Перейти до змісту

А ви крали на своїй роботі?

romaxa11

184 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

KarambaAramba

скрізь треба пахати, десь більше, десь меньше, але скрізь, інколи навіть без вихідних. Багаж знань треба мати величезний, щоб навіть супермаленьке виробництво відкрити, я вже не говорю, про середньє чи велике. Але ж нє, треба напьялити рожеві окуляри, й самому собі та оточуючим втирати, що то хтось винуватий й не дає суперпуперприбильне підприємство відкрити. Да в нас налоги й дозвільна система не торт, але хто хотів приміром піноблоки робити, тротуарну плитку, паркет чи доски стругати, той давно робить й живе помаленьку. Правду кажуть - хто хоче зробити - шукає спосіб, а хто не хоче - шукає відмазку. Ти походу з других. Тим більше весь час мислиш здоровенними маштабами, в яких ти не розбираєшся, й в які дорога закрита більшості по всій планеті, принаймні зразу, а про реальне невеличке, в тебе навіть думок нема, бо навіть не збираєшся займатись, ні тут, ні де інде. Можна подумати, той самиий Біл Гейтс зразу завода побудував

• Відповідей 184
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

5% здатні на ведення власного бізнесу, причому величезна кількість з них успішними стають тільки після декількох болючих падінь і великих ризиків.

Опубліковано
6 годин тому, KarambaAramba сказано:

Ромаха, відкрию тобі великий секрет є такі країни на планеті земля у яких майже кожен 2-ий зайнятий власною справою власним бізнесом,

А давай ми не будемо про "ТАМ". Ми ж тут. А не там!  І стосовно 5%, то це ми маємо реалії наші, а не забугорні.

Я не втомлюся повторювати, ми не будемо жити як слід, доки не помре останній, хто бачив СРСР.

Там капіталізм існував завжди - бо це  є правильна гілка економічного розвитку. А наш соціалізм - тупікова.

От ми із того тупіка ніяк не можемо вийти. уже надцять років. Бо при владі якраз ті, хто СРСР застав.

6 годин тому, KarambaAramba сказано:

з болючими падіннями і з великими ризиками, це все міфи!!!

Та ти шо?

От є ще певний % людей, яким вдалося без падінь і проблем створити чесний бізнес. Але їх мало.

Опубліковано
8 часов назад, KarambaAramba сказал:

Маньяк от наприклад в мене в гаражі реально стоїть циркулярка нормальна розпустити доски можна ну і струганути і на тому все закінчується, бо наприклад в сусіда свій цех а у іншого уже велика клієнтська база

не буду цитувати всю простиню, хоча б це. От ти ж сам про сусіда написав, працює ж людина ? Й мабуть не плачется по форумах, що всі *казли*. Те що зараз нереально відкрити бізнес, я навіть не спорю, відкритий би не загнувся, але ж буквально декілька років назад міг відкривати все що хоч, так, з проблемами, але ж міг. Хтось бізнес відкривав, а хтось чимось іншим займався, хто кому винуватий ? Чи ти думаєш , що за кордоном ото так легко вдастся в якусь нішу ринку влізти ? Нічо, що там вже квоти давно на деякі види продукції, бо бажаючих куча, а товар дівати нема де ? 

А по поводу 5% Рома правий, ну може не 5, а 10, бо саме цінне в бізнесі то інформація, а в нас навіть маючи потрібну інформацію, люди не користуются нею. А по поводу інших країн, на які ти РЕГУЛЯРНО любиш натякати, так люди там з дитинства по іншому мислять й відповідно по іншому живуть, взяти хоча б ту крадіжку, якби ти там написав те що тут писав, першим ділом тебе б здали поліції, щоб пригледілись до твоєї діяльності, а по друге, з тобою після таких слів, ніхто на одному полі срати не сів би, не говорячи про дружбу чи ведення бізнесу, а ти тут про нормальні країни розказуєш

Опубліковано
2 годин тому, KarambaAramba сказано:

95% світового капіталу зосереджено у 5% населення світу. Це про бідних і багатих в Україні.

А далі - в твоїй голові повна маячня. "У всьому винувата держава" - стандартна відмазка ледарів, що не у змозі думати і брати на себе відповідальність. 

У всьому світі у бізнесі діє модель "Роздріб - Гурт - Великий гурт(або Ділерство) - Виробництво". І це стосується і Джобса з його першими "компами-у-гаражі", і Цукерберга з його "соцмережа-для-студентів універу". І навіть Ротшильдів.

Якщо ти такий геній - є Kickstarter. 

