Перейти до змісту

HELIX Capital Investments Ltd, Amwey etc.

byiviter

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Опять 25, а чого не можна на загал це пояснити, напиши мені в приват, будь ласка, і вибач, що я сказав, що ти среш в темі, я згаряча.

• Відповідей 113
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

DMK,я б теж почитав, але при зустрічі або в пп ти будеш мені якусь фігню впарювати. Не буває ніколи так шо все радужно і ніде нема підводних каменів

Опубліковано

Не дочекався я для себе хоч якоїсь зрозумілої відповіді від DMK, що дає підстави підозрювати, що тут діло пахне керосином. Під шумок революції 2013 року закатали нову класичну "МММ" із іншою назвою тільки + прикриваючись різними фірмами, які наче забезпечують примноження інвестованих грошей. Подайте на мене в суд, якщо я обманюю.

Тому я вважаю "HELIX Capital Investments Ltd" класичною прикрашеною фінансовою пірамідою для себе... крапка....+очікування спростування або реакції.

Опубліковано

9 жовтня буде презентація компанії в Луцьку. Скоріше за все буде в готелі Україна в конференц-залі. Якщо хтось дійсно цікавиться - приходьте. Отримаєте відповіді на всі свої запитання

Опубліковано

Не дочекався я для себе хоч якоїсь зрозумілої відповіді від DMK, що дає підстави підозрювати, що тут діло пахне керосином. Під шумок революції 2013 року закатали нову класичну "МММ" із іншою назвою тільки + прикриваючись різними фірмами, які наче забезпечують примноження інвестованих грошей. Подайте на мене в суд, якщо я обманюю.

Тому я вважаю "HELIX Capital Investments Ltd" класичною прикрашеною фінансовою пірамідою для себе... крапка....+очікування спростування або реакції.

Ти геть странний чоловік. в ЛС пишеш що зустрінемось, щоб я дав тобі відповіді, а тут пишеш на дочекався) Ти взагалі адекватна людина? :_07:

Опубліковано

Я не дочекався відповіді в ЛС. А те що зустрінемося, це можливо. Мені лиш цікаво, що від того зміниться.

Опубліковано

Спілкування з Вами схоже в перекачуванні із пустого в порожнє. Я задаю питання по хеліксу. Питаю на яких умовах і куди кладуться гроші і як потім і коли можна забрати, це не повинно викликати недорозуміння.

Опубліковано

Біда всіх тих учасників пірамід в тому, що вони говорять шаблонно. А шаблон дає їм якийсь гуру на зібранні. Це і відштовхує. Фактично ваша робота - продавати. А бути продажником не кожен вміє

Опубліковано

Ваша проблема в тому, що ви не ознайомлені з інформацією а ні трохи. Нічого продавати не потрібно.

Опубліковано

То чого ж Ви і подібні Вам так активно нас пробують заманити. Ніколи не повірю що по доброті душевній хтось почне розголошувати безпечний і адекватний метод заробітку.

А зі схемами роботи подібних організацій я добре знайомий, мав досвід

Опубліковано

Я нікого не залучаю) Прочитайте мої пости з самого початку. Я лише сказав що тут заробляю, і ніяких проблем не мав. А на мене зразу налетіли як собаки) Я нічого не кажу, що мені немає вигоди. Я маю % від Вашого вкладу. Але в чому тут мінус - я не розумію)

Нікого не агітую

Опубліковано

Я лише сказав що тут заробляю, і ніяких проблем не мав. А на мене зразу налетіли як собаки) Я нічого не кажу, що мені немає вигоди. Я маю % від Вашого вкладу. Але в чому тут мінус - я не розумію)

Вище є відповідь.

Амвеї, н'ювейси, тянши і інші їм подібні - фінансові піраміди. Що і є мережевий маркетинг.

Якби вже все так було дууууже добре -то всі б стали агентами тих пірамід.

Про рівень вашої зазомбованості я можу судити із наполегливості, з якою ви доказуєте, що всетак добре і райдужно!

Я знаю, іншу сторону медалі. (На що ви скажете, що хтось погано старався, а я скажу - кинули на бабло)

Людина влізла в н'ювейс, її зазомбували, що через рік буде на чорному мерседесі самої нової моделі їздити. І все буде чікі-пікі. І вілли через 5 років і купа бабла! тільки потрібно товару на 400 баксів купити. Купили.

А тепер потрібно повернути свої 400 баксів. І щось почати заробляти! Потрібно комусь те лайно втюхати. А народ не так сильно і ведеться. Не кожному по-кишені зубна паста за 15 у.о. Вагою 20г. Чи крем проти прищів за 25 у.о. 20г. І т.д.

на фіналі - попандос. І таких чимало. н'ювейсу тільки те й потрібно. Їм пофіг, що хтось в надії позичив, і тепер віддаватиме. Чи відкладене вклав в "бізнес".

Вони своє отримали. А "вищі сходинки" настільки зазомбовані, що до людей ніякого співчуття уже не відчувають.

Типова американська модель бізнесу.

