Перейти до змісту

Пам'ятник Кузьмі в Луцьку відкрили

kotykS

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я так розумію, фішка з швидкістю встановленого пам'ятника- передвиборчий піар?))) І ще питання, чому перший пам'ятник саме у нас в Луцьку, а не на батьківщині Кузьми?

Є такі люди, які ніби-то увіковічуючи інших, насправді увіковічують себе, а заразом і свою бездарність, відсутність такту і смаку.(с)

З Фейсбука

Треба буде роздрукувати фото "скульптора" і причепити біля пам'ятника Кузьми та Шишка.

Країна місто повинно знати своїх героїв в лице ^_^

• Відповідей 107
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Комедійне продовження історії!)))))

Скульптор Ірина Дацюк відхрестилася від пам'ятника Андрію Кузьменку в Луцьку і звинуватила львівських майстрів у спотворенні скульптури. Більше того, вона заявила, що буде новий пам'ятник Кузьмі. Детальніше тут.

Опубліковано
Скульптор Ірина Дацюк відхрестилася від пам'ятника Андрію Кузьменку в Луцьку і звинуватила львівських майстрів у спотворенні скульптури. Більше того, вона заявила, що буде новий пам'ятник Кузьмі

dc06be8s-960.jpg

Опубліковано

Дацюк, як архітектор, автор проекту і т.д. - повинна була бути присутньою на усіх процесах виробництва, щоб ніхто нічого не запоров.

Зараз Львів'яки скажуть - що дали - те і відлИли.

Опубліковано

как то совершенно не похож. понятно, стиль такой памятника. но всё же сходство весьма сомнительное.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

перо "майстра" ні з ким іншим не переплутаєш, таке враження, що у неї на будь-який випадок один шаблон +/- окуляри:

20151228155925.jpg

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Скульптор Ірина Дацюк розповіла, що буде з пам'ятником Кузьмі

Цитувати
Опубліковано 15 лют. 2016 р.

Скульптор Ірина Дацюк у студії «Громадського.Волинь» говорила про пам'ятник Кузьмі Скрябіну, який спричинив хвилю дискусій у місті. Так, ще восени жінка обіцяла переробити скандальний монумент. До цього часу на території СітіПарку стоїть ескізний Кузьма. Чому пам'ятник досі не замінили, пояснює скульптор

Опубліковано
3 хвилин тому, SunSeth сказано:

Він був тою Кузьмою,  яка за бабло завзято агітувала за януковича і вітала анексію Криму.  

Кожен може помилятися. А той хто визнає свою вину в помилці, вартий поваги вдвічи більше!!!

Як жалко що я тебе не можу мінуснути!!!!!!!! Ану друзі допоможіть мені...

Опубліковано
11 минуту назад, SunSeth сказал:

Він був тою Кузьмою,  яка за бабло завзято агітувала за януковича і вітала анексію Криму.  

Агітував за яника не завзято,а згідно контрату з "Інтером".Якби відмовився,то його б засудили,стягнули б величезну неустойку і ми б з вами не чули б його пісень довгі роки.Близькі друзі знали в якому він положенні опинився і ніхто його не засуджував і не відвернувся від нього. А коли закінчився контракт,то ми з вами бачили і чули його позицію.І до бабла Кузьма ніколи не був жадібний.

А стосовно Криму- факти в студію.

В 02.01.2016 at 21:12, SunSeth сказал:

перо "майстра" ні з ким іншим не переплутаєш, таке враження, що у неї на будь-який випадок один шаблон +/- окуляри:

Мені чомусь здається,що вона всіх ліпить зі своєї маски.Особливо коли побачив її лице.

Опубліковано
1 час назад, zaHARE сказал:

Агітував за яника не завзято,а згідно контрату з "Інтером".Якби відмовився,то його б засудили,стягнули б величезну неустойку і ми б з вами не чули б його пісень довгі роки.Близькі друзі знали в якому він положенні опинився і ніхто його не засуджував і не відвернувся від нього. А коли закінчився контракт,то ми з вами бачили і чули його позицію.І до бабла Кузьма ніколи не був жадібний.

А стосовно Криму- факти в студію.

Мені чомусь здається,що вона всіх ліпить зі своєї маски.Особливо коли побачив її лице.

1, Ніякий контракт його не зобов'язував агітувати за яника.

2, Нема такого контракту, який не можна розірвати, хай навіть в мінус собі, але не втрачаючи лице.

Опубліковано
1 година тому, SunSeth сказано:

Вітав анексію криму? Докази є? Чи поп3.14здєть? Здається ти про нього навіть і не чув, а просто так, ляпнув...Відмітитись в темі.

П.С. Окупацію криму, так, між іншим, я теж підтримую. І щиро сподіваюсь, що вона протриває ще років зо 5.

Опубліковано

чуть не так

http://ru.tsn.ua/glamur/kuzma-skryabin-ne-sozhaleet-ob-otdelenii-kryma-potomu-chto-tak-hoteli-krymchane-356170.html

бачив і відео, правда не знайшов

правда то було ще до повноцінної ато

Опубліковано

Виступ на концерті ще не означає агітація,  я міг бути на концерті не зудумуючись хто заплатив за виступ, а кому це завадило зробити правильний вибір на виборах я вам співчуваю.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...