yu2007 Опубліковано 24 Червня, 2016 в 13:50 #151 Опубліковано 24 Червня, 2016 в 13:50 23 minutes ago, yucore said: Думаю після результатів BREXIT про безвізовий режим можна забути. Причому надовго. Ох вже ці зрадоботи. Наслухаються "ватних" політолухів і починають тут чергову хвилю розганяти. До кінця року Україна отримає безвізовий режим з ЄС – віце-прем'єр Brexit не вплине на безвізовий режим між Україною та ЄС – Клімкін
yucore Опубліковано 24 Червня, 2016 в 13:59 #152 Опубліковано 24 Червня, 2016 в 13:59 3 minutes ago, yu2007 said: Ох вже ці зрадоботи. Наслухаються "ватних" політолухів і починають тут чергову хвилю розганяти. До кінця року Україна отримає безвізовий режим з ЄС – віце-прем'єр Brexit не вплине на безвізовий режим між Україною та ЄС – Клімкін По-перше, не зрадоботи. По-друге, а крім правди щось є? Почитайте шось інше. А по суті, в європі зараз є багато євроскептиків, яким ідеї ЄС не по душі абсолютно. І в декількох країнах вони мають більшість в парламенті. Думаю співставити брексіт і реакцію інших можете самі
yucore Опубліковано 24 Червня, 2016 в 14:19 #153 Опубліковано 24 Червня, 2016 в 14:19 20 minutes ago, yu2007 said: Ох вже ці зрадоботи. Наслухаються "ватних" політолухів і починають тут чергову хвилю розганяти. До кінця року Україна отримає безвізовий режим з ЄС – віце-прем'єр Brexit не вплине на безвізовий режим між Україною та ЄС – Клімкін раз, два, три А, ну ше крім того шо після виходу обидві економіки обваляться на якийсь період. Беззаперечно, це все зрада і ватні "політолухи"
yu2007 Опубліковано 24 Червня, 2016 в 14:26 #154 Опубліковано 24 Червня, 2016 в 14:26 19 minutes ago, yucore said: По-перше, не зрадоботи. По-друге, а крім правди щось є? Почитайте шось інше. А по суті, в європі зараз є багато євроскептиків, яким ідеї ЄС не по душі абсолютно. І в декількох країнах вони мають більшість в парламенті. Думаю співставити брексіт і реакцію інших можете самі Та це реакція єврогеїв, які продалися хутіну. Справжні європейці за Україну в ЄС обома руками. Про це не одноразово заявляв лідер нації, а не вірити демократично обраному президенту і уряду реформаторів в мене немає підстав.
yucore Опубліковано 24 Червня, 2016 в 14:31 #155 Опубліковано 24 Червня, 2016 в 14:31 2 minutes ago, yu2007 said: Та це реакція єврогеїв, які продалися хутіну. Справжні європейці за Україну в ЄС обома руками. Про це не одноразово заявляв лідер нації, а не вірити демократично обраному президенту і уряду реформаторів в мене немає підстав. Це сарказм? Якщо ні, то що у вашому розумінні "справжні європейці"? Забули референдум в Нідерландах? Чи ви думаєте, що в європі не чути про корупцію і стан справ в нас? Якщо так, то ви глибоко помиляєтесь. Тут багато хто навіть і близько не хоче бачити Україну через ряд причин.
yu2007 Опубліковано 24 Червня, 2016 в 14:33 #156 Опубліковано 24 Червня, 2016 в 14:33 40 minutes ago, yucore said: раз, два, три А, ну ше крім того шо після виходу обидві економіки обваляться на якийсь період. Беззаперечно, це все зрада і ватні "політолухи" Шо за спам? По кожному лінку якісь гроші просить. https://coub.com/view/zkz1
Jack Опубліковано 29 Червня, 2016 в 07:28 #157 Опубліковано 29 Червня, 2016 в 07:28 Гаага не ратифікуватиме угоду про асоціацію України і ЄС без юридичних змін.Про це заявив прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте після саміту лідером ЄС в Брюсселі, передає РБК з посиланням на Reuters.«Нам потрібно юридично зобов'язує рішення, яке вирішить всі суперечки в Нідерландах, які привели до референдуму», - сказав Рютте.«В якій воно буде формі, я поки не знаю. Можливо, ми змінимо текст [угоди про асоціацію], або ж ми знайдемо таке рішення, яке не потребуватиме змін в тексті угоди про асоціацію. Я поки не знаю », - пояснив прем'єр-міністр.«Якщо я не зможу домогтися цього, то ми не підписуватиме документ», - підкреслив Рютте
VovkleV Опубліковано 29 Червня, 2016 в 20:03 #158 Опубліковано 29 Червня, 2016 в 20:03 по темі якщо підвести лінію під безвізовим і дешевою розтаможкою отримуємо таке : "гриби отсосіновікі бачили?.....а вони є!))))"
