Перейти до змісту

Голосування про репутацію

t0rik

Голосування про репутацію  

301 користувач проголосував

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори

Вибираємо варіанти. Тут тільки або/або. Одночасно "підтримав" та "плюс мінус" бути не можуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Панове власники і адміністратори є пропозиція щоб можна було як плюсувати повідомлення так і мінусувати, тобто щоб було дві колонки з кількістю плюсів і мінусів біля кожного поста. в такому випадку неможливо буде піднімати репутацію комусь зі зговором. а кожен акаунт буде мати відповідну кількість позитивного і негативного рейтингу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому не можна залишити так як було, обидва типи репутації?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори
4 минуты назад, Litovets сказал:

А чому не можна залишити так як було, обидва типи репутації?

тому шо в цій версії тільки 2 варіанти і все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 хвилин тому, t0rik сказано:

тому шо в цій версії тільки 2 варіанти і все.

Як на мене, хай би було-підтримав, не підтримав...... А то такі баталії через мінусяки, що волосся дибки ))) Он на мордокнизі, сподобалось, лайкнув, ні, пішов далі.... А так, як і було в правилах- бан перманентний, РО....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+/- однозначно об'єктивніше. Видно чи пост цікавий, чи може і читати не варто.

Але, якщо є можливість, не рахувати репутацію користувача тими плюсиками. Поважність визначати кількістю постів чи підкреслювати належністю до груп.

Не буде карми – не буде срача навколо неї, "кармовоєн" і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бляха, було ж все зручно, все ясно, але комусь стало скучно і зробили з форума якусь фігню. Самим подобається? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ИМХО.Забрати "+/-". Лишити тікьки подяки.Цього буде достатньо.

ЗЮ.Старожили Борди і постійні читачі і так знають,"ху із ху",в кого,яка "рєпа".

ЗЗЮ.А то між паверами не хілі баталії розгортаються за карму. ( каюся,грішний :))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шо ви таке кажете. Система оцінювання повинна бути всюди - потреба в оцінюванні зашита в людський психології (похвала, оцінка в школі, звання в армії, ЗП врешті-решт). Ні один форум чи соцмережа не обходится без лайків, плюсиків, "підтримав" і т.п. Інакше сайт чекає забуття.

2 часа назад, Itzamna сказал:

Забрать обе :) Пусть пукан рване в кармадрочерів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

41 хвилин тому, zigorko сказано:

ЗЗЮ.А то між паверами не хілі баталії розгортаються за карму.

Я ваще балдєю над "зарубою" Нікель-Дуал, нікого не знаю і ні разу не бачив,але .ять їхня "рубаніна" то є круть, тільки Дуал нажене репутацію(всякими гіфками ,анікдотами,картинками), так відразу купа  мінусів, Ги, ну у вас чувакі і терпіння! і сил)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раніше (як тільки прийшов у борду, і не знав, хто чим дихає) велика к-сть плюсів чи мінусів користувача борди означала те, наскільки незнайомій людині можна довіряти (в торгівлі, наприклад). Зараз досвід говорить, що є і прикрі вийнятки. Обома руками підтримую КоляЛуцьк. Але наскільки розумію, назад повернення немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

50 минут назад, d.u.a.l сказал:

Реально - карма ну абсолютно нічого не показує. Це я вам кажу, як юзер, який щодня за вашою допомогою збирає по три десятка плюсиків, щоб нейтралізувати мінуси нікеля і показати його тупість і безсилість. При бажанні, можна з нуля стати "гуру" за місяць-півтора, а сенс?

