Перейти до змісту

Ігор Палиця таки йде в мери луцька

igorgame

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Треба було поставити керувати колгоспом конюха!!!

На майдані коло церкви

революція іде.

— Хай чабан! — усі гукнули,—

за отамана буде.

Прощавайте, ждіте волі,—

гей, на коні, всі у путь!

Закипіло, зашуміло —

тільки прапори цвітуть…

На майдані коло церкви

постмутились матері:

та світи ж ти їм дорогу,

ясен місяць угорі!

На майдані пил спадає.

Замовкає річ…

Вечір.

Ніч.
  • Відповідей 142
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

До слова, про ту ж "Рать". Хто не знає - поцікавтеся в ратнівчан, чи сильно їм погано від того, що Шумський там керує... І він навіть не є головою сільради, але сільрада там, по реальному, нічим не керує, поки на це не дасть добро Шумський. Люди там і роботу мають, і дорогу, і "бонуси".

Але ж то "ПІДКУП"!!! Треба було поставити керувати колгоспом конюха!!! правда? ;)

Я так розумію потягнулися назад, на свою маленьку Батьківщину, ратнівчани-заробітчани з Іспанії,Італії, Німеччини, Польщі ... Днем з вогнем не знайдеш їх тепер там. Та й з Луцька ратнівська молодь тепер вирішила повернутися до себе додому :) Не ма що їм тепер у місті робити. В селі платять краще?

Шумський там керує... І він навіть не є головою сільради, але сільрада там, по реальному, нічим не керує, поки на це не дасть добро Шумський

Прямо дон Корлеоне :)

Опубліковано

До речі, хочу навести деяку аналогію "підкупу"...

От я часто їжджу полями, Волині, Рівненщини... Дуже багато полів зараз обробляються великими господарствами... (для прикладу, ратнівська "Рать"). І от де-не-де посеред оброблених гарних полів зустрічаються клаптики-ділянки необробленої землі, зарослої вже бур'янами та чагарниками... І комбайни-трактора чомусь акуратно обминають ті ділянки...

Чому воно так? А тому що серед "підкуплених" орендоздавачів своїх паїв завжди знаходяться ті, котрі "всрамся-не-дамся на моїй землі комусь заробляти!", хоча й самі на ній ніфіга не роблять! "Підкуплені" ж власники паів, що поздавали свою землю в оренду, регулярно отримують плату за пай, і земля обробляється-працює.

До слова, про ту ж "Рать". Хто не знає - поцікавтеся в ратнівчан, чи сильно їм погано від того, що Шумський там керує... І він навіть не є головою сільради, але сільрада там, по реальному, нічим не керує, поки на це не дасть добро Шумський. Люди там і роботу мають, і дорогу, і "бонуси".

Але ж то "ПІДКУП"!!! Треба було поставити керувати колгоспом конюха!!! правда? ;)

Якось ліньки повторюватись вчергове, тому не буду коментувати це...

Ну ніби думаюча людина?! І ти так просто вось в XXІ столітті пропагуєш виборчий феодалізм? Звісно, що шкода цей народ, який не може собі дати ради без царька :(

Опубліковано

корче, крім домислів, коструктива, я так бачу, тут не прочитаю :)

Резюме - "всі, хто чогось добився, - КАЗЛИ!" Я ж вірно вас зрозумів, товариші Шарікови? ;)

Опубліковано

jack74, тобто будівництво майданчика з подальшим розвішуванням банерів "Новий Луцьк" - це не являється непрямим підкупом виборця? Бо якщо хтось хоче просто зробити добро - він це робить і не вихваляється.

Якби ви виділили б кошти на будування таких майданчиків, ви б їх якось ідентифікували?

Опубліковано

корче, крім домислів, коструктива, я так бачу, тут не прочитаю :)

Резюме - "всі, хто чогось добився, - КАЗЛИ!" Я ж вірно вас зрозумів, товариші Шарікови? ;)

jack не махай тут хвостом, в людей на це буває алергія... В тебе проблеми, ти починаєш доходити до границі маргінальності, на якій знаходиться зараз наше вітчизняне суспільство. Не варто уповати на те, що якийсь бізнесмен який куй клав на Україну і українців і ще багато чого, буде про когось турбуватися. Де живе зараз його сім"я? де більшість часу він проводить?

Всі ми чогось добилися в цьому житті, хто менше хто більше. Вся справа у порівнянні...

Опубліковано

Давайте згадаємо про один відносно нещодано відкритий дитячий садочок в новому мікрорайоні міста - до Майдану там красувалася табличка "Побудовано за кошти В.Ф. Януковича", як тільки почалася Революція табличку замінили на "Побудовано за кошти платників податків".

