Перейти до змісту

HELIX Capital Investments Ltd, Amwey etc.

byiviter

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт форум! Люди, хочу обговорити тему: Мережевий маркетинг чи Фінансова піраміда.

У назві теми вказав ці дві "інвестиційні компанії", як вони себе називають, я вирішив провести для себе лікбез на тему різниця між мережевим маркетингом і фінансовою пірамідою.

Мене вконтакті вже хотіли вербувати під реферала ці два "синдикати", може тому, що у мене в сторінках і групах є купа мотиваційних і груп розвитку. Але менше із тим.

Хтось може що розказати більше про них, може пробували щось починати із ними?

Я був на співбесіді із агентом амвей, старша жіночка, яка мені на планшеті показувала, як вони то там відпочивають, то сям, то тут конференція у них то там ітд. А по суті я так і не зрозумів, в чому заключається їхня діяльність. Вербують рабів??? Хочуть щоб вони щось продавали, або я не розумію.

P.S.: не знав де розмістити тему...

• Відповідей 113
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Амвей - все зводиться до того що ти викуповуєш продукцію на певну мінімальну скму в місяць і що хочеш з нею робиш - чи розповсюждуєш, чи користуєшся сам. Вроді хочеш отримати роботу, а насправді починаєш з того що витрачаєш свої гроші. Зрештою стаєш зобмі від якого морозяться близькі бо ти їм всі вуха прожужжав тією продукцією і презентаціями. Зато круто їздити в піджачку на конференції в Київ, з яких толку нуль. Ще там є така фіча як "закрити рівень" - типу в місяць є порогові суми, закривши які ти отримаєш більший відсоток. Але це протребує нав'язливості від тебе, а нав'язливих людей потихеньку ненавидять. Краще не лізь в це гавно. Це я кажу з "колокольні" того, кого хотів завербувати колега, 2 роки мозок виїдав.

Про іншу контору нічого не чув.

Опубліковано

За піраміди тонкощів не знаю, а з мережевим стикався не раз. Грубо кажучи, у Вас є якийсь товар або ви виробник чогось або навіть якісь послуги (це менш розповсюджене). І Вам потрібен збут і відповідо прибуток.

Вербують рабів??? Хочуть щоб вони щось продавали
Це ще добре якщо товар нормальний, а зазвичай якесь "унылое г..." . Ходи і шукай кому втюхати.Причому за копійки на зарплату.

А ось це

старша жіночка, яка мені на планшеті показувала, як вони то там відпочивають, то сям, то тут конференція у них то там ітд

для затравки робочої сили, хтось та "купиться". Особливо при теперішньому стані з працевлаштуванням та рівнем заробітних плат.

По слухах комусь вдається зробити кар'єру, але я таких людей не знаю.

Попередній пост Vadimm ще краще сказав.

Опубліковано

По слухах комусь вдається зробити кар'єру, але я таких людей не знаю.

Це нахрапистим людям таке вдається, які йдуть по головах... Їм пофіг якої про них думки, ім головне продажі. То треба обдзвонювати своїх рефералів і вимагати закривати вищі рівні. Не кожен на таке здатен. Це вже не нав'язливість, це вже зай_буваність.

Опубліковано

Тобто основне завдання таких організацій: заставити усіх людей, які йдуть до них в долю - штовхати товар, який, дефакто, нікому не потрібний, але у цей же час, за допомогою різних психологічних прийомів, загравань із почуттям власного его майбутніх "діамантів" заставляти крутити механізм реалізації?

Опубліковано

Тобто основне завдання таких організацій: заставити усіх людей, які йдуть до них в долю - штовхати товар, який, дефакто, нікому не потрібний, але у цей же час, за допомогою різних психологічних прийомів, загравань із почуттям власного его майбутніх "діамантів" заставляти крутити механізм реалізації?

Саме воно.
Опубліковано

Скажіть ще, як сковорідка у них може коштувати стільки??? тиц

Згадалася фраза з анекдоту: "Страдіварі скрипки для лохів робив, а для нормальних пацанів він робив барабани."

Опубліковано

https://www.amway.ua/ru/product/251559,icook-kukhonnaya-rukavichka

Кухонна пєрчатка за 450 грн краще?

З.І. Зашов на їх сайт подивився на їхні товари і ціни на них, і @хуєл, шо нада мать в башкє шоб такє гавніщє куплять?

Опубліковано

Прєімущества сковородкі за 9 штук:

Новаторский дизайн

• Привлекательная, прочная и надежная 7-слойная конструкция
  • Легко очищать и хранить
  • Плоское дно обеспечивает большую устойчивость на конфорке - ЩІТО? (інтєрєсно вони запатєнтовали таке ноу-хау як сковородк з плоскім дном?)
  • Внутренние стенки под углом позволяют с легкостью перемешивать и вынимать пищу.
  • Дизайн, который экономит место на вашей кухне, – переверните крышку вверх дном, вставьте в сковородку-вок и повесьте на стену для удобного хранения

Опубліковано

Прєімущества сковородкі за 9 штук:

Новаторский дизайн

• Привлекательная, прочная и надежная 7-слойная конструкция
  • Легко очищать и хранить
  • Плоское дно обеспечивает большую устойчивость на конфорке - ЩІТО? (інтєрєсно вони запатєнтовали таке ноу-хау як сковородк з плоскім дном?)
  • Внутренние стенки под углом позволяют с легкостью перемешивать и вынимать пищу.
  • Дизайн, который экономит место на вашей кухне, – переверните крышку вверх дном, вставьте в сковородку-вок и повесьте на стену для удобного хранения

Ухх ти ж, а я до цього часу користувався сковорідкою в яких небуло внутрішніх стінок під кутом, який я лох, печаль-журба.