Поки мій брат працював дрібним адміном на підприємстві, перейшовши туди з посади інженера на КБ Антонова(насяльнік, з підлеглими!) - він вчився біля 10 років, а я дарував йому свої старі автівки, тому що був "успішним підприємцем". Зараз я маю своє невеличке виробництво і якби не війна, якій я віддаю більшість свого часу і прибутку вже два роки - я непагано б себе відчував навіть "у кризу". А брат зараз може мені подарувати смартфон за 200 баксів і не помітити цього в своїх витратах. І віддавати на благодійність 25000 грн щомісяця.

Але - після 10 років навчання на роботі звичайним адміном! І лише зараз його голову іноземні контори "купують" за шалені кошти.

Я 15 років набивав шишкі і навіть "переломи кінцівок" у бізнесі, два рази "вставав з нуля" і йшов далі. І цейво - зараз відкриваємо новий бізнес, хто б що не казав. Теж з нуля!

І особливо смішно, коли ти вчиш Маньяка , як потрібно працювати :)

PS ну і тойво - за кордоном, якщо в тебе є "ніібаца крута ідея" - з тебе візьмуть не 25-30% прибутку, а 100%. А тобі дадуть просто пристойну зарплатню і звільнять в дві секунди, коли ти станеш непотрібен :)

Опубліковано
15 хвилин тому, KarambaAramba сказано:

"PS ну і тойво - за кордоном, якщо в тебе є "ніібаца крута ідея" - з тебе візьмуть не 25-30% прибутку, а 100%. А тобі дадуть просто пристойну зарплатню і звільнять в дві секунди, коли ти станеш непотрібен :)"""  --- А оце повна брехня і міфи, це в нас тільки так роблять, а там є захист авторських прав і їх ніхто не порушує, бо судовий процес може стільки витянути бабла і стільки присудити, що можна вже закривати контору.   Судова система там на боці громадянина і закону і в сотні разів чистіша...

Дорогий ти наш експерт, Джобса у 80-х вигнали з його дітища - Apple. Про що далі мова?

PS про те, що держава валить малих ПП навіть не читав - тобі Маньяк вище написав, що потрібно починати не з мільйонів, а "зі столика". 

Опубліковано
15 хвилин тому, KarambaAramba сказано:

хтось робить і нічого немає

Покажіть хоч одного!

Вперше вступаю з Вами в діалог на дану тему "не по темі")

Ви спочатку розберіться в собі, що саме є основною ціллю Вашої діяльності:

- заробити грошей

- "підняти" економіку

- зробити власний бізнес

- стати високооплачуваним найманим працівником

Бо у Ваших постах прослідковується явно виражена ланцюгова маячне: одне зачепиш - інше винне. Як в пмс-ної дівки, пробачте. Немає, на жаль, гармонії з собою(((

Чесно. просто порада - розберіться в собі і поставте правильно цілі.

Опубліковано

Карамба, ти або дурачок, або не читаєш, що тобі пишуть і у всьому винуваті ВР та АП.

Тобі написала жінка - Моторолллла. Я її знаю з посади дизайнера-на-зарплаті. Зараз вона - власник однієї з найуспішніших рекламних фірм міста. ЯКІ ТОБІ ДОКАЗИ ПОТРІБНІ????

Опубліковано
5 минут назад, KarambaAramba сказал:

надоїй вже той джобс і його епл вже як зомбі!!!!!! Вигнали його це не означає що так кругом, ідола зробили з тими айфонами,,,  А я і завджи намагався втолкувати, що починати треба зі столика,  а столик в нас то держава (АП і ВР) просто тут буває інколи недопоніманія, але це добре бо не всіж будуть однаковими.

тобі приклади просто ЯСКРАВІ й красномовні приводять, але ж нащо тобі суть, тобі головне до Джобса й айфонів до*батися. Живи й далі зі своїм лайном в голові. Одне страшно, якщо тебе остаточно переклинить, то ти будеш різати не тільки тих, хто дійсно грабують державу, а й тих, хто заробив відносно чесним трудом, бо в тебе в голові не вкладаєтся, що в Україні можна нормально жити, не грабуючи, не дерибанячи бюджет й не брешачи людям в очі

Опубліковано
4 часа назад, KarambaAramba сказал:

. А ти ще тут дотикатимеш мені про крадіжки , шо мол я жив би в Сша то Європі то зі мною ніхто б не повівся за мої думки, так я б одразу прийняв їх правила і закони і дотримувався би їх бо там як ніяк але є хоч якась повага до люди будь якеї, там недоводиться працювати місяць за 100-150 долларів там це можна заробити за день, і бути нормальним членом суспільства, а не те шо в нас якшо в тебе мало грошей то ти вмреш і тебе навіть ніхто не закопає бо нема чим заплатити)))))