ось така суть

Опубліковано

Ukrainec, ти на свій хвіст дивись насамперед, а алергію лікуй. Проблем в мене нема, принаймні таких, які б мали якийсь стосунок до тебе, чи до палиці. А де живе його сім'я, мені якось все-одно. Якби я мав можливість свою сім'ю перевезти і, головне, прокормити там, я б теж це зробив першим ділом. Та й ти, і будь-хто з дописувачів цієї теми. І це немає відношення до патріотизму чи до любові до України. Любити Україну можна й з Канади, правда ж? ;)

Резюме - "всі, хто чогось добився

Палиця власник якого підприємства?

без поняття. Я навіть без поняття, звідки в нього бабло. І мені якось на це начхати. А що, "чогось добився", це обов'язково "власник якого підприємства"?

Якби ви виділили б кошти на будування таких майданчиків, ви б їх якось ідентифікували?

Якби зі своєї кишені, то напевно б... А чого б і ні?
Опубліковано

Ukrainec, ти на свій хвіст дивись насамперед, а алергію лікуй. Проблем в мене нема, принаймні таких, які б мали якийсь стосунок до тебе, чи до палиці. А де живе його сім'я, мені якось все-одно. Якби я мав можливість свою сім'ю перевезти і, головне, прокормити там, я б теж це зробив першим ділом. Та й ти, і будь-хто з дописувачів цієї теми. І це немає відношення до патріотизму чи до любові до України. Любити Україну можна й з Канади, правда ж? ;)

Тааааак!!!! Вот воно що!!! Чим більше спілкуєшся з людиною тим більше випливає: ЖРАТЬ, РЖАТЬ, СПАТЬ і пофіг будь де аби побільше - це все що тобі і твої сім"ї треба в цьому світі?

Відсутність змоги це лише відмазки, які ти собі сам придумав. Якщо ти до цієї пори це не зробив то певно просто на це і не здатний.

Любити Україну з Канади це теж саме, що займатися сексом по телефону.

Опубліковано

:) ну але ж ти ж не осуджуєш людей, українців, котрі там проживають, правда ж?! Вдячно "лайкаєш", коли вони якусь допомогу організовують для АТО чи просто для України, правда ж?! І не рахуєш їх запроданцями, чи зрадниками, чи "підкупщиками", так же ш?! То чим Палиця не такий? ;)

І взагалі, з цих всіх сторінок я так нічого й не прочитав, чим же він такий бяка ;) А! Засідання в Раді прогулював! Ну то ДА! То сурйозно :) А він взагалі комусь казав, чого він в Раду пішов? Щось комусь обіцяв там зробити?

Опубліковано

без поняття. Я навіть без поняття, звідки в нього бабло. І мені якось на це начхати. А що, "чогось добився", це обов'язково "власник якого підприємства"?

Кар'єра]

19931999 — директор українсько-латвійського СП «Мавекс-Л».

1999 — лютий 2003 — в.о. члена правління, комерційний директор, голова правління ВАТ «Нафтохімік Прикарпаття».

З лютого 2003 — голова правління ВАТ «Укрнафта».

Політична діяльність

Березень 2006 — кандидат в народні депутати України від СелПУ, № 6 у списку. На час виборів: голова правління ВАТ «Укрнафта», безпартійний.

Народний депутат України 6-го скликання з 23 листопада 2007 до 12 грудня 2012 від Блоку «Наша Україна — Народна самооборона», № 63 в списку. На час виборів: голова правління ВАТ «Укрнафта», безпартійний. Член фракції Блоку «Наша Україна — Народна самооборона» (з листопада 2007), секретар Комітету з питань економічної політики (з грудня 2007).

Народний депутат України 7-го скликання з 12 грудня 2012, виборчій округ № 22, Волинська область, самовисування. «За» 40,27%, 11 суперників. На час виборів: народний депутат України, безпартійний. Член Комітету з питань економічної політики (з грудня 2012).

Діяльність у Верховній Раді]

В кулуарах Палицю називають довіреною особою Ігоря Коломойського у Верховній Раді.

27 квітня 2010 року голосував за ратифікацію угоди Януковича — Медведєва.

Улітку 2011 року придбав 60 % акцій футбольного клубу «Волинь» (Луцьк)[2].

3 липня 2012 року голосував за проект Закону «Про засади державної мовної політики» у другому читанні (єдиний з фракції «НУНС»).[3], але як потім вияснилось, не брав участі у голосуванні у зв'язку з його перебуванням за кордоном.[4]

Бізнес[ред.ред. код]

Є головою правління ВАТ «Укрнафта». Також контролював компанію «Нафтохімік Прикарпаття», що її пов'язують з гірськолижним туристичним комплексом «Буковель» в Івано-Франківській області і власником якого є ТзОВ «Скорзонера». І ВАТ «Укрнафта», і «Нафтохімік Прикарпаття» пов'язують з бізнес-групою «Приват», яку очолює мільярдер і власник «Дніпра» Ігор Коломойський.[5]

Так відкіля грошики на фонд та інші "благодіяння"?

