від раку в бунгалики на березі сіамського заливу. Добре сіли на ганджу. То вже рік так восьмий-девятий кожен ранок радіють новому дню і вже організували практично клуб по інтересам. Рубаються в карти, запрошують дам до себе за столик ну і т.д.
romaxa11 Опубліковано 16 Березня, 2016 в 06:26 Автор #16 Опубліковано 16 Березня, 2016 в 06:26 70 років то не вік, от вже з 80-ки, то вже зрілість. Також спостерігаю за старшими людьми. Багато хто вже має по пару мікроінфарктів чи ще щось, але триматись їм дає маленька весела компанія в якій вони рубають тисячку, преферанса чи шахмати. Хоча за шахмати не скажу, бо там потрібно вміти програвати. Якщо в картах - випадок долі, то в шахматах вас зазвичай переграє розумніший і це потрібно вміти визнати))) Жити їм помагає позитивне бачення, оптимізм і розуміння що справді важливо а що ні.
Юріч Опубліковано 16 Березня, 2016 в 07:33 #17 Опубліковано 16 Березня, 2016 в 07:33 В 15.03.2016 at 09:16, romaxa11 сказал: коли доживете до того віку, що вже не буде, ІМХО життя стане ще веселішим, бо думаю дуже ржачно спостерігати за тими всіма міжстатевими стосунками, коли стать вже не цікавить))) Предпочитаю учавствовать . Хотя понаблюдати - також має свій інтерес)).
Dima4s Опубліковано 16 Березня, 2016 в 08:16 #18 Опубліковано 16 Березня, 2016 в 08:16 у мене в сім"ї жоден чоловік до 80 не доживав) тому про вік і зрілість я не парюсь)
Vikvik Mawr Опубліковано 16 Березня, 2016 в 09:26 #19 Опубліковано 16 Березня, 2016 в 09:26 Треба напевно в Бога заслужити дожити до віку тих Дідусів, це дійсно велика мудрість приходить в такому віці. Повірте маючи дорослих дітей сам починаєш розуміти своїх батьків, але перестаєш розуміти своїх дітей (забуваєш себе), а маючи внуків та правнуків напевно прийде загальне розуміння всіх процесів, але до цього треба ще дожити.... а це вже лотерея.....
Ukrainec Опубліковано 17 Березня, 2016 в 21:00 #20 Опубліковано 17 Березня, 2016 в 21:00 On 16.03.2016 at 08:26, romaxa11 сказано: Жити їм помагає позитивне бачення, оптимізм і розуміння що справді важливо а що ні. Рома! міняй погляди, а то те як ти пишеш в темі про політику я за тебе починаю хвилюватись!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.