Перейти до змісту
  • 0

Питання та пропозиції по новій версії Борди

Ha3aP

Чи подобається Вам нова Борда?  

145 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Питання

Опубліковано

Прикрутив для тесту голосувалку.

Адмінам дякую за обновлення дякую ;)

Скіни, окрім стандартного, будуть?

• Відповіді 165
  • Створено
  • Остання відповідь

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Только что, YouRich сказал:

В чому я не можу розібратися? Ти взагалі про що? :) Я нічого не хочу, це людина питала, а ти їй неправильно відповів, про що я тобі і зауважив. От і все. Охолонь.

"Ти про що?" - це було адресовано саме тобі, і відносилось до процитованного мною твого посту - і все, далі було написано для всіх, то ти розумієш, то ні. І до чого тут охолонь??? 

Опубліковано
36 минуты назад, nikblack сказал:

Круто! Не звично, але на планшетi ( телефонi) стало дуже зручно користуватись, до ПК ще не добрався ;)

Якою програмою на смарті користуєшься?

Опубліковано

На разі просто звикаю. Дизайн став цікавіший. Єдине, що все занадто світле. Трошки більше кольорів. Хоча знову ж таке, це моя особиста думка. Всіх функцій поки не тестанув.

Опубліковано

Багів з переводом конєшно куча кучіська :)

Оцю кнопку що прикрутили, не слідкувати за темами, випадково натиснув, і тепер не слідкую взагалі ні за якими темами, ні за своїми що були створені, навіть не памятаю які, ні за чужими) :) Щось не то трохі... :( 

• Адміністратори
Опубліковано
3 хвилин тому, case_l сказано:

щось на full hd розширенні не дуже гарно виглядає, можна якось розтягнути на весь екран?

скоригується з часом

Опубліковано
3 минуты назад, case_l сказал:

щось на full hd розширенні не дуже гарно виглядає, можна якось розтягнути на весь екран?

От якраз якщо буде на весь екран то буде не дуже ((

Перший глюк: голосування я зробив відкритим, але хто і як проголосував не показує (((

Опубліковано
Just now, Ha3aP said:

ну коли по боках дві полоси - якось не дуже виглядає, хотілось би в ширину трохи розширити

Опубліковано

1   Не відображається пошук, взагалі нічого не шукає :( 

2  Тепер паверюзери не можуть самостійно відкривати або закривати власно створені теми :( ?  

3   У вкладці "Я слідкую за" показує час коли я заходив в цю тему, а не час її створення чи останього повідомлення.

P.S

Як я зрозумів сюди можна викладати різні баги і т.д які помітили так?

• Адміністратори
Опубліковано

Ну шо, напруга трохи впала. Тепер переходимо до нового розділу "Запитання та відповіді" в форматі питання-відповідь (аля answer.goole.com / otvety.mail.ru ). Цю тему я закриваю. Для пропозицій буде створений окрема тема.

Якщо хочеться шось спитати - просто створюєте тему с запитанням у Розділі . Ось приклад.  Це набагато зручніше,  ніж флудити в одній темі. По друге, з часом накопиться кількість запитань та відповідей з яких можна буде зробить ЧаВО/F.A.Q.,

Опубліковано
3 хвилин тому, Ha3aP сказано:

Перший глюк: голосування я зробив відкритим, але хто і як проголосував не показує (((

Так тож демократія! Не треба щоб всі все знали

Опубліковано

"Ні" Не знаю як там на телефоні/планшеті, але з компа якесь Г...

Якось настільки вже звик до старої борди "лаконічної", що ця якось не сприймається. По дитячому розцяцьковано не серйозно...

Опубліковано
23 хвилин тому, Nazarqa сказано:

Багів з переводом конєшно куча кучіська :)

Супер! Протестували цитування. Виділяємо текст - з'являється спливаюче повідомлення "Цитувати". Працює.

Опубліковано

А можна зжати борду по висоті? Ато на екрані 1366*768 реально 1 пост з одним реченням на екран, Наприклад, постом вище Пана difoto.

Опубліковано
Цитата

Каким-либо образом склонять или сленговать названия брендов, моделей, устройств. Использовать сленг, который может быть непонятен другим собеседникам.

імхо жесть пункт в правилах, а так, остальне прикольно :)

Опубліковано
1 хвилина тому, Ha3aP сказано:

А для чого голосувалка зліва від профілю? 

Стандартних плюс-мінус не хватає?

+

По суті вже "спасібок" немає, одна репутація залишилась. Зліва голосувалку забрати ІМХО і буде більше місця :)

Опубліковано
Только что, Ukrainec сказал:

"Ні" Не знаю як там на телефоні/планшеті, але з компа якесь Г...

Якось настільки вже звик до старої борди "лаконічної", що ця якось не сприймається. По дитячому розцяцьковано не серйозно...

А в чьому саме розцяцькованість? Як на мене то навпаки все однотонне, мені подобається.

Спочатку було ну зовсім не звично, але так і мало бути - багато чого змінили, пів годинки, і все стає на свої місця. А те що комусь не подобається це вже ...фломастери...

Дякую тим хто (з)робив (робить) борд кращим!!!

Опубліковано
1 час назад, nikblack сказал:

"Ти про що?" - це було адресовано саме тобі, і відносилось до процитованного мною твого посту - і все, далі було написано для всіх, то ти розумієш, то ні. І до чого тут охолонь??? 

То щоб люди розуміли, потрібно розділяти свої звернення. Привожу для тебе приклад:

1 час назад, nikblack сказал:

Ти взагалі про що?

Для всіх: Коли не можеш розібратись - це одне, а коли форум модернізується, і в процесі мало того що користуєшся то щей хочеш щоб все одразу  працювало? Це із ряду фантастики

Опубліковано
1 хвилина тому, Nazarqa сказано:

+

По суті вже "спасібок" немає, одна репутація залишилась. Зліва голосувалку забрати ІМХО і буде більше місця :)

+ воно щей лишнє. Пости піднімаються і в темі робиться каша (((

Опубліковано
3 хвилин тому, Ha3aP сказано:

А для чого голосувалка зліва від профілю? 

Стандартних плюс-мінус не хватає?

це формат подяки на форумі тіпа "питання-відповідь". Далі будемо бачити, як воно запрацює. Фішок багато.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...