А! Засідання в Раді прогулював! Ну то ДА! То сурйозно А він взагалі комусь казав, чого він в Раду пішов? Щось комусь обіцяв там зробити?

А розумній людині цього досить щоб висновок зробити.
Опубліковано

:) ну але ж ти ж не осуджуєш людей, українців, котрі там проживають, правда ж?! Вдячно "лайкаєш", коли вони якусь допомогу організовують для АТО чи просто для України, правда ж?! І не рахуєш їх запроданцями, чи зрадниками, чи "підкупщиками", так же ш?! То чим Палиця не такий? ;)

А чому ж я маю їх засуджувати, живуть там хай живуть. Хочуть допомагати то хай допомагають. Корінні Італійці не менше нам допомагають ніж емігранти. Але якщо стоїть питання чи мають право вони вирішувати за нас то тут ствердне ні!

В кризовій ситуації у будь якому організмі генеруюється інстинкт здатний на більше ніж коли є шляхи відступу. Він всім не такий: гаманець, лиса голова і два вуха. Де його законопроекти, звернення?

І взагалі, з цих всіх сторінок я так нічого й не прочитав, чим же він такий бяка ;) А! Засідання в Раді прогулював! Ну то ДА! То сурйозно :) А він взагалі комусь казав, чого він в Раду пішов? Щось комусь обіцяв там зробити?

передвиборча програма 2012року ось: http://www.cvk.gov.u...138&PD410F01=27 т, навіть те до чого він не мав безпосереднього відношення теж понавписував, як виконане, з надією що це ніхто не буде читати.

І зауважте на одну річ! Це те що зроблено, а чим він планує займатися і так відомо? Понавписує в наступній виборчій програмі наступного року.

І чомусь про викачану народну нафту він там не написав?

На закуску http://www.volynpost...nykiv--eksperty

Експерти не побачили у Палиці жодного лобістського заходу, здійсненого в інтересах виборців області.

Якщо ти і в цьому не знаходиш нічого дивного, то потрібно щоб адміни перевірили чи твій ак. 'jack74' не зломаний?

Опубліковано

Якби я мав можливість свою сім'ю перевезти і, головне, прокормити там, я б теж це зробив першим ділом. Та й ти, і будь-хто з дописувачів цієї теми. І це немає відношення до патріотизму чи до любові до України. Любити Україну можна й з Канади, правда ж?

Круть.

Да Ви цинік, чи то пак цинічний патріот, так би мовити.

Все це мені нагадало одного дідка з канадської діяспори. По ящику в 90-ті було.

Все повчав як правильно на мові балакати потрібно (а його варіант мови років 30-40-х) і як нам жити правильно. Але їхати сюди щось показати, розказати, зробити бажання не мав. Бо хєрово в нас, а в Канаді краще. Але от помирати хотів приїхати на Батьківщину, але пізніше, бо ще пожити хоче трішки. От такий патріот.

Jаck74, кінчайте стьоб - все має межу. Я розумію, що жити ліпше ТАМ, але відноситись до Батьківщини як до роботи, чи то пак їздити в Україну як на роботу це просто лицемірство.

Опубліковано

без поняття. Я навіть без поняття, звідки в нього бабло. І мені якось на це начхати.

чому таким як ти, щоб не було начхати, обовьязково потробно, щоб бульдозером через твою власну оселю проїхали ? а лише через сусідню не достатньо

Опубліковано

Я розумію, що жити ліпше ТАМ, але відноситись до Батьківщини як до роботи, чи то пак їздити в Україну як на роботу це просто лицемірство.

Нууу-у-у :) до нас, на Україну, зара багато хто "на роботу" покерувати приїхав! Називати? ;)

Якщо ти і в цьому не знаходиш нічого дивного, то потрібно щоб адміни перевірили чи твій ак. 'jack74' не зломаний?

:) ні, не зломаний :)

чому таким як ти, щоб не було начхати, обовьязково потробно, щоб бульдозером через твою власну оселю проїхали ? а лише через сусідню не достатньо

так от я й намагаюсь випитати, кому ж той палиця через оселю переїхав, а мені безперестанно повторюють, що він переїде потім
Опубліковано

jack74, в мене складається таке відчуття що тобі можна запропонувати гроші щоб ти з'їв горобочку лайна. От стосовно твоїх опонентів в мене такого відчуття не виникає, їм підкуп в любій формі - неприйнятний, і я б не ризикнув би їм такого пропонувати. А тобі - ризикнув би, бо в мене складається враження що тобі подобається коли тебе намагаються підкупити. Ну може не лайно за гроші, шо думаю за хорошу премію ти б заліпив би агітками Нового Луцька свій багажнік. Ну чи наприклад засклили б тобі балкон, і повісили б знизу плакат "Засклено за гроші фонду Новий Луцьк". Тільки не розказуй що балкон в тебе і так засклений, бо і я і ти добре розуміємо що суть не в балконі.