jack74 Опубліковано 30 Червня, 2016 в 09:00 #159 Опубліковано 30 Червня, 2016 в 09:00 "Обговоримо восени." ЄС відклав безвіз для України (зауважу, що "Корреспондент" посилається на ворожі РІА"Новасці") Цитувати В Євросоюзі відклали питання скасування віз для України до осені. Країни Європейського Союзу, можливо, восени в рамках спеціального саміту обговорять Поглиблену і всеохоплюючу зону вільної торгівлі з Україною, а також полегшення візового режиму з ЄС. Про це повідомила РІА "Новости" єврокомісар з торгівлі Сесілія Мальмстрем. "Український президент закликав до лібералізації візового режиму, який ми в рамках комісії підтримали. Тепер у руках держав-членів провести інвентаризацію і зрозуміти, на якому етапі ми знаходимося", - сказала вона. "Трохи пізніше буде офіційний саміт, імовірно, восени", - додала Мальмстрем. Днями Президент України Петро Порошенко заявив, що очікує найближчим часом завершення всіх формальних процедур у комітетах Європейського парламенту для голосування за надання Києву безвізового режиму з ЄС.
AgentSmith13 Опубліковано 1 Липня, 2016 в 12:44 #160 Опубліковано 1 Липня, 2016 в 12:44 Улибаємся і машем! Польща повідомила Україні про зупинку дії спрощеного порядку перетину кордону для мешканців прикордонних районів України. Про це йдеться у повідомленні Державної прикордонної служби України. «Відповідно до дипломатичної ноти Міністерства закордонних справ Республіки Польща з 4 липня 2016 року буде призупинено малий прикордонний рух між Україною та Польщею в частині, що стосується в’їзду та перебування на території Польщі мешканців прикордонних районів України, у яких є дозволи, видані відповідними органами Республіки Польща», - сказано у повідомленні. Польська сторона призупиняє застосування статті 3 пункту 1 угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Польщі про правила місцевого прикордонного руху (затверджено постановою Камбміну №139 від 25 лютого 2009 року).Відповідно до цього, в ніч з 3 на 4 липня 2016 року з 1:00 за київським часом громадяни України, які перетинали кордон з Польщею за спеціальними дозволами в рамках малого прикордонного руху, зможуть перетнути кордон тільки на загальних підставах та документах визначених польською стороною (паспортні документи та віза).
yucore Опубліковано 1 Липня, 2016 в 13:02 #161 Опубліковано 1 Липня, 2016 в 13:02 16 minutes ago, AgentSmith13 said: Улибаємся і машем! Польща повідомила Україні про зупинку дії спрощеного порядку перетину кордону для мешканців прикордонних районів України. Про це йдеться у повідомленні Державної прикордонної служби України. «Відповідно до дипломатичної ноти Міністерства закордонних справ Республіки Польща з 4 липня 2016 року буде призупинено малий прикордонний рух між Україною та Польщею в частині, що стосується в’їзду та перебування на території Польщі мешканців прикордонних районів України, у яких є дозволи, видані відповідними органами Республіки Польща», - сказано у повідомленні. Польська сторона призупиняє застосування статті 3 пункту 1 угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Польщі про правила місцевого прикордонного руху (затверджено постановою Камбміну №139 від 25 лютого 2009 року).Відповідно до цього, в ніч з 3 на 4 липня 2016 року з 1:00 за київським часом громадяни України, які перетинали кордон з Польщею за спеціальними дозволами в рамках малого прикордонного руху, зможуть перетнути кордон тільки на загальних підставах та документах визначених польською стороною (паспортні документи та віза). Так і добре. Я вже не пам'ятаю коли останній раз на пішому переході нормально проходив через наших бариг. Про чергу на автомобільних це теж стосується
rrid Опубліковано 1 Липня, 2016 в 13:07 #162 Опубліковано 1 Липня, 2016 в 13:07 19 хвилин тому, AgentSmith13 сказано: Улибаємся і машем! Польща повідомила Україні про зупинку дії спрощеного порядку перетину кордону для мешканців прикордонних районів України. а це тут до чого? в Польщі пройде самміт НАТО. на цей період Польща відновлює прикордонний контроль навіть з країнами Шенгену. і в цей же час має спокійно спостерігати, як снують сотні тисяч контрабасистів? Польща тимчасово, на один місяць, призупиняє спрощений перетин для МПР далі знову будуть їздити, як і їздили
Віталій СК Опубліковано 1 Липня, 2016 в 13:09 #163 Опубліковано 1 Липня, 2016 в 13:09 @AgentSmith13 , невже зрада? Тож черги на кордоні стануть меншими. А взагалі це тільки до 2 серпня.
Antiphase Опубліковано 1 Липня, 2016 в 13:34 #164 Опубліковано 1 Липня, 2016 в 13:34 таак, місцеві доїздились, певно поляки замучились боротись з контрабасом. не позаздриш тім людям в яких машинки на польських номерах, а віз нема, тепер всі ломануться візи робити... Візові центри луснуть (((( черга тепер буде коштувати баксів 500 ((((
Antiphase Опубліковано 1 Липня, 2016 в 13:37 #165 Опубліковано 1 Липня, 2016 в 13:37 29 минут назад, rrid сказал: далі знову будуть їздити, як і їздили аха, тепер зрозуміло... а я вже й зрадів )))
AgentSmith13 Опубліковано 2 Липня, 2016 в 07:20 #166 Опубліковано 2 Липня, 2016 в 07:20 17 часов назад, Antiphase сказал: не позаздриш тім людям в яких машинки на польських номерах Саме так...