Ти вже й тут ниєш? Думаєш це комусь цікаво?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 час назад, PPArhangel сказал:

Панове власники і адміністратори є пропозиція щоб можна було як плюсувати повідомлення так і мінусувати, тобто щоб було дві колонки з кількістю плюсів і мінусів біля кожного поста. в такому випадку неможливо буде піднімати репутацію комусь зі зговором. а кожен акаунт буде мати відповідну кількість позитивного і негативного рейтингу

+1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

31 минуты назад, d.u.a.l сказал:

Пропозиція: прибрати з форуму взагалі карму як таку, залишити або плюс/мінус, або зробити підтримав/не підтримав. Якщо для погодження буде кнопка, то й для незгоди повинна бути аналогічна функція, тому перший варіант залишити тільки лайки не підходить.

t0rik, додай, будь-ласка, у голосувалку крім наявних пунктів також пропозицію відміни карми. Або, краще зробити нову (чи додаткову) голосувалку, залишити чи ні карму (бо в цій вже багато народу проголосувало)

Пропаща ти людина, якщо думаєш, що мені є чого "нити". Я просто показую користувачам приховану раніше сутність деяких ммм... чудаків, присутніх на форумі. А так, як відповідну тему тупо видалили - не просто закрили, а саме видалили, повністю, то я вважаю, що й будь-яка інша тема, що стосується карми, теж згодиться. В тій же минулій темі залишились факти твого падіння, раніше ніким не помічені. Ти сам запостив картинку з твоїми ж плюсами-мінусами, ще й виділив два мої мінуси і два твої, що послідували за ними. Мене трохи ввели в оману дати, адже вони були різні. Але, як виявилось, між цими подіями - всього-навсього 2 години. Це ж наскільки треба бути звихнутим на кармі, щоб за дві години побачити, що хтось тобі поставив пару мінусів, і побігти ставити мінуси у відповідь? Подальші мінуси у відповідь були не менш оперативними.

П'ята точка нікеля перетворюється на жерло вулкана, якщо, не приведи Господи, хтось посміє чіпати його дорогоцінну карму. Саме цим пояснюється його мінусування протягом останніх днів 10 моєї персони. Я ж бо посмів його плюсувати (!!!). І це йому припікає не менше, ніж мінусування. Тільки ж він думає, що мінусуючи мене, він щось змінить, крім циферок під моєю аватаркою. Дивлячись на події минулого тижня, навіть це йому не дуже й то вдається, що тільки ще більше його дратує. Тільки він не на того напав, він думав, що я так само, як і він, помішаний на кармі. От тільки логіка дала збій, бо якби мене цікавили ці циферки, то я б діяв згідно приказці - "не чіпай гівно, не буде смердіти". І ні в якому разі не поліз би в це осине гніздо (правда, замість ос там виявились тільки трутні, які і вжалити толком не можуть). Ну і про те, як легко можна набити собі карму, я вже писав, і всі то бачили, при бажанні можна було вже давно перейти тисячу, але ж бажання такого як не було, так і немає.

Припиняю так сильно знущатися над хворою людиною, досить картинок і анекдотів (хоча експеримент був вдалий, цілий тиждень карма не лише не зменшувалась, а й навіть дещо підростала, незважаючи на істеричне мінусування нікельом). нікель, лапочка, можеш і далі ліпити мінуси і любуватись своєю неймовірною кармою. 

Ти просто хворий...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оскільки по старій традиції Борди будь-які зміни в системі репутації ведуть до її повного обнулення - хай вже лишається як є.   Влом знов кармою дрочити стільки приколів набивати :)

З приводу двух колонок пюсів з мінусами - їх добре видно, коли кльоцнути на циферку репи, так само видно "третім оком"  і такі "контраверсійні" пости :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все нормально і нічого не потрібно змінювати. Репутація потрібна щоб мати розуміння хто з тобою спілкується. Рейтинги є практично на всіх ресурсах і вони також приблизно дають зрозуміти що за юзер з іншого боку монітору) Якщо це викликає в когось дискримінаційні відчуття, то є Європейський суд по правах людини, Стокгольмський арбітраж, Гаага, ПАСЕ, ООН, НАТО, РПЦ)))

Для прикладу на твій пост пише щось юзер з червонющою рєпою і рейтингом >-100. і ти вже не стараєшся людині щось доводити, проходиш повз.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і ще, як не крути, а рейтинг то комерція і до твоїх товарів, послуг вже є певний плюсик.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 хвилин тому, romaxa11 сказано:

Для прикладу на твій пост пише щось юзер з червонющою рєпою і рейтингом >-100. і ти вже не стараєшся людині щось доводити, проходиш повз.)

