Перейти до змісту

Запитання до народного депутата Лапіна І.О.

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 година тому, romaxa11 сказано:

link Лапін за

Козак Гаврилюк теж "за". Ну раз такі чесні і поважні люди, герої Майдану, Лапін і Гаврилюк проголосували "за" - значить закон правильний. Для холопів підходить в самий раз.

• Відповідей 394
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
3 хвилин тому, vampirich сказано:

@sergkots 26 вересня була зустріч

Зокрема, всіх охочих висловити свої проблеми, претензії та донести інформацію 26 вересня запрошують у громадську приймальню депутата, що на проспекті Волі, 50, офіс 35.

?

Сьогодні 3 жовтня, голосували сьогодні, побачив результат голосування відразу запитую.

П.С.

Де було розміщено це оголошення про 26 вересня?

Опубліковано
7 хвилин тому, romaxa11 сказано:

Він 3 роки тому мене в друзі не додав за запитом, я після того не напрошувався. Як мені стежити? Плюс на борді є його друзі та відповідна тема - я за нею стежив. Тут про це не писали.

Опубліковано
Щойно, romaxa11 сказано:

Думаю вже не варто й стежити. Він на другий термін не піде.

тю, все залежить які будуть варіанти,

може на їх фоні Лапін ого-го ще буде

Опубліковано
1 година тому, sergkots сказано:

Він 3 роки тому мене в друзі не додав за запитом, я після того не напрошувався. Як мені стежити? Плюс на борді є його друзі та відповідна тема - я за нею стежив. Тут про це не писали.

Щоб слідкувати за його дописами в мордокнизі не обов'язково добавлятись в друзі. Там є кнопка "стежити". 

Плюс максимальна кількість друзів 5000, якщо не помиляюсь. Більше не можна добавити.

Опубліковано
5 годин тому, romaxa11 сказано:
Єгор Соболєв anj1KRoRs0u.pngпочувається розлюченим.
2 год · 

Петро Порошенко і Ко можуть пишатися собою. До "нового" Верховного Суду підібрані судді, які ув'язнювали майданівців та не можуть пояснити своє майно. І разом з Кримінально-процесуальним одразу п'ять Кодексів - Господарський процесуальний, Цивільний процесуальний, Кодекс адміністративного судочинства, Кодекс законів про працю та Кодекс про адміністративні правопорушення - теж переписані "по новому".

У кодексах з'явилися слова, які суддям треба буде трактувати на свій розсуд. Наприклад, "малозначна справа", "грубе порушення закону", "суттєві негативні наслідки". Прокуратура отримала залазити волохатою лапою у будь-яку справу. При цьому корупціонерам різного рівня подарована індульгенція - закриття всіх проваджень проти них, якщо слідство не завершилося за два місяці після оголошення підозри.

Охендовський, Насіров, Мартиненко і інші підозрювані у Антикорупційним бюро та Антикорупційною прокуратурою можуть відкорковувати шампанське. Для нас з Вами шанси отримати в судах правосуддя стали ще меншими. Запам'ятаймо авторів цього рішення - самого Порошенка та 234 депутатів з його блоку, "Народного фронту", "Опозиційного блоку" та інших уламків Партії регіонів, що підтримали президентську ініціативу. В момент натискання ними кнопок Андрій Журжій показував Андрій Парубійвідео з фактом кнопкодавства, але спікер довів свою справу до кінця

link Лапін за

Ромаха, а Соболєв енд ко "реформаторів" ще чимось крім написання постів у ФБ вміють займатись? наприклад, тим, за що їм платять гроші, - роботою депутата?

Який би не подавався закон на голосування - хороший чи поганий - вони за них не голосують, а пишуть пости про те, що Порошенко поганий

Опубліковано
11 хвилин тому, rl72 сказано:

Ромаха, а Соболєв енд ко "реформаторів" ще чимось крім написання постів у ФБ вміють займатись? наприклад, тим, за що їм платять гроші, - роботою депутата?

Який би не подавався закон на голосування - хороший чи поганий - вони за них не голосують, а пишуть пости про те, що Порошенко поганий

Ти прибріхуєш, єдина радість що  тобі гривнею платять

Опубліковано
1 хвилина тому, romaxa11 сказано:

Ти прибріхуєш, єдина радість що  тобі гривнею платять

мені не платять.

я гривню заробляю. фізичною працею, на 80% від заробленого, і на 20% - розумовою працею від заробленого. і ця праця, якою я заробляю гривню, до набирання повідомлень на борді/етс, має 0% стосунку 

а ти і дальше вір в порохоботів та месій

Опубліковано
34 хвилин тому, rl72 сказано:

А тут інше пишуть:

https://www.slovoidilo.ua/persony/porivnjannja/4730,5161,4939,2013,2003,2011

Зняток екрану з 2017-10-03 22-24-18.png

Опубліковано
2 хвилин тому, sergkots сказано:

піду завтра скажу вчительці в школі, що то заслуга Соболєва :D

https://www.slovoidilo.ua/persony/soboliev-yehor-viktorovych/obicjanky/vykonani

а це навіть уявити не змозі, в чому проявилось

Соболєв пообіцяв домогтись дерегуляції бізнесу Завершено 11 мiсяцiв тому Виконано

:sm110:
Опубліковано

я щось нікуя не поняв? рік назад Соболєв виконав свою обіцянку оновити суддівський корпус, а тепер клятий Порох проштовхнув через ВР недолугу судову реформу, щоб перекреслити все, що зробив Соболєв. B)

воно то й не дивно, що Соболєв так ПетраЛексійовича в ФБ громить

п.с. ромаха, то де то записують в автобуси на Кийов на 17.10? 