Antiphase Опубліковано 2 Липня, 2016 в 07:22 #167 Опубліковано 2 Липня, 2016 в 07:22 2 минуты назад, AgentSmith13 сказал: Саме так... В Білорусь будуть перетинати там візи не тре..
VojinSvitla Опубліковано 2 Липня, 2016 в 09:12 #168 Опубліковано 2 Липня, 2016 в 09:12 Ви Лучани такі злі стосовно людей які мають зиск з проживання поряд з кордоном і не думаєте про те, що для когось це єдиний спосіб заробити. 80% людей які займаються контрабасом з радістю кинули це діло, якби була можливість зробити іншим способом
Ukrainec Опубліковано 2 Липня, 2016 в 09:25 #169 Опубліковано 2 Липня, 2016 в 09:25 26 хвилин тому, VojinSvitla сказано: з радістю кинули це діло, якби була можливість зробити іншим способом а що ви вмієте такого робити, щоб за неї було варто комусь платити, ще й в розмірах в яких вам хочеться? Може серед них є висококваліфіковані спеціалісти з ІТ, фізики ядерники, спеціалісти з аеродинаміки, кібернетики, хіміки, художники, режисери є? Ви ж навіть маючи бабло дітей не вчите бути "виробниками" робіт, максимум на адвоката/економіста/чи митника мінімум в 18 років купили буса і в"ьо! Цитувати 80% людей які займаються контрабасом з радістю кинули це діло НЕВЄРЮ! Це лише слова, щоб викликати сентиментальні почуття. 20...10% і то мо менше може так!
VojinSvitla Опубліковано 2 Липня, 2016 в 09:44 #170 Опубліковано 2 Липня, 2016 в 09:44 @Ukrainec Робочі місця з перерахованих професій в Україні де, зокрема на Волині? Фахівці з перелічених з тобою професій виїхали за корднон, а хто не виїхав, не мають можливості себе реалізувати. Таких прикладів я можу з десяток навести
Ukrainec Опубліковано 2 Липня, 2016 в 10:00 #171 Опубліковано 2 Липня, 2016 в 10:00 18 хвилин тому, VojinSvitla сказано: @Ukrainec Робочі місця з перерахованих професій в Україні де, зокрема на Волині? Фахівці з перелічених з тобою професій виїхали за корднон, а хто не виїхав, не мають можливості себе реалізувати. Таких прикладів я можу з десяток навести а до чого тут на Волині/Україні? Одна працююча людина на одній з вищезгаданих професій за кордоном приносить державі більше доходу, ніж особа, яка стабільно виводить реальне бабло (валюту) за кордон. А якщо та особа раптом щось започаткує в Україні то взагалі 100км кордону можна закрити.
VojinSvitla Опубліковано 2 Липня, 2016 в 10:55 #172 Опубліковано 2 Липня, 2016 в 10:55 @Ukrainec Цікаво яким чином вона приносить дохід Україні, якщо податки вона платить країні де працює? Чи ти маєш на увазі що вона пересилає зарплату до дому? Чи є ще якась користь з того що Українець працює в іншій країні? Погоджуюсь, певна частина валюти виводиться, але ж люди там все таки більше заробляють ніж витрачають і живуть вони тут. Як мінімум 60% заробленого тратиться в Україні
Ha3aP Опубліковано 2 Липня, 2016 в 11:06 #173 Опубліковано 2 Липня, 2016 в 11:06 1 година тому, VojinSvitla сказано: Ви Лучани такі злі стосовно людей які мають зиск з проживання поряд з кордоном і не думаєте про те, що для когось це єдиний спосіб заробити. 80% людей які займаються контрабасом з радістю кинули це діло, якби була можливість зробити іншим способом Те ж саме можна сказати і про злодіїв.
Antiphase Опубліковано 2 Липня, 2016 в 11:29 #174 Опубліковано 2 Липня, 2016 в 11:29 2 часа назад, VojinSvitla сказал: Ви Лучани такі злі стосовно людей які мають зиск з проживання поряд з кордоном Та не зле, але стояти на кордоні через них 12-14 годин їдучи в відрядження в Європу, як для мене то занадто... Крім того в більшості випадків їх наглість і зухвальство Польщі приносить більше збитків іміджу України, ніж її політика (((
Demeter Опубліковано 2 Липня, 2016 в 11:48 #175 Опубліковано 2 Липня, 2016 в 11:48 2 годин тому, VojinSvitla сказано: Ви Лучани такі злі стосовно людей які мають зиск з проживання поряд з кордоном і не думаєте про те, що для когось це єдиний спосіб заробити ...поряд з бурштином, лісом...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.