Перейти до змісту

Євробачення-2016

Panek

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Мені сподобались Македонія та Болгарія.

Грузини теж лабали завзято.

Лазарєва не бачив, а чи не пробував він виконувати пісню ,,Чиє це пірожине?,,

• Відповідей 223
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
8 минут назад, case_l сказал:

Народ, голосуємо на сайті http://eurovisionworld.com/ - Джамала поки на 2 місці.

це пол-позішн, ніякого відношення до реальних місць не має. А голосувати в реалі за Україну українці не можуть.

Опубліковано
6 хвилин тому, vaz75 сказано:

це пол-позішн, ніякого відношення до реальних місць не має. А голосувати в реалі за Україну українці не можуть.

ну це ж очевидно :)

Опубліковано

Зате можуть підняти Джамалу на перше місце в опитуванні. А це теж багато значить для тих, хто збирається голосувати в реалі.

Тож голосувати варто на цьому сайті.Всього 18  голосів і обженемо Сірожине пірожине.

Опубліковано
9 годин тому, vaz75 сказано:

Це Євробачення набагато цікавіше за попереднє.

Я повністю згоден.Я чесно думав не дивитися, бо брєд-брєдом останні роки було,і пісні  і виконавці,але шота щого року цікавенько бляха!!))

Ну і роздули УКРАЇНА-росія,також своє дало,кароч все по трішкі і вийшла інтрига,але учасників класних багато це-факт!

Опубліковано

Мені подобається номер виступу Джамали у фіналі(21),я завжди буду стверджувати,що від номеру виступу багато що залежить.Думаю не виграє:(,але то я так:)

Опубліковано
9 часов назад, yura-patriot сказал:

Мені подобається номер виступу Джамали у фіналі(21),я завжди буду стверджувати,що від номеру виступу багато що залежить.Думаю не виграє:(,але то я так:)

А я й не хочу, щоб вигравала: не потрібно нам ще одне Євробачення в Україні, ураженій корупцією і міл'ярдними боргами. 2 місце - зер гут.

Опубліковано
1 година тому, vaz75 сказано:

А я й не хочу, щоб вигравала: не потрібно нам ще одне Євробачення в Україні, ураженій корупцією і міл'ярдними боргами. 2 місце - зер гут.

А я хочу щоб виграла, то вже таке яка вона буде,якщо в п'ятірці то супер! а друге то взагалі круто,але ж бляха хочеться щоб виграла,да, може й Україні той конкурс зараз і не потрібний,то як відправляли учасницю то що пальці схрещювали щоб не виграла:).тож нє,треба відразу думати,потрібно воно Україні чи ні,а то ще здуру переможе і шо робить:lol:

Опубліковано

Для мене (і моєї родини) Джамала є фаворитом і вже є переможцем, і з нетерпінням чекаємо сьогодняшнього вечора. Хоча повтрюся, що загальна творчість Джамали мені не імпонує.

Опубліковано

Серьога, чьота в тебе тіві криво вісить)))

Мені майже все рівно, яке місце займе Джамала, головне щоб вище рашкі))).

Опубліковано

:-)

Чия співчка представляє Чехію???? Да наа, нашого голови обл ради....

Чия співачка-Гунчикова!!!!

Це так,,,,сміх просто, вибачайте, зовсім за цим дійством не слідкую, раптово почув!

Опубліковано
34 минуты назад, YouRich сказал:

Серьога, чьота в тебе тіві криво вісить)))

Мені майже все рівно, яке місце займе Джамала, головне щоб вище рашкі))).

То ракурс такий

Опубліковано
1 час назад, vaz75 сказал:

О, тепер готовий на всі 100%:

Серьога, ти мене надихнув))). Троха (та який там "троха", майже все :)) сплагіатив, а чьо, ми хуже?))) Тільки пива не було, зато Закарпатський)). Пойдьот...

DSC09546.JPG

Опубліковано
Цитувати

Текст пісні Джамали "1944" в українському перекладі:

Коли приходять незнайомці...

Вони приходять до твого дому,

Вони вбивають вас всіх і кажуть:

"Ми не винні ... не винні"

Де ваш розум?

Людство плаче.

Ви думаєте, що ви боги,

Але всі вмирають,

Не ковтайте мою душу,

Наші душі.

Я не могла провести свою молодість там, тому що ви забрали мій світ.

Ми могли б побудувати майбутнє,

Де люди вільно живуть і люблять,

Щасливі часи...

Де ваші серця?

Людство, процвітай.

Ви думаєте, ви боги,

Але люди вмирають.

Не ковтайте мою душу,

Наші душі.

Я не могла провести свою молодість там, тому що ви забрали мій світ,

У мене не було Батьківщини...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...