Це називається "дискримінація".

Для мене карма — абсолютно не критерій. Стільки новачків пише розумні і цікаві речі, і стільки пурги женуть дєди. Знову ж таки, при покупках-продажах я дивлюсь не на плюси, а на поведінку людини, манеру її спілкування. У Януковича теж було багато регалій, ви бажали б вести з ним якусь інтелектуальну бесіду?

Раніше не було тих мінусів і було все спокійно, навіть питань таких не виникало. Тому я за те, щоб можна було тільки підтримати і не можна було мінусувати. Це, принаймні, відображає якусь корисну активність дописувача.

Але якщо треба на форумі побільше двіжухи, то, звісно, потрібно побільше подібних речей, щоб народу було на що дрочити, народ же завжди ласий на щось подрочити. Та й голосувалка підтверджує, що більшістю керує спрага помсти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну в принципі, може так як є, то добре, але як на мене(ну це я просто повумнічаю) не хватає якоїсь кнопочки "Дякую" ну типу колишньої "поддєржал", ну бо просто хтось щось напише особливо у своїх,або любимих темах і хочеться просто подякувати,тож не тулити відразу купу плюсів, ну ось особисто я люблю спортивні теми, кулінарію,про котів,рибалка,приколи ну і ще пару,то блін мені плюсів на всіх не вистачить  усім роздавати))) а подякувати хочеться,ну от я майже завжди тиснув "поддєржал" коли пишуть в цих темах бо просто подобається і тим самим я просто дякую.  "+" то звісно добре і щоб там хто не говорив людям приємно коли вони бачать що їм плюсують, але ж .ять не плюсувати кожен анекдот наприклад, кожну смішну картинку,фотку,якщо навіть подобається,коли дуже то понятно плюс, а так "Дякі" і все, і людині приємно і дав зрозуміти що тобі це подобається.Плюсувати  добре, сам люблю ставити плюсіки за різні там приколи,гарні дописи,за підсказки,але ось саме кнопочки дякую або підтримав може і не вистачає, я думаю що якщо комусь щось подобається то він відразу натисне "Дякую" бо "+" багато хто жме шолі )) не знаю я,так краще видно було,буде  класний пост, бо повторюся плюсіки у карму іншій людині не всі хочуть давати, ну то таке справа кожного,а просте людське дякую думаю не шкода)). Ну якось так,ну це я просто,взагалі то пофіг,може бути і так, мене як простого чувака все влаштовує,все рівно буду і заходжу у свої любимі теми і постити про вечері і приколи всякі там навіть якщо і не буде плюсіків і поддєржал,усім гарних вихідних :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Достатньо +\-. Подобається - плюсуєш, не подобається чи так собі - проходиш повз, а дратує - мінусуєш. Навіщо ті подяки, хочеш подякувати - напиши особисто. Якби попередня версія Борди мала 3, 5, 10-ть систем оцінювання, то всі, хто звик до неї, звісно ж захотіли б її залишити - мегазручно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, vaz75 сказано:

Достатньо +\-. Подобається - плюсуєш, не подобається чи так собі - проходиш повз, а дратує - мінусуєш.же і так

Може і так, тільки одне питання хто знає скільки плюсів за день можна роздавати, бо мені багато що подобається,ех! розплюсуюся раз такоє дєло :).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 минуту назад, yura-patriot сказал:

Може і так, тільки одне питання хто знає скільки плюсів за день можна роздавати, бо мені багато що подобається,ех! розплюсуюся раз такоє дєло :).

портренуяся на мені, плюси потім відмінусуєш до початкового

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 хвилин тому, vaz75 сказано:

портренуяся на мені, плюси потім відмінусуєш до початкового

)) да може так хтось напише,я десь вроді би читав до 30,якщо не взнаю то може потім і спробую наплюсувати тебе доки можна за день.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 минут назад, yura-patriot сказал:

)) да може так хтось напише,я десь вроді би читав до 30,якщо не взнаю то може потім і спробую наплюсувати тебе доки можна за день.

30

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...