кому ж той палиця через оселю переїхав

Ти краще згадай про "коротке замикання" в старому ЦУМі. Підходить аргумент?

Опубліковано

Нууу-у-у :) до нас, на Україну, зара багато хто "на роботу" покерувати приїхав!

Дурня вимкни і не пересмикуй.

Опубліковано

...

тобі можна запропонувати гроші щоб ти з'їв горобочку лайна.

ну спробуй! грошей вистачить?

Однажды Бернард Шоу обронил фразу, что все женщины продажны. Английская королева, узнав об этом, при встрече с Шоу спросила:

- Верно ли, сэр, что вы утверждаете, будто все женщины продажны?

- Да, ваше величество.

- И я тоже?! - возмутилась королева.

- И вы тоже, ваше величество, - спокойно ответил Шоу.

- И сколько же я стою?! - вырвалось у королевы.

- Десять тысяч фунтов стерлингов, - тут же определил Шоу.

- Что, так дешево?! - удивилась королева.

- Вот видите, вы уже и торгуетесь, - улыбнулся драматург.

Опубліковано

ні, не підходить.

а за коробочку... ну спробуй! грошей вистачить?

Від твоїх опонентів я б очікував неминучої "подачі" в табло, тому і не намагався б пропонувати. А тобі такі пропозиції прийнятні. Тебе можна купити, справа лише в запропонованій сумі.

Опубліковано

Кар'єра]

19931999 — директор українсько-латвійського СП «Мавекс-Л».

1999 — лютий 2003 — в.о. члена правління, комерційний директор, голова правління ВАТ «Нафтохімік Прикарпаття».

З лютого 2003 — голова правління ВАТ «Укрнафта».

Політична діяльність

Березень 2006 — кандидат в народні депутати України від СелПУ, № 6 у списку. На час виборів: голова правління ВАТ «Укрнафта», безпартійний.

Народний депутат України 6-го скликання з 23 листопада 2007 до 12 грудня 2012 від Блоку «Наша Україна — Народна самооборона», № 63 в списку. На час виборів: голова правління ВАТ «Укрнафта», безпартійний. Член фракції Блоку «Наша Україна — Народна самооборона» (з листопада 2007), секретар Комітету з питань економічної політики (з грудня 2007).

Народний депутат України 7-го скликання з 12 грудня 2012, виборчій округ № 22, Волинська область, самовисування. «За» 40,27%, 11 суперників. На час виборів: народний депутат України, безпартійний. Член Комітету з питань економічної політики (з грудня 2012).

Діяльність у Верховній Раді]

В кулуарах Палицю називають довіреною особою Ігоря Коломойського у Верховній Раді.

27 квітня 2010 року голосував за ратифікацію угоди Януковича — Медведєва.

Улітку 2011 року придбав 60 % акцій футбольного клубу «Волинь» (Луцьк)[2].

3 липня 2012 року голосував за проект Закону «Про засади державної мовної політики» у другому читанні (єдиний з фракції «НУНС»).[3], але як потім вияснилось, не брав участі у голосуванні у зв'язку з його перебуванням за кордоном.[4]

Бізнес[ред.ред. код]

Є головою правління ВАТ «Укрнафта». Також контролював компанію «Нафтохімік Прикарпаття», що її пов'язують з гірськолижним туристичним комплексом «Буковель» в Івано-Франківській області і власником якого є ТзОВ «Скорзонера». І ВАТ «Укрнафта», і «Нафтохімік Прикарпаття» пов'язують з бізнес-групою «Приват», яку очолює мільярдер і власник «Дніпра» Ігор Коломойський.[5]

Ще треба додати,що він викупив Луцький молокозавод і Луцький електроапаратний завод,які роздіребанені і не працюють.(хіба один цех на електроапаратному робив ще нещодавно вагончики для нафтовиків). Також власник кількох отелів.

Ще додам,що укрнафтівські заправки замі зачухані в Україні серед великих мереж.Господарі тупо кчають з них бабло доки вони не починають розсипатись.

Також постійно перед виборами нам вкидають байку про фантастичну реконструкцію стадіону "Авангард",про який після виборів забувають.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Фонд Новий Луцьк - це не що інше ніж завуальована технологія не прямого підкупу виборців певного рівня розумового розвитку, з метою легітимізації феодалізму і збагачення його власника/засновника (феодала/Палиці) шляхом створення ілюзії "демократичної" пропаганди та обрання.

ОБЕРЕЖНО! ВАС КУПУЮТЬ!

репост вітається. Передай далі!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...