Втюхав і тобі на все і на всіх насрати, навіть якщо після цього з голоду помруть, значить слабаки!

Крім всього іншого, на форумі є таки заборона на рекламу подібного роду бізнесу. І всіх тих, хто відписується це також стосується.

Опубліковано

МЛМ (мережевий маркетинг) не є фінансовою пірамідою. Зазвичай, в МЛМ продаються реальні товари (часто за завищеною ціною). І не всі МЛМ вимагають вкладення особистих коштів. В прикладі Жені - ніхто не заставляв людину купувати товар на 400 баксів. Є жадібність, але немає таланту продавця - в МЛМ так заробити не можна. Треба вміти продавати, а професійному продажнику немає різниці, що саме тюхати.

В фінансовій піраміді навпаки - реальні гроші обмінюються не на товар, а на обіцянки майбутніх виплат. І відразу повідомляють, що майбутні виплати будуть тим більші, чим більше людей новий учасник затягне за собою.

В МЛМ продають реальний товар. В фінансовій піраміді - продають повітря. Ті, хто в перших рядах - виграють і там, і там.

Щодо ціни товарів в МЛМ... часто вона здається несправедливою, але, наприклад, виробнича собівартість Кока-коли в США - це тільки 20-30% від роздрібної ціни. Але це не означає, що виробник "наварює" 300% - левову частину навару з'їдає реклама, потім дистрибуція, потім роздрібний магазин хоче свій заробіток. Та і якість товарів - питання дискусійне.

Тому амвеї і оріфлейми будуть жити й надалі. І вони не зацікавлені в разовому заробітку - оскільки в них ідуть продажі товару, виробленого на власному заводі, то завод повинен працювати багато років.

Опубліковано

більшість з тих, хто відписав в цій темі полюбому працюють на дядю, і будуть доказувати, що мережевий маркетинг - це лайно. Воно й не дивно, бо 95% людей так вважають, хоча самі працюють по роботам на чужу мрію, мрію свого директора. Для прикладу емвей на ринку 70 років, і я користуюся їхньою продукцією, мені її ніхтон е ВТЮХУВАВ, я сам попробував, і побачив, що вигідніше купляти їхню продукцію, ніж на ринку, і по якості вона куди краща. В Хеліксі трохи не так працює система. Компанія платить більше як 100% річних. Компанії вигідно платити такі відсотки по тій причині, що інвестори, яким компанія платить є потенційними кінцевими споживачами. Для прикладу, якщо компанія пропонує купити певний продукт, нічим не дорожчий, ніж на ринку, то 95%, що ця людина, як інвестувала гроші, і отримала немалі відсотки, купить в цій компанії якийсь продукт, а Хелікс заробить на цьому, розумієте суть? Хелікс має контракти з багатьма компаніями, відсторонює перекупщиків, і нпряму продає товар людям, цим самим забирає весь навар собі, грубо кажучи. Длдя прикладу, хто знає, хто такий Ронні Колеман, то Хелікс має з ним контракт, товари дяді Ронні продаються напряму в магазині хелікса. Ціна така ж +-, як і в інтернет-магазинах. Ловите суть того, що я вам хочу донести? Звідки в компанії гроші? основна частина саме звідси. Бізнеса так само є в компанії. Для прикладу...в 2014 році прийшли інвестори в компанії, які залучили свої кошти. Компанія відкриває на них РЕНТАБЕЛЬНИЙ бізнес, який себе окупить за 12-17 місяців. Наприклад СкайПарк в Київі, Одесі. СкайПарк - це дитячий розважальний комплекс. Зараз дітей водять саме в такі заклади, а не в пісочниці. Хто там був в СкайПарку - той знає, скільки там народу ходить, яка відвідуваність в день. Для прикладу туди прийде 1000 людей в день. Абонемент в будній день - 100 грн. 1000*100=100 000 грн. Це грубо кажучу, не рахуючи ресторанчики для дітей і т.д. Ну так от, в 2014 році люди інвестували гроші, компанія відкрила на них бізнеса, виплатила бабки. В 2015 році приходять нгві інвестори, так само ці старі інвестори, знову вкладають гроші, компанія на нові гроші відкриває нові бізнеса, але старі ж залишаються, і надалі приносять прибутки. Через декілька років в компанії буде ціла мережа бізнесів в різних галузях. А на рахунок того, чому вони виплачують такі великі відсотки - то я описав вище про продаж товарів. Компанія заробляє на товарах куди більше, ніж виплачує. В емвей, щоб заробляти, потрібно ходити і як хтось казав тюхати" товар. Компанія зробила мудріше. Нікому не треба "втюхувати" нічого. Компанія платить бабки, роблячи людей платоспроможними, таким чином сама собі набуває цих кінцевих споживачів.

Опубліковано

більшість з тих, хто відписав в цій темі полюбому працюють на дядю...