Опубліковано

6ap6apuc,Шо ти панімаєш, в мене дно в сковородці як в пожарном відрі, а тут прочитав про плоске... Вот це пєчяль-бєда.

Опубліковано

Доки лохи будуть вестися на пірамідалізацію (обіцянки швидкого збагачення) доти будуть такі організації як Амвей, Хелікс, МММ, ММсіс і т.п.

Опубліковано

Я вже зрозумів, що швидкого збагачення, як такого, в Україні не існує. А якщо й існує, то у виключних випадках.

Опубліковано

Але ж є люди які знаходять себе. Відкривають для себе нові можливості, і живуть уже не на одну зарплату, якої вистачає тільки щоб поїсти, вдітися, комунальні і на чорний день пару коп відкласти. Ладно хрін із цими пірамідними амвеями, але хоча б вірити, що на людину чекає краще майбутнє, ніж є сьогодні все ж хочеться.

Опубліковано

Але ж є люди які знаходять себе. Відкривають для себе нові можливості, і живуть уже не на одну зарплату, якої вистачає тільки щоб поїсти, вдітися, комунальні і на чорний день пару коп відкласти. Ладно хрін із цими пірамідними амвеями, але хоча б вірити, що на людину чекає краще майбутнє, ніж є сьогодні все ж хочеться.

До перелічених вище організацій ці твердження не мають жодного стосунку.

Мені "пощасливилося" випадково, повторюю, випадково, потрапити на одні зі зборів Амвея. Спочатку не зміг зрозуміти, де я і що мені втирають, потім стало зрозуміло, і тільки виховання не дало мені встати і вийти з залу. Послухавши цю лобуду про швидкі заробітки, статуси, виступи гуру, які досягли небесних вершин, мене вбило кінцева "божествена" поява "діамантового" старожилу - зал встав і з блискучими очима викрикував якусь мантру. Я, певно, єдиний не вставав і не кричав. По закінченню людина, що запросила мене туди перезнайомила зі всіма гуру торгівлі, крім "сенсея". Я чемно попрощався з всіма і, в думках посилаючи їх, пішов додому.

Опубліковано

Ну так там же префікс "I". Вся продукція з таким префіксом мусить дорого коштувати. Це ж як пісюн в домогосподарки з такою сковородкою виростає, ого-го!

Опубліковано

Блін, заробить овердокуа бабла в Україні є багато варіантів, просто треба знати дири в законах, і саме головне мозгі які будуть працювати в правильному напрямку.

Опубліковано

Це сковорідка не потребує продуктів і газу (чи електроенергії), просто що побажав з страв те вона і готує. :_07:

Опубліковано

Є такі люди. Але це одиниці просто вони розкручуються на тому що ще не встигло набути широкого розголосу в нас.

Опубліковано

На счет Хеликса могу сказать что меня меня тоже пробовали вербовать но как то не убедительно у них получилось. Они обещают 13 процентов в месяц, на вопрос от куда такие проценты говорят что они хорошие инвесторы ))) говорят что в сельское хозяйство и спа салоны вкладыют ))) ахах обычная пирамида.

ЭмВэй просто сетевое рыночное перевпаривание бытовых товаров.

Опубліковано

Добрий вечір, я працюю з хеліксом, покі що все влаштовує))) Платять обіцянні відсотки, звідки їх беруть особливо не цікавить, але на рахунок виплат,

все вчасно ...

Опубліковано

Доброго дня,

Працюю в хеліксі, вклав не малі кошти, активно розвиваю структуру в Луцьку, є закритий ранг. Той хто каже що це "піраміда, лохотрон" - він просто не розібрався з компанією і її діяльністю.

Навіть, якщо й порахувати що це "піраміда", хоча в ній тільки схожість в тому, що компанія виплачує реферальні кошти на основі піраміди - то що тут паганого, не розумію.

Опубліковано

є такий цикл передач "Брендятина – истории брендов"

так от про Амвей мені дуже подобається :)тиць (там плеєр)

кожен представник MLM задуманий для того щоб взяти гроші з повітря, тобіш з лохів

надіятися що такий вумний, обійдеш всіх на повороті і заробиш на тому... ну :) кожен сам творець свого щастя

Опубліковано

Доброго дня,

Працюю в хеліксі, вклав не малі кошти, активно розвиваю структуру в Луцьку, є закритий ранг. Той хто каже що це "піраміда, лохотрон" - він просто не розібрався з компанією і її діяльністю.

Навіть, якщо й порахувати що це "піраміда", хоча в ній тільки схожість в тому, що компанія виплачує реферальні кошти на основі піраміди - то що тут паганого, не розумію.

в усіх пірамідах так казали.

Коли виведеш з Хелікса кошти хоча б в рівну вкладеній, тоді напишеш.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...