Перейти до змісту
  • 0

Питання та пропозиції по новій версії Борди

Ha3aP

Чи подобається Вам нова Борда?  

145 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Питання

Опубліковано

Прикрутив для тесту голосувалку.

Адмінам дякую за обновлення дякую ;)

Скіни, окрім стандартного, будуть?

• Відповіді 165
  • Створено
  • Остання відповідь

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

43 хвилин тому, vaz75 сказано:

А як зробити закладки ( спільнота, зображеня, відео і ін) так як в тебе, зверху? Вони у мене збоку у вигляді дерева.

З.і.: Допетрав. В браузері на весь екран так. Оскільки в ноуті тріснувший екран, то я завжди користуюсь згорнутим вікном браузера, а там горизонтальні вкладки зникають в значок з трьома рисками, натискаючи на який вилазить дерево вкладок справа. Не дуже зручно для мене. :(

Вимагай версію Борди- для ноутів з тріснувшим екраном:P

Опубліковано
15 минуту назад, KarambaAramba сказал:

Чоловіче за півтора роки тут на форумі ти наспілкувався лише на 29 повідомлень і ти тут говориш, Що "користувачі, які дриготять над репутаціями, аватарками та іншими дрібницями, просто ПОВИННІ висловити своє обурення," звідки ти взагалі знаєш хто чим тут догожить? Цей форум був є і буде завжди в більшій мірі площадкою для простого спілкування а не торгів і продажів тому репутацією тут ніхто не дорожить це тобі не аукро, тут панує уваженія.   Ось тому я й борюся щоб тут була нормальна барахолка і приведена до ладу і з нормальними правилами які б її відділяли  трохи по правилах від іншої форумної площадки, бо є люди які понабирали мінусів а тут щось продати і все в тебе нічого ніхто не купить бо думає, що то як на аукро погана репутація в людини,  а мінусів тут можна набратися просто за флуд або чиюсь особисту неприязнь.

Щоб не перетворювати тему на смітник, відповів у особисті повідомлення.

Із власних спостережень: варто лише зачепити місцевого "улюбленця", як від його велелюбного "оточення" полетять обурені мінуси.

Якщо будуть ще докори, ласкаво прошу в особисту скриньку!

Опубліковано

А де що потрібно переключити щоб коли заходиш в тему з "нових публікацій" кидало на останнє непрочитане повідомлення, а не на першу сторінку? 

Опубліковано
3 хвилин тому, Somebody сказано:

Щоб не перетворювати тему на смітник, відповів у особисті повідомлення.

Із власних спостережень: варто лише зачепити місцевого "улюбленця", як від його велелюбного "оточення" полетять обурені мінуси.

Якщо будуть ще докори, ласкаво прошу в особисту скриньку!

не пиши фігні- не буде мінусів!

Опубліковано

А функція відключити резиновий шаблон буде?(я про андроід девайси)

Адаптивність то звичайно круто і зара дуже ціниться проте десктопний варіант набагато кращий ніж піджатий під мій мобільний девайс

Опубліковано
26 минуты назад, KarambaAramba сказал:
3 минуты назад, EleKtrik сказал:

не пиши фігні- не буде мінусів!

Поки тільки ви цим і займаєтесь:)

Опубліковано
44 хвилин тому, YouRich сказано:

Зря старався, малював... Питання було не в тому.  Як я зрозумів, людина питалася про список оповіщувань які вже прийшли (типу, хто змінив карму, наприклад). І ось вже цей список (який вспливає, коли нажимаєш на дзвіночок) питали "як стерти".

Саме це мав на увазі.

Опубліковано
39 хвилин тому, nikblack сказано:

Чому дарма, можлико комусь і приходиться, да і там немає нічого складного - треба відкрити всі повідомлення, і відмітити їх прочитанними, кнопочка знизу (якось так) 

Не спрацьовує.

• Адміністратори
Опубліковано
16 хвилин тому, Arden сказано:

Зробіть, будь ласка, щоб можна було вимикати "уведомления на e-mail"

1234.png

готово

13 хвилин тому, Yurik сказано:

А де що потрібно переключити щоб коли заходиш в тему з "нових публікацій" кидало на останнє непрочитане повідомлення, а не на першу сторінку? 

натиснути на час повідомлення наприклад "3 хвилини тому"

Опубліковано
Только что, YouRich сказал:

От іменно - якось. Зовсім не про те.

Ти взагалі про що? Коли не можеш розібратись - це одне, а коли форум модернізується, і в процесі мало того що користуєшся то щей хочеш щоб все одразу  працювало? Це із ряду фантастики

Опубліковано

Чому в темах, на які я підписаний, не можна відразу перейти на останню сторінку? Потрібно заходити в тему, і натискати щоб перейти на останню сторінку, не дуже зручно... :( Добавте значок типу  » і буде щастя :)

Також в моїх підписках не правильно відображаються теми як на мене, тема в якій було написано повідомлення, воно автоматично має переміщатись на верх, а воно стоїть на місці і тільки підсвічується жирним курсивом... 

З часом теж щось не те, зробіть щоб відображало час тоді, коли було зроблене останнє повідомлення.

P.S Це все про підписки.

Опубліковано

окай, нове питання до адмінів - яку адресу мали сторінки форуму з "моими публикациями"?

напр. board.lutsk.ua/user/13465-saddy/_____________ 

можна є повитягувати кеш цих сторінок, перейти на свої теми в нову версію форуму і заново підписатися/відписатися в них.

профіт

Безымянный.JPG

Опубліковано
5 минут назад, nikblack сказал:

Ти взагалі про що? Коли не можеш розібратись - це одне, а коли форум модернізується, і в процесі мало того що користуєшся то щей хочеш щоб все одразу  працювало? Це із ряду фантастики

В чому я не можу розібратися? Ти взагалі про що? :) Я нічого не хочу, це людина питала, а ти їй неправильно відповів, про що я тобі і зауважив. От і все. Охолонь.

Опубліковано
9 хвилин тому, t0rik сказано:

натиснути на час повідомлення наприклад "3 хвилини тому"

у мене кидає на останнє повідомлення в темі. колись було так, наприклад: у темі всього 90 повідомлень, я свого часу дочитав до 76, і коли заходиш - кидало на 77. а зараз якщо натиснути на час повідомлення, то кидає на 90... ну то таке, чекаємо ))

Опубліковано

Посидів з півгодини і реально болять очі від такого фону (фон бокових полосок). Яб його зробивби             background-color: #d9d9d9; Або розширити на всю ширину екрану.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...