щиро бажаю тобі поскоріше звідси виїхати. Дійсно щиро, може дійсно людська цивілізація поповнится ще одним нормальним членом суспільства, а не *те шо січас*

Опубліковано
3 минуты назад, KarambaAramba сказал:

Правильно пишеш зачепиш одне випливе інше)) це так)) Що таке гармонія з собою поясни? це коли є ціль і ти до неї йдеш тобто здоровий егоїзм задля власного щастя! А в наших то умовах його треба то в 2 рази більше, але він то недобра штука)) без розуміння загальних цілей чи то країни чи то суспільста в якому живеш а лише йти до власної, ми не побудуєм ніколи нормальної демократичної країни, бо всім так і далі небуде ні до кого діла і моя хата з краю буде завжди актуальною приказкою нажаль...

в нас всі хочуть жити в нормальній демократичній країні, але мало хто хоче платити їхні податки, не сцяти в підьїздах чи під будинками й не красти на роботі

Опубліковано

по сабжу.

беру тільки круті і цікаві/фірмові ручки (для писання) в основному з дозволу, штук 3-5, але кудись нонстопом діваються, то і після користування можу забрати без дозволу, ну і бумага до принтера, не завжди замічаєш, що у дома закінчилася.

Опубліковано
Щойно, Віталька сказано:

по сабжу.

беру тільки круті і цікаві/фірмові ручки (для писання) в основному з дозволу, штук 3-5, але кудись нонстопом діваються, то і після користування можу забрати без дозволу, ну і бумага до принтера, не завжди замічаєш, що у дома закінчився.

Так з дозволу ж не рахується. А от принтер той що закінчився до бумаги поверни))

Опубліковано
38 хвилин тому, KarambaAramba сказано:

Я ніколи не намагався комусь шось доказувати а лише спілкувався і казав, що треба дивитися на загальну картину а не те як я живу сам чи мої знайомі...і все..

Чувак, виходить, що ти нас, усіх дописувачів, хочеш дурачками зробити? 

Опубліковано

От тобі Карамба важко і все навколо тобі не так, до речі, злодіям так само: їм весь світ винен, світ забрав у них все, а вони на стільки розраховували, от і беруть своє і совість не мучить, бо їм всі винні. Тільки не вони самі. А тепер Карамба, до якого світ не справедливий, прикинь як у цьому світі бути інвалідом, не могти зробити кроку, чи трястися все життя від народження з ДЦП і хотіти від світу, тільки одного, щоб його рахували за людину. А от уяви ще й зараз, як на Сході мобілізованому пацану, який від нас відрізняється тільки тим, що йому повістка прийшла. Стояти там з стареньким калашиком, розраховувати на передачі волонтерів, розуміючи що владі і державі на нього насрати. Оце коли ти вникнеш в те що я написав, прикинеш що маєш ти, подивишся на свої руки, ноги, те що між ногами, встанеш, підпригнеш і подякуєш Богу, що не так мало я вже маю і моє ниття ну просто кончєно виглядає збоку. Тут мало адептів влади, держави, і всі розуміють що вони - гівно. Єдина відмінність, що одні вірять в те що так буде не завжди а інші вже не вірять, але це не знімає з тебе відповідальності за твоє власне життя, яке від них залежить не так сильно як ти себе переконуєш.

Опубліковано
3 годин тому, d.u.a.l сказано:

Все вкрадено до вас, чи все УЖЕ вкрадено вами?

Може людина працює у морзі?

Опубліковано
5 минут назад, Zheny@ сказал:

Може людина працює у морзі?

Знайома і там спирт тянула. :) Та й живі гроші навчилися заробляти: обмити покійника, вдягнути, бальзамувати, не робити розтин і т.д.

Опубліковано
2 хвилин тому, nickel сказано:

Знайома і там спирт тянула.

малося на увазі трошки інше.

2 хвилин тому, nickel сказано:

Та й живі гроші навчилися заробляти: обмити покійника, вдягнути, бальзамувати, не робити розтин і т.д.

знаю. У них це у "платні послуги" входить.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
19 хвилин тому, Selbeor сказано:

Вже до борди добрався і таблоїд Волині. Читайте тут.

народ, хто скотч брав? )))

10.jpg

Зайвий моток скотчу в господарстві ніколи не завадить

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...