я надіюсь ти цю муйню написав з айфона 6s, розкішно вмостившись у крісло Bentley Mulsanne, ага? :)

Опубліковано

rrid, випередив :)

не потрібно путати піраміди, які так класно прижилися в наших краях зі збіднілим населенням та MLM

MLM – це вища сходинка розводу споживача. Розвинулися з пірамід забугром давним-давно, бо треба було якось легалізовуватися а не бігати від поліції постійно після кожного закриття "інвестиційної компанії". Вони нічого протизаконного не роблять якби окрім як троха НЛП юзають на "членах сєкти" :) Ну але більшість з них прийшли на віки бо реклама робить "чудеса" а наївність людей не має меж.

Піраміди як ми переконуємося останні 20 років – це якась топорна форма жорсткого на**алова рідкісних лантухів. Бо закінчуються вони завжди вльотом тисяч людей на гроші і часто серйозні. За бугром за таке наказують, а в наших краях можна робити то знову і знову. Не треба бути економістом щоб розуміти значення слова "рентабельність" і уявляти орієнтовно рівні прибутковості тих чи інших напрямків. Та жадібність і всеохоплююче бажання халяви перемагають здоровий глузд.

Часто мене тут звинувачують у тому що називаю наш народ стадом. Але ніхто не може пояснити як в нашому суспільстві стільки років можуть канати одні і ті ж лозунгі та схеми. Чому, власне, більшість населення настільки тупа ?

P.S.: "Любит наш народ всякое говно, Всякое говно любит наш народ!" © Шнуров

Опубліковано

В Хеліксі трохи не так працює система. Компанія платить більше як 100% річних. Компанії вигідно платити такі відсотки по тій причині, що інвестори, яким компанія платить є потенційними кінцевими споживачами. Для прикладу, якщо компанія пропонує купити певний продукт, нічим не дорожчий, ніж на ринку, то 95%, що ця людина, як інвестувала гроші, і отримала немалі відсотки, купить в цій компанії якийсь продукт, а Хелікс заробить на цьому, розумієте суть? Хелікс має контракти з багатьма компаніями, відсторонює перекупщиків, і нпряму продає товар людям, цим самим забирає весь навар собі, грубо кажучи.

Бізнеса так само є в компанії. Для прикладу...в 2014 році прийшли інвестори в компанії, які залучили свої кошти. Компанія відкриває на них РЕНТАБЕЛЬНИЙ бізнес, який себе окупить за 12-17 місяців. Наприклад СкайПарк в Київі, Одесі.

Тепер рахуємо. Рентабельний бізнес, який окупить себе за 12-17 місяців. Якщо окупність 12 місяців - то це рентабельність 100% річних. "Інвесторам" хеліс має платити мінімум 100% річних. Фігня якась получаєцця - цей бізнес збитковий для компанії??? Якщо окупність 17 місяців - рентабельність 70% річних. Подвійна фігня получаєцця - бізнес просто неспроможний заплатити "інвесторам" 100%, якщо він генерує тільки 70% річних, чи не так???

Я не сумніваюсь, що в кінцевих бенефіціарів компанії буде і бабло, і реальні активи. А в решти "інвесторів" - в результаті буде класична піраміда.

Де можна подивитись оффіційну звітність хелікса? перевірену професійними аудиторами? що, немає???

Що, на англомовній версії сайту "міжнародної інвестиційно-фінансової компанії" (39 країн ведення діяльності - це не булька з носа!!!) - всі новини російською мовою? о_О

Опубліковано

Виділив 15 хвилин, щоб перечитати це все. Тепер маю право висловитися.

Я маю близько одного року досвіду заробітку у мережі.

Helix - це піраміда. І це треба розуміти. Але і прибутки огого. 170% річних це дуже великий прибуток.

Великий прибуток - високий ризик. Це теж треба розуміти.

Такі проекти як хелікс не живуть довше кількох років. Проекту вже півроку, і я сумніваюся, що він ще рік проживе. Тому краще утриматися від нього. Крім того є тенденція, що всі подібні проекти перетворюються на SCAM(по суті стають кидаловами) до Нового року, бо тоді люди починають знімати кошти.

Ну це власне моя позиція.

Тобто, я маю на увазі, що піраміди це не є погано. Але треба вибирати правильний проект, і правильний час, щоб почати.

Опубліковано

Ну це власне моя позиція.

Тобто, я маю на увазі, що піраміди це не є погано. Але треба вибирати правильний проект, і правильний час, щоб почати.

ну, для перших 10-30% учасників - так. Статистика каже, що вони залишаться в плюсах. Для решти 70-90% - будуть втрати. Погано це чи ні? хто його зна, яка тут правильна відповідь з точки зору філософії... але 70-90% учасників втратять все, чи тільки частину "інвестицій" ;)

Опубліковано

нехай люди пробують! хочеться так спробуйте, хтось отримає досвід в продажах, хтось ще якийсь

хелікс продає повітря. отриманий досвід навчить... продавати повітря.

якщо продавати повітря з умислом когось надурити (знаючи, що піраміда живе тільки за рахунок нових членів) - то це кримінальна відповідальність, а не "досвід в продажах"

амвей продає реальні товари за не завжди адекватну ціну, але товари реальні, відповідно реальний досвід продаж.

не кожен досвід варто отримувати ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...