Перейти до змісту

Форумчани. Давайте підемо в театр!

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

люди ви туда ходили чи ні?

ціни не 30-70...

на балконі 10 грн!а виднол значно краще ніж з залу.

сходіть на тригрошову оперу!!!!це крута постановка...там всі гарні вистави.

якшо хтось надумає поспілкуватися про це більше мілості прошу.

http://vkontakte.ru/id11921646 з поміткою шо це про виставу.

Був у соботу на прем'єрі! Враження........ Слів немає... ОДНІ ЕМОЦІЇ!!!! Даже наший градогачальник був - Шиба. Хоч би з квітами прийшов....

А на рахунок аудіторії - тільки в суботу я побачив багато молоді. А взагалі - мало людей віком до 30 років ходить на вистави. Обідно трішки. :(

НЕ ПРАВДА!!!

скільки не хожу - стільки бачу молодь...при чому багато!

і якраз хлопчик-дівчинка.це радує,шо люди не щабули справжнє мистецтво.

• Відповідей 462
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

значить так, ціни не по 70 грн, а від 8 (балкон) 10-30 грн, принаймі на дану виставу. Молодь дійсно ходить! І це радує.

jeck, кататись будемо, завтра. Погода... ах, дочекались...

Опубліковано

Ходили вчора з дівчиною на "Кризу". Вистава просто супер! Ще й досі під враженням.

Те що фінал недодуманий, я би не сказав, навпаки... В кінці аж сам ледь не пустив сльозу. Особливо коли посміявшись над героями, усвідомлюєш що ми майже нічим не відрізняємось від них.

Опубліковано

хороша вистава, повчальна, усім раджу сходити.

... В кінці аж сам ледь не пустив сльозу.

ну а я пустила і не одну, - зацепило...

дуже шкодувала, що квіти не взяла.

Опубліковано

акторів, режисерів, усіх працівників всіх театрів, глядачів - з міжнародним днем театру! :0050: повних зал, гучних аплодисментів, вдалих постановок і гідних зарплат!!! :sm110:

Опубліковано

Приєднуюсь до привітань! Шанувальників теж зі святом. Хай процвітають наші театри і побільше гастролей у Луцьку, щоб ми почувалися осередком театрального мистецтва   :_24:

• 4 тижня потому...
Опубліковано

нарешті дописав "отвєт Чемберлєну", своє враження про "Кризу", накіпєло, відгук вийшов злий, так що кому сподобалося, може не варто читати :)

http://lutsk.myneformat.com/2010/04/22/kryza-v-dramteatri-a-mozhe-bez-lapok/

Опубліковано

сподобалося! було прикольно. Велика подяка пану Дмитру зі Збігу Обставин за запрошення!

бачиш, kudrom, не так все й погано ;)

Опубліковано

нарешті дописав "отвєт Чемберлєну", своє враження про "Кризу", накіпєло, відгук вийшов злий, так що кому сподобалося, може не варто читати :)

Злюка ти.

Хоча... сюжет не ахті який ...Але гра акторів - оце так!

Хочу ще раз на УБН і на Мазепу.

Певно для мене поки що вистава оцінюється ступенем моїх сліз вкінці:)))))))))))))

Всі вистави, котрі я дивилася і ревіла вкінці як мала дитина - для мене поки що найкращі :))))

Опубліковано

Злюка ти.

Хоча... сюжет не ахті який ...Але гра акторів - оце так!

Хочу ще раз на УБН і на Мазепу.

Певно для мене поки що вистава оцінюється ступенем моїх сліз вкінці:)))))))))))))

Всі вистави, котрі я дивилася і ревіла вкінці як мала дитина - для мене поки що найкращі :))))

Мазепа, начебто, буде йти 9-го травня.

Опубліковано

навіть боюся тепер ходити в Драмтеатр на місцеві постановки після кризової "Кризи", з комедіями то точно найближчі два роки мабуть буду остерігатися...

може піду на якусь трагедію, де не буде "петросянщини"

Опубліковано

навіть боюся тепер ходити в Драмтеатр на місцеві постановки після кризової "Кризи", з комедіями то точно найближчі два роки мабуть буду остерігатися...

Рекомендую Мазепу!!!!

• 2 тижня потому...
Опубліковано

А хто був на комедії "Номер 13" Рея Куні?(класне прізвище )Правда біля драмтеатру інша назва *** пригоди в готелі lux.

Цікавлять враження від перегляду.

Опубліковано

А хто був на комедії "Номер 13" Рея Куні?(класне прізвище )Правда біля драмтеатру інша назва *** пригоди в готелі lux.

Цікавлять враження від перегляду.

Була на цій виставі, навіть два рази й жодного з них не пожалкувала=).

Передати враження важко, але сходити рекомендую.

До біса смішна і цікава вистава + гра акторів супер.

Опубліковано

"Криза" вражає своїм реалізмом.

Важко було добути до кінця, а потім ще важче справитись з емоціями.

Як на мене, вартісна вистава.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...