п.п.с.

коли там Юру Луценка генпрокурором призначили?

Соболєв пообіцяв відстоювати оновлення прокурорського корпусу Завершено 1 рiк том

:P

Опубліковано

Головне побільше наобіцяти, щоб потім розказувати про виконане.

Напевно пенсійну реформу Соболєв із Семенченком теж обіцяли, то вже хай починають розказувати, як вони домоглися, щоб кабмін розробив законопроект.

Опубліковано
7 хвилин тому, rl72 сказано:

@sergkots

я не ті обіцянки прочитав? чи то не Соболєва виконані обіцянки?

:P 

Нафіга маніпулюєш? Там все розписано чому йому це зараховано. 

Опубліковано
18 часов назад, romaxa11 сказал:
Єгор Соболєв anj1KRoRs0u.pngпочувається розлюченим.
2 год · 

Петро Порошенко і Ко можуть пишатися собою. До "нового" Верховного Суду підібрані судді, які ув'язнювали майданівців та не можуть пояснити своє майно. І разом з Кримінально-процесуальним одразу п'ять Кодексів - Господарський процесуальний, Цивільний процесуальний, Кодекс адміністративного судочинства, Кодекс законів про працю та Кодекс про адміністративні правопорушення - теж переписані "по новому".

У кодексах з'явилися слова, які суддям треба буде трактувати на свій розсуд. Наприклад, "малозначна справа", "грубе порушення закону", "суттєві негативні наслідки". Прокуратура отримала залазити волохатою лапою у будь-яку справу. При цьому корупціонерам різного рівня подарована індульгенція - закриття всіх проваджень проти них, якщо слідство не завершилося за два місяці після оголошення підозри.

Охендовський, Насіров, Мартиненко і інші підозрювані у Антикорупційним бюро та Антикорупційною прокуратурою можуть відкорковувати шампанське. Для нас з Вами шанси отримати в судах правосуддя стали ще меншими. Запам'ятаймо авторів цього рішення - самого Порошенка та 234 депутатів з його блоку, "Народного фронту", "Опозиційного блоку" та інших уламків Партії регіонів, що підтримали президентську ініціативу. В момент натискання ними кнопок Андрій Журжій показував Андрій Парубійвідео з фактом кнопкодавства, але спікер довів свою справу до кінця

link Лапін за

А чому акцент тільки на негативі? Чому не акцентуєтся,що більша частина членів Верховного Суду порядні і фахові? Наскільки мені відомо закон на 80% реформаторський.Так з тими бл@дями і тушонками,які пройшли за гречку або прицепом в партіях мусово якось домовлятись,комусь йти на поступки.Але перший крок зроблено. Можна це вважати бета-версією,яка буде допилюватись з часом. 
  На кону питання реваншу ПР на наступних виборах,що відкотить нашу країну ще на десяток років назад.  А на черзі ще пакет законів-про землю,про медицину,наприклад. Без цих законів не буде плана Маршала.А без плана Маршала не буде реальних секторів економіки.Заробітчани гроші вкладають в паркани.
Ромаха,я думав,що Соболєв з Насінням вже стільки накосячили,що тіко сліпий не бачить чиї вуха з них сторчать.  
 Так закон не досконалий,так,реформа Верховного Суду не досконала, але крок зроблено.В  країнах на які ми рівняємось це зайняло десятки,сотні років і тисячі життів.Головне,що крок зроблено вперед. А досконалий тільки батончик твікс в рекламі.

Опубліковано
2 годин тому, zaHARE сказано:

Ромаха,я думав,що Соболєв з Насінням вже стільки накосячили,що тіко сліпий не бачить чиї вуха з них сторчать.

Хочеться не просто слів а побачити логічний ланцюжок такого висновку. Кілька прикладів де саме накосячили.

Опубліковано
1 година тому, sergkots сказано:

Хочеться не просто слів а побачити логічний ланцюжок такого висновку. Кілька прикладів де саме накосячили.

йопта, там вище два поста про Соболєва "виконані" обіцянки :D 

Опубліковано
6 хвилин тому, rl72 сказано:

йопта, там вище два поста про Соболєва "виконані" обіцянки :D 

Ще раз пишу - за твоїми ж посиланнями можна почитати чому йому це враховано.

Опубліковано
1 хвилина тому, sergkots сказано:

Ще раз пишу - за твоїми ж посиланнями можна почитати чому йому це враховано.

та мені пох, які грантоїди попилили гранти на якусь інфографіку на сайті. 

якщо в реальності туфта про якісь нібито виконані обіцянки 

Опубліковано
9 хвилин тому, rl72 сказано:

та мені пох, які грантоїди попилили гранти на якусь інфографіку на сайті. 

якщо в реальності туфта про якісь нібито виконані обіцянки 

Наведи приклад правильного депутата. На кого повинні рівнятись?

Опубліковано
18 хвилин тому, Віталій СК сказано:

Та немає там таких.

А кращий з тих, що є хто? На що звертати увагу? Відвідування сесій, участь в голосуваннях, кількість законопроектів?

Опубліковано
3 часа назад, sergkots сказал:

Це така шутка? я ж писав " ,що тіко сліпий не бачить чиї вуха з них сторчать"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...